|
|||||||
| Wisła Kraków - piłka nożna Tutaj możesz spokojnie i rzeczowo porozmawiać o wszystkich tematach związanych z "Białą Gwiazdą". Pokój z założenia zawierać ma tematy dotyczące drużyny. |
| Wyświetl wyniki ankiety: Podczas okienka transferowego latem 2018 roku Wisła: | |||
| wzmocni się |
|
44 | 26,19% |
| osłabi |
|
97 | 57,74% |
| zmiany kadrowe nie będą odczuwalne |
|
27 | 16,07% |
| Głosujących: 168. Nie możesz głosować w tej ankiecie | |||
![]() |
|
|
Narzędzia tematu | Tryby wyświetlania |
|
Member
Od: 06.2011
Offline |
|
Gdy Błaszczykowski odszedł z Wisły to już był reprezentantem kraju (a miał zaledwie 22 lata) więc cena za niego musiała być spora. A przypominam, że Biton jeszcze nie zadebiutował w reprezentacji. Za Piotrka Brożka dostaliśmy tylko 800.000 euro więc nie jest to jakaś ogromna kwota. |
|
|
|
Banita
Od: 10.2010
Offline |
|
|
Na waciki starczy.
|
|
|
|
Senior Member
Od: 07.2011
Offline |
|
|
|
|
|
Socios Wisła Kraków
Od: 10.2010
Offline |
|
|
do szprotson - dlatego w poście poniżej który gdzieś zniknął dopisalem. że faktycznie żaden z nas nie jest Cupiałem i możemy sobie tylko gdybać.
do SKWK nie należę (chyba że posiadanie karty kibica się z tym wiążę) - nie popieram wszystkiego co robią Jeśli chodzi o jakieś finansowe udzielanie się .. hm. jestem studentem, jeszcze nie pracuję. jedynymi pieniędzmi jakimi dysponuje są te które otrzymuje ze stypendium. Nie jestem na każdym meczu, czemu ? bo mnie na to często nie stać a dojechać muszę 100km w jedną strone, ale musze Ci powiedzieć że gdy tylko jestem na stadionie i widze że są zbierane pieniądze na oprawy czy jakieś inne akcje to zawsze wrzucam ile moge. Jeśli chodzi sklepik klubowy to myśle że kwota którą tam zostawiłem oscyluje ok 1k zł. |
|
|
|
Senior Member
Od: 11.2009
Offline |
|
|
Kolego co ty za przeproszeniem dupcysz ? To jest majątek a nie ile ma na swoim koncie, na koncie może mieć z 5 mln i tyle.
![]() "JEDNA WIARA JEDEN KLUB WISŁA KRAKÓW AŻ PO GRÓB"
![]() |
|
|
|
Socios Wisła Kraków
Od: 07.2009
Offline |
|
|
|
Senior Member
Od: 11.2009
Offline |
|
![]() "JEDNA WIARA JEDEN KLUB WISŁA KRAKÓW AŻ PO GRÓB"
![]() |
|
|
|
Socios Wisła Kraków
Offline |
|
|
No to lipa po całości.
Po dzisiejszym kursie , posiada 1 121 327,65 ojro - tylko No nic, trzeba szukać dalej... ![]()
![]()
Ostatnio edytowane przez Dariook : 03.01.2012 o godz. 20:36.
|
|
|
|
Senior Member
Od: 10.2006
Offline |
|
1.) nie potrafi wrzucać 2.) nie ma strzału 3.) jeździec bez głowy 4.) szybki Dobry filmik to mieli Melikson i Iliev. Tak w ogóle to nie rozumiem dyskusji - koleś nawet nie wiadomo czy jedzie do nas. Osobiście ufam Staszkowi w każdej sprawie transferowej w 100% bo wiem, że złomu nie sprowadzi. |
|
|
|
Member
Offline |
|
|
koledze Teqcontroller chodziło raczej o to, że to jest jego majątek, a więc na taką kwotę składają się nieruchomości które posiada, auta, firma/y, Wisła itp. W gotówce może mieć faktycznie szczątkowe ilości tej kwoty.
|
|
|
|
Koneser
Offline |
|
|
|
|
|
Senior Member
Od: 02.2007
Offline |
|
![]() Ja słyszałem, że za Brożków wpadło 2,2 mln euro - z czego 2 mln za Pawła, 200 tys. za Piotrka. ![]()
Jestem z Krakowa i jestem z tego dumny!
|
|
|
|
Guest
|
|||
|
Cytat:
Cytat:
W tej transakcji logiczne jest że wartość tej kwoty wywindował Paweł... Piotrek miał pół roku kontraktu do końca do tego był rezerwowym bo przegrał rywalizacje z Draganem i miał na rozkładzie katastrofalne błędy w spotkaniach z Karabachem. Cytat:
Ostatnio edytowane przez westersyl : 03.01.2012 o godz. 19:33.
|
|||
|
|
Member
Offline |
|
http://transfery.sportmarketing.pl/n...a-powazniejszy "Zawodnik, za którego turecki Trabzonspor zapłacił zimą 800 tysięcy euro doznał kontuzji mięśnia dwugłowego i wraca do Polski." Piszecie bzdury bo Piotr Brożek miał kontrakt do 12.2011 r. !
Ostatnio edytowane przez Str@żak : 03.01.2012 o godz. 19:34.
|
|
|
|
Member
Offline |
|
Pasuje? ![]() Piotr Brożek miał kontrakt do 12.2011 r. Znalazł się następny "znafca". Zanim coś napiszecie pomyślcie ze dwa razy.
Ostatnio edytowane przez Str@żak : 03.01.2012 o godz. 19:39.
|
|
|
|
Piknik
Od: 03.2004
Offline |
|
|
Rekord głupoty i dyletanctwa na tym forum został właśnie pobity. Nunez "do d.py", bo gwizdali na niego kibice naszych rywali.
I takie farmazony wypisuje na wiślackim forum kibic Wisły. Wstyd, hańba i żenada. Dla większego efektu wpis tego kretyna (przepraszam, ale inaczej nie da się napisać) zostawiam. Za karę. Hawkins - w takim razie jakim "zerem" musi być Patryk Małecki? Przecież dopiero na niego uwzięli się kibice z ziemi nieświętej. żal.pl ![]()
Uma vez Flamengo, sempre Flamengo
|
|
|
|
Senior Member
Od: 11.2011
Offline |
|
|
JrQ-
Cytat:
Na czym opierasz swoje "wiem"? Na zagranicznym pochodzeniu Stana? ![]() |
|
|
|
Member
Offline |
|
|
|
Senior Member
Od: 01.2008
Offline |
|
|
Z tych wymienionych nazwisk moim zdaniem tylko Jaliens zawiodl na calej lini, ale pamietajmy skad przyszedl i ile meczow tam rozegral... moze Wisla go przerosla ? Mial byc ostoja defensywy a stal sie najbardziej znienawidzonym pilkarzem... obiektem drwin ktore przejol po Wojciechu Łobodzinskim...
Lamey na poczatku sezonu pomimo swojej kondycji spisywal sie calkiem niezle... a Diaz jak to Diaz... Ronaldinho to on nigdy nie bedzie gorsze mecze przeplatal lepszymi.... Od Stana prosze wara... transfery ktore robi sa ok i oby wiecej, niema klubu gdzie kazdy transfer jest strzalem w 10, no chyba ze jest sie Barcelona... ![]()
"Ciągle powtarzam to piłkarzom: Lechia to nie imienny u cioci Jadzi. To symbol daleko wykraczający poza sport." - Bobo K.
|
|
|
|
Guest
|
||
|
Cytat:
Cytat:
Dowiedziałem się również dzisiaj, że Boliwijczyk jest słaby bo ich repera gra na wysokości !
Ostatnio edytowane przez westersyl : 03.01.2012 o godz. 20:06.
|
||
|
|
Koneser
Offline |
|
|
Nie pluj się tak! Myślałem, że miał kontrakt do czerwca. Westersyl pewnie moim wpisem się sugerował i wyszło jak wyszło. Nie mniej jednak, te strony, które podałeś nie za ba bardzo są rzetelne. Pewność na 100 procent co do kwoty możemy mieć wtedy, jeżeli to oficjalna potwierdzi. Nadal nie wierze, że Piotrek tyle kosztował.
|
|
|
|
Senior Member
Od: 06.2007
Offline |
|
Jak ktoś wie o co w piłce chodzi i przemawiaja za nim umiejętności - na pewno da radę, bez względu na panujące warunki, ciśnienie, porę roku itp. Jak dla mnie argumentacja niektórych - z kosmosu. ![]()
MOSKAL KAZIMIERZ ! Nie rusz Kazika bo zginiesz !
|
|
|
|
Senior Member
Od: 01.2009
Offline |
|
Poza tym, czy to nasz piłkarz, czy nie, zawsze będę przeciwko OSZUKIWANIU. Dla mnie takie ciągłe udawanie fauli to nie cwaniastwo boiskowe, tylko zwykłe k**estwo. A po meczu z Jagielonią też byłeś za Jaliensem, twierdząc że inteligentnie przyblokował bramkarza i strzeliliśmy gola? Może też cieszyłeś się po meczu z ŁKSem i błędzie sędziego, bo wreszcie "szczęście się od nas uśmiechnęło"? Za Wisłą będę zawsze, ale chcę żebyśmy grali i wygrywali umiejętnościami, a nie jakimś fuksem losu, czy błędami arbitrów. Wracając do merytorycznej dyskusji, od której sam odchodzisz nazywając mnie kibicem Fulham (haha!), być może Nunez jeszcze się wyrobi. Jakiś tam potencjał ma. Ale w tej rundzie rozegrał bardzo wiele maczów i w ani jednym nie zaimponował, w ani jednym nie był bohaterem. Soczysty strzał powiadasz? Ile razy huknął choćby w światło bramki? Ze 2 na 20 spotkań? Przegląd pola? Poza jednym podaniem do Małego z Apoelem (po którym ten miał jeszcze "trochę" roboty do wykonania) nie pamiętam by zaimponował mi czymkolwiek. Możemy się tak kłócić, mając zupełnie inne zdania, ale zapytam jedno - naprawdę warto byłoby dać za takiego pomocnika 1 mln Euro? Zasłużył sobie na miano najdroższego piłkarza ligi (ex aequo z Sobiechem i Vrdoljakiem)? PS: twierdzenie, że "Angol (raczej chodzi ci o Dembele ) zasłużył na tą czerwoną kartkę, jest jak pitolenie Roberta o braku faulu Jaliensa. Bycie za Wisła nie oznacza przekłamywania rzeczywistości na Jej korzyść ![]() |
|
|
|
Socios Wisła Kraków
Offline |
|
Wisła i nasza "ekstraklasa" (podobny motyw)
Ostatnio edytowane przez Dariook : 03.01.2012 o godz. 20:54.
|
|
|
|
Senior Member
Od: 01.2009
Offline |
|
2. Za kretyna się nie obrażam. Wolałbym jednak merytoryczną odpowiedź na temat, dlaczego facet powinien zostać wykupiony za Milion Euro. Skoro nie strzelił gola i nie zaliczył zbyt wielu asyst (jedną? nie pamiętam więcej) przydałyby się jakieś argumenty. 3. Ludzie na tym forum lubią przeinaczać słowa i wywalać kota ogonem. "Każda osoba, która ma inne zdanie niż ja na jakiś temat na pewno pochodzi z drugiej strony błoń"... |
|
|
|
Member
Offline |
|
|
|
|
|
Member
Offline |
|
Zanim cokolwiek mi zarzucisz najpierw sprawdź, czy aby na pewno to Ty masz rację! |
|
|

|
||||||
![]() |
| Narzędzia tematu | |
| Tryby wyświetlania | |
|
|