|
|||||||
| Hyde Park (moderowane) Pokój również moderowany, jednak tu nie trzeba mówić o piłce nożnej i kibicowaniu. Chcecie pogadać o czymś "niepiłkarskim" - wejdźcie tutaj. |
![]() |
|
|
Narzędzia tematu | Tryby wyświetlania |
|
semper fi
Od: 09.2003
Offline |
|
|
Jak tam - przyznać się kto dzisiaj dwukrotnie wolniej przechodzi przez ulicę a na widok czarnego kota ładuje broń
Niektórzy już wyczerpali zapas pecha chyba: Cytat:
![]() ![]()
MOMENT OF TERROR IS THE BEGINNING OF LIFE
|
|
|
|
Senior Member
Od: 05.2009
Offline |
|
|
Jak dla mnie dzień jak co dzień. Był moment że sie pomyślało " o w morde dziś piątek trzynastego" ale nic szczególnego sie nie stało..
|
|
|
|
Lokalny Patriota
Od: 05.2005
Offline |
|
|
Dzień jak dzień. Bzdurne zabobony.
![]() |
|
|
|
Senior Member
Od: 11.2007
Offline |
|
|
|
Senior Member
Od: 02.2011
Offline |
|
|
A ja mam dziś zajebisty dzień
Więc nie należy słuchać tych bzdur .![]()
"Z pomysłem coś powstanie, wy tylko zamażecie "
|
|
|
|
Joker the Great
Od: 06.2003
Offline |
|
|
Ja tez mam zajebisty dzień, zony jeszcze nie ma, to nie wie jak pan mąż wygląda.
Nie boję się niczego. A co kur.wa, wszystko mogę. Ps. Kto będzie mył okna w poniedziałek, proszę o priva. ![]() 90minut.pl o tabeli 2005/2006 napisał(a):
|
|
|
|
Senior Member
Od: 10.2010
Offline |
|
|
Ja nigdy nie zastanawiałem się czy to piątek 13 czy jakiś inny, ale po dzisiejszym dniu chyba powinienem zacząć....
Wstałem z samego rana żeby iść do lekarza po jedno zaświadczenie, kolejka na poczekalni jak stąd do wieczności, po dwóch godzinach czekania w końcu szczęśliwy pojechałem do NFZ-etu z owym zaświadczeniem, po kolejnych dwóch godzinach czekania dowiedziałem się że lekarz źle wypisał zaświadczenie, z powrotem do lekarza i do kolejki, znowu do NFZ i do jeszcze większej kolejki, a na koniec dostałem pierwszy w życiu mandat... Czekając w jednej z kolejek pomyślałem sobie że brakuje żeby coś się stało z samolotem naszych piłkarzy... wracam do domu i co widzę, piorun i awaryjne lądowanie.. ehh |
|
|
|
WISŁA KRAKÓW
Od: 06.2008
Offline |
|
|
|
Senior Member
Od: 04.2008
Offline |
|
|
Ja dziś wywinąłem orła na schodach wychodząc wieczorem z domu. Poczułem się jak jeden z aktorów w filmie kevin sam w domu
|
|
|
|
Senior Member
Od: 09.2008
Offline |
|
|
.....gdzieś zasłyszane/przeczytane.....
"....poniedziałek: kupiłem wymarzone auto....wieczorem pojechałem je przetestować na trasie....dostałem 10 pkt i 400 zł mandatu..... wtorek....wysłałem zamówienie na CB-radio, żeby więcej nie było mandatów........... środa:......zaj.ebali mi auto w nocy..................... czwartek......przyjechał kurier z CB-radiem.............." tak sobie myślę, że temu kolesiowi piątek 13-go, już nie był potrzebny-hahhha |
|
|
|
Senior Member
Od: 07.2004
Offline |
|
|
No, święta święta i po świętach
![]() |
|
|
|
semper fi
Od: 09.2003
Offline |
|
|
smród się ciągnął do rana ... pierwszy raz od 5 lat jak wstałem zaliczyłem krawędź szafki małym palcem u nogi ...
oj mieli sąsiedzi pobudkę ![]()
MOMENT OF TERROR IS THE BEGINNING OF LIFE
|
|
|
|
Senior Member
Od: 05.2011
Offline |
|
|
Ja się spiąłem z towarzyszką.
A ponadto dzwoniła do mnie stara baba z Cyfry plus i chciała mi sprzedaż HBO z którego zrezygnowałem. Jak już stwierdziła, że HBO mi nie dosprzeda to zaproponowała dodatki od 18 lat .Nieskutecznie ![]()
PS:(...)Skąd ta lojalność?
Kamil Kosowski: "To jest lojalność wobec herbu, wobec kibiców, nie wobec właściciela." "de oppresso liber" |
|
|
|
Senior Member
Od: 07.2003
Offline |
|
|
Niby mam to w dupie i niby nie wierzę w numerologię.
Ale.. tak jakoś z pode łba ten dzień traktuję i raczej żadnych biznesowych spotkań nie lubię na taką datę umawiać. ![]()
semprini, klancyk i części niesforne....
|
|
|
|
Senior Member
Od: 03.2005
Offline |
|
|
To nie kwestia numerologii. Za pechowy piątek 13 uważany jest od 13 października 1307 roku. Kiedy to w ciągu jednej nocy aresztowano i poddano torturom ok 20 000 francuskich templariuszy. Konfiskując ich majątek szacowany na największy w średniowiecznej europie. Oni bowiem stworzyli pierwszy system bankowy no i obłowili się podczas krucjat.
![]()
Hej Nasz TS !!
|
|
|
|
Senior Member
Od: 06.2011
Offline |
|
|
Ja dziś miałem mini piątek 13-go. Taką sobotę 14-go.
Spózniłem się o 30 sekund na tramwaj numer 4 na który musiałem pozniej czekac 20 minut i przez to nie zdążyłem na mecz ligi halowej mojej druzynki na który specjalnie jechałem z Bronowic na hutnik. :( ![]()
"Franek ma swoje zdanie, z którym sam się nie zgadza" - Jan Tomaszewski
|
|
|
|
Member
Od: 07.2007
Offline |
|
|
Ja wczoraj miałem studniówkę i było mega !! Takie piątki 13-tego to ja rozumiem
|