The White Star Division - Wisła Kraków

Wstecz   Forum Kibiców Wisły Kraków > Wisła Kraków > Wisła Kraków - piłka nożna
Nazwa użytkownika
Hasło

Wisła Kraków - piłka nożna Tutaj możesz spokojnie i rzeczowo porozmawiać o wszystkich tematach związanych z "Białą Gwiazdą". Pokój z założenia zawierać ma tematy dotyczące drużyny.

Odpowiedź

Narzędzia tematu Tryby wyświetlania
Karherop
Socios Wisła Kraków

Od: 02.2006

Ignoruj użytkownika Pomoc
Stary 17.02.2012, 10:55
Pytanie zasadnicze - oszczędzamy najlepszych piłkarzy czy zgrywamy pierwszy skład ?

jak dla mnie , patrząc na to ze gramy co 3 dni , trzeba zastosować rotację , nawet i 5-6 piłkarzy w poszczególnych spotkaniach .

skład na Lubin : Pareiko - Lamey , Jaliens ,Czekaj , Paljic - Wilk , Nunez - Kirm , Garguła , Melikson , Biton

zakładam że w rawanżu ze Standardem najlepiej postawic na pare stoperów Chavez - Bunoza . Jaliens owszem , przyda nam się jeszcze , ale nie w rywalizacji z tak silnymi napastnikam. Poza tym oszczędzałbym Ilieva ( ze Standardem koniecznie od 1 minuty! ) oraz Genkova . Skład z Bitonem na czele powinien sobie poradzic z Lubinianami . Można też pomyslec o wpuszczeniu Meliksona po przerwie , jako ze w polskiej lidze , słabsze zespoły i tak mu przykleją dwa plastry , będą kosić i Maon nie bdzie mógł nic wnieść do gry .

Obstawiam 0-2 po ciężkiej walce .
Odpowiedz cytując
Jagul
Senior Member

Od: 06.2007

Ignoruj użytkownika Pomoc
Stary 17.02.2012, 13:04
Karherop napisał(a):Wyświetl post
Pytanie zasadnicze - oszczędzamy najlepszych piłkarzy czy zgrywamy pierwszy skład ?
Oczywiście, że najmocniejszy skład. MP jest realne tylko trzeba wystartować tak jak w tamtym sezonie na wiosne. Mocno od początku. Mam nadzieje, że jak nawet nie zdobędziemy MP to po sezonie będę mógł śmiało powiedzieć, że nic już więcej nie dało się zrobić.

A Biton? Coraz częściej się zastanawiam i zapewne nie tylko ja czy jest na co wydawać te 1,6mln euro. Genkow wczoraj zagrał jeden z najlepszych swoich meczów w Wiśle. Biegał, walczył, nawet dryblował i na dodatek strzelił ważną bramkę, więc dla mnie sprawa jest jasna jeżeli chodzi o pozycje napastnika.

A tak w ogóle to na taki Lubin to my powinniśmy wychodzić z dwoma napastnikami.
Odpowiedz cytując

Wstecz   Forum Kibiców Wisły Kraków > Wisła Kraków > Wisła Kraków - piłka nożna

Odpowiedź
Narzędzia tematu
Tryby wyświetlania

Zasady wysyłania postów