The White Star Division - Wisła Kraków

Wstecz   Forum Kibiców Wisły Kraków > Inne > Hyde Park (moderowane)
Nazwa użytkownika
Hasło

Hyde Park (moderowane) Pokój również moderowany, jednak tu nie trzeba mówić o piłce nożnej i kibicowaniu. Chcecie pogadać o czymś "niepiłkarskim" - wejdźcie tutaj.

Odpowiedź

Narzędzia tematu Tryby wyświetlania
pietia_lublin
Junior Member

Od: 02.2007

Ignoruj użytkownika Pomoc
Stary 11.11.2011, 20:59
co wy bredzicie? jacy lewacy przebrani za policję? nie podkopujcie i tak mizernego obrazu IQ kibica. a w temacie lewakow to tu ich kasuje policja na wejsciu: http://www.youtube.com/watch?v=l-PeR...layer_embedded
Odpowiedz cytując
Lysy
Senior Member

Od: 11.2002

Stary 11.11.2011, 21:14
pietia_lublin napisał(a):Wyświetl post
co wy bredzicie? jacy lewacy przebrani za policję? nie podkopujcie i tak mizernego obrazu IQ kibica. a w temacie lewakow to tu ich kasuje policja na wejsciu: http://www.youtube.com/watch?v=l-PeR...layer_embedded

Człowieku, założyłbym taką maskę :

http://www.partybox.pl/prod_7852_kly_wampira.html

To byś pomyślał , że jestem wampirem?

Wyjdę na miasto z miotłą , to pomyślisz , że to baba jaga?

Nie chce mi się przez jakiegoś mało bystrego kibica, robić screenów i wklejać na forum, więc sobie przeglądnij filmik jeszcze z 3-5 razy. Zwróć uwagę na ubranie tych przebierańców , na batony itp. Później poszukaj informacji jak łatwo takie odblaskowe koszulki zdobyć, oraz czy antifa przeprowadzała w przeszłości takie akcji. Skojarz fakty, myślenie nie boli.
Odpowiedz cytując
1q2
Socios Wisła Kraków

Od: 02.2005

Stary 11.11.2011, 21:25
Lysy napisał(a):Wyświetl post

Nie chce mi się przez jakiegoś mało bystrego kibica, robić screenów i wklejać na forum, więc sobie przeglądnij filmik jeszcze z 3-5 razy. Zwróć uwagę na ubranie tych przebierańców , na batony itp. Później poszukaj informacji jak łatwo takie odblaskowe koszulki zdobyć, oraz czy antifa przeprowadzała w przeszłości takie akcji. Skojarz fakty, myślenie nie boli.
Równie dobrze mogą to być jakieś tajniaki w kamizelkach.Kiedyś siedząc w aucie pod sądem widziałem ekipe psów po cywilnemu, nie wiem czy to kryminalna czy co ale same zakazane ryje , bluzy , skóry itp.Wizualnie wyglądali jak jakaś gangsterka.
Szkoda że się filmik urywa bo by było widać czy kolesiowi kajdanki zakładają.
94 - Allah Akbar!!
Odpowiedz cytując
Adam.M79
Member

Od: 12.2010

Stary 12.11.2011, 15:30
Lysy napisał(a):Wyświetl post
Człowieku, założyłbym taką maskę :

http://www.partybox.pl/prod_7852_kly_wampira.html

To byś pomyślał , że jestem wampirem?

Wyjdę na miasto z miotłą , to pomyślisz , że to baba jaga?

Problem polega na tym, że jak na niemiecką Antifę ci goście zajebiście biegle na tych filmikach mówią po polsku, słowa może proste ale co zrobili z akcentem A polscy lewacy do tej pory takich akcji nie robili i zresztą nie mają takich brygad. Ja wiem, że to byli tajniacy, kamizelki odblaskowe mieli ubrać, żeby się odróżniać od pozostałych grup. Jeśli dla Ciebie to dziwne to widać, że głównie czytasz net a nigdy tych tajniaków na żywo nie spotkałeś. I jeszcze każesz komuś tu włączyć myślenie. Lepiej zejdź z allegro i youtube a wyjdź na ulicę. Poznaj świat.
Powód: literówka
Ostatnio edytowane przez Adam.M79 : 12.11.2011 o godz. 15:33.
Odpowiedz cytując

Wstecz   Forum Kibiców Wisły Kraków > Inne > Hyde Park (moderowane)

Odpowiedź
Narzędzia tematu
Tryby wyświetlania

Zasady wysyłania postów