|
Senior Member
Od: 11.2007
Offline |
|
|
Właśnie zdobyłem 2 mistrzostwo po serii 13 zwycięstw z rzędu. Mam 24. kolejkę i przewagę 19pktów nad drugą...Cracovią
Pora odejść z Wisły, więcej nie osiągnę. I takie pytanie, da się dostać do jakiś ciekawych klubów po kilku sukcesach z Wisłą? Coś z PremierLeague może? ![]() 111 lat dumy, tradycji i chwały - Wisła Kraków "Jestem gotowy, by dać z siebie wszystko. Nawet, jeżeli mam przelać własną krew dla Wisły, aby wróciła na pozycję lidera i najlepszego klubu (bo wiem, że takim była), to muszę dać z siebie wszystko, aby wszyscy uwierzyli, że Wisła tam pozostanie." '27, '28, '49, '50, '78, '99, '01, '03, '04, '05, '08, '09, '11
|
|
|
|
Senior Member
Od: 01.2010
Offline |
|
hmm... a Bundesliga nie kusiłaby ? ![]()
Wisła to jest potęga ! Wisła Najlepsza jest ! Wisłę trzeba szanować ! Wisłę ten nasz TS !
|
|
|
|
Senior Member
Od: 07.2009
Offline |
|
|
pany pomocy!! wywalilo mi prąd zaraz po zapisie gry a teraz chce wczytać i tutaj lekki problem sie pojawia bo mam jeden zapis i pisze ze zapisana gra nie została wczytana!! ;/ co mam zrobic!? ;/ 2 sezony w morde strzelił? ;/
![]()
Zawsze Wierni i Oddani - WISŁY KRAKÓW chuligani !!
|
|
|
|
Senior Member
Od: 01.2010
Offline |
|
![]() ![]()
Wisła to jest potęga ! Wisła Najlepsza jest ! Wisłę trzeba szanować ! Wisłę ten nasz TS !
|
|
|
|
Senior Member
Offline |
|
|
w takim razie teraz zaczynam gre Borussią !!... poleca ktoś jakiś grajków do Bundesligi do Borussi?
![]()
|
|
|
|
Senior Member
Od: 07.2010
Offline |
|
|
Spróbuj Williana z Szachtara, świetny gość.
Jako zastępca Sahina może Montolivo zgodziłby się przyjść? Nie wiem na jakich pozycjach masz wakaty, możesz coś więcej napisać ![]() |
|
|
|
Senior Member
Offline |
|
|
zacząłem jednak Valencią
ściągnałem Lewandowskiego, Małeckiego, Obraniaka, Davida Ospinę, Czekaja i kilku innych jak bede miał chwile to wrzuce SS z wygladem mojego składu ![]() ![]()
|
|
|
|
Junior Member
Od: 02.2007
Offline |
|
|
Początek 2 sezonu w Wiśle, Maor sprzedany do Milanu. Polecacie kogoś za Maora, bo teraz mam dziurę w składzie. Cena nie gra roli, ważne, żeby chciał przyjść.
Polecam napastnika Osvaldo, w pierwszej przerwie zimowej kontrakt mu się zaczyna kończyć i do wzięcia za free, a po pół roku gry warty ponad 3mln i średnia bramek strzelonych ponad 1 na mecz ;]. |
|
|
|
Junior Member
Od: 11.2011
Offline |
|
John Fleck do mnie przeszedł do mnie w 2 sezonie mojej gry, obecnie gram 4 sezon, i tak jego pierwszym sezonie w wisle zagral 16 meczy strzelil 7 bramek i zanotowal 4 asysty, w jego drugim sezonie zagral 22 mecze 8 bramek i 8 asyst. grają z Maorem często na zmiane. albo jeden odpoczywa drugi gra Ja bym polecił na Lewą obrone Danilo Avelar dobry brazylijczyk przechodzi za 300 tys Piotr Mroziński także bardzo dobrze się zapowiada, wygryzł uy mnie ze składu Wilka. |
|
|
|
Member
Od: 09.2007
Offline |
|
|
W 1 sezonie Wisłą odpadlem z ligi mistrzow w 1/4 dopiero a na koniec sezoinu reputacja ekstraklasy spadla o pol gwiazdki. mam polowe drugiego , awansowalem do 1/8 LM ale jak patrze moja reputacje w edytorze to mam ciagle tą samą prawie.okolo 6050 .przy poczatku gry byla tez jakos 6000.Wiecie co robic aby reputacje szy w gore?
ps.nic nie edytuje tylko chcialem sprawdzic jaka mam reputacje ![]()
Wisła 1906 Kraków
|
|
|
|
Senior Member
Od: 02.2010
Offline |
|
|
ja mam początek 4 sezonu i reputację 6tyś
za to reputacja ligi się zwiększyła![]() "Jeżeli walczysz możesz przegrać, jeżeli nie walczysz już przegrałeś"
"Nikt nie wymaga od Was samych zwycięstw. Czasem i przegrać przychodzi. Ale każdy ma prawo żądać od Was ambitnej i nieustępliwej walki. Nie dopuśćcie do tego, aby ludzie uznali was za niegodnych... podania ręki." |
|
|
|
Junior Member
Od: 11.2011
Offline |
|
|
ja gram 4 sezon, Mourinho z Realu odszedł sam. Złożyłem podanie o pracę i proszę udało się
![]() |
|
|
|
Senior Member
Od: 04.2007
Offline |
|
|
Sezon 2015/2016 reputacja 7187. http://zapodaj.net/images/4ac721dfb0a0.png
Ostatnio edytowane przez 4fan_player : 09.12.2011 o godz. 20:46.
|
|
|
|
Member
Od: 05.2008
Offline |
|
|
Możecie polecić jakąś fajną skórkę?
![]() |
|
|
|
Senior Member
Od: 06.2009
Offline |
|
|
Panowie 1 sezon gry Wisla, przerwa zimowa i potrzebuje prawego/lewego obronce ktory wskoczy z miejsca do skladu i bedzie gral bardzo dobrze tak do 1mln euro oraz napastnika poniewaz nie chca zgodzic sie na sprzedarz Bitona a Sanogo nie chce grac u mnie
cena tez 1 mln euro i w sumie bramkarzem tez bym nie pogardzil bo Pareiko wiecznie nie bedzie bronil. Dobrze by tez bylo aby 1/2 zawodnikow bylo Polakami.
Ostatnio edytowane przez Ivory1906 : 10.12.2011 o godz. 16:24.
|
|
|
|
Senior Member
Offline |
|
|
|
|
|
Senior Member
Offline |
|
|
|
Banita
Od: 10.2010
Offline |
|
|
Na prawą Bandalovski (CSKA SOFIA)
Na bramkę Plamen Iliev Napastnik Alexadner Kozlov ew. Renteria (Santos) |
|
|
|
Member
Od: 05.2009
Offline |
|
|
http://www.cmrev.com/grafika/plik/Li..._0-_skin_.html
Sam na niej gram, i uważam że jest bardzo dobra. |
|
|
|
Member
Od: 09.2007
Offline |
|
|
jak biton odejdzie to po paru dniach mozna go za 100-200 k wziac znowu
kuszczak, zaluska tez przejda-polecam sadlok, celeban joopen lub joppen na obrone polecam talent-Milik Kupisz tez dobry ![]()
Wisła 1906 Kraków
|
|
|
|
Senior Member
Offline |
|
|
Milik juz jest moj zobaczymy co z Niego wyrosnie
Kuszczak, Zaluska ciezka sprawa u mnie...moze jeszcze poczekam do konca sezonu i w czerwcu kogos sprowadze bo Iliev poszedl do Gronigen za 2.6 mln euro dalej szukam napastnika na przyslowiowe " juz " ktory jest dosc mlody a z checia przyjdzie do Wisly oraz obronce. Najgorsze jest to ze tych co ja sobie upatrze to zawodnicy nie sa zainteresowani przejsciem do Wisly ;/ |
|
|
|
Member
Od: 08.2010
Offline |
|
|
Weź z darmowego kontraktu Ahmeda Soukounę
Strzela jak nienormalny, u mnie 3 sezony z rzędu król strzelców T-ME . |
|
|
|
Senior Member
Od: 12.2005
Offline |
|
|
Atak - Ahmed Gaafar
Prawa obrona - Olkowski |
|
|
|
Member
Offline |
|
|
Co trzeba zrobić żeby odpalać FM-a w oknie ?
|
|
|
|
Senior Member
Offline |
|
Wypozyczylem go ale nie jest zainteresowany przejsciem do mnie jak mu chce zaproponowac kontrakt...BTW ile mniej wiecej gracie sparingow w przerwie miedzy rozgrywkami ? |
|
|
|
Member
Offline |
|
|
@Ivory :Ja gram zazwyczaj co sobotę jak jest przerwa więc jakieś 8-9 wychodzi. A proponował wam jakiś klub tournee?
|
|
|
|
Senior Member
Offline |
|
|
Ja zawsze jade na 2 tournee w styczniu i lutym. Na pierwszym trenuje przygotowanie fizyczne a na drugim taktyke zagrania bla bla i podczas takich tournee gram przewaznie 4 sparingi ale czasami zagram 2 mecze pomiedzy i sie zastanawiam czy to nie za duzo dla nich
![]() |
|
|
|
Senior Member
Od: 07.2006
Offline |
|
|
Gram jeszcze w Fm 11 ale tak czytam Kuszczak chce przejść Dudek także i Sanogo też powiedzcie mi czy to na "gołym " fm czy po jakimś patchach?
![]()
Piggy oddaj hajs
|
|
|

|
||||||
![]() |
| Narzędzia tematu | |
| Tryby wyświetlania | |
|
|