The White Star Division - Wisła Kraków

Wstecz   Forum Kibiców Wisły Kraków > Wisła Kraków > Wisła Kraków - piłka nożna
Nazwa użytkownika
Hasło

Wisła Kraków - piłka nożna Tutaj możesz spokojnie i rzeczowo porozmawiać o wszystkich tematach związanych z "Białą Gwiazdą". Pokój z założenia zawierać ma tematy dotyczące drużyny.

Odpowiedź

Narzędzia tematu Tryby wyświetlania
moce
Senior Member

Od: 02.2006

Ignoruj użytkownika Pomoc
Stary 06.12.2011, 15:55
troche boje sie o obrone w koncu Polonia to nie Widzew ciekawe na kogo postawi Kaziu Jovanovic z Diazemu czy moze Bunoza Diaz
"W tym burdelu, jakim jest polski futbol, nic mnie już nie dziwi"

Jan Tomaszewski
Odpowiedz cytując
ociec Ciemka
Senior Member

Od: 11.2002

Stary 06.12.2011, 17:44
moce napisał(a):Wyświetl post
troche boje sie o obrone w koncu Polonia to nie Widzew ciekawe na kogo postawi Kaziu Jovanovic z Diazemu czy moze Bunoza Diaz
dwóch lewonożnych chyba nie zagra, więc raczej Jovanovic z Diazem (albo Bunozą )
Panie, co wszystko wiedzą, w skrócie wszystkowiedźmy..
Odpowiedz cytując
Edson
Senior Member

Od: 09.2010

Stary 06.12.2011, 18:02
moce napisał(a):Wyświetl post
Nie wiem dlaczego tak boicie się J.W. Construction. Zagłębie z nimi wygrało 1:0, a jakie ono jest "mocne" przekonaliśmy się po jego ostatnich potyczkach ze Śląskiem (1:5) i Legią (0:4). Ich wygrana 3:1 na PGE Arena też nie powala na kolana, bo Lechia tak prowadzona przez Rafcia Ulatowskiego będzie miała problem z utrzymaniem. Jestem przekonany, że 3pkt zgarniemy My, pytanie tylko w jakim stylu. Jeśli nasz potencjał ofensywny będzie się opierał na chaotycznym Małeckim i egoistycznie grającym Ilievie to wygrana nie będzie przekonywująca. Natomiast jeśli zobaczymy w wyjściowej "11" Maora i zagra jak sprzed kontuzji to DyskoPolo skończy na R22 tak jak we Wrocławiu ze Śląskiem.
"Dociera do mnie, co mówią ludzie. Że Kolejorza nazywają Amiką, że zarząd jest z Wronek, że Lech jest tylko z nazwy" Maciej Żurawski
Odpowiedz cytując

Wstecz   Forum Kibiców Wisły Kraków > Wisła Kraków > Wisła Kraków - piłka nożna

Odpowiedź
Narzędzia tematu
Tryby wyświetlania

Zasady wysyłania postów