The White Star Division - Wisła Kraków

Wstecz   Forum Kibiców Wisły Kraków > Wisła Kraków > Wisła Kraków - piłka nożna
Nazwa użytkownika
Hasło

Wisła Kraków - piłka nożna Tutaj możesz spokojnie i rzeczowo porozmawiać o wszystkich tematach związanych z "Białą Gwiazdą". Pokój z założenia zawierać ma tematy dotyczące drużyny.

Wyświetl wyniki ankiety: Czy Michał Probierz jest w stanie jeszcze wycisnąć z Wisły coś pozytywnego?
Tak 98 28,00%
Nie 98 28,00%
Tu nawet Mourinho nie pomoże... 154 44,00%
Głosujących: 350. Nie możesz głosować w tej ankiecie

Odpowiedź

Narzędzia tematu Tryby wyświetlania
wolfy
Senior Member

Od: 01.2005

Ignoruj użytkownika Pomoc
Stary 04.03.2012, 14:02
TommyTSW napisał(a):Wyświetl post
No tak ale po coś ta hierarchia na stanowiskach jest, tak samo jak pracujesz gdzieś w firmie to idziesz gadać z prezesem a nie właścicielem który w klubie pojawi się kilka razy do roku jak dobrze pójdzie.No chyba że za zatrudnieniem Probierza stoi bezpośrednio sam Cupiał, bo wcześniej Basałąj olał rozmowy z probierzem pod ciężarem sms-a a teraz Probierz pluje mu w ryj, co tylko pokazuje jak .... na chwile obecną jest pozycja Basałaja.
W normalnych przedsiębiorstwach tak. W Wiśle jednak wszyscy poza Cupiałem to figuranci, mogący co najwyżej po cichu kręcić sobie jakieś interesy na boku. Po kiego wała zwracać się do Basałaja i liczyć że nic nie przekręci, skoro można do rzeczywistego przełożonego, który jako jedyny może Cię zwolnić? Po to tylko, żeby zachować pozory, że Wisła jest normalny przedsiębiorstwem?

Probierz nie tyle pluje na Basałaja, co walczy o swoje. Nie zakładałbym tu jakiejś złej krwi, po prostu sytuacja w klubie jest jaka jest - z winy właściciela. Tak było zawsze - jak jakiś piłkarz o statusie gwiazdy chciał odejść, to olewał prezesa, trenera, ds-a i rozmawiał bezpośrednio z Cupiałem. Jak trener chciał kasę na transfery - rozmawiał z Cupiałem. Nie wiem dlaczego akurat teraz ludzie zaczęli się dziwić procederowi, który trwa od chwili wejścia Cupiała w Wisłę?
Ostatnio edytowane przez FraMat : 04.03.2012 o godz. 18:59.
Już za cztery lata,
Już za cztery lata,
Może będzie Ekstraklasa!
Odpowiedz cytując
LucjuszWielki
Socios Wisła Kraków

Od: 02.2012

Ignoruj użytkownika Pomoc
Stary 04.03.2012, 14:14
wolfy napisał(a):Wyświetl post
Probierz nie tyle pluje na Basałaja, co walczy o swoje. Nie zakładałbym tu jakiejś złej krwi, po prostu sytuacja w klubie jest jaka jest - z winy właściciela. Tak było zawsze - jak jakiś piłkarz o statusie gwiazdy chciał odejść, to olewał prezesa, trenera, ds-a i rozmawiał bezpośrednio z Cupiałem. Jak trener chciał kasę na transfery - rozmawiał z Cupiałem. Nie wiem dlaczego akurat teraz ludzie zaczęli się dziwić procederowi, który trwa od chwili wejścia Cupiała w Wisłę?
Jak można się dziwić skoro jest tak samo jak było i tak samo będzie. Przecież to normalne. Kluczowe decyzje podejmuje Cupiał. Będzie chciał coś znowu dołożyć to sfinansuje jakiś transfer, nie będzie chciał to nie.

Wisła będzie dobrze grała i trener nie będzie pyskował to będzie na stołku. Będą słabe wyniki to nara, co w tym dziwnego? To Maaskant miał zostać i mieliśmy patrzeć dalej na zmasowaną defensywę przeciwko limanovi

Jedynie styl rozstania z pracownikiem pozostawia wiele do życzenia ( zresztą nie ma się co dziwić bo Cupiał to burak), ale co byście chciali żeby Cupiał osobiście przychodził do X przepraszał i kajał się prosząc o wybaczenie bo chce kogoś wywalić za brak wyników?

Skład jest jaki jest, na nasza ligę wystarczający mimo Bunozy Kirma i kilku innych, czy taki zespół jak dostaje w pałe u siebie z podbeskidziem i innymi mocarzami jest ok?

Filipiak pompuje kasiore całkiem niemałą i co ma z tego, więc odp. się od Cupiała.

Probierzowi życzę żeby jak najdłużej pracował bo to oznacza dobre wyniki.
Odpowiedz cytując

Wstecz   Forum Kibiców Wisły Kraków > Wisła Kraków > Wisła Kraków - piłka nożna

Odpowiedź
Narzędzia tematu
Tryby wyświetlania

Zasady wysyłania postów