The White Star Division - Wisła Kraków

Wstecz   Forum Kibiców Wisły Kraków > Wisła Kraków > Wisła Kraków - piłka nożna
Nazwa użytkownika
Hasło

Wisła Kraków - piłka nożna Tutaj możesz spokojnie i rzeczowo porozmawiać o wszystkich tematach związanych z "Białą Gwiazdą". Pokój z założenia zawierać ma tematy dotyczące drużyny.

Odpowiedź

Narzędzia tematu Tryby wyświetlania
Lysy
Senior Member

Od: 11.2002

Ignoruj użytkownika Pomoc
Stary 22.10.2011, 01:45
Proud napisał(a):Wyświetl post
Węgrzyn i od niedawna Mielcarski wypowiadają się tak jakby mieli jakiś uraz do Wisły. Mielcarski bo może jest zazdrosny o Stana, że lepiej wygląda praca Holendra niż Grześka...inaczej tego wytłumaczyć nie mogę, bo wcześniej nie dało się odczuć jakiegoś wrogiego nastawienia do Wisły z Jego strony. Ale od pewnego czasu się coś zmieniło...
To coś słabo się wsłuchiwałeś w jego komentarze, czy wypowiedzi gdy robił za eksperta w studiu. Ja niechęć Grzesia do Wisły zauważyłem na długo przed zatrudnieniem Holendrów (2006-2007r) . To zadra w sercu po tym jak go potraktowano w Wiśle, gdzie stał się wrogiem nr.1 dla duetu Kapka-Rogala. Może i ma racje, że zarząd blokował jego pomysły i nie dał mu rozwinąć skrzydeł. Osobiście żałuję , że nie udało mu się zrealizować planu "siatki łowców talentów" - to brzmiało całkiem rozsądnie. Gorzej wyglądały transfery za jego kadencji.
Odpowiedz cytując
wolfy
Senior Member

Od: 01.2005

Ignoruj użytkownika Pomoc
Stary 22.10.2011, 12:25
Lysy napisał(a):Wyświetl post
To coś słabo się wsłuchiwałeś w jego komentarze, czy wypowiedzi gdy robił za eksperta w studiu. Ja niechęć Grzesia do Wisły zauważyłem na długo przed zatrudnieniem Holendrów (2006-2007r) . To zadra w sercu po tym jak go potraktowano w Wiśle, gdzie stał się wrogiem nr.1 dla duetu Kapka-Rogala. Może i ma racje, że zarząd blokował jego pomysły i nie dał mu rozwinąć skrzydeł. Osobiście żałuję , że nie udało mu się zrealizować planu "siatki łowców talentów" - to brzmiało całkiem rozsądnie. Gorzej wyglądały transfery za jego kadencji.
Akurat Kapka to permanentne zagrożenie dla Wisły - wystarczy tylko że Maaskantowi albo Stanowi noga się podwinie i już będziemy mieli tabuny Bunoz ściąganych za żywą gotówkę. Tę, której później holendrom zabrakło...
Ostatnio edytowane przez wolfy : 22.10.2011 o godz. 12:41.
Już za cztery lata,
Już za cztery lata,
Może będzie Ekstraklasa!
Odpowiedz cytując

Wstecz   Forum Kibiców Wisły Kraków > Wisła Kraków > Wisła Kraków - piłka nożna

Odpowiedź
Narzędzia tematu
Tryby wyświetlania

Zasady wysyłania postów