The White Star Division - Wisła Kraków

Wstecz   Forum Kibiców Wisły Kraków > Wisła Kraków > Wisła Kraków - piłka nożna
Nazwa użytkownika
Hasło

Wisła Kraków - piłka nożna Tutaj możesz spokojnie i rzeczowo porozmawiać o wszystkich tematach związanych z "Białą Gwiazdą". Pokój z założenia zawierać ma tematy dotyczące drużyny.

Wyświetl wyniki ankiety: Podczas okienka transferowego latem 2018 roku Wisła:
wzmocni się 44 26,19%
osłabi 97 57,74%
zmiany kadrowe nie będą odczuwalne 27 16,07%
Głosujących: 168. Nie możesz głosować w tej ankiecie

Odpowiedź

Narzędzia tematu Tryby wyświetlania
Boruc
Member

Od: 12.2011

Ignoruj użytkownika Pomoc
Stary 30.12.2011, 16:36
Filmik z Piechem:
http://www.youtube.com/watch?v=Twq5Mi_Fh_M

Moim zdaniem Piech nie byłby złym zakupem, jak dla mnie, w lecie powinien odejść jeszcze Genkov (chyba że zacznie grać na miarę oczekiwań) i SV powinien poszukać kogoś innego na jego miejsce. Jakiś dobry napastnik (np. właśnie z Grecji) + rezerwowy Piech (ew. 2 napastników - wysoki i ten niższy, zwrotniejszy Piech).
Oczywiście jeśli Genkov będzie grał dobrze to jak najbardziej powinien zostać.
Chociaż nadal uważam, że Nakoulma jest ciekawszym piłkarzem od Piecha, ale z drugiej strony, jeśli jest jakiś dobry Polak w zasięgu, to należy się o niego postarać.

PS. http://pilkanozna.pl/index.php/Wydar...al-piecha.html

Może jednak nie jest taki zły?
Odpowiedz cytując
krowczax
Senior Member

Od: 08.2010

Stary 30.12.2011, 17:09
Statystyk jednak nie ma powalających, na 56 spotkań w Ruchu, tylko 12 bramek (5 w tym sezonie). Troszeczkę słabo.
Odpowiedz cytując
kacpaw91
Senior Member

Od: 05.2011

Stary 30.12.2011, 17:37
krowczax napisał(a):Wyświetl post
Statystyk jednak nie ma powalających, na 56 spotkań w Ruchu, tylko 12 bramek (5 w tym sezonie). Troszeczkę słabo.
Ciekaw jestem jak wpływ na dalszą karierę zawodnika ma to, że debiutuje w Ekstraklasie w wieku 25. lat, wcześniej grając tylko w niższych ligach?
Odpowiedz cytując
Marcin_fan
Senior Member

Od: 05.2009

Stary 30.12.2011, 17:46
Bartosz napisał(a):Wyświetl post
Tajemnicą poliszynela jest, że do Grecji regularnie jeździ M.Kuźba .
Marcin Kuźba jest dalej naszm skautem ?
Jakie jest cały skład Wiślackich skautów ?
Odpowiedz cytując
emjot
Senior Member

Od: 11.2002

Stary 30.12.2011, 18:02
Marcin_fan napisał(a):Wyświetl post
Marcin Kuźba jest dalej naszm skautem ?
Jakie jest cały skład Wiślackich skautów ?
Na pewno jeszcze jest E. Klejdinst
Jurowicz-Talik-Lechowicz-Szumilas-Kaczor-J.Krupa-Brzycki-Legutko-J.Wapiennik-W. Stopa-Michel-Sawicki-S.Wójcik-Świder-Snopkowski-Adamek
Odpowiedz cytując
HatefulRespect
Member

Od: 08.2011

Stary 30.12.2011, 18:05
Piech alternatywą dla Bitona.
Jakby nie próbować rozbierać logicznie tego zdania, nie ma ono sensu.

Przerażająco wygląda większość nazwisk pojawiających się w kontekście Wisły: Brożkowie, Kosowski, Piech.
Na szczęście za tę część układanki odpowiada Stan, można być więc względnie spokojnym i mieć nadzieję, że przynajmniej w kwestii transferów, będziemy wyciągać wnioski z przeszłości.

I błagam, przestańcie wypominać Staszkowi "holenderski szrot", bo
a: Holendrów jest zaledwie dwóch a sformulowanie brzmi jakby nam ściągnął pełną jedenastkę
b: Jaliens to dla mnie honest mistake, były podstawy sądzić, że ten facet zdystansuje wszystkich obrońców w naszej lidze. I sami tak go ocenialiście jak się pojawił. Pialiście z zachwytu a facet miał - cytuję -wciągnąć ligę nosem. Stan też czasami się myli.
c: Lamey jest ok, biorąc pod uwagę, że Stan dostał zadanie załatwienia prawego obrońcy za 0 (słownie: zero) złotych w kilka tygodni. I jest lepszy od Diaza i Paljica na lewej stronie. I nie gorszy od Cikosa, którego tak surowo nigdy większość nie oceniała.

Czy naprawdę tak trudno jest dokonać samodzielnej, obiektywnej oceny zamiast powtarzać nieznośne już frazesy?
Odpowiedz cytując
westersyl
Guest

Stary 30.12.2011, 18:13
kacpaw91 napisał(a):Wyświetl post
Ciekaw jestem jak wpływ na dalszą karierę zawodnika ma to, że debiutuje w Ekstraklasie w wieku 25. lat, wcześniej grając tylko w niższych ligach?
To że Piech zadebiutował w ekstraklasie mająć 25 lat nie świadczy o nim źle tylko pokazuję patologie, która ma miejsce w polskim futbolu. Jak już pisałem Piech ma świetną motoryką przy czym mocno stoi na nogach do tego jest skoczny.
Nie jest jakiś super entuzjastą jego talentu ale również jestem daleki od tego aby pisać że jest "słaby" bo Piech nie wątpliwie coś w sobie ma.
Ostatnio edytowane przez westersyl : 30.12.2011 o godz. 18:22.
Odpowiedz cytując
kacpaw91
Senior Member

Stary 30.12.2011, 18:14
emjot napisał(a):Wyświetl post
Na pewno jeszcze jest E. Klejdinst
Csaplar? Kapka? No i bodaj 4 innych (mówiło się coś kiedyś o 8?)
Odpowiedz cytując
lazy
Senior Member

Od: 10.2003

Stary 30.12.2011, 19:26
HatefulRespect napisał(a):Wyświetl post
(...)

I błagam, przestańcie wypominać Staszkowi "holenderski szrot", bo
a: Holendrów jest zaledwie dwóch a sformulowanie brzmi jakby nam ściągnął pełną jedenastkę
b: Jaliens to dla mnie honest mistake, były podstawy sądzić, że ten facet zdystansuje wszystkich obrońców w naszej lidze. I sami tak go ocenialiście jak się pojawił. Pialiście z zachwytu a facet miał - cytuję -wciągnąć ligę nosem. Stan też czasami się myli.
c: Lamey jest ok, biorąc pod uwagę, że Stan dostał zadanie załatwienia prawego obrońcy za 0 (słownie: zero) złotych w kilka tygodni. I jest lepszy od Diaza i Paljica na lewej stronie. I nie gorszy od Cikosa, którego tak surowo nigdy większość nie oceniała.

Czy naprawdę tak trudno jest dokonać samodzielnej, obiektywnej oceny zamiast powtarzać nieznośne już frazesy?
Ufff... dobrze że jeszcze ktoś potrafi rozsądnie oceniać rzeczywistość.

Wszyscy FM-owi eksperci niech się zajmą lepiej zdobywaniem Ligi Mistrzów w sezonie 2019-2020.

A powtarzanie "modnej" opinii nie sprawi że okaże się to prawdą ani że sami wyjdziecie na interesujących interlokutorów.
c.d.n.
Odpowiedz cytując
elliot_ness
Senior Member

Od: 01.2005

Stary 30.12.2011, 19:45
Był kiedys temat zatrudnienia Ranko Despotovica z Girona F.C. obecnie pilkarz japonskiej Urawy Reds w japonii idzie mu kiepsko. Może zmiana klimatu odbudowała by jego kariere w Giron strzelił 18 bramek w 34 meczach 26 zacząl w pełnym wymiarze.
Odpowiedz cytując
River
Senior Member

Od: 04.2011

Stary 30.12.2011, 20:20
Czy my potrzebujemy zawodnikow, ktorzy przyjda tu sie odbudowywac? Nie.

Despotovic mogl przyjsc do Wisly latem (podobno oferta byla) ale wolal Azje wiec niech tam sie dalej "odbudowuje".

Czy Wisla to jest klub dla pilkarzy po przejsciach i schowek dla pilkarskich emerytow? Tu pije do tych slynnych "powrotow". Kosowski, Brozek? Litosci. Jeden stary dziad (za przeproszeniem) co sobie kopie w Belchatowie a drugi ledwo rok temu odszedl czy wrecz zostal wypchniety z Wisly, przez rok malo co gral i jestem przekonany, ze przez ten rok to sie bardziej cofnal niz rozwinal a niektorzy i tak ich chca z powrotem. Szacunek za to co dla Wisly zrobili i co z nia osiagneli ale nie robmy na R22 pilkarskiego przytulku.
Odpowiedz cytując
szadi83
Junior Member

Od: 10.2007

Stary 30.12.2011, 21:22
przed chwilą przeczytałem, że będziemy grać jednym napastnikiem w tej rundziej i powiem szczerze trochę mnie to wkurza;/ niby tak się dzisiaj gra ale pod warunkiem że strzela się gole a nie tak jak u nas;/ na R22 powinniśmy grać Gienkiem a przed nim Dudu
Mistrzem Polski jest WISŁA !
Odpowiedz cytując
Ventigo
Senior Member

Od: 06.2011

Stary 30.12.2011, 22:52
szadi83 napisał(a):Wyświetl post
przed chwilą przeczytałem, że będziemy grać jednym napastnikiem w tej rundziej i powiem szczerze trochę mnie to wkurza;/ niby tak się dzisiaj gra ale pod warunkiem że strzela się gole a nie tak jak u nas;/ na R22 powinniśmy grać Gienkiem a przed nim Dudu
Problemem było nie to że graliśmy jednym napastnikiem ale to, że dwoma defensywnymi pomocnikami. Ze Śląskiem, Odense czy Twente jeden napastnik nie przeszkadzał nam w ciśnięciu rywala przez dużą cześć meczu.
Odpowiedz cytując
kacpaw91
Senior Member

Stary 31.12.2011, 13:21
Zauważyłem, że w mediach ostatnio krytykują transfer Jovanovicia. Moim zdaniem zupełnie niezasłużenie, gdyż to jeden z lepszych transferów Stana. Młody perspektywiczny boczny obrońca o sporych inklinacjach ofensywnych. Może nie jest Meliksonem obrony, ale imho bardzo solidny zawodnik.

Nie wiem, którym meczem tak podpadł dziennikarzom. Owszem na początku jak był wystawiany na środku obrony to był niepewny, ale grając na boku obrony nie zawodził (no może mecz z Górnikiem). Czy według wszystkich dziennikarzy lepszy był Czikosz? A może lepszy był Singlar, czy Alvarez?

http://www.sport.pl/sport-krakow/1,1..._Mistrzow.html
Odpowiedz cytując
willow
a.k.a. morgenes

Stary 31.12.2011, 14:26
kacpaw91 napisał(a):Wyświetl post
Zauważyłem, że w mediach ostatnio krytykują transfer Jovanovicia. Moim zdaniem zupełnie niezasłużenie, gdyż to jeden z lepszych transferów Stana. Młody perspektywiczny boczny obrońca o sporych inklinacjach ofensywnych. Może nie jest Meliksonem obrony, ale imho bardzo solidny zawodnik.

Nie wiem, którym meczem tak podpadł dziennikarzom. Owszem na początku jak był wystawiany na środku obrony to był niepewny, ale grając na boku obrony nie zawodził (no może mecz z Górnikiem). Czy według wszystkich dziennikarzy lepszy był Czikosz? A może lepszy był Singlar, czy Alvarez?

http://www.sport.pl/sport-krakow/1,1..._Mistrzow.html
Alvarez nie, ale Singlar wg mnie tak.
Uważam, że był niedocenianym zawodnikiem i dostawał zbyt mało szans.
Jak dla mnie, był po Baszczyńskim, najlepszym naszym prawym obrońcą ery Cupiała.
"Gdy wracam do domu i się zamyśle, myślę o Wiśle..."
K.I.Gałczyński

"I skończył się mecz w Londynie i tak i to jest prawda!!!..."
Odpowiedz cytując
PvD
Armia Białej Gwiazdy

Stary 31.12.2011, 14:54
Michał Mak: Bełchatów okazał się konkretniejszy

Wszystko wskazuje na to, że bracia Michał i Mateusz Mak nie powrócą jak na razie do krakowskiej Wisły.

Jeśli tylko Bełchatów dokona przelewu na konto Ruchu Radzionków za transfer definitywny mojej osoby i mojego brata, 9 stycznia stawiamy się na pierwszym treningu Gks-u zostając oficjalanie jego piłkarzami - zdradza w rozmowie z serwisem WislaLive.pl jeden z bliźniaków Michał.

Więcej na WislaLive.pl
Cytat:
Decydując się na grę w Wiśle i podpisując z nią kontrakt piłkarz powinien automatycznie przyjąć świadomość panujących przy R22 zwyczajów. A jednym z kanonów który powinien przyświecać każdemu wiślakowi jest poszanowanie trójkolorowych barw. Szanować powinien je każdy z nas ( i umieć się z nimi obchodzić) bez względu na to czy w danym momencie owładnął nami strach, panika, euforia, złość czy cokolwiek innego.
Są bowiem pewne granice, których nigdy się nie przekracza.
Odpowiedz cytując
jova
Senior Member

Od: 07.2003

Stary 31.12.2011, 15:03
Nie ma co się oszukiwać - Jovanović jak dotąd jest zawodem. Pojedynczymi zagraniami pokazuje, że ma duży potencjał (głównie gdy podłącza się do ataków), ale ogólnie jest nierówny i nawet na tle naszej nędznej obrony jego forma nie jest zadowalająca. To taki Jirsak defensywy - ma wystarczające umiejętności i wyszkolenie by być podporą naszej obrony, ale jak dotąd nie gra na miarę swojego potencjału i nie potrafi ustabilizować formy na zadowalającym poziomie.

zawodnik / występy / łączna ilość rozegranych minut
Jaliens 22 1802
Chavez 24 1867
Diaz 24 1788
Lamey 22 1899
Paljić 24 1779
Jovanović 17 936
Bunoza 9 640
Czekaj 6 336
Marko ewidentnie nie jest podstawowym graczem. W naszych warunkach każdy piłkarz, który pozwala posadzić się na ławie takim asom jak Jaliens, Lamey i Paljić, zawodzi.
Czy jest gorszy od Cikosa? Moim zdaniem nie. Czy jest gorszy od Singlara i Alvareza? Nie mam co do tego najmniejszych wątpliwości. W obecnej formie Jovanović to przeciętny grajek.
Odpowiedz cytując
Waldus88
Senior Member

Od: 01.2009

Stary 31.12.2011, 15:10
jova napisał(a):Wyświetl post
Nie ma co się oszukiwać - Jovanović jak dotąd jest zawodem. Pojedynczymi zagraniami pokazuje, że ma duży potencjał (głównie gdy podłącza się do ataków), ale ogólnie jest nierówny i nawet na tle naszej nędznej obrony jego forma nie jest zadowalająca. To taki Jirsak defensywy - ma wystarczające umiejętności i wyszkolenie by być podporą naszej obrony, ale jak dotąd nie gra na miarę swojego potencjału i nie potrafi ustabilizować formy na zadowalającym poziomie.

zawodnik / występy / łączna ilość rozegranych minut
Jaliens 22 1802
Chavez 24 1867
Diaz 24 1788
Lamey 22 1899
Paljić 24 1779
Jovanović 17 936
Bunoza 9 640
Czekaj 6 336
Marko ewidentnie nie jest podstawowym graczem. W naszych warunkach każdy piłkarz, który pozwala posadzić się na ławie takim asom jak Jaliens, Lamey i Paljić, zawodzi.
Czy jest gorszy od Cikosa? Moim zdaniem nie. Czy jest gorszy od Singlara i Alvareza? Nie mam co do tego najmniejszych wątpliwości. W obecnej formie Jovanović to przeciętny grajek.

Zapomniałeś chyba o tym, że Marko Jovanovic był zawieszony przez pewien okres, oraz o tym, że miał kontuzję. Gdyby nie to jestem pewien, że zagrałby więcej meczów, a co za tym idzie więcej minut.
Odpowiedz cytując
jova
Senior Member

Stary 31.12.2011, 15:18
Waldus88 napisał(a):Wyświetl post
Zapomniałeś chyba o tym, że Marko Jovanovic był zawieszony przez pewien okres, oraz o tym, że miał kontuzję. Gdyby nie to jestem pewien, że zagrałby więcej meczów, a co za tym idzie więcej minut.
Nawet gdy był zdrowy i gotowy do gry nie miał pewnego miejsca w składzie. Podziel minuty przez ilość występów i porównaj tą średnią długość gry na mecz z innymi obrońcami. Marko z tych 17 występów tylko 9 razy zagrał od 1 do 90 minuty, a w innych przypadkach był zmiennikiem.
Odpowiedz cytując
Reserve
Senior Member

Od: 06.2011

Stary 31.12.2011, 15:22
jova napisał(a):Wyświetl post
Nawet gdy był zdrowy i gotowy do gry nie miał pewnego miejsca w składzie. Podziel minuty przez ilość występów i porównaj tą średnią długość gry na mecz z innymi obrońcami. Marko z tych 17 występów tylko 9 razy zagrał od 1 do 90 minuty, a w innych przypadkach był zmiennikiem.
A rozumiesz też to że po kontuzji nie wrzuca się zawodnika na pełen ogień? Tylko na końcówkę meczu żeby się powoli ogrywał?

Btw. Moskal wstawił Jovanovića do swojej 11 na czacie interii.

Odpowiedz cytując
jova
Senior Member

Stary 31.12.2011, 15:35
Reserve napisał(a):Wyświetl post
A rozumiesz też to że po kontuzji nie wrzuca się zawodnika na pełen ogień? Tylko na końcówkę meczu żeby się powoli ogrywał?

Btw. Moskal wstawił Jovanovića do swojej 11 na czacie interii.
Znaczy się, powoli ogrywał się cztery razy podczas ostatniej rundy?
http://www.90minut.pl/wystepy.php?id=16248&id_sezon=79
Najpierw w lipcu, potem w sierpniu, październiku i grudniu? Aż tyle miał tych kontuzji, by wytłumaczyć wszystkie okresy gdy lądował na ławie?

Moskal do swojej jedenastki wstawił też Bunozę...
Ostatnio edytowane przez jova : 31.12.2011 o godz. 15:37.
Odpowiedz cytując
JrQ-
Senior Member

Od: 10.2006

Stary 31.12.2011, 15:41
Jovanović cały czas miał problemy z urazami, zazwyczaj grywał z bólem, początek był w jego wykonaniu dobry, potem nieco zgasł. Zobaczymy co teraz pokaże.
Odpowiedz cytując
fanfan
Senior Member

Od: 09.2008

Stary 31.12.2011, 17:26
Jovanović nie jest taki zły a wg mnie może być wreszcie godnym następcą Baszcza . Jest zdecydowanie lepszy od Cikosa czy Singlara , gdybym miał go porównywać z Alvarezem postawiłbym znak równości jednak wrzutki Pablo wołały o pomstę do nieba a Marko potrafi zapodać ładnego rogala choć nie zawsze. Nie można zwracać uwagi tylko na to ile minut zagrał w tej rundzie zwłaszcza jeśli weźmie się pod uwagę jakie problemy miał. Najpierw zawieszenie przez które stracił cały początek rundy a po nim od razu wskoczył do wyjściowego składu i był podstawowym prawym obrońcą aż do momentu zwolnienia Maskanta , inna sprawa że często opuszczał mecze z powodu kłopotów zdrowotnych , raz większych , raz mniejszych przez które ,np. zasiadał na ławce jak podczas rewanżu z Apoelem jednak kiedy był zdrowy wychodził w podstawowym składzie . Ta sytuacja nieco uległa zmianie jak trenerem został Moskal i z niewiadomych przyczyn postawił na Lameya ( być może Marko miał jeszcze jakieś drobne problemy i dlatego Kazek postanowił mu dać wrócić do pełni zdrowia i nie eksploatować zbytnio podczas końcówki rundy ) jednak powiedzmy sobie szczerze jeśli Marko nie będzie miał takich problemów z kontuzjami to wygryzienie ze składu Lameya nie powinno zająć mu zbyt dużo czasu. Nie można również zapominać ,że Jovanović ostatnio w swoim byłym klubie grywał na środku obrony przez dłuższy czas i potrzebuje trochę czasu by przyzwyczaić się do prawej obrony i wypracować pewne nawyki . Ja w przypadku tego zawodnika i Jego przyszłości w naszym klubie jestem optymistą tylko jak już wspomniałem byleby omijały go kontuzje ale to zresztą tyczy się każdego piłkarza.
Ostatnio edytowane przez fanfan : 31.12.2011 o godz. 17:30.
Odpowiedz cytując
kacpaw91
Senior Member

Stary 31.12.2011, 17:46
fanfan napisał(a):Wyświetl post
Jovanović nie jest taki zły a wg mnie może być wreszcie godnym następcą Baszcza . Jest zdecydowanie lepszy od Cikosa czy Singlara , gdybym miał go porównywać z Alvarezem postawiłbym znak równości jednak wrzutki Pablo wołały o pomstę do nieba a Marko potrafi zapodać ładnego rogala choć nie zawsze.
Dokładnie. W obronie dawny Alvarez i obecny Jovanović to zbliżony poziom, ale w ofensywie Jovanović może być kimś kim jest dla BVB Piszczek. Zresztą to obrońca, który pewnie by grał w swojej reprezentacji, gdyby nie takie pokolenie piłkarzy jak Ivanović, Vidić, Subotić. Grał jednak tylko w młodzieżówce.
Odpowiedz cytując
rasel1906
Senior Member

Od: 07.2007

Stary 31.12.2011, 18:10
najwiekszym problemem Jovanovicia jest brak stabilinosci i to ze bardzo czesto popelnia glupie bledy kto pamieta jeszcze co wyprawial w meczu z Gornikiem wie o czym pisze dlatego nie dziwi mnie ze czesto dochodzilo do sytuacji ze w przypadku gdy Lamey i Marko byli zdrowi to Serb siadal na lawce. Bardzo watpie w to zeby byl godnym nastepca Baszcza
Odpowiedz cytując
iamChris
Member

Stary 31.12.2011, 19:28
Szok! Reprezentant trafi z Legii do Wisły Kraków?!

http://www.eurosport.pl/pilka-nozna/...67/story.shtml
Odpowiedz cytując
aphroditeN
Senior Member

Od: 10.2006

Stary 31.12.2011, 20:21
PvD napisał(a):Wyświetl post
Michał Mak: Bełchatów okazał się konkretniejszy

Wszystko wskazuje na to, że bracia Michał i Mateusz Mak nie powrócą jak na razie do krakowskiej Wisły.

Jeśli tylko Bełchatów dokona przelewu na konto Ruchu Radzionków za transfer definitywny mojej osoby i mojego brata, 9 stycznia stawiamy się na pierwszym treningu Gks-u zostając oficjalanie jego piłkarzami - zdradza w rozmowie z serwisem WislaLive.pl jeden z bliźniaków Michał.

Więcej na WislaLive.pl
GKS Bełchatów potwierdzał już na swojej stronie że "Maczki" grać będą w rundzie wiosennej właśnie tam.
Jedyne co cieszy to to, że gdyby okazało się że będą objawieniem ekstraklasy i chęć wyłożenia na nich kasy będą miały takie kluby jak Lech/Legia/Wisła to wybiorą Krakowską Wisłę !!!!!!!!!!
Odpowiedz cytując
kacpaw91
Senior Member

Stary 31.12.2011, 21:10
iamChris napisał(a):Wyświetl post
Szok! Reprezentant trafi z Legii do Wisły Kraków?!

http://www.eurosport.pl/pilka-nozna/...67/story.shtml
Sezon ogórkowy w pełni. Nie wierzę w tę informację z prostego powodu. U nas też może przegrać rywalizację z Jovanoviciem, którego chyba nie po to ściągano za 400 tysięcy euro, aby grzał ławę. A tu jako główny powód odejścia jest podana informacja, że jest rezerwowym. Akurat prawa obrona to pozycja gdzie w obronie mamy najmniejszy problem. Co innego środek i lewa strona.

Co do naszej obrony ciekawi mnie, czy po powrocie z wypożyczenia Nalepa dostanie podobną szansę jak Czekaj. Podobnie Chrapek w pomocy.
Ostatnio edytowane przez kacpaw91 : 31.12.2011 o godz. 21:20.
Odpowiedz cytując
RYBA
Senior Member

Od: 10.2011

Stary 01.01.2012, 08:28
Rzeźniczak u Nas ? Ciekawe ile w tym prawdy, pozatym też nie jestem przekonany czy wniósłby do zespołu coś nowego i wartościowego...
TUSK TY MATOLE TWÓJ RZĄD ROZJEBIĄ KIBOLE !!!
Odpowiedz cytując
Gordian
Senior Member

Od: 08.2006

Stary 01.01.2012, 09:54
Nie ma nawet co dyskutować nad tym. To jest największa bujda tego okienka, mimo że trwa dopiero kilka godzin. Po pierwsze dlatego, że nie wiem kto by się rzucał na rezerwowego prawego obrońce Legii? Braki mamy zdecydowanie po drugiej stronie boiska. Po drugie, jak on przegrywa rywalizację z Jędrzejczykiem to musi być w bajecznej formie. Po trzecie Legia krzyknie za niego kwotę nieadekwatną do jego umiejętności, pewnie na poziomie 700-800 tys ojro. Stać nas?

Odpowiedz cytując

Wstecz   Forum Kibiców Wisły Kraków > Wisła Kraków > Wisła Kraków - piłka nożna

Odpowiedź
Narzędzia tematu
Tryby wyświetlania

Zasady wysyłania postów