|
|||||||
| Wisła Kraków - piłka nożna Tutaj możesz spokojnie i rzeczowo porozmawiać o wszystkich tematach związanych z "Białą Gwiazdą". Pokój z założenia zawierać ma tematy dotyczące drużyny. |
![]() |
|
|
Narzędzia tematu | Tryby wyświetlania |
|
Socios Wisła Kraków
Od: 11.2002
Offline |
|
|
Wisła ma walczyć o 3 miejsce? Co za czasy ...
|
|
|
|
Senior Member
Od: 03.2005
Offline |
|
|
To tak jak w tamtym sezonie kazdy pisał, ze 3 miejsce to bedzie sukces
![]() |
|
|
|
Senior Member
Od: 06.2010
Offline |
|
|
Po wczorajszej przegranej Lecha tym bardziej powinno nam zależeć na wygranej. Mamy szansę wywalić ich z LE eliminując ich w PP oraz przeskakując w tabeli(kolejny rok bez Pucharów dla Lecha może być dla nich tragiczny). Pisałem o 3 miejscu jako o minimum ale oczywiście chciałbym być mile zaskoczony i znowu być pierwszym ale to nie tylko od nas zależy i mamy dużą stratę.
|
|
|
|
Socios Wisła Kraków
Od: 11.2008
Offline |
|
|
Ktos juz tak napisal ale twierdze identycznie - jezeli zagramy z Zagłebiem jak ze Standardem to spokojnie wywieziemy z Lubina 3 punkty.
|
|
|
|
Koneser
Od: 07.2009
Offline |
|
|
Trzeba wygrać. Trzeba wystawić najmocniejszy skład. Śląsk ma przed sobą dwie kolejki z mocnymi ekipami - Ruchem i Legią. Przy super wiatrach moglibyśmy ich już po dwóch wiosennych kolejkach dogonić na 4 punkty, ale nie tylko od nas to zależy.
|
|
|
|
Senior Member
Od: 10.2006
Offline |
|
|
http://sport.onet.pl/pilka-nozna/lig...wiadomosc.html
Cytat:
|
|
|
|
Senior Member
Od: 06.2009
Offline |
|
|
Mam nadzieje że naszym piłkarzom nie zabraknie motywacji(wiadomo jak to w pucharach chcą się pokazać europie).Myślę że wygramy a szansa na odrobinie już jakiś punktów jest ogromna(przegrana lecha,polonia wygrała ale z amatorami,śląsk gra z dobrym ruchem a legia jedzie na spotkanie z Górnikiem.Do bojuu!
|
|
|
|
Senior Member
Od: 08.2007
Offline |
|
|
Tylko podstawowy skład.. Raz ze względu, że liga to priorytet, dwa - potrzeba nam zgrania,a nie oszczędzania sił przed rewanżem..
Takim ustawieniem, powinnismy ich klepać, aż miło.. ------------Pareiko------------- Jova-Chavez-Jaliens-Paljic ----------Wilk------------ Ivica---Nunez------Melex -------Garguła------------ -------Genkow---------------- Kirm/Brud/Biton na zmiany, jesli nic nieoczekowinego się nie zdarzy..Mały pewnie nie pojedzie i dobrze, raz, że ze Standardem zagrał padake, dwa zachowanie w stosunku do trenera..
Ostatnio edytowane przez Belzebub : 18.02.2012 o godz. 19:16.
![]()
[][][][]> T S W <[][][][]
|
|
|
|
Senior Member
Od: 07.2011
Offline |
|
|
|
Senior Member
Od: 11.2009
Offline |
|
|
jutro do roboty i 8pkt do Śląska
|
|
|
|
Senior Member
Od: 06.2009
Offline |
|
|
pięknie sie to jak narazie układa
Śląsk traci punkty legia też mam przeczucie że popłynie.Nic innego tylko wygrać!!! |
|
|
|
Senior Member
Od: 02.2007
Offline |
|
|
Za Małego zagra Iliev i .. que sera sera ..
|
|
|
|
Senior Member
Od: 11.2005
Offline |
|
|
Chcę tylko zaznaczyć, co do Małeckiego, że pamiętam jak najlepszą piłkę pokazywaliśmy jak jego nie było na boisku tak więc jestem spokojny. Wiem, że po prawej stronie nie każda piłka będzie oddana przeciwnikowi.
![]()
"...MY WIERZYMY W MISTRZOSTWO NASZEJ WISEŁKI..."
|
|
|
|
Senior Member
Od: 08.2010
Offline |
|
|
Mecz z gatunku tych decydujących o przyszłości.Albo gramy dalej o mistrza albo... o Puchar Polski.
Wychodzimy i walczymy. Nawet nie próbuje prorokować, jaki skład wybiegnie. Nie z tym trenerem. |
|
|
|
Senior Member
Od: 02.2009
Offline |
|
|
Zagłębie niby ostatnie w tabeli to trzeba wykorzystać, nie ma tłumaczenia, że dzień był taki a nie inny, jutro 3 punkty w Lubinie. Mam nadzieję, że obejdzie się bez kontuzji przynajmniej tych którzy są niezbędni na rewanż w Liege.
|
|
|
|
Senior Member
Od: 10.2006
Offline |
|
|
Bez Małego graliśmy w Poznaniu.
Było dobrze. Liczę na powtórkę, ostatnio dobrze nam idzie w Lubinie, kolejno: 0-3, 1-4, 0-1. Do boju, tylko 3 pkt!!! |
|
|
|
Senior Member
Od: 01.2004
Offline |
|
|
Ciekawe co na to ci ktorzy maja glos za "prawdziwych i wiernych kibicow" ktorzy zawsze Patryczka bronili
Co do meczu z Zaglebiem jesli jestesmy dobrze przygotowani kondycyjnie wygramy i to wysoko. ![]()
Malinowy król malowanych róż
|
|
|
|
Senior Member
Offline |
|
|
To chyba z toba jest cos nie tak
![]() Cytat:
|
|
|
|
Banita
Od: 07.2005
Offline |
|
|
Zaglebie ma bodaj czterech nowych grajkow , w ym jakiegos niezlego pepika ,trzeba bedzie uwazac bo oni maja noz na gardle
|
|
|
|
Senior Member
Od: 01.2005
Offline |
|
Cała sytuacja mnie osobiście nie rusza. Basałaj leci sobie w kulki już od dawna a Moskal robi tu za zderzak. Nie wiem po co to poruszasz akurat w temacie meczowym, ale nigdy nie uważałem się za "prawdziwego i wiernego kibica" i wali mnie z góry na dół co o mnie myślisz. Czy taka odpowiedź Cię satysfakcjonuje? Moskala mogę szanować, ale to nie znaczy że jak każą mu powiedzieć, że nie potrzebujemy transferów to uwierzę. Co do meczu - przewiduję męczenie buły w naszym wykonaniu, oby szczęśliwe. Nie dlatego, bo nie ma Małeckiego, raczej - ponieważ od dawna tak wyglądają nasze mecze ze słabszymi rywalami. Z drugiej strony - jak nie wygramy, to naprawdę zrobi się nieciekawie w tabeli. Ten mecz musimy wygrać... ![]()
Już za cztery lata,
Już za cztery lata, Może będzie Ekstraklasa!
|
|
|
|
Socios Wisła Kraków
Od: 03.2008
Offline |
|
|
Nie ma się co za bardzo rozwodzić nad tym - albo gramy o MP i szanujemy się, albo olewka. Z takimi drużynami jak Zagłębie Lubin po prostu się wygrywa.
Jestem dobrej myśli ![]() |
|
|
|
Senior Member
Od: 04.2008
Offline |
|
|
wygrywamy i mamy 5 punktów do Śląska -zakładam, że z nimi na 100% wygramy jak będzie taka potrzeba w ostatniej kolejce, sami dali nam nadzieję i teraz trzeba to wykorzystać, z resztą jak nie wygramy z Zagłębiem to jak tu myśleć w ogóle o mistrzostwie
Ostatnio edytowane przez Acapelo : 19.02.2012 o godz. 02:22.
|
|
|
|
Senior Member
Od: 09.2003
Offline |
|
|
Krótka piłka. Runda wyjątkowo szybka, mało meczów, spora strata. Lech i Śląsk już stracili punkty, więc musimy to wykorzystać, bo jeśli nie dziś to kiedy? Ten mecz da nam wstępną odpowiedź o co walczymy ......
![]()
Wszystkie akcje fachowe kojarza sie z KRAKOWEM !!!!
|
|
|
|
Member
Offline |
|
![]() |
|
|
|
Senior Member
Offline |
|
|
Jesteśmy zwykłymi frajerami.
Paljic nigdy więcej nie powinien udawac, ze wie o co chodzi w grze w formacji obronnej. ![]()
vel HatefulRespect
|
|
|
|
Member
Od: 10.2011
Offline |
|
|
Ło matko...
|
|
|
|
Senior Member
Od: 07.2009
Offline |
|
|
Dragan k*rwa nie potrafi w ogóle kopać niech sobie da już spokój 3 asysty dla przeciwnika w tym meczu. Masakra
|
|
|
|
Senior Member
Od: 10.2011
Offline |
|
|
Nie martw się zaraz będzie dogrywka. A plajic fatalny wślizg, Czekaj też nie najlepiej.
|
|
|
|
Senior Member
Od: 11.2009
Offline |
|
|
Każde zagranie Pjlicia to jest zagrożenie dla Wisły, nie wiem co Kaziu zrobił z Wisła ale taką Wisłę chcę oglądać.
Pareiko też się obsrał i to nie pierwszy raz tracimy gola przez jego głupotę. ![]() "JEDNA WIARA JEDEN KLUB WISŁA KRAKÓW AŻ PO GRÓB"
![]() |
|
|
|
Senior Member
Od: 01.2006
Offline |
|
|
To Stan z Kaziem nie powinni udawać, że posiadają lewego obrońcę, który gwarantuje jakiś poziom.
|
|
|

|
||||||
![]() |
| Narzędzia tematu | |
| Tryby wyświetlania | |
|
|