|
|||||||
| Wisła Kraków - piłka nożna Tutaj możesz spokojnie i rzeczowo porozmawiać o wszystkich tematach związanych z "Białą Gwiazdą". Pokój z założenia zawierać ma tematy dotyczące drużyny. |
![]() |
|
|
Narzędzia tematu | Tryby wyświetlania |
|
Socios Wisła Kraków
Od: 05.2005
Offline |
|
Pozdrowienia..... pech chciał, że dopadła mnie choroba i dzisiejszy mecz obejrzę tylko w TV, ale na Twente pewnie przyjadę - nawet jak będzie pożegnanie ;-) PS W lidze Cypryjskiej poza czołową 3-ką (APOEL, Anorthosis, Omonia) liczą się jeszcze 2 zespoły czasami APOP i Apollon Limassol Reszta to delikatnie ujmując to poziom naszego Ruchu Zdzieszowice czy Gryfa Wejherowo. Dlatego od kilku sezonów liga po zakończeniu 2 rund dzieli się na 3 4-zespołowe grupy. Silni mają możliwość grania z silnymi trochę częściej.
Ostatnio edytowane przez funkykoval : 25.11.2011 o godz. 16:08.
![]()
JAZDA, JAZDA, JAZDA BIAŁA GWIAZDA !!!!!!!!!!!!!!!!!!
|
|
|
|
Socios Wisła Kraków
Od: 07.2009
Offline |
|
|
No to Panie Robercie chyba sie niedługo zobaczymy.
W amice smierdzi zmianami a na to chyba Robercik tylko czeka... |
|
|
|
Junior Member
Od: 06.2009
Offline |
|
|
Jeżeli rzeczywiście tak będzie, a chyba nie jest to nieprawdopodobne, to jestem przekonany, że powtórzy się to co jest teraz w Legii. Za dwa lat Lech znowu będzie brylował w europejskich pucharach, a my będziemy właśnie zwalniać kolejnego trenera, bo przegrał z cracovią.
|
|
|
|
Socios Wisła Kraków
Offline |
|
Czy Maaskant by wytrzymał 2 lata? Wątpię. Jesli już Maaskantowi zaufaja możemy być pewni 2 rzeczy : ~ Zostanie przywitany jak pan Emilian ~ Amica zaliczy wpierdul ale i tak będą grać ładniej. Jeśli kolejny trenejro przegra z judaszami, to znaczyć może tylko że pomylił drużyny. |
|
|
|
Senior Member
Od: 10.2006
Offline |
|
|
a czemu miałby zostać przywitany jak Emilian?
zdradził nas? nie został wyrzucony analogicznie jak Skorża |
|
|
|
Senior Member
Od: 04.2007
Offline |
|
|
Nie czytam tego tematu więc nie wiem o czym piszecie ale zastanawia mnie to po jaki ....? Robercika już nie ma i nie będzie. Moim zdaniem raczej nie był takim trenerem, który zasługuje na osobny temat. Jest temat "Byli piłkarze, trenerze.." więc tam lepiej pisać o złotoustym.
|
|
|
|
Senior Member
Od: 07.2011
Offline |
|
|
Lech ostro zaciska pasa i już to widzę jak zwalnia Bakero, wypłaca mu kontrakt i jeszcze dorzuca kontracik Roberta
|
|
|
|
Socios Wisła Kraków
Offline |
|
|
|
Senior Member
Od: 08.2009
Offline |
|
|
Sądząc po grze naszych gwiazdek bez Roberta, raczej wątpię żeby miał jeszcze coś do zaoferowania w naszej nadzwyczaj wymagającej lidze.
|
|
|
|
Senior Member
Od: 03.2003
Offline |
|
Podziwiam geniuszów na tym forum, którzy tak szybko, w lot dostrzegają różnicę między grą z Robertem a bez niego. Widzą te wszystkie niuanse taktycze i niuanse w ustawieniu czy w motywowaniu, ktore czynią różnicę miedzy zwykłym trenerem bez wyobraźni jak Robert, a geniuszem mysli taktycznej jak Kazimierz. |
|
|
|
Senior Member
Od: 08.2009
Offline |
|
|
|
|
|
Senior Member
Offline |
|
![]() Wisła Moskala nie przejawia więcej gry zespołowej i więcej chęci niż Wisła Maaskanta. Jest constans. |
|
|
|
Socios Wisła Kraków
Offline |
|
|
Framat, masz rację jedna jaskolka wiosny nie czyni. Ale musisz przyznać że chyba coś było nie tak, skoro mała iskierka tak potrafi rozpalić zmysły. Kaziu urasta do rangi geniusza, choć kalkulujac na chłodno jest to obledem.
Pytanko. Co się musi wydarzyć lub kto ma zastąpić Roberta, żeby Fidel ponownie był w kolorze? |
|
|
|
Senior Member
Od: 11.2006
Offline |
|
|
|
Senior Member
Offline |
|
Wisła musi zacząc być profesjonalnie zarządzana.. Wiem, że Fidel wielu się nie podoba. To tez nie jest mój ideologiczny wybór.Oto wyjasnienie emblematu Fidel znaczy po prostu "wierny". W skojarzeniu z Białą Gwiazdą. Dobra.... zmienię go za jakis czas |
|
|
|
Senior Member
Od: 11.2002
Offline |
|
a w zasadzie przeraziłeś tego zatwardziałego komucha wsadzić w logo bo ... kojarzy Ci się z Wisłą obyś pożył na Kubie zarządzanej przez Fidela ![]()
Jurowicz-Talik-Lechowicz-Szumilas-Kaczor-J.Krupa-Brzycki-Legutko-J.Wapiennik-W. Stopa-Michel-Sawicki-S.Wójcik-Świder-Snopkowski-Adamek
|
|
|
|
a.k.a. morgenes
Offline |
|
![]() Fidel jest na tle Białej Gwiazdy ![]() Musimy do wszystkiego podchodzić aż tak śmiertelnie poważnie? ![]() ![]()
"Gdy wracam do domu i się zamyśle, myślę o Wiśle..."
K.I.Gałczyński "I skończył się mecz w Londynie i tak i to jest prawda!!!..." |
|
|
|
Senior Member
Od: 10.2008
Offline |
|
|
Zobaczcie na to zestawienie ... ciekawe:
http://www.transfermarkt.de/de/jupil...ewerb_NL2.html Robert się specjalnie nie wybija. Przy okazji dzięki takim zestawieniom można kogoś ciekawego znaleźć i ew. wyciągnąć ze słabszego klubu. |
|
|
|
Senior Member
Offline |
|
nie mogę patrzeć na tę jego mordę parszywą ![]()
Jurowicz-Talik-Lechowicz-Szumilas-Kaczor-J.Krupa-Brzycki-Legutko-J.Wapiennik-W. Stopa-Michel-Sawicki-S.Wójcik-Świder-Snopkowski-Adamek
|
|
|
|
Senior Member
Offline |
|
![]() A na Kubie byłem i widziałem. Nie jestem zwolennikiem Fidela ani komunizmu. Komunę znam z autopsji, nie tylko z podręczników szkolnych. Koniec OT, mam nadzieję |
|
|
|
Socios Wisła Kraków
Offline |
|
|
To ja już wolę Fidela niż tego afroamerykanina.
Na poważnie FraMat, chciałem wiedzieć kogo ty byś widział na miejsce Roberta. |
|
|
|
Senior Member
Od: 07.2011
Offline |
|
|
Ja bym widział Petrescu, taki duet Stan/Petrescu i trochę "luzu" finansowego od bossa, no i jeszcze ze 2 lata spokoju w pracy i ...tyle fasmantagorii.
A jak będzie zobaczymy. Tylko nie "Franz". Jeśli już to np. Nawałka, ale najlepszy byłby jednak uznany trener z zagranicy, ale ciągle głodny sukcesów, czyli ponownie dobre życzenia dla Wisły, no ale komu jak komu ale Wiśle to akurat życzę dobrze. |
|
|
|
Senior Member
Offline |
|
Każdy dobry, nowy trener będzie chciał wzmocnień na miarę LM a nie na miarę Timobajla. Jesli nie bedzie chciał wzmocnień, to znaczy, że przyszedł tylko zgarnąc kasę za rok pracy |
|
|
|
Senior Member
Od: 03.2005
Offline |
|
A transfery? Kolesie którzy nie łapali się w najróżniejszych klubach naszej .....klasy nagle grają pierwsze skrzypce np w Chelsea o czym to świadczy? Ile czasu zajęło Błaszczykowskiemu przeskoczenie z Rakowa do Borusii? W dwa lata nauczyl sie grać w piłkę? Dobry trener z takim składem jak mamy teraz robi na koniec sezonu 15 pkt przewagi. Taką mamy supermocną ligę. ![]()
Hej Nasz TS !!
|
|
|
|
Senior Member
Od: 06.2006
Offline |
|
|
Jak to jest ze uwazano Robecika za "utalentowanego" zdolnego i inne tego typu,a ktos tu napisal ze on z Bredą przejebał u SIEBIE polowe meczow...prawda to?
bo juz sam ten fakt ,ktory wyczytalem juz po jego zwolnieniu stawial pod duzym znakiem zapytania czy warto go bylo wogole zatrudniac. ![]()
WISŁA KRÓLOWA POLSKI
|
|
|
|
Senior Member
Od: 05.2011
Offline |
|
![]()
...And Justice For All
|
|
|
|
Socios Wisła Kraków
Od: 02.2005
Offline |
|
Ja wątpliwości nie mam - w końcu udało nam się awansować do grupy w LE(mistrzostwo pomijam bo jak zostało powiedziane wszyscy stwierdzili że mają je w dupie i tylko dlatego je zdobyliśmy)...może nie jest to wielki wyczyn ale patrząc na to co było , to jest dopiero drugi w historii a LE ma już swoje lata
Ostatnio edytowane przez 1q2 : 04.12.2011 o godz. 00:22.
![]()
94 - Allah Akbar!!
|
|
|
|
Senior Member
Od: 06.2006
Offline |
|
|
A teraz W koncu jak Iq2 pisze-w koncu zagralismy w grupie LE,nie skompromitowlaismy sie z Levadią,czyli od dawnien dawna Europa z nas sie nie smiala , i zdobylsmy MP.Za to Robertowi nalezy podziekowac. ![]()
WISŁA KRÓLOWA POLSKI
|
|
|
|
Socios Wisła Kraków
Offline |
|
|
To mój post :
Jednak mnie zawsze dziwiło kto puscił plote ze on jest bardzo dobry. Nawet średni chyba nie był.. |
||
|
|
Senior Member
Od: 08.2006
Offline |
|
|
.... oj jak bylo pieknie w Maju ......ech kibice sukcesu .......dalej, dalej atakuje kolesia ktory z NICZEGO zdobyl MP ....chwalcie kolesia z Wa-wy .... straznie czekam na wiosne w wykonaniu druzyny spod znaku Nauki Jazdy ...... M.S - dziekuje za 2 Mp - pierd....ole Cie za najwieksze frajerskie oddanie 3 -go MP jakiemus tworowi wroniecko-ponanskiemu ....
|
|
|

|
||||||
![]() |
| Narzędzia tematu | |
| Tryby wyświetlania | |
|
|