|
|||||||
| Hyde Park (moderowane) Pokój również moderowany, jednak tu nie trzeba mówić o piłce nożnej i kibicowaniu. Chcecie pogadać o czymś "niepiłkarskim" - wejdźcie tutaj. |
![]() |
|
|
Narzędzia tematu | Tryby wyświetlania |
|
|
|
Senior Member
Od: 11.2002
Offline |
|
Nie zamierzam bo za cienki w uszach jestem żeby ferować jakieś wyroki na publicznym forum. Są tu od tego inni "specjaliści". Ja nie zamierzam robić sobie z gęby cholewy. Jak wspomniałem wcześniej, nie mam wyrobionego zdania na temat żadnego z raportów. Również dlatego, że specjalnie się w nie nie zagłębiałem z jednego podstawowego powodu. Już przy okazji publikacji pierwszych stenogramów z czarnych skrzynek mówiłem (tu na forum, kto chce to znajdzie), że śledztwo powinno być w pełni utajnione, dopóki nie zostaną zaprezentowane rzetelne wnioski wyciągnięte na podstawie pełnego materiału dowodowego. Kolejne strzępy dochodzenia rozciągnięte w czasie dają tylko pretekst do bicia piany i zbijania politycznego kapitału. @ serek Jeszcze raz. Ja nie zamierzam Cię do niczego przekonywać. Wystarczyło włączyć wczoraj dowolny kanał tv, żeby zobaczyć kilku różnych ludzi, podobno specjalistów w swoich dziedzinach, którzy podważali te tezy. Chociażby prędkość opadania samolotu z tego co pamiętam. Ale nie wciągniesz mnie w dyskusję, bo wiem, że dla Ciebie wszystko co nie zgadza się z Macierewiczem jest reżimowe. Mnie takie taplanie się w gównie nie bawi. Włączyłem się do tematu tylko i wyłącznie w kwestii mediów, którą uważam za zakończoną.
Ostatnio edytowane przez Cichy : 25.01.2012 o godz. 18:51.
|
|
|
|
Senior Member
Od: 06.2004
Offline |
|
|
Czemu rząd tak boi się komisji miedzynarodowej? Kto mi odpowie na takie pytanie? chyba jest to naocznym dowodem kto chce otwartosci i przejrzystości a kto nie. ![]()
...........................
– Panie marszałku, a jaki program tej partii? – Najprostszy z możliwych. Bić ....y i złodziei, mości hrabio. Opis: rozmowa hrabiego Skrzyńskiego z Piłsudskim na temat możliwości założenia przez Piłsudskiego partii politycznej |
||
|

|
||||||
![]() |
| Narzędzia tematu | |
| Tryby wyświetlania | |
|
|