|
|||||||
| Hyde Park (moderowane) Pokój również moderowany, jednak tu nie trzeba mówić o piłce nożnej i kibicowaniu. Chcecie pogadać o czymś "niepiłkarskim" - wejdźcie tutaj. |
![]() |
|
|
Narzędzia tematu | Tryby wyświetlania |
|
|
|
Socios Wisła Kraków
Od: 05.2003
Offline |
|
||
|
Gwiaździsty napisał(a):
Ponieważ obowiązuje nas coś takiego jak prawo dopóki nie wróci z L-4 nie można nic mu zrobić (to samo prawo które chroni Ciebie). Postępowanie już jest prowadzone. Na pewno konsekwencje zostaną wyciągnięte Gwiaździsty napisał(a):
Na takie zachowanie też niestety jest przyzwolenie społeczne. Ale modne jest myślenie na poziomie Kalego ja bronie moich kolegów a jak ktoś inny tak robi to jest fuj i be be. Gwiaździsty napisał(a):
Tyle tu było napisane że się uogólnia że większość marszu była pokojowa a wybiło się kilku bucy i tylko o nich się mówi. Ale jeśli większość policjantów robi swoje to już można śmiało uogólniać na wszystkich takie to łatwe i przyjemne. Nie widzisz analogii? |
|||
|
|
Senior Member
Od: 01.2006
Offline |
|
Nie wydaje ci się, że skoro ktoś jest w policji, to powinien dawać przykład swoim zachowaniem, a nie samemu zachowywać się jak bandyta? Bo chyba jednak jest różnica między sytuacjami przez ciebie opisywanymi, albo ja jestem jakiś inny. ![]() |
|
|
|
Socios Wisła Kraków
Offline |
|
|
|
pan Dudi napisał(a):
A wielu ludzi za to kopanie i rzucanie zostanie doprowadzonych na podstawie nagrań i procesów tak samo jak ten buc (i mam nadzieje że jego koledzy widoczni na nagraniu którzy powinni aresztować go na miejscu). Przed sądem nie ochroni go L-4 ale to niestety musi potrwać. Jeszcze od policji po ryju nie dostałem nawet zawsze z mandatu się wygadałem - może taki ryj mam biedy że im żal mnie bić albo manday ? ![]() Jeśli bezprawnie dostanę po ryju to zadbam o to żeby winny poszedł siedzieć ale nie zacznę opluwać i bić wszystkich policjantów na około bo IMHO jest to zachowanie poniżej wszelkiej godności dla człowieka myślącego. pan Dudi napisał(a):
@orzeu - lepiej ja sam sobie stawiam takie same wymagania jakie chciałbym widzieć u policjanta i każdego innego obywatela. |
||
|
|
Senior Member
Od: 04.2006
Offline |
|
||
Cytat:
Chyba nie doczytałeś co napisałem wcześniej. Wiele takich zdarzeń można było przeżyć (na meczach wyjazdowych szczególnie) by wiedzieć, ze nie sa to jednostkowe przypadki, jednostkowych buców na które reszta licznych kolegów patrzy nie interweniując lub nawet dogadując. Widać, że jeśli jakieś wyjazdy zaliczyłeś to pewnie te specjałem powyżej 1000 osób bo nie pisałbyś takich bzdur. Ajax napisał: Cytat:
Powodzenia w dochodzeniou prawa w "państwie prawa". ![]() Powód: dopisek
Ostatnio edytowane przez Gwiaździsty : 14.11.2011 o godz. 12:57.
|
|||
|
|
Socios Wisła Kraków
Offline |
|
Dla mnie śmiechu warte jest wymaganie standardów i postaw moralnych od innych wyższych niż u siebie. Mnie gdybym tak kogoś skatował nie wyrzucono by z pracy ani nie obcięto pensji. Koleś ma przesrane i bardzo dobrze i chciałbym żeby jego koledzy również mieli przesrane. Tak samo jak marzy mi się aby ludzie wymagali od siebie takich samych standardów moralnych jakich wymaga się od policji. @Gwiaździsty. dopiero teraz zauważyłem Twoją ostatnią linijkę. Jestem realistą i wiem że na 99% sprawa rozeszła by się po kościach i winny nie został by ukarany. Nie znaczy to jednak że obliguje mnie to do zniżania się do poziomu takiego człowieka. Powód: Dopisek
Ostatnio edytowane przez Ajax : 14.11.2011 o godz. 13:00.
|
|
|

|
||||||
![]() |
| Narzędzia tematu | |
| Tryby wyświetlania | |
|
|