|
|||||||
| Hyde Park (moderowane) Pokój również moderowany, jednak tu nie trzeba mówić o piłce nożnej i kibicowaniu. Chcecie pogadać o czymś "niepiłkarskim" - wejdźcie tutaj. |
![]() |
|
|
Narzędzia tematu | Tryby wyświetlania |
|
Joker the Great
Od: 06.2003
Offline |
|
|
Najlepszy forumowicz: Wit.Ek i PiotrG
Miss forum:TIRAMISU Innowierca: Żartowniś: 7 kotów Najmądrzejsze posty: Debiut roku (nowy, który zwrócił Twoją uwagę w toku forumowych dyskusji): Największy awans (osoba, która zdecydowanie polepszyła jakoś postów swojego autorstwa): Zaginiony w akcji (user, który tylko z sobie lub wszystkim znanych powodów, przepadł w cieniu internetowego świata lub ustąpił miejsca bardziej aktywnym): orzeu, RWD i chyba 3 rok Dot Pokemon = Potomek Neostrady = żenada: Nadzieja forum (ktoś, kto w przyszłych miesiącach wniesie na forum coś świeżego i sensownego w dyskusjach): Najbardziej druzgoczący post (oczywiście w sensie negatywnym): Najweselszy post: Najgłupszy post: Najmądrzejszy post: Rozmywacz pozytywny (ten, który choć pisze nie na temat, to lubisz jego wpisy czytać): Rozmywacz negatywny (odwrotność pana powyżej): Najlepszy moderator(dlaczego?): plankton i WISŁAZWE Najgorszy moderator (dlaczego?):flamengista Najlepszy temat (wątek, który wielokrotnie odwiedzasz i, w którym często przedstawiasz swoje zdanie): Polityka transferowa i Ekstraklasa Najlepszy podpis (tekst pod postem lub sygnatura, która podoba ci się najbardziej):tomo Wyróżnienie (Ktoś lub coś, co warto zapamiętać w 2011 roku): MP, wyjście z grupy LE, bramka araba w kur.widołku od rav: niestety, to ostatnie miało miejsce w roku 2010 :(
Ostatnio edytowane przez rav : 31.12.2011 o godz. 17:48.
![]() 90minut.pl o tabeli 2005/2006 napisał(a):
|
|
|
|
semper fi
Od: 09.2003
Offline |
|
|
UWAGA - PODSUMOWANIE
Najlepszy forumowicz: Wit.ek - 6 głosów WISŁAZWE - 5 głosów PiotrG - 2 głosy rw88 - 1 głos westersyl - 1 głos Kocur - 1 głos FraMat -1 głos 7 Kotów - 1 głos Marszałek -1 głos Miss forum: Tiramisu - 5 głosów Nikol - 4 głosy Żmijka - 3 głosy Ela - 2 głosy Ola7 - 1 głos Kibicka - 1 głos Kubi -1 głos Innowierca: 0 22 - 5 głosów ToTylkoJa - 3 głosy Warszawa zbiorowo - 2 głosy wiktorpiekarski - 1 głos kreseq - 1 głos sartre -1 głos Żartowniś: gigant - 13 głosów 7 Kotów - 4 głosy rychu - 1 głos rafkur - 1 głos Kubi - 1 głos Gwiaździsty - 1 głos Najmądrzejsze posty: Wit.ek - 5 głosów wolfy - 3 głosy RWD - 3 głosy rw88 - 2 głosy Żmijka - 1 głos 7 Kotów - 1 głos CarloResoort - 1 głos Pablo84 -1 głos Kocur - 1 głos 1q2 - 1 głos rav -1 głos PiotrG - 1 głos WISŁAZWE -1 głos orzeu - 1 głos Wojtas -1 głos Arapaho -1 głos Marszałek -1 głos emjot - 1 głos sandbender -1 głos Debiut roku (nowy, który zwrócił Twoją uwagę w toku forumowych dyskusji): milosz - 2 głosy wislak68 - 1 głos SWEET_83 - 1 głos EricDraven - 1 głos Największy awans (osoba, która zdecydowanie polepszyła jakoś postów swojego autorstwa): WISŁAZWE - 3 głosy westersyl - 2 głosy rw88 - 1 głos Kubi -1 głos Zaginiony w akcji (user, który tylko z sobie lub wszystkim znanych powodów, przepadł w cieniu internetowego świata lub ustąpił miejsca bardziej aktywnym): orzeu - 10 głosów RWD - 6 głosów Pan Premier - 5 głosów Ekipa <2005 - 3 głosy Pysio - 2 głosy Usiu -2 głosy WiselkaMLP - 2 głosy Pan Dudi - 1 głos mic - 1 głos Krissu - 1 głos Ewcia - 1 głos West - 1 głos Gucio - 1 głos Puchaty1906 -1 głos Dot - 1 głos (nie byłem pewien czy chodzi o dorotje) Pokemon = Potomek Neostrady = żenada: wiktorpiekarski - 6 głosów JOSE481 - 4 głosy WCRACOVIA - 3 głosy Dariook - 2 głosy FraMat - 2 głosy Teqcontroller - 2 głosy Konrad - 1 głos wolfy - 1 głos węgorz2 - 1 głos djibutti - 1 głos fialo - 1 głos Sialalalala - 1 głos flamengista - 1 głos Wit.ek - 1 głos milosz - 1 głos massoud -1 głos alkoholik - 1 głos AS82 - 1 głos Rinah -1 głos Gwiaździsty - 1 głos Starozakonni za całokształt -1 głos Nadzieja forum (ktoś, kto w przyszłych miesiącach wniesie na forum coś świeżego i sensownego w dyskusjach): WISŁAZWE- 2 głosy ross - 1 głos westersyl - 1 głos Wojtek_Lok - 1 głos 1q2 - 1 głos Kubi - 1 głos Najbardziej druzgoczący post (oczywiście w sensie negatywnym): "chciałbym, żebyśmy spadli" - 1 głos "powrót Smudy do Wisły i analiza zespołu" http://wislakrakow.com/forum/showpos...&postcount=831 -1 głos "bo ja kibicuję wszystkim krakowskim klubom" - 1 głos witek oburzony propozycją gwizdania na zatrudnionych u nas piłkarzy z kraju rowerzystów -1 głos "Kto ma numer gadu do metala?" - 1 głos Dla mnie awans (Wisły - przyp. red.) do LM będzie wstydem, mając tak wielką szanse na awans do fazy grupowej LE. -1 głos Cóż, nie jestem frajerem, żeby płacić na oglądanie takiego syfu. Wolę się przejść do galerii handlowej w weekend albo nakarmić łabędzie we Wiśle. Ch*j nawet z tą kasa na bilet - teraz to mi jest żal straconego czasu przed TV. Niestety przeziębiłem się więc z nudów obejrzałem kolejny syfiasty mecz pseudo piłkarzy w niebieskich strojach. - 1 głos Jest szansa na nową zgode byłem na wakacjach na Cyprze nawiązałem znajomości z fanami Omoni wymiana flag na czwartkowym meczu Omonia-Salzburg ma wisieć nasza flaga a ich flaga na środowym naszym meczu z APOELEM.Mam nadzieję,że nie będzie problemow z zawieszeniem flagi Omoni? - 1 głos JOSE481 za całokształt -1 głos Najweselszy post: "Kto ma numer gadu do metala?" - 3 głosy głosowanie nad przywróceniem zgody z Jagą - 2 głosy gigant za całokształt - 2 głosy "jak ci nie pasuje to na drugą stronę Błoń" - 1 głos "zacznij kibicować Barcelonie / Chelsea / Realowi / Lechowi. Legii "- 1 głos "dziady kolejna część" dotyczy reprezentacji - 1 głos "Dostałem nową tarczę do Darta i jestem zajebiście zadowolony + kasę od pasozyta (czyt. teściowej), ale ona to chyba akurat zapłaciła ratę za całoroczne stołowanie. Ogólnie jest ok i nic nie trafi na Allegro, chyba ze teściowa." - 1 głos Już czuję że rano przed pracą trzeba będzie trochę wczesniej wstać i z obawą zasiąść na tronie, ale lubię ten specyficzny stan "motyli w żołądku". Tylko przed meczami Wisły tak mam. - 1 głos dziewczyna z kasy - http://www.wislakrakow.com/forum/sho...postcount=5159 - 1 głos "Dziwne, że przed wybudowaniem stadionu nie zapytali: Czy korzystałbyś z toalet na przy Reymonta?
Najgłupszy post: "chciałbym, żebyśmy spadli" - 1 głos "Pytanie do kobiet:Czy lubicie robić loda?" - 1 głos głosowanie nad przywróceniem zgody z Jagą - 1 głos Każdy typu, Wisła już mistrzem nie będzie bo zdobywa 1,xx punktu na mecz - 1 głos milosz za całokształt - 1 głos Jest szansa na nową zgode byłem na wakacjach na Cyprze nawiązałem znajomości z fanami Omoni wymiana flag na czwartkowym meczu Omonia-Salzburg ma wisieć nasza flaga a ich flaga na środowym naszym meczu z APOELEM.Mam nadzieję,że nie będzie problemow z zawieszeniem flagi Omoni? Cóż, nie jestem frajerem, żeby płacić na oglądanie takiego syfu. Wolę się przejść do galerii handlowej w weekend albo nakarmić łabędzie we Wiśle. Ch*j nawet z tą kasa na bilet - teraz to mi jest żal straconego czasu przed TV. Niestety przeziębiłem się więc z nudów obejrzałem kolejny syfiasty mecz pseudo piłkarzy w niebieskich strojach. - 1 głos "Kto ma numer gadu do metala?" - 1 głos "o powrocie normalności" http://www.wislakrakow.com/forum/sho...&postcount=922 - 1 głos Posty o zwalnianiu trenerów, wykopywaniu piłkarzy - 1 głos Najmądrzejszy post: http://www.wislakrakow.com/forum/sho...4&postcount=53 - Kubi o Wiśle - 3 głosy FraMat za całokształt - 2 głosy Wit-ek za całokształt - 2 głosy Rusz dupę i jedź do Warszawy na manifestację a nie ....... przed ekranem - 1 głos RWD - usuńcie moje konto - 1 głos Rozmywacz pozytywny (ten, który choć pisze nie na temat, to lubisz jego wpisy czytać): gigant - 11 głosów 7 Kotów - 2 głosy Kubi -1 głos Gwiaździsty - 1 głos Rozmywacz negatywny (odwrotność pana powyżej): Wojtas - 3 głosy wiktorpiekarski - 2 głosy JOSE481 - 2 głosy Jaroo - 1 głos Fortart - 1 głos wolfy -1 głos martin91 - 1 głos Najlepszy moderator(dlaczego?): WISŁAZWE - 14 głosów Marszałek - 1 głos 7 Kotów - 1 głos Najgorszy moderator (dlaczego?): flamengista - 5 głosów rav -1 głos FraMat - 1 głos wszyscy oprócz WISŁAZWE - 1 głos KOMINEK - 1 głos Najlepszy temat (wątek, który wielokrotnie odwiedzasz i, w którym często przedstawiasz swoje zdanie): To i owo na luziku - 10 głosów Ekstraklasa - 8 głosów Polityka transferowa - 5 głosów Zagadki Europejskie - 3 głosy Tematy dotyczące kolejnych spotkań - 2 głosy Polityczny - 2 głosy Rankingi - 2 głosy Książki - czy ktokolwiek czyta - 1 głos Mam pytanie - 2 głosy kibicowanie na polskich stadionach - 1 głos Malujemy Wiślackie Okolice - 1 głos Dział ABG (ogólnie) - 1 głos Wisła Kraków w europejskich pucharach - 1 głos Bilety - 1 głos Krakowskie inwestycje - 1 głos Kazimierz Moskal trenerem Wisły Kraków -1 głos Konsolowcy -1 głos Najlepszy podpis (tekst pod postem lub sygnatura, która podoba ci się najbardziej): tomo - Sara Varone - 11 głosów ROBERT I TRUST YOU - 2 głosy (z przymrużeniem oka) PvD - 'Decydując się na grę w Wiśle i podpisując z nią kontrakt piłkarz powinien automatycznie przyjąć świadomość panujących przy R22 zwyczajów. A jednym z kanonów który powinien przyświecać każdemu wiślakowi jest poszanowanie trójkolorowych barw. Szanować powinien je każdy z nas ( i umieć się z nimi obchodzić) bez względu na to czy w danym momencie owładnął nami strach, panika, euforia, złość czy cokolwiek innego. Są bowiem pewne granice, których nigdy się nie przekracza - 1 głos willow "Gdy wracam do domu i się zamyśle, myślę o Wiśle..." K.I.Gałczyński - 1 głos cracovia do góry kołami - autor niech się zgłosi - 1 głos Wyróżnienie (Ktoś lub coś, co warto zapamiętać w 2011 roku): Awans piłkarzy do fazy play off LE - 21 głosów Mistrzostwo - 15 głosów Kazimierz Moskal trenerem - 3 głosy Wtopione derby - 3 głosy Pożegnanie Żurawia - 2 głosy Dominacja koszykarek - 1 głos Robert Maaskant - 1 głos (z przymrużeniem oka) Piłkarz kopiący koszulkę Wisły - 1 głos Piłkarz wysyłający na kiełbaski na Kałużę - 1 głos RoS za Typera - 1 głos Kubi -1 głos Chwile z APOEL'em - 1 głos Nourdin Boukhari arabski gol strzelony izraelitom - 1 głos ================================================ OK. Po pierwsze - wszelkie skargi, wnioski zażalenia mam gdzieś ![]() Po drugie - kolorystyka miejsc jest zupełnie przypadkowa i sraczkowaty kolor również jest przypadkowy ![]() Po trzecie - pozwoliłem sobie połączyć niektóre odpowiedzi żeby łatwiej liczyć - jak coś - patrz punkt 1 Co następuje: Najbardziej prestiżowa nagroda na Forumowicza Roku 2011 goes to Wit.ek !!! ![]() Czytaj - Wit.ek kupuje wszystkim biorącym udział w zabawie po butelce whisky Najwięcej nominacje i wyróżnień otrzymał WISŁAZWE !!! ![]() Czytaj - WISŁAZWE kupuje wszystkim biorącym udział w zabawie po 2 butelki whisky ![]() Miss Forum - Tiramisu ![]() Czytaj - w nagrodę może odstąpimy jej część powyższych zakupów ![]() Zaginiony w akcji - orzeu oraz inni wraaaaacajcieeeeee !!! Czytaj - wszyscy się upijamy z tęsknoty Inne ważne spostrzeżenia: 0 22 jako zwycięzca z Warszawy też wysyła paczkę z flaszkami Widać które tematy są święte i jak ktoś je dotknie to ... W kategorii podpisu wygrały cycki - nie ma co tutaj owijać w bawełnę Czytaj - tomo zaprasza Sarę do Krakowa na mecz ![]() Po dupie nadal daje gigant i 7 Kotów - tutaj nic się nie zmienia. Szkoda że kilka lat temu było z 10 stron odpowiedzi - a teraz tylko dwie - a ludzi wpisujących bzdury w "polityce transferowej" jest ze setka ![]() Myślę że za rok można trochę pozmieniać w kategoriach itp - ale to jeszcze 12 miesięcy więc Szczęśliwego Nowego Roku !!! Dziękuję wszystkim co wzięli udział. ps. a ten post z kategorii najmądrzejszy powinien przeczytać każdy na tym forum: http://www.wislakrakow.com/forum/sho...4&postcount=53
Ostatnio edytowane przez Kocur : 01.01.2012 o godz. 19:30.
![]()
MOMENT OF TERROR IS THE BEGINNING OF LIFE
|
|
|
|
Senior Member
Od: 08.2004
Offline |
|
|
Witek i WISŁAZWE podbijcie na priva to podam wam adres do wysyłki...
![]()
Dumny po zwycięstwie
Wierny po przegranej Zbanowany za napisanie "matoł", "jeba*y złamas", "3 kretynów" o ludziach dla których flaga Polski do góry kołami to coś normalnego na twarzy |
|
|
|
Senior Member
Od: 07.2009
Offline |
|
|
No to do mnie nie ch się zgłosi Tiramisu, Nikol albo Żmijka. Whisky sobie wtedy odpuszcze
![]() |
|
|
|
Member
Od: 06.2007
Offline |
|
|
do mnie niech zgłosi się Kubi!
![]() |
|
|
|
Senior Member
Od: 09.2007
Offline |
|
DZIĘKUJĘ szprotsonowi, przemo, Guciowi, RAFiemu i gigantowi za głosy . Prawie tu nie bywam już, a pamiętają, miło .
Ostatnio edytowane przez Tiramisu : 02.01.2012 o godz. 22:41.
|
|
|
|
Senior Member
Od: 07.2009
Offline |
|
|
Może za rok, jak znów któraś z was wygra, choć pewnie tu już wtedy nikogo nie będzie
- 2,5 zarejestrowany, ok 4 lata przeglądania forum, a dzisiaj odkryłem jakie tu są zajebiste ikonki PS. Czemu jest ikonka uścisk Wislaka z gośćiem z Jagi? Zgody już jakiś czas nie ma... |
|
|
|
semper fi
Od: 09.2003
Offline |
|
|
"Temat" o ikonkach
![]() http://www.wislakrakow.com/forum/sho...?t=214&page=97 wcześniej faktycznie ich mogłeś nie widzieć ![]()
Ostatnio edytowane przez Kocur : 02.01.2012 o godz. 16:11.
![]()
MOMENT OF TERROR IS THE BEGINNING OF LIFE
|
|
|
|
WISŁA KRAKÓW
Od: 06.2008
Offline |
|
|
Witam!
Po pierwsze to podziękowania dla Kocura, który założył temat TWSA2011 i poświęcił czas aby potem wszystko podsumować - SZACUN Po drugie, dziękuje wszystkim za głosy w każdej kategorii w jakiej je otrzymałem, szczerze duże to dla mnie zaskoczenie, że uważacie mnie za ''najlepszego moderatora'' - bo tą funkcję sprawuje od pół roku! A już zostałem wyróżniony. To bardzo miłe zaskoczenie. Haa, rozumiem że w ramach podziękowań wiszę każdemu po 2 butelki whisky jeżeli to ma innych zmobilizować do większego zainteresowania TWSA2012 to okej. Szkoda, że tak mało postów powstało w tym temacie, jak słusznie zauważono dziennie powstaje milion postów w ''polityce transferowej'' a w takim podsumowaniu roku na forum, udział bierze tak mało osób. Co od siebie to mogę zapewnić, że na laurach nie spocznę w końcu takie wyróżnienie zobowiązuje! Pozdrawiam. |
|
|
|
Banita
Od: 11.2002
Offline |
|
|
Dziękuję za 2 głosy w kategorii zaginiony w akcji.
Otóż pragnę poinformować, że moje "zaginięcie" było spowodowane półrocznym (niesłusznie zresztą przyznanym!) banem. W czasie mojej banicji oczywiście starałem się śledzić wiele wątków na bieżąco i teraz obiecuję nadrabiać zaległości. Jeszcze raz dziękuję za wyróżnienia i daję słowo, że rok 2012 będzie należał do mnie. |
|
|

|
||||||
![]() |
| Narzędzia tematu | |
| Tryby wyświetlania | |
|
|