The White Star Division - Wisła Kraków

Wstecz   Forum Kibiców Wisły Kraków > Wisła Kraków > Wisła Kraków - piłka nożna
Nazwa użytkownika
Hasło

Wisła Kraków - piłka nożna Tutaj możesz spokojnie i rzeczowo porozmawiać o wszystkich tematach związanych z "Białą Gwiazdą". Pokój z założenia zawierać ma tematy dotyczące drużyny.

Odpowiedź

Narzędzia tematu Tryby wyświetlania
kot
Senior Member

Od: 04.2003

Ignoruj użytkownika Pomoc
Stary 06.11.2011, 19:45
Szkoda nerwów. Myślałem, że Holendrzy wymuszą na Cupiale jakieś większe aspiracje kadrowe, ale zgubiła ich wspólna megalomania. Oni wpisali się w Cupiała filozofię piłki, czyli za darmo w Polsce mistrza zdobywa się zawsze i wszędzie a reszta nie ważna. Transfery Valckxa świadczą o lekceważeniu wszystkich i wszystkiego. Jak widać po roku czasu, Wisła wymaga resetu kadrowego i budowy od podstaw, z bagażem kosztownych obiboków, gdzie w grze zamiast progresu, mamy regres.

Mili włodarze Wisły, powinno się reinwestować w klub i drużynę. Zainwestowano w drużynę 20 % z zarobionych w ostatnim roku kilkunastu milionow euro i nie przeznaczono nic na infrastrukturę treningową. Dlatego Wisła gra to co gra a Holendrzy dziwią się do teraz, dlaczego Branco nie pasował do ich oceny sytuacji w polskiej piłce i Wiśle a Marcelo pasuje w holenderskiej piłce i PSV.

Przypomnę jeszcze raz swoją sentencję wobec włodarzy klubu ..............

choćbyście nie wiem jakimi stawali się arogantami wobec Wisły i jej kibiców, to jedyny sens Waszych działań określą Wasze wyniki, aby podarowany Wam stadion, zapełnić na 33 tysiące, czego mogą dokonać jedynie ludzie z sensem, a zwłaszcza piłkarze.
Wisła nie dla idiotów, bo stadion prawie już pusty. Zaklinajcie rzeczywistość dalej i drwijcie z kibiców, a zobaczycie dokąd zajdziecie.
Ostatnio edytowane przez kot : 06.11.2011 o godz. 19:58.
Nie ma rzeczy niemożliwych.
Odpowiedz cytując
thechris
Senior Member

Od: 08.2003

Stary 06.11.2011, 19:55
kot napisał(a):Wyświetl post
Wisła nie dla idiotów, bo stadion prawie już pusty.
Cóż, nie jestem frajerem, żeby płacić na oglądanie takiego syfu. Wolę się przejść do galerii handlowej w weekend albo nakarmić łabędzie we Wiśle. Ch*j nawet z tą kasa na bilet - teraz to mi jest żal straconego czasu przed TV. Niestety przeziębiłem się więc z nudów obejrzałem kolejny syfiasty mecz pseudo piłkarzy w niebieskich strojach.
Odpowiedz cytując
flamengista
Piknik

Od: 03.2004

Stary 06.11.2011, 20:08
thechris napisał(a):Wyświetl post
Cóż, nie jestem frajerem, żeby płacić na oglądanie takiego syfu. Wolę się przejść do galerii handlowej w weekend albo nakarmić łabędzie we Wiśle. Ch*j nawet z tą kasa na bilet - teraz to mi jest żal straconego czasu przed TV. Niestety przeziębiłem się więc z nudów obejrzałem kolejny syfiasty mecz pseudo piłkarzy w niebieskich strojach.
To prawda, ale oglądnąłeś derby. Czy grają kichę czy nie, jeśli jesteś Kibicem Wisły to był twój p@$#ny obowiązek.

Męczyłeś się... Cóż, nie ty jeden. Jeśli jednak wolisz karmienie łabędzi, droga wolna. Tylko nie nazywaj frajerem innych. Tych, którzy jednak idą na Wisłę, mimo że serce im się kraje widząc taką grę.

Jak to było? Dumni po zwycięstwie...
Uma vez Flamengo, sempre Flamengo
Odpowiedz cytując
Kandzior
Senior Member

Od: 02.2009

Stary 06.11.2011, 20:40
Będę się angażował jak jej piłkarze zaczną się angażować. A tak to ja mam w dupie piłkarzy tak samo jak piłkarze mają w dupie Wisłę. Chodziłem na mecze jak Wisła grała w II lidze bo wtedy jej piłkarze grali z zaangażowaniem za 50x mniejszą kasę. Po prostu nie zgadzam się, żeby Żaliens zarabiał 350 tys euro i za ch*ja nie dopłacę się to jego pensji płacąc za bilet. Każdy kto idzie na stadion niech sobie wyobrazi, że dopłaca się do pensji takiemu Żaliensowi. Czy to nie nie jest frajestrwo? Bo Żaliens ma w dupie czy wygra czy przegra. Byle by mu się kasą na koncie zgadzała.
No podejrzewam, że aż tak to Jaliens tego 'w dupie' nie ma, choć zgodzę się, że jest jednym z piłkarzy których niestety wyniki w ogóle nie przejmują. Mnie osobiście troszkę zaszokowała jego wypowiedź z początku jego pobytu w Wiśle, nawet chyba przy podpisaniu umowy, a było to coś w stylu Traktuję pobyt w Wiśle jako przygodę... Starałem się odebrać to pozytywnie, może to nawet popularne stwierdzenie w Holandii do adekwatnych sytuacji, ale sądzę, że i tak kontrowersyjne, bo piłkarz przychodzi do klubu, żeby coś z nim osiągnąć jeśli już nawet nie będzie się rozwijać, a na przygodę to można nie wiem co, kupić mopa cioci albo teściowej na urodziny i czekać na jej reakcję...
Odpowiedz cytując
fialo
Senior Member

Od: 11.2006

Stary 06.11.2011, 20:09
A idź .......nij się w głowę, skoro dla ciebie (specjalnie z małej litery, bo zero szacunku mam do takiego psuedokibica jak ty) oglądanie meczów Wisly, czy też chodzenie na Wisłę to "strata czasu". Gratulacje dla Ciebie.

Maaskant - Twój czas się skończył, czego jak czego ale DERBÓW w KRAKOWIE przegrać nie wolno. Nie bagatelizowalbym jednak roli tych śmiesznych piłkarzyków w dzisiejszym "sukcesie". Wilk i Jovanović mogą zostać, reszta - żegnamy, może jeszcze Biton choć dziś ogromny zawód. Nie macie umiejętności, nie macie ambocji, nie macie nic. Jesteście zlepkiem skórokopów nie piłkarzami !! Liczę na wyciągnięcie poważnych konsekwencji wobec trenera, ale też wobec piłkarzy!!! Za coś takiego powinni ze swoich pensji sfinansować nam wyjazd do Wrocławia. Liczę na jakąś akcję w tym stylu..

CZY WYGRYWASZ CZY NIE JA I TAK KOCHAM CIĘ!! BO WISŁA TO COŚ WIĘCEJ NIŻ KOPACZE!! ZROZUMCIE TO WRESZCIE - ty thechris też!!
Some people think football is a matter of life and death. I assure you, it s much more serious than that. Bill Shankly

Listen fucking stars - you're breaking our hearts!!
Odpowiedz cytując
WISŁAZWE
WISŁA KRAKÓW

Od: 06.2008

Stary 06.11.2011, 21:33

....
Te kropki powinny wystarczyć za komentarz to takie posta, ale nie mogę po prostu nie mogę!
Wiesz przyjdź na stadion wielki kibicu sukcesu, jak będzie mistrz, jak zagramy z Legią, Lechem, albo jak w końcu awansujemy do tej zasranej LM!

Karm te swoje łabędzie.

Z nudów obejrzałeś mecz WISŁY KRAKÓW ?

Popatrz, jak masz canal + ''kibicu'' to masz tyle kanałów, że głowa mała! Trzeba było sobie ''Ojca Mateusza'' pooglądać albo odgadywać piosenki razem z Robertem Janowskim.

Tak k.wa jestem frajerem, chodzę na mecz, zdzieram gardła i jestem kibicem na dobre i złe!
Jest ciężko, jest źle - trudno. Pocieszam się jednym '' Po burzy słońce wychodzi zza chmur...!''
Odpowiedz cytując
fialo
Senior Member

Od: 11.2006

Stary 06.11.2011, 21:41
WISŁAZWE napisał(a):Wyświetl post
....
Te kropki powinny wystarczyć za komentarz to takie posta, ale nie mogę po prostu nie mogę!
Wiesz przyjdź na stadion wielki kibicu sukcesu, jak będzie mistrz, jak zagramy z Legią, Lechem, albo jak w końcu awansujemy do tej zasranej LM!

Karm te swoje łabędzie.

Z nudów obejrzałeś mecz WISŁY KRAKÓW ?

Popatrz, jak masz canal + ''kibicu'' to masz tyle kanałów, że głowa mała! Trzeba było sobie ''Ojca Mateusza'' pooglądać albo odgadywać piosenki razem z Robertem Janowskim.

Tak k.wa jestem frajerem, chodzę na mecz, zdzieram gardła i jestem kibicem na dobre i złe!
Jest ciężko, jest źle - trudno. Pocieszam się jednym '' Po burzy słońce wychodzi zza chmur...!''
Święte słowa !! Czy wygrywasz czy nie !!
Some people think football is a matter of life and death. I assure you, it s much more serious than that. Bill Shankly

Listen fucking stars - you're breaking our hearts!!
Odpowiedz cytując
Dobitwp
Member

Od: 07.2007

Stary 06.11.2011, 21:47
WISŁAZWE napisał(a):Wyświetl post

Ja też wole być takim "frajerem" niż kibicem sukceru

"Staraliśmy się przez cały mecz, więc jest nam teraz też bardzo ciężko. Możecie mi uwierzyć, że czuję się tak samo fatalnie jak polscy zawodnicy, ponieważ wiem co to są derby. Musimy coś zmienić, bo zbyt wiele bramek tracimy zbyt łatwe" -
Marko Jovanović
Odpowiedz cytując

Wstecz   Forum Kibiców Wisły Kraków > Wisła Kraków > Wisła Kraków - piłka nożna

Odpowiedź
Narzędzia tematu
Tryby wyświetlania

Zasady wysyłania postów