|
|||||||
| Wisła Kraków - piłka nożna Tutaj możesz spokojnie i rzeczowo porozmawiać o wszystkich tematach związanych z "Białą Gwiazdą". Pokój z założenia zawierać ma tematy dotyczące drużyny. |
| Wyświetl wyniki ankiety: Podczas okienka transferowego latem 2018 roku Wisła: | |||
| wzmocni się |
|
44 | 26,19% |
| osłabi |
|
97 | 57,74% |
| zmiany kadrowe nie będą odczuwalne |
|
27 | 16,07% |
| Głosujących: 168. Nie możesz głosować w tej ankiecie | |||
![]() |
|
|
Narzędzia tematu | Tryby wyświetlania |
|
Banita
Od: 10.2010
Offline |
|
|
Jeżeli by tyle kosztować wystarczy strzelić 4 bramki, szybko biegać i być murzynem to ja dziękuję. Postoję.
|
|
|
|
Senior Member
Od: 11.2011
Offline |
|
|
Plotki glosza ze prezes Gornika nie ma wyobrazni.
Cytat:
|
|
|
|
Banita
Offline |
|
|
Rudnevs nawet tych 2,5 mln euro nie jest wart.
|
|
|
|
Senior Member
Od: 06.2003
Offline |
|
|
To, że Górnicy marzą o 2,5 mln euro za Nakoulme świadczy tylko i wyłącznie o mizerii jaką mamy w Ekstraklasie pod względem piłkarskim. Wystarczy, że piłkarz 2 razy kopnie prosto piłkę, zrobi trochę wiatru, pojawi się jakiś artykuł w gazecie... i nagle zawodnik wart jest miliony euro. Śmieszne.
Przecież równie dobrze ten Nakoulma może skończyć jak Dawid Jarka, który też miał w Zabrzu dobrą rundę i już liczono za niego pieniądze, które miałyby wpłynąć z dobrego zagranicznego klubu. Jak to się skończyło? Tak - http://www.90minut.pl/kariera.php?id=7159 Nie będę zdziwiony jak z Nakoulmą będzie podobnie. |
|
|
|
Senior Member
Od: 11.2011
Offline |
|
|
Piotson
No mysle ze jednak akurat tyle to jest wart. Roznica miedzy nim a Nakoulma jest znaczna. Jeden dwa razy kopnal pilke prosto w polskiej "ekstra"klasie, drugi nie dosc ze tych kopniec ma wiecej, to jeszcze te kopniecia mialy tez miejsce w Europie z niezlymi druzynami. Niezmienia to faktu, ze Rudnevs teraz jest w zalosnej formie, i Lech gra praktycznie bez napastnika P.S A jak ma sie sprawa z tym Swierczokiem? Strzela bramki, mlody jest (19 lat?). Moze cos z niego bedzie. Ile Bytom za niego rzada? |
|
|
|
Guest
|
|
Jedno i drugie śmiechu warte.Cieślik to bardziej z Ruchem mi się kojarzy...
Ostatnio edytowane przez arti : 01.12.2011 o godz. 18:02.
|
|
|
|
Banita
Offline |
|
|
Rudnevs jest zwykłym napastnikiem, na średnim europejskim poziomie.
W zachwyt wpadli po tych jego bramkach życia z Juventusem. W lidze niczym się nie wyróżnia, wiadomo wbija bramki i tyle. Nie pamiętam jego goli z dystansu, oprócz tej jednej z Juventusem właśnie. Cena 2 mln euro to idealna za niego. |
|
|
|
Senior Member
Od: 05.2010
Offline |
|
|
|
Banita
Offline |
|
|
Nie chodzi mi o to że strzela tylko jak.
Wbija większość goli po błędach obrońców naszej ligi. Za granicą takich prezentów dostawać nie będzie. Pytanie za 100 pkt. Ile bramek zdobył Rudnevs zza 16 m. ? |
|
|
|
Senior Member
Od: 05.2010
Offline |
|
|
Ruud van Nistelrooy strzelił tyle goli z dystansu ile substancji odżywczych jest w zupkach chińskich, co nie przeszkodziło mu zrobić całkiem niezłą karierę.
|
|
|
|
Banita
Offline |
|
|
Ruud van Nisterlooy strzelał gole w większych ligach niż nasza i większym drużyną niż Ruch Chorzów.
|
|
|
|
Senior Member
Od: 01.2006
Offline |
|
|
Slyszeliscie juz o tercecie Smuda - Franek - Szymkowiak ?
![]() |
|
|
|
Senior Member
Od: 02.2004
Offline |
|
|
Szymek żeby zapisywać w kajecie złote myśli Frania Smudy. A Frankowski od czego ?
![]()
.
. |
|
|
|
Senior Member
Od: 07.2008
Offline |
|
|
Ktoś powinien powiedziec Panom w studiu, że żarty powinny byc krótkie... ![]() ![]()
Eppur si muove!
|
|
|
|
Senior Member
Od: 07.2008
Offline |
|
|
skróćmy do samego - Smuda i już masz krótki żart
|
|
|
|
Guest
|
|
|
|
Socios Wisła Kraków
Od: 07.2009
Offline |
|
|
|
Socios Wisła Kraków
Od: 11.2008
Offline |
|
|
|
Senior Member
Od: 11.2005
Offline |
|
|
Zdecydowane nie dla Smudy. Jeśli Cupiał zdecyduje się na Niego, to będzie oznaczało, że klub już go całkowicie nie interesuje.
![]() |
|
|
|
Guest
|
|
|
Z całym szacunkiem ale to czy klub go interesuję mieliśmy przykład nie dawno kiedy Maaskant po derbach mógł zacząć pakować walizki. Cieszę się że właścicielem klubu jest człowiek którego dotykają takie sprawy jak derby czy przegranych kilka meczów pod rząd. Nie rozwodzę się tutaj w kwestii czy jego decyzje są trafne czy nie. Błędów nie popełnia tylko ten kto nic robi.
Ostatnio edytowane przez westersyl : 02.12.2011 o godz. 11:15.
|
|
|
|
Senior Member
Od: 03.2003
Offline |
|
Wszyscy widzieli, że drużyna jest w kryzysie, ale że sama gra dobrze rokowała na przyszłość. Kilka pechowych wyników, gorszych niż sama gra, nie może wpływac na decyzje właściciela |
|
|
|
Senior Member
Od: 07.2010
Offline |
|
|
Bracia Makowie mówią, że w kolejnej rundzie zagrają w Ekstraklasie. Nie chcą jednak zdradzić o jaki klub chodzi...
http://www.orange.pl/kid,4001624719,...hni,video.html |
|
|
|
Socios Wisła Kraków
Od: 07.2009
Offline |
|
|
A kto doprowadził do tego kryzysu?
Gra dobrze rokowala? Trudno w to uwierzyć. Ty się ciesz że Maaskant nas nie prowadził przeciw Odense. Skończyło by się 1-0, i koszmarnym stylem. |
|
|
|
Senior Member
Od: 04.2006
Offline |
|
|
To Ci, co w klubie Ekwador bawili z butelką wódki ?
I ten ich język: poszłem... |
|
|
|
Senior Member
Od: 04.2011
Offline |
|
|
Stana pare razy przed kamera Canal+ to sie wyrobiom
![]() |
|
|
|
Senior Member
Od: 04.2005
Offline |
|
|
"Dlaczego nie wyszło wam w Wiśle?"
-"Byliśmy bardzo mali, bali się że nie urośniemy" Mam nadzieję, że ludzie kierujący się w szkoleniu młodzieży takimi względami już w tym klubie nie pracują, a jeśli tak - apeluję o sprezentowanie im biletu na Grenlandię. Jak Makowie do nas trafią to bilans będzie druzgocący - przez niekompetencję ludzi pozostających mentalnie w czasach NRD będziemy ładne kilkaset tysięcy złotych do tyłu. |
|
|
|
Senior Member
Od: 07.2006
Offline |
|
|
co za bełkot, niczego nie zrozumiałem z tego wywiadu, bo goście tak napierdzielają bez ładu i składu że szok
![]()
"Ludzie są tacy głupi, że to działa. Niesamowite!" - M.M.
J***Ć pis!!! |
|
|
|
Socios Wisła Kraków
Od: 06.2005
Offline |
|
Ja zrozumiałem wszystko ![]()
cały nasz chuligański trud tobie ukochana ojczyzno
![]()
|