|
|||||||
| Wisła Kraków - piłka nożna Tutaj możesz spokojnie i rzeczowo porozmawiać o wszystkich tematach związanych z "Białą Gwiazdą". Pokój z założenia zawierać ma tematy dotyczące drużyny. |
![]() |
|
|
Narzędzia tematu | Tryby wyświetlania |
|
|
|
Member
Od: 08.2004
Offline |
|
Jak można pisać że GENKOV NA PLUS? Ja p*erdole nie pamiętam kiedy on ostatnio gola strzelił, Biton to już w ogóle nie wiem jakim cudem ma tyle goli ile ma. ![]()
TYLKO WISŁA !
|
|
|
|
Senior Member
Od: 08.2010
Offline |
|
|
|
|
|
Member
Od: 08.2004
Offline |
|
|
Ok, mój błąd co nie zmienia faktu że na 13 meczy zdobył o ile dobrze liczę 3 gole.
![]()
TYLKO WISŁA !
|
|
|
|
Senior Member
Od: 07.2011
Offline |
|
|
Co do radości z przegranej Wisły to raczej widzę uradowanych w netcie, na stadionie ich nie ma. Co do napastników, cały czas optowałem za grą Bitona (Genkow jest od niego słabszy) i nawet w tym meczu próbował zrobić cos z niczego, zaś przy dwóch napastnikach mieliśmy więcej sytuacji niż przy jednym. System i sposób gry jest zły, a piłkarzy mamy nie gorszych od rywali. Mając podobna kadrę co teraz zdobyliśmy MP 2011, a teraz mamy problem ze strzeleniem choć jednej bramki, niestety ale K. Moskal nie daje rady. Nic, zobaczymy jak Wisła zagra po tygodniowej przerwie, może odblokuje się w Gdańsku, jednak K.Moskal musi odejść od tak schematycznie prowadzonego ataku pozycyjnego na rzecz rozwiązań prostszych i skuteczniejszych, dla mnie skuteczność jest dużo ważniejsza niż klepanie piłki wszerz boiska. |
||
|

|
||||||
![]() |
| Narzędzia tematu | |
| Tryby wyświetlania | |
|
|