|
Senior Member
Od: 12.2004
Offline |
|
|
Mam problem z odpaleniem FM (pirat) prosiłbym o PW
|
|
|
|
Senior Member
Od: 07.2009
Offline |
|
. Powklejam zaraz jakieś zdjęcia z zawodnikami/wynikami.gówno widać, no ale już nie będę ich usuwał Newgen z Polonii WWA ![]() Newgen z Anglii. Ciekawe, jak się rozwinie ![]() ![]() Newgen... ale tym razem z Francji. ![]() Statystyki Arka Milika z Górnika. Super przebojowy, gorzej ze skutecznością. Jakby były tutaj też statystyki z LM to byłoby znacznie więcej bramek. Świetny do gry z kontry, w poprzednim sezonie 5-miesięczna kontuzja, więc nie grał od października do lutego. ![]() Statystyki mówią same za siebie. Z poprzedniego sezonu, 1/3 występów to wejścia z ławki. ![]()
Ostatnio edytowane przez Pawlolek : 03.11.2011 o godz. 14:56.
|
|
|
|
Senior Member
Od: 07.2010
Offline |
|
Z tą rozmową motywacyjną też mam takie same. Ale to chyba nie jest błąd ![]()
|
|
|
|
Senior Member
Od: 04.2007
Offline |
|
Jakiego update`u używacie grając w niższych polskich ligach? Tego : CM_Revolution_Polska_Liga_Update_v1.0 ? Czy są jakieś inne? Bo ten z cmrev daje tylko II i III ligę jest jakiś inny? + czy jest taki plik, który zmienia nazwy rozgrywek na oryginalne? |
|
|
|
Member
Od: 02.2009
Offline |
|
|
nie wiecie skad moge sciagnac FM 12?
|
|
|
|
Senior Member
Od: 07.2011
Offline |
|
![]() Cytat:
|
|
|
|
Schodowicze'05
Od: 11.2002
Offline |
|
|
ze steama !
|
|
|
|
Senior Member
Offline |
|
|
U mnie za Sernasa, Wojciechowski dał 2,5 miliona funtów ! Widać w tej grze postawiono na realizm
![]()
|
|
|
|
Senior Member
Od: 04.2005
Offline |
|
|
Jak ustawić na stałe, żeby po wejściu w profil piłkarza wyświetlał się "stary" widok z umiejętnościami bez tego panelu po lewej stronie?
Ciekawe jak tam polscy regeni, w poprzedniej wersji tak po 10-15 latach w Polsce była posucha, jakiś piłkarski Czarnobyl - sąsiedzi dookoła "produkowali" co lepszych piłkarzy na światowym poziomie, a ja mając szkółkę na najwyższym poziomie przez kilkanaście lat nie wypuściłem nikogo, kto mógłby być kluczowym zawodnikiem pierwszej jedenastki. Zagrałem już jeden sezon w lidze greckiej i na Bałkanach pojawiło się jak za dotknięciem różdżki kilku nastoletnich penerów, mam nadzieję że w rodzimej lidze też będą się częściej pojawiać. Dzięki święty Mikołaju
Ostatnio edytowane przez Watts : 05.11.2011 o godz. 14:19.
|
|
|
|
Senior Member
Offline |
|
|
w ustawieniach na 1 stronie, po prawej stronie na górze " Sekcja domyślna (piłkarz) " Zmieniasz "profil" na "Atrybut"
![]()
|
|
|
|
Senior Member
Od: 06.2010
Offline |
|
|
Jak ustawić na stałe, że po wejściu w skład pierwszego zespołu - mogę odrazu anulować całą ostatnią jedenastkę ?
Wiecie o co chodzi...mam meczową 18 , ale na PP chce wypieprzyć ich wszystkich, i po kolei, od postaw wybierać skład. A tak muszę 18 zawodników, jeden za drugim zdejmować z pozycji... gdzie to zmienić ? |
|
|
|
Senior Member
Od: 10.2005
Offline |
|
|
najnowszy patch http://www.skidrowgames.net/football...2-skidrow.html lub http://mukki.org/games/football-mana...skidrow-149048
Ostatnio edytowane przez Luu... : 05.11.2011 o godz. 16:43.
![]()
"A ja myślałem, że to śmieci,
Że to gówno z nieba leci..." |
|
|
|
Member
Od: 05.2009
Offline |
|
|
|
|
|
Senior Member
Od: 06.2010
Offline |
|
|
Powód: foto
Ostatnio edytowane przez labtec : 05.11.2011 o godz. 16:48.
|
|
|
|
Senior Member
Offline |
|
|
"Wybór składu" z prawej strony w okienku "Piłkarze"
|
|
|
|
Senior Member
Od: 01.2006
Offline |
|
|
Trochę nietypowe pytanie - jest gdzieś możliwość powiększenia czcionki?
![]() |
|
|
|
Banita
Od: 10.2010
Offline |
|
|
Ustawienia ->dźwięk/obraz i tam sobie zmień na mniejszą rozdzielczość, powiększy się czcionka ale i obraz.
|
|
|
|
Senior Member
Offline |
|
|
Wielkie dzięki. Teraz muszę tylko znaleźć rozdzielczość, która nie będzie powodowała rozjeżdżania się liter na moim monitorze.
![]() |
|
|
|
Senior Member
Offline |
|
|
Ja też mam pytanie - co zrobić, żeby dostępna dla mnie była opcja : OKNO w rozdzielczości?
|
|
|
|
Banita
Od: 10.2010
Offline |
|
|
te same ustawienia co wyżej.
|
|
|
|
Senior Member
Offline |
|
|
Da się jakoś subskrybować zwolnienia trenerów we wszystkich dostępnych ligach prowadząc już jakiś klub? Nie chce mi się co chwilę sprawdzać listy posad
![]() Dzięki z góry |
|
|
|
Senior Member
Od: 03.2009
Offline |
|
|
Zainstalowałem crackfix od SKIDROW do nowego FM wersji 12,0,3 a wchodząc w kogoś ze sztabu wyrzuca z gry i błąd. Rzuci ktoś linkiem do crackfixa, który ściągnął i mu działa?
|
|
|
|
Senior Member
Offline |
|
|
Gdyby ktoś był zainteresowany tańszą, oryginalną wersją gry, to ja kilka dni temu kupiłem sobie klucz na steama od tego typa:
http://allegro.pl/football-manager-2...918903616.html Mam też w ten sposób kupioną Civ5 i wszystko gra, więc warto kilka złotych zaoszczędzić. ![]() |
|
|
|
Schodowicze'05
Od: 11.2002
Offline |
|
|
|
Senior Member
Od: 01.2007
Offline |
|
|
Uhh. Rok 2015. Mistrzostwa od początku do końca, wejscie do LM też co rok. Teraz już wychodzenie z grupy regularnie od 2 sezonów. Zeszly sezon półfinał LM. Budzet Transferowy 20 mln funtów, baza treningowa i szkolka pilkarska na najwyzszym poziomie. Gdyby Nasza Wisła się tak rozwijała, to byłoby cudownie.
![]() Ten Manager jest łatwiejszy niż ostatnie edycje - ciężej sprowadzić zawodników do siebie, ale dobre wystepy w europie i w ciagu pol roku zawodnik, który nie byłby zainteresowany przejsciem, przechodzi. Mam bardzo szeroki skład, kilku naprawde utalentowanych juniorów, ktorych wprowadzam do składu meczowego ![]() Obecnie moja wyjsciowa jedynastka wygląda (najcześciej): Sandomierski Bandalovski-Madera-Burdisso-Kovar Kupisz/Małecki-Stilić-Rodriguez-Melikson Vossen-Rudenok Swietni juniorzy mi się wyhodowali, ale powali gra mi się nudzi - nie wiem tylko czy przenieść się do większego klubu, czy zacząć znowu od zera w innym zespole ![]() |
|
|
|
Senior Member
Od: 12.2006
Offline |
|
|
Mam dziwny problem w FM 2012. Wszystkie mecze ligowe rozgrywane są tylko w soboty, a mecze europejskie tylko w środy. Macie jakieś pomysły co może być przyczną?
|
|
|
|
Senior Member
Od: 01.2010
Offline |
|
![]() ![]()
Wisła to jest potęga ! Wisła Najlepsza jest ! Wisłę trzeba szanować ! Wisłę ten nasz TS !
|
|
|
|
Senior Member
Od: 05.2008
Offline |
|
|
Jakich polecicie uzdolnionych młodych Polaków do Wisły? Obserwuje Janickiego i prawdo podobnie on będzie moim pierwszym transferem w FM 12. Kogo sprzedaliście?
Layout nowego FM jest beznadziejny, na plus to rozmowy motywacyjne i zdecydowanie poprawione 3D. ![]() |
|
|
|
Senior Member
Od: 03.2009
Offline |
|
|
Ja ściągnąłem Sobote i Jędrzejczyka, ale Sobota słabszy od Ilieva przynajmniej w 1. sezonie, a Jędrzejczyk będzie zmiennikiem dla Jovanovicia. Według podpowiedzi scoutów będę się czaił jeszcze na Słowika z Jagi, Milika z KSG i właśnie Janickiego.
|
|
|

|
||||||
![]() |
| Narzędzia tematu | |
| Tryby wyświetlania | |
|
|