The White Star Division - Wisła Kraków

Wstecz   Forum Kibiców Wisły Kraków > Wisła Kraków > Wisła Kraków - piłka nożna
Nazwa użytkownika
Hasło

Wisła Kraków - piłka nożna Tutaj możesz spokojnie i rzeczowo porozmawiać o wszystkich tematach związanych z "Białą Gwiazdą". Pokój z założenia zawierać ma tematy dotyczące drużyny.

Zamknięty temat

Narzędzia tematu Tryby wyświetlania
strong1979
Junior Member

Od: 02.2006

Ignoruj użytkownika Pomoc
Stary 28.02.2012, 22:07
Cytat:
ale po co masz wierzyć skoro Skorża dośc dobrze wyłożył dlaczego u Nas tej bazy nie będzie.
Było to wypisywane w tym temacie juz wiele razy,wiele razy.
a czy masz może jeszcze gdzieś link do wypowiedzi Skorży o tej bazie... bo szukałem ale nie mogę znaleźć.
Co do Stana to czuję że będzie ciężko go zatrzymać... dlaczego bo to też go wkurza jak chce dobrze dla klubu i potrzeba trochę na kogoś wyłożyć a tu powiedzą nie nie... za drogi...ściąga więc słabszego tańszego (lub calkiem za darmo) i liczy że gość zaskoczy i będzie drugim Marcelo... a tu klops wyszedł z tego Branco... i czyja wina 80 % sądzie że Stana... tylko nieliczni wiedzą jak jest naprawdę... Dlatego jeśli Stan nie dostanie jasnych deklaracji odnośnie dobrych kwot do wydania na transfery to odejdzie z klubu bo nie będzie chciał firmować tego swoim nazwiskiem.
foxtrot_green
Senior Member

Od: 01.2012

Ignoruj użytkownika Pomoc
Stary 28.02.2012, 23:16
strong1979 napisał(a):Wyświetl post
a czy masz może jeszcze gdzieś link do wypowiedzi Skorży o tej bazie... bo szukałem ale nie mogę znaleźć.
Co do Stana to czuję że będzie ciężko go zatrzymać... dlaczego bo to też go wkurza jak chce dobrze dla klubu i potrzeba trochę na kogoś wyłożyć a tu powiedzą nie nie... za drogi...ściąga więc słabszego tańszego (lub calkiem za darmo) i liczy że gość zaskoczy i będzie drugim Marcelo... a tu klops wyszedł z tego Branco... i czyja wina 80 % sądzie że Stana... tylko nieliczni wiedzą jak jest naprawdę... Dlatego jeśli Stan nie dostanie jasnych deklaracji odnośnie dobrych kwot do wydania na transfery to odejdzie z klubu bo nie będzie chciał firmować tego swoim nazwiskiem.
Przypuszczam, że chodzi o tę wypowiedź:
http://wislalive.pl/polecamy/maciej_...iele_razy-144/

Wstecz   Forum Kibiców Wisły Kraków > Wisła Kraków > Wisła Kraków - piłka nożna

Zamknięty temat
Narzędzia tematu
Tryby wyświetlania

Zasady wysyłania postów