|
|||||||
| Hyde Park (moderowane) Pokój również moderowany, jednak tu nie trzeba mówić o piłce nożnej i kibicowaniu. Chcecie pogadać o czymś "niepiłkarskim" - wejdźcie tutaj. |
![]() |
|
|
Narzędzia tematu | Tryby wyświetlania |
|
Senior Member
Od: 11.2006
Offline |
|
|
Witam Wszystkich serdecznie, w temacie na luziku doradzono mi, abym założył tutaj nowy temat. Sprawa wyglądam tak, otworzyłem niedawno firmę meblową i startuję w pewnym konkursie, w którym miedzy innymi głos oddają internauci. Prosiłbym o oddawanie głosów na to łóżko do którego wklejam link niżej, chodzi mi oczywiście o najwyższą z możliwych ocenę. Wiem, że może nie każdemu przypadnie do gustu (ale o tym się przecież nie dyskutuje
) ten wyrób, ale potrzebuję Waszej pomocy.Link do produktu konkursowego: http://www.diamentmeblarstwa.pl/produkty/art97.html Jestem bardzo wdzięczny, za każdy oddany głos, tym bardziej, że konkurencja nie próżnuje. ![]() Pozdrawiam! |
|
|
|
Senior Member
Od: 05.2008
Offline |
|
|
Poszło! Powodzenia.
![]() ![]() |
|
|
|
Socios Wisła Kraków
Od: 10.2010
Offline |
|
|
Głos oddany - powodzenia.
PS: łóżko bardzo ładne ![]() ![]()
KSIĘSTWO AZORY - Zawsze wierne Wiśle !!!
|
|
|
|
Senior Member
Offline |
|
|
Dzięki i proszę o oddawanie kolejnych 5-tek bo średnia zaczęła spadać.
![]() |
|
|
|
Socios Wisła Kraków
Od: 07.2007
Offline |
|
|
Wczoraj oddałem głos i dziś już nie mogę?
![]()
Zlekceważą twój głos
Którym wróżysz im los Od jakiego ich nic nie wyzwoli Bo zabije ich las Rąk co klaszczą na czas W marsza rytm co śmierć niosąc nie boli Patrz jak piją i żrą Twoją żywią się krwią I żonglują słowami twych pieśni Lecz nic nie śni im się A najlepiej wiesz że Nie istnieje wszak to co się nie śni. Jacek Kaczmarski |
|
|
|
Senior Member
Od: 07.2009
Offline |
|
|
Szkoda, że tylko raz można głosować, bo też ostatnio głosowałem i dzisiaj mi wyskoczyło, że nie można drugi raz.
|
|
|
|
Senior Member
Offline |
|
|
Z jednego adresu IP na dany produkt może zostać oddamy tylko 1 głos. Tak jest napisane na stronie konkursu. Chyba, że ma się np. Neostradę gdzie po zresetowaniu jej IP się zmienia.
![]() |
|
|
|
Senior Member
Od: 12.2008
Offline |
|
|
Głos oddany, a łóżko ładne
. |
|
|
|
Senior Member
Offline |
|
|
Podbijam temat.
![]() |
|
|
|
Senior Member
Od: 01.2009
Offline |
|
|
2 głosy oddane ;]
A jest jakis ranking czy cos ? ![]() Zostałeś zabanowany (nałożono blokadę na Twój dostęp do forum) z następującego powodu:
Cycki na shoutboksie |
|
|
|
Senior Member
Od: 02.2006
Offline |
|
|
OOO, to już wiem u kogo będę meble kupować
nieźle to wygląda, brawo!Głos poszedł wczoraj, pójdzie i dziś ![]() ![]() I w każdej chwili, czy dobrej czy złej, będę kochał WISEŁKĘ na pewno to wiem!![]() Znów przyjdzie wiosna i lepsze czasy, powróci nasza Wisełka na czoło ekstraklasy! |
|
|
|
Socios Wisła Kraków
Offline |
|
|
Z ciekawości: Ile takie łóżko kosztuje mniej więcej?
![]()
Zlekceważą twój głos
Którym wróżysz im los Od jakiego ich nic nie wyzwoli Bo zabije ich las Rąk co klaszczą na czas W marsza rytm co śmierć niosąc nie boli Patrz jak piją i żrą Twoją żywią się krwią I żonglują słowami twych pieśni Lecz nic nie śni im się A najlepiej wiesz że Nie istnieje wszak to co się nie śni. Jacek Kaczmarski |
|
|
|
Socios Wisła Kraków
Od: 05.2003
Offline |
|
|
Jak to ile kolega za głosy na pewno zafunduję nam takie wyrko
![]() Poszło ![]() |
|
|
|
Senior Member
Offline |
|
|
Sam materiał. wyszedł na nie ok. 10 tyś. Ale wiadomo wersja konkursowa musiała być wypasiona.
Ogólnie poszliśmy w wysoką półkę, bo mebli typu BRW, czy Bodzio jest mnóstwo. Nie wiem, czy mogę to napisać, ale praca w firmie Kler co nie co mnie nauczyła. Jako ciekawostkę pokaże kolejne nasze "dziecko". ![]() http://allegro.pl/lozko-loze-sypialn...916603312.html |
|
|
|
Senior Member
Od: 05.2009
Offline |
|
|
niech Ci sie wiedzie..
|
|
|
|
Member
Od: 07.2008
Offline |
|
|
i piąteczka ode mnie
![]()
PPP
|
|
|
|
Socios Wisła Kraków
Offline |
|
Przypuszczałem, że tego typu meble to koszt ponad 15 koła. Oby mnie kiedyś było stać na zakup u Ciebie. pozdrawiam! ![]()
Zlekceważą twój głos
|
|
|
Senior Member
Od: 10.2006
Offline |
|
|
Głos oddany,a takie pytanie mam,tak z 10x tańsze łózko u Ciebie kupie czy nie bardzo
|
|
|
|
Senior Member
Offline |
|
|
Za jakiś czas na pewno, w tym momencie jeszcze nie, bo po prostu nie opracowaliśmy takiego.
Jak coś to na priv. i może uda się coś wykombinować. ![]() |
|
|
|
Senior Member
Offline |
|
|
Podbijam znów, bo ktoś zaniża ocenę, pomóżcie znowu.
![]() |
|
|
|
Member
Offline |
|
|
skoro ktoś zaniża to nie pozostańmy dłużni i też się pobawmy
chociaż patrząc na inne noty nie jest to potrzebne
Ostatnio edytowane przez chmielu88 : 15.11.2011 o godz. 23:21.
![]()
PPP
|
|
|
|
Senior Member
Offline |
|
|
Dzięki wszystkim, zdaje się, że prowadzimy, głosowanie trwa do niedzieli, więc jeśli ktoś jeszcze nie głosował, proszę o dalsze wsparcie.
![]() |
|
|
|
Senior Member
Od: 08.2010
Offline |
|
|
Poszło, powodzenia
![]() |
|
|
|
Senior Member
Od: 07.2010
Offline |
|
|
Poszło, a konkretnie piąteczka.
![]() |
|
|
|
Junior Member
Od: 07.2010
Offline |
|
|
Poleciała piątka. Powodzenia mistrzu.
![]() |
|
|
|
Senior Member
Offline |
|
|
Podbijam, ktoś bardzo notę obniża, Panowie i Panie, bez was nie dam rady.
![]() |
|
|
|
Senior Member
Od: 11.2010
Offline |
|
|
głos oddany
|
|
|
|
Senior Member
Od: 07.2009
Offline |
|
|
Albo jak komuś się nudzi to może zagłosować jednak na moją szkołe. Weszliśmy już do pierwszej 13, teraz walczymy o rozstawienie
![]() http://www.tprzybylski.pl/index.php?page=kon_glos - III LO, szkoła powstała w 1906r mająca swoje szale, białą gwiazdę na srodku boiska, i pare napisów na szkole typowo Wiślackich.
Ostatnio edytowane przez LanceTS : 18.11.2011 o godz. 00:54.
|
|
|
|
Senior Member
Offline |
|
|
jest głos dla Wislaka
|
|