|
|||||||
| Wisła Kraków - piłka nożna Tutaj możesz spokojnie i rzeczowo porozmawiać o wszystkich tematach związanych z "Białą Gwiazdą". Pokój z założenia zawierać ma tematy dotyczące drużyny. |
| Wyświetl wyniki ankiety: Czy Michał Probierz jest w stanie jeszcze wycisnąć z Wisły coś pozytywnego? | |||
| Tak |
|
98 | 28,00% |
| Nie |
|
98 | 28,00% |
| Tu nawet Mourinho nie pomoże... |
|
154 | 44,00% |
| Głosujących: 350. Nie możesz głosować w tej ankiecie | |||
![]() |
|
|
Narzędzia tematu | Tryby wyświetlania |
|
|
|
Senior Member
Od: 11.2007
Offline |
|
|
Bednarz, jest oburzony buntem piłkarzy, a w nagrodę główny podejrzany tego buntu dostaje z powrotem miejsce w 18-meczowej, pewnie za aprobatą Bednarza który sam sprowadzał Łukasza G. Bo przecierz wiadomo że Kulawik musiał iść do łysego po zgode, bo nic w klubie nie znaczy.
|
|
|
|
Senior Member
Od: 06.2008
Offline |
|
|
Wszyscy krytycy kopaczy powinni sobie zadać jedno, podstawowe pytanie. Czy Michał Probierz jest naprawdę trenerem?
Ja widzę w nim kolesia z przerośniętym EGO, wykonującego teatralne gesty w postaci dynisji w kolejnych klubach. Za każdym razem podobna śpiewka, Faster ma konflikt z szatnią. Czy to Aris, czy Jaga, czy też Wisła. Gdyby miał jaja, to poszedłby do Bednarza i uwalił piłkarzy. A tak, kolejna dymisja, i piłkarze winni. ![]()
Geniusz w swej istocie może napotkać przeszkody. Niestety, głupota nie jest tak upośledzona....
|
|
|
|
Senior Member
Od: 08.2009
Offline |
|
![]()
[FONT=Times New Roman]
Czy pamiętasz pierwszy w życiu mecz i po każdej bramce szał? Kibicow śmiech, wiernych drużynie swej i na plecach pałki ślad. [/FONT] naoway.deviantart.com |
|
|
|
Senior Member
Od: 02.2008
Offline |
|
|
|
Senior Member
Offline |
|
|
Co kilka miesięcy w Wiśle stwierdza się, że łatwiej zmienic trenera niż xx piłkarzy. Nie trzeba patrzec w stronę Wrocławia. A piłkarzy można karac finansowo za każdym razem kiedy wspomną w wywiadzie, że zabrakło zaangażowania ...
![]()
[FONT=Times New Roman]
Czy pamiętasz pierwszy w życiu mecz i po każdej bramce szał? Kibicow śmiech, wiernych drużynie swej i na plecach pałki ślad. [/FONT] naoway.deviantart.com |
|
|
|
Senior Member
Od: 05.2011
Offline |
|
zawsze się przewija sobolewski głowacki dawniej brożkowie baszczu ... legendy prawdziwe legendy !! |
|
|
|
Socios Wisła Kraków
Od: 05.2003
Offline |
|
|
Myślę, że dzisiejszy mecz da nam odpowiedź - zagramy dobrze = IMHO bunt był prawdą.
Zagramy jak z Piastem = bunt to bzdura. Nie chodzi mi nawet o taktykę czy granie z klepy. W meczu z Piastem wszytscy po kolei odpuszczali sobie granie/bieganie/kopanie/krycie/bronienie etc. |
|
|
|
Senior Member
Offline |
|
|
Trzy mecze do tego będą potrzebne. Dzisiejszy nic nie wyjaśni.
![]()
[FONT=Times New Roman]
|
|
|
Socios Wisła Kraków
Offline |
|
|
IMHO postawa na boisku wiele wyjaśni nie chodzi mi o żadne schematy ale o to czy przegramy pozorując grę czy przegramy starając się i nie odpuszczając do końca. |
|
|
|
Socios Wisła Kraków
Od: 05.2005
Offline |
|
|
W sumie patrząc jak Czekaj blokował przeciwnika przy 2 bramce dla Piasta, to chyba był jednym ze spiskowców...........
![]()
JAZDA, JAZDA, JAZDA BIAŁA GWIAZDA !!!!!!!!!!!!!!!!!!
|
|
|
|
Senior Member
Od: 03.2003
Offline |
|
|
Dla mnie nawet świetna gra i zwycięstwo (przy zagraniu inaczej niz to chciał Probierz) nie będą oznaczały, że bunt był prawdą.
|
|
|
|
Senior Member
Offline |
|
|
Trzeba też brac pod uwagę ciężar gatunkowy dzisiejszego meczu. Bo to czasami też ma znaczenie. Samo przywrócenie Garguły już źle świadczy o tym wszystkim
![]() ![]()
[FONT=Times New Roman]
|
|
|
Socios Wisła Kraków
Offline |
|
|
Chociaż Orbit gwarantuje niezmiennie stały niski poziom gry ![]() Cytat:
|
||
|
|
Member
Od: 07.2008
Offline |
|
|
Oni grali tak jakby specjalnie chcieli przegrać ten mecz. Zresztą na moje oko to zwolnienie Probierza było już planowane dawno.
|
|
|
|
Senior Member
Od: 03.2008
Offline |
|
|
Powiedz, znawco, skąd Kasperczak spuścił Górnika do EKSTRAKLASY
![]() Skoro chcesz uchodzić za przynajmniej zorientowanego to lig byś może nie mylił chociaż .... Poza tym pisz, jeśli nie czysto gramatycznie, to przynajmniej z szacunkiem dla klubów i osób - z dużej litery nazwy i nazwiska. Natomiast odpowiedzi na swoje pytania poszukaj, za radą Willow'a, w historii rozgrywek uwzględniając również transfery.
Ostatnio edytowane przez jerry.lii.lewis : 12.04.2012 o godz. 06:03.
|
|
|
|
Senior Member
Od: 06.2011
Offline |
|
|
slaby trenerem jest Kasperczak dobrze o tym wiem.
|
|
|
|
Senior Member
Od: 07.2005
Offline |
|
![]()
"(...)Był oskarżony o organizowanie w sezonie 2003/2004 wśród piłkarzy zrzutki pieniędzy, z których później opłacali sędziów pomagających Kolporterowi Koronie w awansie do II ligi. W trakcie śledztwa prowadzonego w ubiegłym roku przez wrocławską prokuraturę obaj przyznali się do winy(...)"
"(...)wciągał w handel meczami i młodych, i starych, i Polaków, i obcokrajowców, i tych, którzy na kupowanie wyników mieli, i tych, którzy nie mieli (tym przecież pożyczał).(...)" |
|
|
|
Senior Member
Od: 08.2003
Offline |
|
|
A czego się tu cieszyć? Trzeba będzie zmienić 15 zawodników, dyrektora sportowego a być może nawet właściciela, żeby nastały lepszy czasy. To, że się trener zwolnił nie sprawia, ze się ciesze albo smucę tylko wzruszam ramionami...
|
|
|
|
Senior Member
Od: 08.2010
Offline |
|
|
Jakie wyp*dalaj stąd
Paranoja. Probierz się zwalnia (sam !) a nie zwalnia go Bednarz (sic!) czy Cupiał. Ktoś może mi wytłumaczyć ten fenomen? Coś czuje ze Bednarz zostaje w ciemnej du* i nota bene jest tam już sam, bez swojego asa (który się własnie na niego wypiął).
Ostatnio edytowane przez Lukasz : 01.10.2012 o godz. 22:25.
|
|
|

|
||||||
![]() |
| Narzędzia tematu | |
| Tryby wyświetlania | |
|
|