|
|||||||
| Wisła Kraków - piłka nożna Tutaj możesz spokojnie i rzeczowo porozmawiać o wszystkich tematach związanych z "Białą Gwiazdą". Pokój z założenia zawierać ma tematy dotyczące drużyny. |
| Wyświetl wyniki ankiety: Czy Michał Probierz jest w stanie jeszcze wycisnąć z Wisły coś pozytywnego? | |||
| Tak |
|
98 | 28,00% |
| Nie |
|
98 | 28,00% |
| Tu nawet Mourinho nie pomoże... |
|
154 | 44,00% |
| Głosujących: 350. Nie możesz głosować w tej ankiecie | |||
![]() |
|
|
Narzędzia tematu | Tryby wyświetlania |
|
|
|
Senior Member
Od: 01.2005
Offline |
|
Probierz nie tyle pluje na Basałaja, co walczy o swoje. Nie zakładałbym tu jakiejś złej krwi, po prostu sytuacja w klubie jest jaka jest - z winy właściciela. Tak było zawsze - jak jakiś piłkarz o statusie gwiazdy chciał odejść, to olewał prezesa, trenera, ds-a i rozmawiał bezpośrednio z Cupiałem. Jak trener chciał kasę na transfery - rozmawiał z Cupiałem. Nie wiem dlaczego akurat teraz ludzie zaczęli się dziwić procederowi, który trwa od chwili wejścia Cupiała w Wisłę?
Ostatnio edytowane przez FraMat : 04.03.2012 o godz. 18:59.
![]()
Już za cztery lata,
Już za cztery lata, Może będzie Ekstraklasa!
|
|
|
|
Socios Wisła Kraków
Od: 02.2012
Offline |
|
Wisła będzie dobrze grała i trener nie będzie pyskował to będzie na stołku. Będą słabe wyniki to nara, co w tym dziwnego? To Maaskant miał zostać i mieliśmy patrzeć dalej na zmasowaną defensywę przeciwko limanovi Jedynie styl rozstania z pracownikiem pozostawia wiele do życzenia ( zresztą nie ma się co dziwić bo Cupiał to burak), ale co byście chciali żeby Cupiał osobiście przychodził do X przepraszał i kajał się prosząc o wybaczenie bo chce kogoś wywalić za brak wyników? Skład jest jaki jest, na nasza ligę wystarczający mimo Bunozy Kirma i kilku innych, czy taki zespół jak dostaje w pałe u siebie z podbeskidziem i innymi mocarzami jest ok? Filipiak pompuje kasiore całkiem niemałą i co ma z tego, więc odp. się od Cupiała. Probierzowi życzę żeby jak najdłużej pracował bo to oznacza dobre wyniki. |
|
|

|
||||||
![]() |
| Narzędzia tematu | |
| Tryby wyświetlania | |
|
|