Romuald napisał(a):

Zawieszenie Małeckiego odbyło się gdy trenerem był Moskal a teraz trenerem jest Probierz który konfliktu z pilkarzem nie ma ,więc Probierz może wstawić się za piłkarzem jeżeli ten będzie mu potrzebny do osiągnięcia celów.Po co piszesz o wydymaniu Moskala przez właściciela? przeciez gdyby tak było to Cupiał nie pozwoliłby na taką kare dla Małeckiego ale nie mieszał się skoro ten miał konflikt z Moskalem.
Co ma honor do zwolnienia Moskala? nie pisałem,że jestem zwolennikiem Moskala i cieszy mnie zmiana trenera więc nie wyjeżdzaj mi tu z honorem czy pluciem bo ja sam chciałem Probierza od pewnego czasu.Nie mozna było trzymać Moskala tylko dlatego ,ze jest Wiślakiem z krwi i kości ,zresztą wiedział w co się pakuje i nie przeszkadzało mu to.Szacunek za wyjście z grupy ale w lidze nie miał wyników a obecnie liga jest najważniejsza.
|
Przecież to co napisałeś to zwykły oportunizm i hipokryzja, żeby nie nazwać tego wprost właśnie brakiem honoru. Przecież sam w powyższych zdaniach się do tego przyznajesz. Mentalność Kalego.
Ja już daję pas na temat Małeckiego, najwyraźniej pewne różnice między nami są nie do przeskoczenia.
Cest la vie.