The White Star Division - Wisła Kraków

Wstecz   Forum Kibiców Wisły Kraków > Wisła Kraków > Wisła Kraków - piłka nożna
Nazwa użytkownika
Hasło

Wisła Kraków - piłka nożna Tutaj możesz spokojnie i rzeczowo porozmawiać o wszystkich tematach związanych z "Białą Gwiazdą". Pokój z założenia zawierać ma tematy dotyczące drużyny.

Wyświetl wyniki ankiety: Czy Michał Probierz jest w stanie jeszcze wycisnąć z Wisły coś pozytywnego?
Tak 98 28,00%
Nie 98 28,00%
Tu nawet Mourinho nie pomoże... 154 44,00%
Głosujących: 350. Nie możesz głosować w tej ankiecie

Odpowiedź

Narzędzia tematu Tryby wyświetlania
funkykoval
Socios Wisła Kraków

Od: 05.2005

Ignoruj użytkownika Pomoc
Stary 01.10.2012, 15:10
FraMat napisał(a):Wyświetl post
Przyznaję, że tym mnie rozwaliłeś. Wprawdzie i wujek Kazik też sobie z brakiem cementu nie poradzi, ale weźmie i połączy pinezkami
Wiesz FraMat problem z niektórymi interlokutorami jest jeden - oni zakładają, że fachowiec podjąłby pracę z tym materiałem co ma bez domagania się dostawy cementu czy piasku, natomiast niestety pseudofachowiec zacznie budować, a jak coś się nie skleja to zepnie pinezkami niczym wujek Kazik....
JAZDA, JAZDA, JAZDA BIAŁA GWIAZDA !!!!!!!!!!!!!!!!!!
Odpowiedz cytując
Karherop
Socios Wisła Kraków

Od: 02.2006

Stary 30.09.2012, 10:36
Prawda jest jedna , Probierz wygrywajc odpowiednio z Piastem i Legią , bez względu na styl , już odwróci tendencje na forum co do jego osoby o 180 stopni.

mnie wypowiedzi Probeirza nie mierdzą , musi o czymś mówić , dla mnie facet przynajmniej sprawa wrażenie inteligentnego i rozgarniętego , czego np nie można powiedziec o naszym domniemanym nowym-starym trenerze Smudzie

jeśli tylko nie powie ' że przegrana z Cracovią to tylko kolejny przegrany mecz " jak mówił Maaskant to moze sobie tworzyc niestworzone opowieści na konferencjach -- z tego i tak nie będzie rozliczany,
Odpowiedz cytując
uzytkownik_forum
Senior Member

Od: 12.2007

Stary 30.09.2012, 16:14
Karherop napisał(a):Wyświetl post
Prawda jest jedna , Probierz wygrywając odpowiednio z Piastem i Legią
Jeśli po 2 ostatnich meczach Wisły, które widziałem, w tydzień Probierz odmieni Jej oblicze na tyle, że połkniemy Gliwice i Warszawę, to notując taki progres w tak krótkim czasie wnioskuję, że w sezonie 2013/14, pod wodzą Probierza, miażdżymy 0:3 na Old Trafford MU, po czym zwalniają tam SAF. Finał LM z Realem może być cięższy, więc obstawiam okolice remisu / karne.
Odpowiedz cytując
Karherop
Socios Wisła Kraków

Od: 02.2006

Stary 30.09.2012, 19:44
uzytkownik_forum napisał(a):Wyświetl post
Jeśli po 2 ostatnich meczach Wisły, które widziałem, w tydzień Probierz odmieni Jej oblicze na tyle, że połkniemy Gliwice i Warszawę, to notując taki progres w tak krótkim czasie wnioskuję, że w sezonie 2013/14, pod wodzą Probierza, miażdżymy 0:3 na Old Trafford MU, po czym zwalniają tam SAF. Finał LM z Realem może być cięższy, więc obstawiam okolice remisu / karne.
to teraz wytłumacz mi jakim cudem grająca padkę z nami Lechia wygrała dzisiaj z Lechem ?

to jest piłka , wszystko jest możliwe

dziękuję , dobranoc
Odpowiedz cytując
Kurz
Senior Member

Od: 11.2006

Stary 30.09.2012, 19:54
Karherop napisał(a):Wyświetl post
to teraz wytłumacz mi jakim cudem grająca padkę z nami Lechia wygrała dzisiaj z Lechem ?

to jest piłka , wszystko jest możliwe

dziękuję , dobranoc
To proste. Lech próbował grać atak pozycyjny, czego jak każda Polska drużyna nie potrafi, a Lechia grała z kontry. Jeśli jutro Piast postanowi prowadzić grę, pewnie nie przegramy, jeśli odda nam inicjatywę i będzie czekał na nasze błędy, zobaczymy przerażające widowisko.
Odpowiedz cytując
tommiyacht
Senior Member

Od: 09.2004

Stary 30.09.2012, 10:50
szklana kula powiedziała mi że predzej świnia niebo zobaczy niż my wygramy w Piastem i Legią
Odpowiedz cytując
silver03
Senior Member

Od: 05.2005

Stary 30.09.2012, 11:17
tommiyacht napisał(a):Wyświetl post
szklana kula powiedziała mi że predzej świnia niebo zobaczy niż my wygramy w Piastem i Legią
Mi się śniło, ze wygramy z Piastem i zremisujemy z Legią.
Odpowiedz cytując
Marcin_fan
Senior Member

Od: 05.2009

Stary 30.09.2012, 11:36
silver03 napisał(a):Wyświetl post
Mi się śniło, ze wygramy z Piastem i zremisujemy z Legią.
Sraty pierdaty Od meczu z Legią nastąpi nasze przełamanie!
Musi!
Odpowiedz cytując
JOSE 841
Senior Member

Od: 07.2009

Stary 30.09.2012, 17:45
w meczu z Wsłą ma grać w bramce ex Wiślak więc jeśli się potwierdzi to Piast będzie grał w 10tke bo Trela raczej nie da rady i wpuści kilka bramek więc 2:1 albo 3:2 z Piastem.Co do meczu z Legią mogą być schody i Legia będzie chciała się przełamać ale ponieważ Legia ma szczęście ostatnio do remisów więc Wisła podzieli się z Legią punktami po wyrównanym meczu i mocno zachwieje stołkiem Urbana.Ljuboja i Kucharczyk otworzą wynik do szatni .W drugiej połowie 60 min kontrowersyjny karny pewny strzał Wilka i szmata Kuciaka 2:1 w 75 min Wisła pójdzie za ciosem a Legia będzie zepchnięta do obrony która popełni błąd akcja w wykonaniu Meleksa z Wilkiem wykończenie Genkowa i wyrównująca bramka dla Wisły na pożegnanie Urbana z Legią.Aczkolwiek nazwiska wykonawców akcji i strzelcy mogą się ulec zmianie ale remis w meczu z Legią jest w zasięgu Wisły
Odpowiedz cytując
muerte
Senior Member

Od: 05.2012

Stary 30.09.2012, 19:06
JOSE 841 napisał(a):Wyświetl post
w meczu z Wsłą ma grać w bramce ex Wiślak więc jeśli się potwierdzi to Piast będzie grał w 10tke bo Trela raczej nie da rady i wpuści kilka bramek więc 2:1 albo 3:2 z Piastem.Co do meczu z Legią mogą być schody i Legia będzie chciała się przełamać ale ponieważ Legia ma szczęście ostatnio do remisów więc Wisła podzieli się z Legią punktami po wyrównanym meczu i mocno zachwieje stołkiem Urbana.Ljuboja i Kucharczyk otworzą wynik do szatni .W drugiej połowie 60 min kontrowersyjny karny pewny strzał Wilka i szmata Kuciaka 2:1 w 75 min Wisła pójdzie za ciosem a Legia będzie zepchnięta do obrony która popełni błąd akcja w wykonaniu Meleksa z Wilkiem wykończenie Genkowa i wyrównująca bramka dla Wisły na pożegnanie Urbana z Legią.Aczkolwiek nazwiska wykonawców akcji i strzelcy mogą się ulec zmianie ale remis w meczu z Legią jest w zasięgu Wisły
o ....a

i cała przyjemność z oglądania obu meczów
poszła na marne
Odpowiedz cytując
Lemur
Senior Member

Od: 09.2006

Stary 01.10.2012, 19:13
Za to, co zrobili z tą drużyną Probierz z Bednarzem powinien być jakiś kryminał. W swoich rolach dopuścili się szalonej profanacji Wisły.

Przecież jeszcze rok temu ta drużyna zdobyła MP, a pół roku temu grała udanie w europejskich pucharach!

Każdy epitet pod adresem tych osób doskonale by tutaj pasował. Ale nie będę łamał regulaminu.

Maaskant i Valckxs - wracajcie!
Tępiciel inkwizycji
Odpowiedz cytując
lazy
Senior Member

Od: 10.2003

Stary 30.09.2012, 18:07
Gdzie wy kupujecie te szklane kule? Wyprzedaż była dziś na Żydzie czy jak?
c.d.n.
Odpowiedz cytując
thechris
Senior Member

Od: 08.2003

Stary 30.09.2012, 19:01
Jak przegramy z Piastem i Legią spadniemy na 13-14 miejsce. Jak wygramy te dwa mecze wskoczymy na miejsce nawet 3-4 co przy tej grze brzmi jak jakiś żart. To obrazuje jak wyrównana jest liga i to, że każdy może wygrać z każdym. Ale kluczowy jest styl. Pod tym względem Wisła jest obecnie na dnie ligi. Brak charakteru, brak chęci, motywacji, wszechogarniający minimalizm. Nikt nie gra tak źle w lidze w stosunku do tego jaki posiada potencjał. Póki co punkty Wisła zdobywa bardziej fartem niż na nie zasługuje a fart się kończy prędzej czy później.

w 75 min Wisła pójdzie za ciosem a Legia będzie zepchnięta do obrony która popełni błąd akcja w wykonaniu Meleksa z Wilkiem
Jakim cudem Wisła ma na Łazienkowskiej zepchnąć Legię do obrony skoro ostatnim ligowym rywalem, który udało się Wiśle zepchnąć do obrony była LechoAmica jakiś rok temu? Ostatnio wszystkie drużyny zamykają w polu karnym Wisłę (wliczając to I-ligową Wartę) która wybija piłki na oślep...
Ostatnio edytowane przez thechris : 30.09.2012 o godz. 19:44.
Odpowiedz cytując
KOMINEK
ANAJNARAB

Od: 05.2004

Stary 30.09.2012, 19:26
Panowie ale co Wy pi....cie jeśli mamy mieć mistrza to na Łazienkowskiej msi być oklep. Historii nie znacie
Odpowiedz cytując
Elefant
Senior Member

Od: 08.2010

Stary 30.09.2012, 19:35
KOMINEK napisał(a):Wyświetl post
Panowie ale co Wy pi....cie jeśli mamy mieć mistrza to na Łazienkowskiej msi być oklep. Historii nie znacie
Znamy. Ale to było w latach kiedy rywalizowaliśmy o tego mistrza.

A w tym roku my raczej nie idziemy na... A u nich zaczyna działać już "efekt Bednarza" więc pewnie też odpadną.

Tak, że w tym roku oklep zbierzemy za friko.
Odpowiedz cytując
krzycho90tswns
Member

Od: 04.2012

Stary 30.09.2012, 22:38
A jua mysle mimo wszystko ze moze uda sie odpalic jakie 4 0 a potem wymeczymy 0 -1 z legia i potem pojedziemy z wszystkimi po kolei oczywiscie to prosze traktowac w kategori pół zartem pół serio
Odpowiedz cytując
s1mone
Senior Member

Od: 03.2007

Stary 01.10.2012, 00:15
Fakt, że ostatnio graliśmy słabo.

Ale...

Jeśli wygramy z Piastem mamy 3 punkty straty do lidera, a do Legii, która tutaj na forum jawi się niektórym jako niedościgniony wzór cnót oraz profesjonalizmu, najlepszy zespół w lidze, kuźnię młodych talentów i w ogóle klasowy zespół - 2 punkty. Ja wiem, że słabo wystartowaliśmy, ale to co niektórzy 'kibice' robią tu na forum to jest zwyczajne sranie we własne gniazdo. Już nawet weszlo podłapało, że sami zaczynamy się przyzwyczajać do bycia drużyną środka tabeli. A warszafka się cieszy... Wkurzają mnie te wszystkie ochy, achy i spusty wszędzie wokoło nad grą Legii i to samobiczowanie się i lament nad naszą grą. A pro-warszawskie media, jak i - niestety - to forum - tylko to podgrzewają...

Szkoda, że taka atmosfera jest wokół klubu i drużyny, na pewno to również ma jakiś wpływ na naszą grę. Ja nie zamierzam bawić się w proroka. Czas pokaże, gdzie nasze miejsce. Ja trzymam kciuki za naszych chłopaków Jazda jazda! Do boju Wisełko!
Ostatnio edytowane przez s1mone : 01.10.2012 o godz. 00:23.
Odpowiedz cytując
thechris
Senior Member

Od: 08.2003

Stary 01.10.2012, 15:52
s1mone napisał(a):Wyświetl post
Fakt, że ostatnio graliśmy słabo.

Ale...

Jeśli wygramy z Piastem mamy 3 punkty straty do lidera, a do Legii, która tutaj na forum jawi się niektórym jako niedościgniony wzór cnót oraz profesjonalizmu, najlepszy zespół w lidze, kuźnię młodych talentów i w ogóle klasowy zespół - 2 punkty.
To, że od roku oglądamy plecy Legii i kilku innych zespołów oraz to, że na początku kolejnego sezonu są przed Wisłą tylko o "5-6" punktów to nie oznacza, że mamy się cieszyć. Po pierwsze nie dopisuj 3 punktów przed meczem. Po drugie strata 5-6 punktów może jest jeszcze bardziej gówniana niż strata 2-3 punktów ale nie zmieni ogólnego obrazu, który mamy teraz w klubie. Po trzecie ogólna słabość ligi, która objawia się m.in. tym, że lideruje klub z najmniejszym budżetem powinien dać wiele do myślenia. Na przykład tyle, że ilość punktów i licytowanie się, że tracenie do lidera 3 jest całkiem spoko jakoś mnie nie przekonuje, że jest spoko. Gdyby Ekstraklasa była na poziomie Bundesligi to bym uznał, że 3 czy nawet 6 punktów straty to niezły wynik lecz jeśli weźmiemy pod uwagę, że mamy ligę na poziomie tej z Azerbejdżanu to 7. miejsce mnie aż tak nie rajcuje. Punkty punktami a gra grą. Czasem jedno z drugim ma niewiele wspólnego ze sobą w tej marnej lidze. Po czwarte nie czytałem ani nie słyszałem nigdzie aby Legia była wychwalana ani za grę ani za profesjonalizm choć przy obecnej Wiśle to faktycznie może być wzór... Legia jest chwalona za posiadanie młodych i zdolnych grajków co jest faktem. To, że mają jakiś tam skauting, który potrafi wyszukać takie perełki jak Wolski chwalić należy i nie widzę w tym nic zdrożnego. Natomiast co do sportowych osiągnięć to nawet na weszlo piszą wyraźnie, że poprzedni sezon dla Legii był kompromitujący.
Ostatnio edytowane przez thechris : 01.10.2012 o godz. 16:01.
Odpowiedz cytując
Kurz
Senior Member

Od: 11.2006

Stary 01.10.2012, 17:00
thechris napisał(a):Wyświetl post
To, że od roku oglądamy plecy Legii i kilku innych zespołów oraz to, że na początku kolejnego sezonu są przed Wisłą tylko o "5-6" punktów to nie oznacza, że mamy się cieszyć. Po pierwsze nie dopisuj 3 punktów przed meczem. Po drugie strata 5-6 punktów może jest jeszcze bardziej gówniana niż strata 2-3 punktów ale nie zmieni ogólnego obrazu, który mamy teraz w klubie. Po trzecie ogólna słabość ligi, która objawia się m.in. tym, że lideruje klub z najmniejszym budżetem powinien dać wiele do myślenia. Na przykład tyle, że ilość punktów i licytowanie się, że tracenie do lidera 3 jest całkiem spoko jakoś mnie nie przekonuje, że jest spoko. Gdyby Ekstraklasa była na poziomie Bundesligi to bym uznał, że 3 czy nawet 6 punktów straty to niezły wynik lecz jeśli weźmiemy pod uwagę, że mamy ligę na poziomie tej z Azerbejdżanu to 7. miejsce mnie aż tak nie rajcuje. Punkty punktami a gra grą. Czasem jedno z drugim ma niewiele wspólnego ze sobą w tej marnej lidze. Po czwarte nie czytałem ani nie słyszałem nigdzie aby Legia była wychwalana ani za grę ani za profesjonalizm choć przy obecnej Wiśle to faktycznie może być wzór... Legia jest chwalona za posiadanie młodych i zdolnych grajków co jest faktem. To, że mają jakiś tam skauting, który potrafi wyszukać takie perełki jak Wolski chwalić należy i nie widzę w tym nic zdrożnego. Natomiast co do sportowych osiągnięć to nawet na weszlo piszą wyraźnie, że poprzedni sezon dla Legii był kompromitujący.
Warto wspomnieć, że zdobyliśmy swoje punkciki po dosyć "łatwym" przynajmniej na papierze początku. Aż strach pomyśleć, na którym miejscu bylibyśmy dzisiaj, gdybyśmy mieli takich przeciwników, jak na przykład Górnik Zabrze.
Odpowiedz cytując
arti
Guest

Stary 01.10.2012, 07:29
Widzę,że straty pkt Legii i Amiki wywołały duży wzrost optymizmu u niektórych... Ano zobaczymy wieczorem.ją tam na ten moment uważam,ze remis będzie ok..
Najwyżej kopacze miło mnie zaskoczą. a generalnie zapowiada się jeszcze ch.jowszy poziom albo jak kto woli bardziej interesujący sezon...no a potem będą puchary w których...
Ostatnio edytowane przez arti : 01.10.2012 o godz. 10:11.
Odpowiedz cytując
s1mone
Senior Member

Od: 03.2007

Stary 01.10.2012, 10:01
Żaden optymizm. Po prostu wkurza mnie, że wokół klubu jest tak gęsto. W niczym to nie pomaga.
Odpowiedz cytując
JOSE 841
Senior Member

Od: 07.2009

Stary 01.10.2012, 17:02
Propo Legii.już niedługo może Legia gra piękną piłke ale co z tego na Titaniku też wszystko pięknie świeciło pięknie wyglądało było bogato i pięknie grało jak się skończyło wiadomo. w Legii wszystko pięknie wygląda może pięknie gra i jest bogato do czasu.Powoli ten czas nadchodzi załoga jak i szczury szuka ucieczki zanim Legia skończy na dnie. Zapewne Skorża przygarnie kilka szczurów z pokładu Legii może nawet przygarnie kogoś z mostka czyli ze sztabu albo załogi.Czarna Szalupa też przygarnie kilku członków załogi i pare szczurów z Legii.Nawet kibice powoli żegnają się z Legią.Powoli zaczyna się ewakuacja kilka szczurów już się szykuje do ucieczki A na horyzoncie góra lodowa w postaci kryzysu finansowego .Zderzenie będzie bardzo mocno bolało i Legia załamie sie na 2części większość załogi i szczurów ucieknie a mniejszość zostanie z kapitanami Z i W majtkami J i M czym skończy na dnie jak Titanik.Może jedynie bosman Urban jeszcze zdąży się ewakuować.Aczkolwiek po tym jak Legia pójdzie na dno będzie tylko trzy teamy będą walczyć i liczyć się w wyścigu o majstra Lech Wronki,Śląsk Wrocław i team Probierza czyli Wisła Kraków
Odpowiedz cytując
arti
Guest

Stary 01.10.2012, 19:08
Propo Legii.już niedługo może Legia gra piękną piłke ale co z tego na Titaniku też wszystko pięknie świeciło pięknie wyglądało było bogato i pięknie grało jak się skończyło wiadomo. w Legii wszystko pięknie wygląda może pięknie gra i jest bogato do czasu.Powoli ten czas nadchodzi załoga jak i szczury szuka ucieczki zanim Legia skończy na dnie. Zapewne Skorża przygarnie kilka szczurów z pokładu Legii może nawet przygarnie kogoś z mostka czyli ze sztabu albo załogi.Czarna Szalupa też przygarnie kilku członków załogi i pare szczurów z Legii.Nawet kibice powoli żegnają się z Legią.Powoli zaczyna się ewakuacja kilka szczurów już się szykuje do ucieczki A na horyzoncie góra lodowa w postaci kryzysu finansowego .Zderzenie będzie bardzo mocno bolało i Legia załamie sie na 2części większość załogi i szczurów ucieknie a mniejszość zostanie z kapitanami Z i W majtkami J i M czym skończy na dnie jak Titanik.Może jedynie bosman Urban jeszcze zdąży się ewakuować.Aczkolwiek po tym jak Legia pójdzie na dno będzie tylko trzy teamy będą walczyć i liczyć się w wyścigu o majstra Lech Wronki,Śląsk Wrocław i team Probierza czyli Wisła Kraków
Martwmy się lepiej swoim bajorkiem...
"team Probierza"... mam nadzieję, że już bardzo krótko bo to nie ma kompletnie sensu :(
Odpowiedz cytując
bocian23
Senior Member

Od: 12.2011

Stary 01.10.2012, 19:03
Pakuj walizy Probierz, Twój czas dobiegł końca. Jak Cię nie zwolnią to sam się najlepiej podaj do dymisji.
Im Faster tym lepiej !!
Odpowiedz cytując
mitmichael
Socios Wisła Kraków

Od: 11.2008

Stary 01.10.2012, 19:10
bocian23 napisał(a):Wyświetl post
Pakuj walizy Probierz, Twój czas dobiegł końca. Jak Cię nie zwolnią to sam się najlepiej podaj do dymisji.
Im Faster tym lepiej !!
W pakiecie z Bednarzem
Odpowiedz cytując
syryls
Senior Member

Od: 10.2011

Stary 01.10.2012, 19:20
Zobaczymy co pan Probierz powie w wywiadzie... Że sędzia im pomógł, następne pieprzenie że znów zagraliśmy chu.jowo. Zamiast wydurniać się mógłby odejść i zostawić kontrakt, przynajmniej kasę by pobierał ale tego czegoś nie musielibyśmy oglądać.
Odpowiedz cytując
bridgeburner
Senior Member

Od: 06.2009

Stary 01.10.2012, 19:20
Plakac sie chce jak sie na to patrzy
bilans bramek 5-9, 7 punktow w 6 meczach
Probierz z Bednarzem zakaz wstepu na obiekty klubowe w trybie natycmiastowym!
"Czy mogłem sie cofnąć - cofnąć do czego, do kogo, do jakiego mnie ? Nie ma żadnego momentu w przeszłości, który, cudownie zmieniony, odwróciłby bieg mojego życia, żadnej katastrofy, która mi sie przydarzyła, wskutek czego jestem inny, niż byc powinieniem; niczego takiego nie potrafie wskazać"
Odpowiedz cytując
Teqcontroller
Senior Member

Od: 11.2009

Stary 01.10.2012, 19:25
zal w dupe sciska jak sie na to patrzy.
"JEDNA WIARA JEDEN KLUB WISŁA KRAKÓW AŻ PO GRÓB"

Odpowiedz cytując
TRNKRN
Senior Member

Od: 07.2008

Stary 01.10.2012, 19:26
Miałem dużo cierpliwości i nadziei co do Probierza. Ale dosyć. Koleś rozpier***ił tą drużynę w proch. Miał tyle czasu. Nie musieliśmy mieć stylu, byle by były wyniki... Teraz nie widać niczego. Mam nadzieję, że w piątek poprowadzi ich już kto inny, bo jak nie to się skończy solidnym 5 do gały. Pozostaje się upić.
29 MAJA 2012 - MECZ UNIA - WISŁA - WBIJAĆ!!!
Odpowiedz cytując
riv
Senior Member

Od: 05.2011

Stary 01.10.2012, 19:32
won. dziesięćznaków

Odpowiedz cytując

Wstecz   Forum Kibiców Wisły Kraków > Wisła Kraków > Wisła Kraków - piłka nożna

Odpowiedź
Narzędzia tematu
Tryby wyświetlania