The White Star Division - Wisła Kraków

Wstecz   Forum Kibiców Wisły Kraków > Inne > Hyde Park (moderowane)
Nazwa użytkownika
Hasło

Hyde Park (moderowane) Pokój również moderowany, jednak tu nie trzeba mówić o piłce nożnej i kibicowaniu. Chcecie pogadać o czymś "niepiłkarskim" - wejdźcie tutaj.

Odpowiedź

Narzędzia tematu Tryby wyświetlania
Ajax
Socios Wisła Kraków

Od: 05.2003

Ignoruj użytkownika Pomoc
Stary 14.11.2011, 12:49
pan Dudi napisał(a):
No i za kopanie policjantek, lub rzucanie w nie płytami teraz wielu chłopaków jest aresztowanych, lub czekają w aresztach na rozprawy. A tamten buc mimo niezbitych dowodów jest na l4. Jeśli dla ciebie jest to ok sytuacja, to gratuluję dobrego samopoczucia. Jak sam kiedyś dostaniesz po ryju od policji, to mam nadzieję, że nie zmienisz zdania, kiedy okaże się, że twój oprawca jest na zwolnieniu i, niestety, nie można mu nic zrobić. Żeby było weselej, jest na tym zwolnieniu, bo złamał sobie palca na twojej szczęce.
Nie wydaje ci się, że skoro ktoś jest w policji, to powinien dawać przykład swoim zachowaniem, a nie samemu zachowywać się jak bandyta? Bo chyba jednak jest różnica między sytuacjami przez ciebie opisywanymi, albo ja jestem jakiś inny.[/QUOTE]

A wielu ludzi za to kopanie i rzucanie zostanie doprowadzonych na podstawie nagrań i procesów tak samo jak ten buc (i mam nadzieje że jego koledzy widoczni na nagraniu którzy powinni aresztować go na miejscu).

Przed sądem nie ochroni go L-4 ale to niestety musi potrwać.

Jeszcze od policji po ryju nie dostałem nawet zawsze z mandatu się wygadałem - może taki ryj mam biedy że im żal mnie bić albo manday ?

Jeśli bezprawnie dostanę po ryju to zadbam o to żeby winny poszedł siedzieć ale nie zacznę opluwać i bić wszystkich policjantów na około bo IMHO jest to zachowanie poniżej wszelkiej godności dla człowieka myślącego.

pan Dudi napisał(a):
Nie wydaje ci się, że skoro ktoś jest w policji, to powinien dawać przykład swoim zachowaniem, a nie samemu zachowywać się jak bandyta? Bo chyba jednak jest różnica między sytuacjami przez ciebie opisywanymi, albo ja jestem jakiś inny.
Oczywiście że powinien i tacy panowie powinni być eliminowani z systemu. A jaka to różnica pomiędzy przykładami czy jeśli ktoś nie jest policjantem to nie obowiązują go standardy moralne? Czy można przypisywać innym standardy moralne których samy nie mamy/nie chcemy przestrzegać?

@orzeu - lepiej ja sam sobie stawiam takie same wymagania jakie chciałbym widzieć u policjanta i każdego innego obywatela.
Odpowiedz cytując

Wstecz   Forum Kibiców Wisły Kraków > Inne > Hyde Park (moderowane)

Odpowiedź
Narzędzia tematu
Tryby wyświetlania

Zasady wysyłania postów