|
|||||||
| Jak? Gdzie? Kiedy? Pokój z informacjami na temat cen biletów, sposobu dojazdu do stadionu i tym podobnym. Jeśli szukasz informacji na taki temat - sprawdź najpierw tu. Pokój moderowany. |
![]() |
|
|
Narzędzia tematu | Tryby wyświetlania |
|
Senior Member
Od: 12.2004
Offline |
|
|
Nie wiem dlaczego nie wprowadzą czegoś na wzór sprzedaży biletów jaka miała miejsce w sezonie 2007/2008 w w kioskach kolportera. Każdy kupił bilet na parę dni przed meczem, było kilka kompletów, najpierw po 15, potem po 21 koła ludzi. Oczywiście pomijam fakt, że wtedy graliśmy piłkę zarówno efektowną jak i efektywną. Chodzi mi jedynie o sposób sprzedaży, który się sprawdził.
|
|
|
|
Tylko Wisła
Od: 11.2002
Offline |
|
|
|
|
|
Senior Member
Od: 12.2004
Offline |
|
|
Fakt. Morał z tego taki,że identyfikacja kibiców, która miała nieść za sobą większe bezpieczeństwo i frekwencję uzyskuje odwrotny efekt. Modern futbol nas zniszczy...
|
|
|
|
Member
Od: 08.2011
Offline |
|
|
Informacja od pana z okienka, stan na 12:30, poszlo 11.000. Mamy niespojne dane.
Tak czy owak, pod kasami kompletne pustki. Zalosc. O dziale marketingu Wisły Kraków mozna by bylo napisac cale przesmiewcze, opasłe tomisko. |
|
|
|
Senior Member
Od: 07.2011
Offline |
|
Klub zrobił promocje a wy wyszukujecie kolejnych argumentow na Odense problemem były ceny i płacze jak to drogo basałaja pogieło gdyby ceny były normalne to byloby po 25 tys na LE, a teraz śmieszne podajesz argumenty, na Litex i APOEL dystrybucja biletów byla identyczna mecz też był w środku tygodnia i tylko pare minut wcześniej.Nie chce się dupy ruszać wielu bo drużyna gra kiepsko i jest to tylko LE dla wielu...ale za rok docenicie LE jak przyjdzie nam w eliminacjach grać. ![]()
30 kwietnia 2012 dzień pamiętny Wisła spuszcza pejsy,Melikson pogrąża rodaków uszczęśliwiając Wiślaków.
|
|
|
|
Senior Member
Od: 01.2007
Offline |
|
|
Po co kupować bilet na kilka godzin przed meczem,jeśli spokojnie można to zrobić na 2 godziny przed meczem.
|
|
|
|
Senior Member
Od: 07.2007
Offline |
|
|
czyli niemal pewne jest ze peknie dzisiaj 20 tysi
|
|
|
|
Senior Member
Offline |
|
Wisła-Lechia 0-1 Wisła-Podbeskidzie 0-1 Wisła-Górnik 0-1 Wisła-Polonia 0-1 Cracovia-Wisła 1-0 I to jest najważniejsza przyczyna niskiej frekwencji. Nie mamy 30 tys. fanatyków i w najbliższym czasie mieć nie będziemy. To że przyjdę ja, przyjdziesz ty, przyjdą inni nam podobni nie ma znaczenia. Bo my będziemy tu niezależnie od wyników i innych pierdół. Ale przeciętnego widza przyciąga przede wszystkim dobra gra i zwycięstwa. Gdybyśmy mieli taki stadion w erze pierwszego Smudy i Kasperczaka to podejrzewam, że samych karnetów by poszło koło 20tys. a komplety byłyby regularnie. Obecnie jest jak jest a swoje dokłada tu także to o czym wielokrotnie mówiliśmy - fatalna promocja i jeszcze gorsza organizacja sprzedaży. Ciekawe jakie były wyniki sensacyjnej ankiety o sprzedaży internetowej? Czy marketingowe mózgi już zdążyły przetrawić zgromadzone dane? ![]()
the future's uncertain
and the end is always near |
|
|
|
Senior Member
Od: 04.2008
Offline |
|
|
Była drużyna nie było stadionu ,jest stadion nie ma drużyny. Dobrze, że my jesteśmy cały czas!
|
|
|
|
Senior Member
Od: 11.2008
Offline |
|
![]() Ale myślenie macie chujowe... w lidze jest 16 zespołów i każdy zespół jakieś miejsce zajmie czy niskie czy wysokie... co mają powiedzieć ci co mają miejsce niskie? Ktos musi być najlepszy, dobry średni słaby i najsłabszy. Poprostu kibiców jest mało i trzeba wychowywać a nie ściągać jakiś pokemonów na stadiony, bo to nie ma sensu! To liczenie na to, że Wisła całą wieczność bedzie okuppować 1 miejsce w tabeli... Tak nie można myśleć! ![]()
★ ★ ★ WISŁA KRA KÓW ★ ★ ★ ★ ARMIA BIAŁEJ GWIAZDY ★ ★ ★
![]() ![]() ✪✪✪✪ ✰✰✰✰ |
|
|
|
Senior Member
Od: 08.2007
Offline |
|
|
Ja sobie dzisiaj podjechałem koło 12.00 i bez najmniejszych problemów bilet kupiony, chociaż miałem obawy, że natknę się na kilkudziesięcioosobową grupę czekających. Zapewne dramat zacznie się pod kasami od 18-19, kiedy zjadą się wszyscy na ostatnią chwilę i połowa z nich wejdzie po pierwszej części meczu..
|
|
|
|
Senior Member
Od: 06.2009
Offline |
|
|
22 tysiące i tyle
![]() |
|
|
|
Socios Wisła Kraków
Od: 10.2007
Offline |
|
|
Na moim przykładzie pojawia się przykład po co jest zakup przez internet.
Nie mogłem kupić biletu wcześniej bo moja żona jest na takim etapie że może urodzić na dniach. Teraz już wiem, że do rana wytrzyma ))) więc poszedłbym sobie na mecz. Aleeee ..... nie mam zamiaru stać 40 min w kolejce i wejść w 37 min więc mecz zobaczę w TV. Szkoda . Na marginesie - to będzie mój pierwszy mecz na R22 opuszczony w tym sezonie. Wcale tak nie musiało być... |
|
|
|
Senior Member
Od: 08.2010
Offline |
|
|
|
Socios Wisła Kraków
Offline |
|
|
|
Senior Member
Od: 06.2009
Offline |
|
|
Nie jestem pewien do końca,czy bilety przez internet podniosły by frekwencję aż tak jak Wam się wydaje . Kto chce kupić bilet to tak naprawdę go kupi,albo kupi mu go jego kumpel . Przypadków takich,że ktoś mieszka 500 km od Krk i nie ma innej opcji jest pewnie 0,01 % z pojemności stadionu...
Ludzie w Polsce , a przede wszystkim w Krakowie coraz mniej, jeśli w ogóle są zajawieni piłką i to jest problem . Wydaje mi się,że z frekwencją na Wiśle będzie już tylko gorzej - niestety . W życiu parę lat temu nie pomyślałbym,że kiedyś przyjedzie czołowa drużyna z Holandii , a stadion wypełni się jedynie w 30 % , bo dawniej choć stadion był 3x mniejszy , to chętnych było zdecydowanie więcej niż biletów. Żeby jednak nie było , także uważam,że dział marketingu nie spisuje się najlepiej. ![]()
Należę do Socios Wisła Kraków od 11/2018
|
|
|
|
Socios Wisła Kraków
Offline |
|
Jeżeli chodzi Ci o ludzi zainteresowanych piłką to się zgodzę. Natomiast jeśli idzie o ludzi jako takich ilościowo to przynajmniej w Krakowie i Warszawie jest raczej spory wzrost liczby mieszkańców. Ok, 2/3 z nich to ludzie którzy są zameldowani w swoich wioskach ale de facto to już są mieszkańcy Krakowa czy Warszawy bo prędko do siebie nie wrócą ( o ile wrócą). To są właśnie te pikniki, których dział marketingu powinien ściągać na takie mecze. Nie jest odkryciem na miarę "Gazeli Biznesu" , że im łatwiej jakikolwiek produkt jest dostępny tym realnie łatwiejsza jest jego sprzedaż. Mecz nie jest dobrem luksusowym i dotyczą go te same zasady, które dotyczą np jogurtu. Stwarzamy produkt o określonej jakości i cenie, tłumaczymy ludziom, że jest zajebisty, walimy go na półki w markecie i sprzedajemy. Wiem, wiem , to stworzy kibiców z wąsami w czapkach Stańczyka ale niestety inaczej 30 k nie zbierzemy. |
|
|
|
Member
Od: 06.2004
Offline |
|
|
Jak kupowałem bilet w czwartek to stałem godzinę. Na poczatku były 2 kasy otwarte + jedna na polonie. Jednak jak przyszło więcej ludzi to jedną kasę zamknęli. Akurat mi to lotto po za tym ze się zirytowałem. Ale potrafię zrozumieć osoby, które jak następnym razem pomyślą ze postoją godzinkę do jednej czynnej kasy to wybiorą telewizor.
![]()
WISŁA KRAKOW........
|
|
|
|
Senior Member
Offline |
|
.......icie tak co mecz, że frekwencja zenada itd. a na większosci meczów jest te 15 tys. Weźcie wyluzujcie troche ![]()
![]() ![]() ✪✪✪✪ ✰✰✰✰ |
|
|
|
Senior Member
Od: 07.2007
Offline |
|
|
^^pierdo.la ci co pewnie nigdy nie byli a placza na forumfrekwencja jest calkiem spoko a 20 tys na dzisiejszym mecz to w obecnej specyfice bardzo dobry wynik
|
|
|
|
Socios Wisła Kraków
Offline |
|
AB pusta, G 60% , E 60% , C 85% na większości meczów - to jest przyzwoita frekwencja? . Nie wiem jak Ciebie ale mnie widok AB trochę przygnębia na każdym meczu. Być może właśnie dlatego, że byłem na każdym dotychczasowym meczu widzę problem. W telewizji tego nie widać - nie pokazują AB, może z perspektywy TV nie widać problemu bo z perspektywy stadionu widać i to spory.
Ostatnio edytowane przez rafkur : 14.12.2011 o godz. 18:49.
|
|
|
|
Senior Member
Od: 06.2006
Offline |
|
dokladnie Nie znacie tego?Polak ma w mentalnosci zoastawianie wszystkiego na ostatnia chwile... My wislacy niestety wpisujemy sie w ten kanon CO do frekwencjii jakies 5 lat temu 14-15 tys ludzi na ,meczu to bylaby liczba mega ,z tym ze stadionu nie bylo dzis te 15 tys to liczba srednia,nie ma wstydu ale jednak jak na Krk ,jak na ogromna liczbe FC to jednak niedosyt jest,powinnismy dobijac jednak do tych 20 tysiakow.
Ostatnio edytowane przez Wojtas : 14.12.2011 o godz. 18:55.
![]()
WISŁA KRÓLOWA POLSKI
|
|
|
|
Senior Member
Offline |
|
Trzeba wychowywać, zajawiać młodych, tak żeby chodzili na każdy mecz! Potrzeba jest 30 tys fanatyków, inaczej zaden marketing nie pomoże... Przyjdzie regres(bo musi przyjść!) i będzie go stać tylko na to, co było w poprzednim sezonie, choć zdarzały się mecze, ze przyszło pare razy 13 tys. Także nic więcej... Wogóle taki klub jak Wisła nie powinien miec jak wy to mówicie żadnego marketingu... Ludzie powinni walić drzwiami i oknami na mecze no ale jest jak jest, więc nie narzekać i zadyniać pod bramy! ;-P![]()
![]() ![]() ✪✪✪✪ ✰✰✰✰ |
|
|
|
Junior Member
Od: 02.2007
Offline |
|
|
Witam. No właśnie mam problem z biletami. Mieszkam pod Toruniem czyli mam w ch... daleko do Krakowa. Po dzisiejszym awansie od razu powiedziałem, że muszę jechać na przyszły mecz Ligi Europejskiej. I przez to, że nie ma sprzedaży internetowej jestem krótko mówiąc udupiony.
Nie mam nikogo kto mógłby mi zakupić bilet w Krakowie. Jeżeli ktoś z moich okolic ma ziomka, który mógłby zakupić wejściówkę w kasie na miejscu to prosiłbym o jakiś kontakt. To jest bolączka naszego klubu. Mam znajomą we Wrocku, ale logiczne, że nie pojedzie ponad 200 km żeby stać mi po bilet na mecz. Mam nadzieję, że ktoś mnie tu poratuje Pozdro. |
|
|
|
Senior Member
Od: 03.2009
Offline |
|
![]()
www.wislaszaliki.pl.tl
Kalwaria Bezżydowska |
|
|
|
Junior Member
Offline |
|
|
Przestań pieprzyć farmazony. Nie jestem żadnym kibicem sukcesu. Po prostu dzisiejszy sukces Wisełki dodatkowo mnie zmobilizował, choć nadal problem jest ciągle ten sam. I nie jest spowodowany z mojej winy.
To, że mam 500 km do Krakowa mógłbym już dawno przeboleć i na te ważne mecze się zmobilizować. Tu chodzi o sprawy biletowe. Nawet jak ktoś ma 100 km to jest nie do pomyślenia, że musi jechać specjalnie pod stadion żeby bilet dostać. Nie każdy kto jest kibicem Wisły ma kasy pod nosem.
Ostatnio edytowane przez falas2005 : 15.12.2011 o godz. 01:16.
|
|
|
|
Senior Member
Od: 12.2008
Offline |
|
|
dokładnie, też mam prawie 500km, więc nie mogę sobie pozwolić na takie wyjazdy,tymbardziej, że nikogo w KRK nie znam .. sprzedaż internetowa ułatwiłaby sprawę niesamowicie
a osoby z Krakowa nie mają pojęcia jak to jest |
|
|
|
Member
Offline |
|
nie mogłeś sobie pozwolić na jeden przyjazd na jesień to nie przyjeżdżaj na wiosnę płakać nikt nie będzie. |
|
|
|
Junior Member
Offline |
|
|
Następny się mądry odezwał. Kij Cię to obchodzi kto na jakim meczu chce się pojawić. Równie dobrze mogę chcieć przyjechać na mecz z Legią i co wtedy też będę miał pewność, że bilety będą w kasie?
Jak ktoś mieszka tak daleko od Krakowa to logiczne, że wybiera tylko te "najważniejsze" spotkania. Brak sprzedaży internetowej to debilizm czystej postaci i taka jest prawda. |
|
|
|
Member
Offline |
|
już się zaczynają płacze "wielkich fanatyków" o bilety na puchary w lutym P.S a brak sprzedaży internetowej to jest ból i z tym się spierać nie ma co |
|
|

|
||||||
![]() |
| Narzędzia tematu | |
| Tryby wyświetlania | |
|
|