|
|||||||
| Wisła Kraków - piłka nożna Tutaj możesz spokojnie i rzeczowo porozmawiać o wszystkich tematach związanych z "Białą Gwiazdą". Pokój z założenia zawierać ma tematy dotyczące drużyny. |
| Wyświetl wyniki ankiety: Czy Michał Probierz jest w stanie jeszcze wycisnąć z Wisły coś pozytywnego? | |||
| Tak |
|
98 | 28,00% |
| Nie |
|
98 | 28,00% |
| Tu nawet Mourinho nie pomoże... |
|
154 | 44,00% |
| Głosujących: 350. Nie możesz głosować w tej ankiecie | |||
![]() |
|
|
Narzędzia tematu | Tryby wyświetlania |
|
|
|
Senior Member
Od: 11.2007
Offline |
|
|
Bo z Gargułą w składzie fajnie sobie pykamy, tylko że zagrożenie zero. Raz po rykoszecie strzelił farciarskiego gola z Twente jakiemuś małolatowi i to wszystko. Szkoda sobie nim miejsce w składzie zapychać i na siłę grać 4-5-1 by tylko Garguła znalazł się w składzie. To już lepiej tak jak Probierz zrobił wstawić 2 napastnikw, grać z kontry, wrzucić na walkę na Genkova i dopiero gdy uda mu się odegrać lub przyjąć zacząć rozgrywać, pod polem karnym.
|
|
|
|
Senior Member
Od: 01.2012
Offline |
|
A z takich niemerytorycznych argumentów, to bardziej mi się chce dopingować Wisłę, jak po boisku biegają Garguła, Małecki, Wilk i Czekaj, a nie tylko sam Czarek. ![]() |
|
|
|
Senior Member
Od: 06.2007
Offline |
|
|
|
Socios Wisła Kraków
Od: 11.2007
Offline |
|
aby liga rosła w siłę |
|
|
|
Senior Member
Od: 09.2010
Offline |
|
|
|
Senior Member
Od: 01.2012
Offline |
|
|
Może niezbyt fortunnie to ująłem. Miałem na myśli to, że bardziej się identyfikuję z Wisłą, w której grają Polacy i nie ma w tym nic dziwnego. Przypuszczam, że podobnie myśli wielu użytkowników tego forum. Czasem łapię się na tym, że nieświadomie liczę ilu Polaków wybiega w pierwszym składzie, albo których obcokrajowców mogą zmienić.
Swoją drogą ciekawe czy Probierz przełamie tę dysproporcję co do ilości naszych rodaków w składzie Wisły. |
|
|
|
a.k.a. morgenes
Od: 11.2002
Offline |
|
|
Mam nadzieję, że nie przełamie, bo nie mielibyśmy kim wybiec na boisko...
![]()
"Gdy wracam do domu i się zamyśle, myślę o Wiśle..."
K.I.Gałczyński "I skończył się mecz w Londynie i tak i to jest prawda!!!..." |
|
|

|
||||||
![]() |
| Narzędzia tematu | |
| Tryby wyświetlania | |
|
|