Eustachy napisał(a):

|
Piszac o najwazniejszych meczach, mialem rzecz jasna na mysli mecze fazy grupowej, bo w koncu dyskusja od poczatku tyczyla sie wyjscia z grupy i stylu w jakim sie to odbylo, a nie kwalifikacji.
|
Nieprawda. Może Twoja dyskusja z kimś innym. Ze mną toczyła się na temat całego występu w pucharach, co zresztą zauważyłem już w pierwszym poście.
Eustachy napisał(a):

Ale skoro juz o tym wspominasz, to moze wyjasnisz co to za trzej kluczowi pilkarze poza Radovicem, bo jesli mam za kogos takiego uznac ogorasa pokroju Manu, to ktos tu chyba sobie w kule leci .
|
Mógłbym wspomnieć, ale musiałbyś najpierw dokonać pewnego wysiłku intelektualnego, bez którego moje męczarnie nie mają sensu. Mianowicie musiałbyś przenieść się mentalnie w czasie do sierpnia 2011 i pod jego kątem oceniać naszą podstawową jedenastkę. A nie pod kątem tego co się wydarzyło potem i kto się na tym wybił. Ot, po prostu u nas niektórzy zmiennicy dali radę i się przebili do pierwszego składu na cały sezony, inni zmiennicy nie dali rady i potem już nie grali. A u Was chyba wszyscy byli gorsi od podstawy od początku do końca (no może poza Jaliensem i Lameyem - czy jak to się pisze).
Tak więc Rado, Komorowski i właśnie Manu, który wtedy był podstawowym zawodnikiem i w lidze drugim najlepszym strzelcem drużyny.