|
|||||||
| Hyde Park (moderowane) Pokój również moderowany, jednak tu nie trzeba mówić o piłce nożnej i kibicowaniu. Chcecie pogadać o czymś "niepiłkarskim" - wejdźcie tutaj. |
|
|
Narzędzia tematu | Tryby wyświetlania |
|
Junior Member
Od: 11.2002
Offline |
|
|
Witam wszystkich serdecznie!
Dawno mnie tu nie było, jednak zawitałam bo chciałam wszystkich czytających tą wiadomość prosić o pomoc ![]() Obecnie studiuję we Wrocławiu, należę do klubu górskiego "Olimp" z którym to bierzemy udział w memoriale im. Piotra Morawskiego ( Piotr Morawski to słynny polski himalaista który zginął 3 lata temu w Nepalu.) Była to postać wybitna, dlatego aby imię jego nie zaginęło co roku organizowany jest memoriał na jego cześć na którym wybiera się najciekawszą wyprawę która w nagrodę za zdobycie największej liczby głosów zostaje zasponsorowana i zrelacjonowana Wraz z klubem stworzyliśmy projekt "Kaukaskie piątki" który zakłada w latach 2012-2014 zdobyć wszystkie osiem 5 tyś w paśmie Kaukaz. Dlatego zwracam się do Was o pomoc w głosowaniu. Solidarnie. Wisełce od zarania dziejów kibicuję, w Krakowie przez pewien czas równiez mieszkałam A teraz jestem we Wrocławiu. Obiecuję że nie zabraknie motywu wiślackiego na najwyższych szczytach Kaukazu! ![]() Tutaj wystarczy wpisać swoj email i później potwierdzić na poczcie ![]() http://www.alpinus-miejodwage.pl/519 Pomożecie? ![]() ![]() ps. do I miejsca trochę brakuje - głosujcie
Ostatnio edytowane przez Justyna : 11.02.2012 o godz. 16:47.
|
|
|

|
||||||
| Narzędzia tematu | |
| Tryby wyświetlania | |
|
|