The White Star Division - Wisła Kraków

Wstecz   Forum Kibiców Wisły Kraków > Inne > Hyde Park (moderowane)
Nazwa użytkownika
Hasło

Hyde Park (moderowane) Pokój również moderowany, jednak tu nie trzeba mówić o piłce nożnej i kibicowaniu. Chcecie pogadać o czymś "niepiłkarskim" - wejdźcie tutaj.

Narzędzia tematu Tryby wyświetlania
Prev Poprzedni post   Następny post Next
wiślak 86
Senior Member

Od: 08.2004

Ignoruj użytkownika Pomoc
Stary 25.12.2011, 01:12
Nie wiem czy o moim debiucie mówisz ale miał on miejsce sporo czasu temu

Najlepszy forumowicz: oj ciężko ale większość to ci zarejestrowani w 2005 i wcześniej

Miss forum: zdjęć dziewczyny nie dają więc odpada. (a może zbierze się grupa do głosowania jak zamieszczą foto)

Innowierca: warszafka jak zawita to aż ciśnienie skacze

Żartowniś: a raz na pół roku komuś coś wyjdzie

Najmądrzejsze posty: pewnie w pokoju Piłka Nożna coś ktoś analizuje ale ja do niego nie zaglądam. o reszcie spraw mam wyrobione zdanie ale podobnie jak w pkt, 1

Debiut roku (nowy, który zwrócił Twoją uwagę w toku forumowych dyskusji): jak widzę kogoś piszącego i zarejestrowanego w 2011 to aż drgawek dostaję

Największy awans aż tak to nie śledzę aby pamiętać

Zaginiony w akcj Ewki dawno tutaj nie widać ale ona zaczęła przygodę na forum SKWK

Pokemon cała masa od tych dla których koleś kopiący koszulkę może u nas grac po tych dla których wyciąganie ludzi z sektora przez ochronę to norma.

Nadzieja forum nie ma nikogo takiego bo forum nastawione na rejestracje. a jak się to kończy ami widzicie.

Najbardziej druzgoczący post
(oczywiście w sensie negatywnym): "bo ja kibicuję wszystkim krakowskim klubom" nie pamiętam kto

Najweselszy post: głosowanie nad przywróceniem zgody z Jagą

Najgłupszy post: głosowanie nad przywróceniem zgody z Jagą

Najmądrzejszy post: Rusz dupę i jedź do Warszawy na manifestację a nie ....... przed ekranem

Rozmywacz pozytywny mistrza ciętej riposty niestety brak

Rozmywacz negatywny co drugi ale pamiętam Jaroo. utkwił mi w pamięci jako kibic z środkowej Polski narzekający że ma daleko do Krakowa i broniący inicjatywy koniecpzpn a gdy się okazało że to błazny zmienił podejście.

Najlepszy moderator(dlaczego?):

Najgorszy moderator (dlaczego?): sorry rav ale masz podium podobnie jak flamengista (za danie mi bana bo wyraziłem się niezbyt przychylnie o kretynach na meczu reprezentacji)

Najlepszy temat kibicowanie na polskich stadionach próbowałem kilka razy ratować ale chyba modom nie zależało aby był widoczny

Najlepszy podpis
w sense negatywnym to ten ROBERT I TRUST YOU

Wyróżnienie
(Ktoś lub coś, co warto zapamiętać w 2010 roku): [/B] 2 sytuacje 1) grajek kopiący świętą koszulkę 2) grajek wysyłający kibiców na drugą stronę błoń (bo to co nas podnieca to się nazywa kasa...) [/QUOTE]
Dumny po zwycięstwie
Wierny po przegranej

Zbanowany za napisanie "matoł", "jeba*y złamas", "3 kretynów" o ludziach dla których flaga Polski do góry kołami to coś normalnego na twarzy
Odpowiedz cytując

Wstecz   Forum Kibiców Wisły Kraków > Inne > Hyde Park (moderowane)

Narzędzia tematu
Tryby wyświetlania

Zasady wysyłania postów