|
Senior Member
Od: 07.2010
Offline |
|
|
Ja po 2 sezonie, wziąłem Boruca któremu wygasł kontrakt z Fiorentiną, Kuba Błaszczykowski też jest bez kontraktu ale nie chcę podjąć rozmów
![]() ![]()
|
|
|
|
Senior Member
Od: 02.2010
Offline |
|
|
taaaa, eliminacje były dla niepełnosprawnych a grupe mam: Ajax, Arsenal, Villareal
![]() ![]() "Jeżeli walczysz możesz przegrać, jeżeli nie walczysz już przegrałeś"
"Nikt nie wymaga od Was samych zwycięstw. Czasem i przegrać przychodzi. Ale każdy ma prawo żądać od Was ambitnej i nieustępliwej walki. Nie dopuśćcie do tego, aby ludzie uznali was za niegodnych... podania ręki." |
|
|
|
Member
Od: 05.2009
Offline |
|
|
Wasilewski . 500 tysiecy i jest twój , a może grać na środku jak i na prawej . Pierwsze skrzypce w villarreal gra . Co najlepsze nawet daje rade z takimi zawodnikami jak Carloza czy villa
|
|
|
|
Senior Member
Od: 03.2010
Offline |
|
|
No ja trafiłem na Ayax, Lyon i Bayern i skończyło się na zaszczytnym 3 miejscu w grupie, ale jak na grupę z mistrzem Holandii, 3. drużyną Ligue i Bundesligi nie jest najgorzej.
Teraz w 1/32 LE wyeliminowałem wicemistrza Szkocji, Celtic 4-2 w dwumeczu, a następnie mistrza Niemiec BVB również 4-2. Teraz czas na ćwierćfinał z Bilbao. Kupujcie Kelemena za 300-400 tys. w pucharach broni jak porąbany xD |
|
|
|
Senior Member
Od: 09.2010
Offline |
|
|
W rewanżu zremisowałem z Borac na wyjeździe 1:1 i awansowałem do LM, ale Genkov wypadł mi na 4 miesiące ;/
W grupie jestem z Chelsea, Valencią i Ajaxem, postaram się powalczyć z Ajaxem o 3 miejsce ale to raczej niemożliwe. |
|
|
|
Senior Member
Od: 11.2008
Offline |
|
|
Heh to i ja opiszę swoją przygodę z LM, bo jak widać awans do niej w tej grze jest wręcz banalny.
2 rund el. vs Mogren (nie pamiętam już wyników, ale pewne zwycięstwa 3 rund el. vs Litex (w Łoweczu zwycięstwo 2:1, u siebie porażka 0:1) 4 rund el. vs BATE (u siebie 0:0, na wyjeździe zaczęło się od 0:1 a skończyło na 6:1 !!!) Grupa: Porto, Szachtar, Leverkusen Leverkusen - Wisła 2:1 Wisła - Szachtar 3:2 Wisła - Porto 1:2 Porto - Wisła 2:3 Wisła - Leverkusen 2:1 Syuacja przed ostatnią kolejką: 1. Wisła 9pkt, 2. Szachtar 8pkt 3. Porto 7 pkt. Niestety miałem wiele kontuzji i do Doniecka drużyna pojechała mocno osłabiona co skończyło się porażką 1:3. Będąc pewien porażki obserwowałem na żywo mecz Leverkusen - Porto i tam Porto prowadziło od 20 minuty 1:0. Modliłem się o bramkę dla bayeru ale mój mecz się skończył a ta nie padała. Wyszło więc do ekranu podsumowującego kolejkę i pewny gry w LE zobaczyłem że bayer strzelił w 93 min na 1:1. 1/8 finału niestety trafiłem na Real. Wisła - Real 1:3 Real - Wisła 4:2 (co ciekawe prowadziłem od 20 sekundy po golu Bitona 1:0, później FM napisał mi że to najszybciej strzelony gol w historii LM) Teraz trzeba wrócić do ligi |
|
|
|
Socios Wisła Kraków
Od: 06.2005
Offline |
|
|
też sie pochwale bo czegoś takiego nie miałem.
Eliminacje to Borac BL, potem Skonto a w decydującej fazie Basel. I z niezły nawet Basel (drugi sezon wiec mieli kilka ciekawych transferow) zremisowałem 0-0 w obu spotkaniach, wiec dogrywka, karne i decydujące karne tj.nr11 strzelaja bramkarze Pareiko strzela Sommer z Basel nie strzela-Pareiko broni, a Estonczyk u mnie jest drugim ogolnie ale miał dobre morale to dałem mu pograć. Ale powiem tak. Jeśli w zyciu by było tak jak w grze, to awans do LM to jest w CHOOOJ. Ja w II sezonie mam juz budżet 21 mln, do tego cos koło 8 na transfery a pieniadze wieksze niż 300.tys euro płace tylko za polaków. W ogole tylu ciekawych jest piłkarzy ze mam kadre z 30 chłopa,a czasem daje grac nawet Burlidze kosztem wielu lepszych obcokrajowcow. Co do Wasyla np. to u mnie jest chyba 9 obrońca jak go scoutowałem. Głowacki sie sprawdza jak na razie, teraz jeszcze musze Brożka wyciagnąć, chociaz atak mam tak mocny ze napewneo by sie nie złapał, ale z sentymentu oczywiscie bedzie grał. W lidze po 5 kolejkach 15pkt bilans 16-3 p.s. Melikson m i a ż d ż y
Ostatnio edytowane przez szprotson : 12.11.2011 o godz. 13:35.
![]()
cały nasz chuligański trud tobie ukochana ojczyzno
![]()
|
|
|
|
Senior Member
Od: 01.2006
Offline |
|
|
W grze nie masz Cupiała, który zawija sporą część kasy z transferów/ dochodów itd.
![]() ![]() |
|
|
|
Senior Member
Od: 07.2009
Offline |
|
|
podbijam pytanie czy w FM 12 jest reprezentacja Wielkiej Brytani i czyFacepaki i inne logopacki i kitspaki z FM11 podchodzą pod FM12
|
|
|
|
Senior Member
Od: 11.2010
Offline |
|
|
Nie spotkałem się jeszcze z żadnym patchem dodającym reprezentację WB, a co do plików graficznych z FM11 to tak, działają, sam korzystam z logopacków z poprzedniej edycji :}
|
|
|
|
Senior Member
Od: 05.2008
Offline |
|
|
Mi grę już przerwał crash dumps...
![]() |
|
|
|
Senior Member
Od: 04.2009
Offline |
|
|
Kogo polecacie do sztabu szkoleniowego? Najbardziej zależy mi na scoutach i fizjoterapeutach
|
|
|
|
Senior Member
Offline |
|
|
ale przecież taka reprezentacja w świecie realnym nie istenije
![]() "Jeżeli walczysz możesz przegrać, jeżeli nie walczysz już przegrałeś"
"Nikt nie wymaga od Was samych zwycięstw. Czasem i przegrać przychodzi. Ale każdy ma prawo żądać od Was ambitnej i nieustępliwej walki. Nie dopuśćcie do tego, aby ludzie uznali was za niegodnych... podania ręki." |
|
|
|
Senior Member
Offline |
|
|
neq poszukaj dobrze a znajdziesz wsytarczy że wpiszesz reprezntacja Wlk Brytanii MŚ 2014 .Ostatnio jest głośno nawet odbyła się prezentacja trenera i strojów w jakich ma zagrać Wielka Brytania są już nawet pierwsze nazwiska które mają grać w reprezentacji Wielkiej Brytanii .Aczkolwiek jakby ktoś zarzucił reprezentację Wlk Brytanii do FM12 tak samo jak zrobiło SI z reprezentacją Niemiec że grają anonimy to byłoby nawet ciekawie
|
|
|
|
Senior Member
Od: 07.2006
Offline |
|
|
Co do Skautów ja zawsze patrzę na Ocena potencjalnego gracza oraz umiejętności gracza oraz na wiedzę
![]()
Piggy oddaj hajs
|
|
|
|
Schodowicze'05
Od: 11.2002
Offline |
|
no i jesli komus zalezy na tym zeby szybko raporty odnosnie danych krajow sie pojawialy to warto tez patrzec na zdolnosc do adaptacji ... |
|
|
|
Senior Member
Offline |
|
|
na początku ciężko jest zawsze kogoś dobrego przekonać, więc pierwsze pół sezony albo i sezon to ja scoutów nie szukam
![]() "Jeżeli walczysz możesz przegrać, jeżeli nie walczysz już przegrałeś"
|
|
|
Senior Member
Od: 05.2008
Offline |
|
|
Zamawiał ktoś cd-key przez allegro do fm? Te niby automaty 24/7? Można bez ryzyka licytować?
![]() |
|
|
|
Senior Member
Od: 10.2008
Offline |
|
|
troche spamu z mojego I sezonu, zakonćzonego Mistrzem, porażka w finale PP w karnych z lechem, odpadnięciu z LM z 3miejsca i odpadnięciu z 1/16 LE ze Sparta Praga.
Diaz wlasnie w rewanzu u siebie na poczatku meczu dostal czerwona kartke, potem kilka dni pozniej w meczu ligowym to samo to się z nim pozegnałem. transfery: ![]() staty zawodników z Eks. ![]() tabela: ![]() skład: ![]() termianrzem już nie będe zaśmiecał |
|
|
|
Senior Member
Offline |
|
|
polecam jako napastnika Deniran Ortega Nigeryjczyk 25 lat więc chyba napewno ? nie newgen
pozysakałem go z wolnego transferu i teraz 10 mecz i jego 10 brama a gość jest rezerwowym bo Biton i Genkovem ładują aż miło, sam nie wiem kogo mam wpuszczać bo mi zawszego jednego szkoda gram na 2 napastników w ogóle coś mi na początku za dobrze idzie...właśnie rozjeżdzam Śłąsk 4-0![]() "Jeżeli walczysz możesz przegrać, jeżeli nie walczysz już przegrałeś"
|
|
|
Senior Member
Od: 07.2010
Offline |
|
|
Wyszedłem z grupy LM, mając za rywali Barcelonę, Rubin i OM. Czekam na losowanie
![]() Muszę coś zmienić w taktyce, bo mimo że strzelam dużo bramek, to mnóstwo też tracę. Z Legią w superpucharze i w lidze dwa razy przegrałem 4-3, z Rubinem pierwszy mecz na wyjeździe 3-2 do przodu, z OM pierwszy mecz u siebie wygrany 4-1, drugi przegrany 5-3. Tych meczy mógłbym przytoczyć więcej. Ma ktoś jakieś przemyślenia do tego? |
|
|
|
Senior Member
Offline |
|
Zaraz pokażę taktykę, tylko zagram mecz przyjaźni u siebie ze Śląskiem. Póki co w lidze średnio mi idzie, bo większą wagę przyłożyłem do dojścia do LM, więc w pierwszym meczu przegrałem z Ruchem na wyjeździe 0:2 po dwóch karnych, potem rozgromiłem 4:1 Górnika Z., potem 3:0 GKS Bełchatów pokonałem i 1:1 z Polonią W. Wcześniej wygrany Superpuchar z leg(Ł)ą 3:2.
Ostatnio edytowane przez PlacekTSW : 13.11.2011 o godz. 12:57.
|
|
|
|
Senior Member
Od: 11.2010
Offline |
|
|
Miał do mnie do Sportingu Gijon przejść na koniec sezonu za darmo Sebastian Boenisch.. a tu nagle informacja, że dzień przed wygaśnięciem kontraktu "lojalny weteran" odchodzi na emeryturę w wieku 25 lat bo chce zadbać o zdrowie ;D
|
|
|
|
Senior Member
Od: 10.2007
Offline |
|
|
Ja niestety nie mogę uruchomić swojego Football Managera. Niby kopiuje plik Skidrow, ale nadal gra się wyłącza. Wie ktoś może w czym problem?
|
|
|
|
Senior Member
Offline |
|
Skład ![]() Terminarz ![]() Mam 3pkt straty do prowadzącej legii. Małecki jest 2,6mln euro, a lokomotiw moskwa oferuje mi za niego 3,8mln euro. Ale zmuszony jestem im odrzucić oferte ![]()
Ostatnio edytowane przez PlacekTSW : 13.11.2011 o godz. 13:29.
|
|
|
|
Senior Member
Od: 10.2007
Offline |
|
|
Dzięki wielkie
|
|
|
|
Member
Od: 05.2009
Offline |
|
|
PlacekTSW: jeśli możesz to podrzuć jeszcze screena poleceń dla drużyny. Dzięki z góry.
|
|
|
|
Senior Member
Offline |
|
|
panowie jak sobie poradzić z crash drumpem? wchodze w czlonka sztabu szkoleniowego i mnie wywala... ;/
![]()
Zawsze Wierni i Oddani - WISŁY KRAKÓW chuligani !!
|
|
|
|
Senior Member
Offline |
|
|
małe sprostowanie reprezentacja Wlk.Brytanii w piłce nożnej to na Igrzyska Olimpijskie mój błąd przyznaje.Co do FM 12 są jakieś większe bugi i trzeba czekać do lutego na ostatniego patcha
|
|
|
|
Schodowicze'05
Od: 11.2002
Offline |
|
|

|
||||||
![]() |