The White Star Division - Wisła Kraków

Wstecz   Forum Kibiców Wisły Kraków > Inne > Hyde Park (moderowane)
Nazwa użytkownika
Hasło

Hyde Park (moderowane) Pokój również moderowany, jednak tu nie trzeba mówić o piłce nożnej i kibicowaniu. Chcecie pogadać o czymś "niepiłkarskim" - wejdźcie tutaj.

Narzędzia tematu Tryby wyświetlania
Prev Poprzedni post   Następny post Next
Justyna
Junior Member

Od: 11.2002

Ignoruj użytkownika Pomoc
Stary 11.02.2012, 16:42. Potrzebna pomoc dla Wiślaczki z Wrocławia:)
Witam wszystkich serdecznie! Dawno mnie tu nie było, jednak zawitałam bo chciałam wszystkich czytających tą wiadomość prosić o pomoc
Obecnie studiuję we Wrocławiu, należę do klubu górskiego "Olimp" z którym to bierzemy udział w memoriale im. Piotra Morawskiego ( Piotr Morawski to słynny polski himalaista który zginął 3 lata temu w Nepalu.) Była to postać wybitna, dlatego aby imię jego nie zaginęło co roku organizowany jest memoriał na jego cześć na którym wybiera się najciekawszą wyprawę która w nagrodę za zdobycie największej liczby głosów zostaje zasponsorowana i zrelacjonowana
Wraz z klubem stworzyliśmy projekt "Kaukaskie piątki" który zakłada w latach 2012-2014 zdobyć wszystkie osiem 5 tyś w paśmie Kaukaz.
Dlatego zwracam się do Was o pomoc w głosowaniu. Solidarnie. Wisełce od zarania dziejów kibicuję, w Krakowie przez pewien czas równiez mieszkałam A teraz jestem we Wrocławiu. Obiecuję że nie zabraknie motywu wiślackiego na najwyższych szczytach Kaukazu!

Tutaj wystarczy wpisać swoj email i później potwierdzić na poczcie
http://www.alpinus-miejodwage.pl/519

Pomożecie?

ps. do I miejsca trochę brakuje - głosujcie
Ostatnio edytowane przez Justyna : 11.02.2012 o godz. 16:47.
Odpowiedz cytując

Wstecz   Forum Kibiców Wisły Kraków > Inne > Hyde Park (moderowane)

Narzędzia tematu
Tryby wyświetlania

Zasady wysyłania postów