piotrus1985 napisał(a):

A powiedz mi jak to mozliwe ze nie przewidziales Probierza? Nie padly zadne "dwa slowa" zeby zrozumiec ze czeka nas zmiana trenera?
No i co ze Smuda? Dalej trzymasz sie wersji ze przyjdzie do nas po euro? Czy cos sie zmienilo? Jesli tak to powiedz mi po co zatrudniono Probierza? Tylko zwiezle i na temat zebym nie musial "rozdziawac geby" czytajac Twoje posty...
|
Na rozdziawianie geby pewnie nic nie poradzę boś prosty jak budowa cepa a taka osobowość ma to do siebie że wszystko co wykracza poza michę budzi jej niezmierne zdumienie.
Rozumowanie polegające na tym że brak "przewidzenia Probierza" oznacza niemożność "przewidzenia Smudy" jest logiczne w tym samym sensie w jakim brak "przewidzenia pogody w ciągu dnia" oznacza niemożność "przewidzenia nastania nocy".
Zdecydowanie potwierdzam że Smuda przyjdzie do nas po Euro. Co więcej jestem gotów załozyć się z Tobą o to.
Natomiast Probierz przyszedł jako strażak aby ratować puchary. Po wypełnieniu/niewypełnieniu zadania grzecznie ustąpi Frankowi miejsca.