|
|||||||
| Wisła Kraków - piłka nożna Tutaj możesz spokojnie i rzeczowo porozmawiać o wszystkich tematach związanych z "Białą Gwiazdą". Pokój z założenia zawierać ma tematy dotyczące drużyny. |
![]() |
|
|
Narzędzia tematu | Tryby wyświetlania |
|
|
|
Senior Member
Od: 02.2006
Offline |
|
|
troche boje sie o obrone w koncu Polonia to nie Widzew ciekawe na kogo postawi Kaziu Jovanovic z Diazemu czy moze Bunoza Diaz
![]() "W tym burdelu, jakim jest polski futbol, nic mnie już nie dziwi" ![]() Jan Tomaszewski |
|
|
|
Senior Member
Od: 11.2002
Offline |
|
)![]()
Panie, co wszystko wiedzą, w skrócie wszystkowiedźmy..
|
|
|
|
Senior Member
Od: 09.2010
Offline |
|
|
Nie wiem dlaczego tak boicie się J.W. Construction. Zagłębie z nimi wygrało 1:0, a jakie ono jest "mocne" przekonaliśmy się po jego ostatnich potyczkach ze Śląskiem (1:5) i Legią (0:4). Ich wygrana 3:1 na PGE Arena też nie powala na kolana, bo Lechia tak prowadzona przez Rafcia Ulatowskiego będzie miała problem z utrzymaniem. Jestem przekonany, że 3pkt zgarniemy My, pytanie tylko w jakim stylu. Jeśli nasz potencjał ofensywny będzie się opierał na chaotycznym Małeckim i egoistycznie grającym Ilievie to wygrana nie będzie przekonywująca. Natomiast jeśli zobaczymy w wyjściowej "11" Maora i zagra jak sprzed kontuzji to DyskoPolo skończy na R22 tak jak we Wrocławiu ze Śląskiem.
![]()
"Dociera do mnie, co mówią ludzie. Że Kolejorza nazywają Amiką, że zarząd jest z Wronek, że Lech jest tylko z nazwy" Maciej Żurawski
|
|
|

|
||||||
![]() |
| Narzędzia tematu | |
| Tryby wyświetlania | |
|
|