|
|||||||
| Hyde Park Sportowy (moderowane) Odpowiednie miejsce do wymiany poglądów na tematy sportowe, nie tylko piłkarskie, nie dotyczące jednak bezpośrednio "Białej Gwiazdy". O sytuacji w reprezentacji, innych polskich klubach czy ligach na świecie oraz o innych dyscyplinach sportu piszcie |
![]() |
|
|
Narzędzia tematu | Tryby wyświetlania |
|
|
|
Senior Member
Od: 05.2009
Offline |
|
|
Naprawdę Twoim zdaniem Iliev tyle znaczy w Europie co Ljuboja i Novo? Ocieramy się o absurd..
O Jaliensie była już tutaj dyskusja. Owszem zawodzi, ale z drugiej strony jego CV jest trochę ciągnięte za uszy do góry. Pamietam dyskusje z Wolffym. Porównajcie sobie jego CV z CV Żewłakowa. Moim zdaniem naprawdę szału nie ma. Szału w sensie różnicy. Wiadomo, że tacy piłkarze sa na tle ligowej szarzyzny kozakami, ale jednak to nie jest poziom rozpoznawalności jak Novo.
Ostatnio edytowane przez 0 22 : 16.02.2012 o godz. 17:01.
![]()
Habemus Dubletum
LEG14 White Star Awards w kategorii: Innowierca roku 2009 Innowierca roku 2011 ![]() |
|
|
|
Senior Member
Od: 03.2004
Offline |
|
A w temacie. Powiem szczerze, że jakoś strasznie nie interesuję się zagraniczną piłką nożną, więc te nazwiska są mi obce, no ale skoro część tu mówi, że są ok, to wierzę na słowo.Zobaczymy czy one faktycznie coś ugarają na Polskim gruncie. ![]() ![]() Jak zniszczyć Państwo wg Sun Tzu(„Sztuka wojny”): http://wolnemedia.net/polityka/instr...korzyc-narody/ |
|
|
|
Senior Member
Od: 05.2009
Offline |
|
|
Normalna rozmowa na podstawie faktów, a Ciebie gumka ściska. Weź wyluzuj. A już teksty o kompleksach po tym co wyrabiałeś u nas - pełna groteska.
![]()
Habemus Dubletum
LEG14 White Star Awards w kategorii: Innowierca roku 2009 Innowierca roku 2011 ![]() |
|
|
|
Senior Member
Od: 11.2004
Offline |
|
Co do Gijon, tak się złożyło,że oglądałem ich ostatni mecz. Goście z Gijon sprawiali wrażenie trochę nie wiedzących co się na boisku dzieje. Taka kadra PZPN-u. Szczególnie obrona dawała niezły popis. A zapamiętałem ich dlatego,że patrząc na grę Gijon przez 80 minut, przez myśl mi przeszło,że mieliby oni problemy w naszej lidze z taką grą, choćby na pierwszą 10. I tak mnie natchnęło teraz,że o to Novo nie daje tam sobie rady. Fajnie, że gość wykazuje jakieś minimum ambicji i woli pokopać w naszej lidze o coś, i pewnie za podobne pieniądze, niż brać udział w czymś takim jak to 4-0, które oglądałem. Plus dla faceta, pewnie finansowo nie straci ale czy sportowo? Jak dla mnie gra w takim Gijon, czy Almeriach to nic innego jak kopanie się po kostkach i wyczekiwanie na mecze z Realem i Barceloną. Może dla młodego grajka jest to rzecz pożądana, bo łatwiej jest się wypromować. Ale na sportową emeryturę to jakoś niespecjalnie, tym bardziej,że kluby dolnej części tabeli w Hiszpanii aż tak wielkich kokosów nie płacą w porównaniu z nami. ![]()
Wydarzenia nie zawsze spełniają nasze oczekiwania, ale zawsze jest dla nich jakieś logiczne wytłumaczenie. Często nie jest ono krzepiące, ale zawsze logiczne.
|
|
|

|
||||||
![]() |
| Narzędzia tematu | |
| Tryby wyświetlania | |
|
|