|
|||||||
| Hyde Park (moderowane) Pokój również moderowany, jednak tu nie trzeba mówić o piłce nożnej i kibicowaniu. Chcecie pogadać o czymś "niepiłkarskim" - wejdźcie tutaj. |
![]() |
|
|
Narzędzia tematu | Tryby wyświetlania |
|
|
|
Senior Member
Od: 07.2006
Offline |
|
Ostatnio edytowane przez AYALA : 14.11.2013 o godz. 15:04.
|
|
|
|
Banita
Od: 07.2005
Offline |
|
Nie rozśmieszaj mnie,ci ludzie nie reprezentowali żadnych postulatów społecznych dotyczących pracy czy płacy , to zwykli zadymiarze i huligani ,którzy sami uwierzyli albo im ktoś wmówił ,że są patriotami . Zajebisty obraz patrioty , z kominiarką na ryju i z płytą chodnikową w ręku. |
|
|
|
Socios Wisła Kraków
Od: 09.2010
Offline |
|
Czy tak wygląda "zielona wyspa" ? Trzeba też pamiętać, że w przypadku zagrożenia kraju Ci właśnie ludzie staliby pierwsi do walki za Polskę. Tzw. lemingi spierdalałyby do swych kryjówek uciekając przed jakimikolwiek powinnościami wobec swojej Ojczyzny.
Ostatnio edytowane przez domin_czyzyny : 14.11.2013 o godz. 15:38.
|
|
|
|
Senior Member
Od: 03.2003
Offline |
|
|
|
|
|
konserwa
Od: 06.2004
Offline |
|
P.S. Podobnie jak Kocur zaskoczony jestem, że wzmożone ostatnio banowanie dotyczy jedynie prawej strony.
Ostatnio edytowane przez JEDREK76 : 14.11.2013 o godz. 15:25.
|
|
|
|
Senior Member
Od: 08.2004
Offline |
|
|
.
Ostatnio edytowane przez For_FuN_ : 15.11.2013 o godz. 16:19.
|
||
|
|
Senior Member
Od: 03.2003
Offline |
|
|
- nie jestem gejem - nie jestem kryptogejem - nie miałem smutnego dzieciństwa ba - znam dość dobrze symbolikę (nie tylko) biblijną. Ale kiedy widzę taką instalację jak tęcza i to w dodatku sześciobarwna, a nie siedmiobarwna (jak ta będaca symbolem biblijnym), a więc sześciobarwną, która od 1978 roku jest symbolem ruchu homoseksualnego, to widze po prostu symbol ruchu homoseksualnego
|
||
|
|
Member
Od: 04.2013
Offline |
|
|
|
Member
Offline |
|
|
TAK czy NIE - Krzysztof Bosak vs Krzysztof Gawkowski 12.11.2013
http://www.youtube.com/watch?v=2zfGP8O3K-Y Od razu uprzedzam, że dawno nie widziałem tak nieobiektywnej dziennikarki, żeby od początku atakowała tylko jedną stronę ... |
|
|
|
Senior Member
Od: 03.2009
Offline |
|
|
Sorry, że się powtórzę:
Cytat:
![]()
drozd:
Co powiesz jak okaże się, że Wisła awansuje, będzie grała lepiej niż wcześniej, a pomysły Królewskiego przyniosą jednak dobry efekt? Znajdziesz w sobie choć odrobinę taktu, by chociaż przeprosić?... ...Przeprosisz? Łaskawca. W dupę sobie wsadź przeprosiny pajacu zasrany. Jak nie awansujemy to przeproszę... ...Jak nie awansujemy to przeproszę, że nazwałem cię zasranym pajacem. Jeżeli awansujemy nie przeproszę i będę aktualną sraczkę przypominał. |
|
|
|
JLB
Od: 01.2006
Offline |
|
|
Podczas czterodniowych zamieszek w Wielkiej Brytanii dwa lata temu straty wyceniono na około miliard funtów. Zatrzymano prawie trzy i pół tysiąca osób. Zamieszki we Francji, gdzie zniszczenia wyceniono na dwieście milionów €, trwały osiem dni. Aresztowano niemal trzy tysiące osób. Po Marszu Niepodległości zatrzymano 72 osoby. Hanna Gronkiewicz-Waltz, szkody spowodowane kilkugodzinną manifestacją w Warszawie wycenia na sto dwadzieścia tysięcy złotych, a czołówki polskich mediów informują o katastrofie, tragedii i nieszczęściu zajmując się sprawą podpalenia tęczy.
Czy ktoś jest to w stanie wytłumaczyć?
Ostatnio edytowane przez Bartosz : 13.11.2013 o godz. 16:55.
|
|
|
|
Socios Wisła Kraków
Od: 12.2002
Offline |
|
![]() ![]()
alejasienieznam
|
|
|
|
Senior Member
Offline |
|
|
Cytat:
![]()
drozd:
Co powiesz jak okaże się, że Wisła awansuje, będzie grała lepiej niż wcześniej, a pomysły Królewskiego przyniosą jednak dobry efekt? Znajdziesz w sobie choć odrobinę taktu, by chociaż przeprosić?... ...Przeprosisz? Łaskawca. W dupę sobie wsadź przeprosiny pajacu zasrany. Jak nie awansujemy to przeproszę... ...Jak nie awansujemy to przeproszę, że nazwałem cię zasranym pajacem. Jeżeli awansujemy nie przeproszę i będę aktualną sraczkę przypominał. |
|
|
|
Senior Member
Od: 08.2004
Offline |
|
|
Tak, jak przewidywałem śmieszne kary... Trzeba koniecznie zmienic prawo i w koncu zreformowac sady, bo to parodia, ze ktos za podpalenie, niszczenie mienia dostaje 500 zł grzywny. Musi dojsc do tragedii, kiedy taki imbecyl rozwali komus publicznie głowe.
|
|
|
|
Senior Member
Od: 04.2006
Offline |
|
|
Niesiołowski bierze się tym razem za Kraków :
http://wpolityce.pl/wydarzenia/66960...ra-jakies-mury |
|
|
|
Member
Offline |
|
|
|
Member
Offline |
|
|
Ale co mnie obchodzi kto ją budował i gdzie była w poprzednim poście jasno napisałem czego jest SYMBOLEM i nic tego nie zmieni.
Tak samo jest z salutem rzymskim, co z tego, że kiedyś oznaczał pozdrowienie "Ave", jak teraz jest utożsamiany z symbolem faszystowskim za wykonanie którego w niektórych krajach grozi kara. Z mojej strony kończę dyskusję bo nie mam ochoty z Tobą dalej rozmawiać jak nie rozumiesz tak oczywistej sprawy ... Specjalnie pogrubiłem tekst bo może w końcu zrozumiesz ... Najlepiej przeczytaj kilka razy, uważnie ! ![]()
Ostatnio edytowane przez głos z trybun : 13.11.2013 o godz. 22:14.
|
|
|
|
Senior Member
Offline |
|
to Ty nie rozumiesz. ten kto ją stawiał nie brał pod uwagę, że tęcza jest symbolem lgbt. cała tą otoczkę dookoła wymyślono PO zbudowaniu jej na placu. A czy ktoś w niej widzi ruch lgbt, pedała czy urozmaicenie przestrzeni publicznej to już jego własna, nieprzymuszona wola i wolność. INTERPRETACJA należy do każdego jak sobie chce. ale wsadzanie komuś na siłe jednej wersji jest debilizmem, przejaskrawieniem i niesprawiedliwością. |
|
|
|
Senior Member
Od: 04.2006
Offline |
|
.ten kto ją stawiał nie brał pod uwagę, że swastyka jest symbolem faszyzmu [/B]. cała tą otoczkę dookoła wymyślono PO zbudowaniu jej na placu.[B] A czy ktoś w niej widzi faszyzm, faszystę czy urozmaicenie przestrzeni publicznej to już jego własna, nieprzymuszona wola i wolność. INTERPRETACJA należy do każdego jak sobie chce. ale wsadzanie komuś na siłe jednej wersji jest debilizmem, przejaskrawieniem i niesprawiedliwością. No to jak stawiamy dla próby ![]() |
|
|
|
Senior Member
Offline |
|
|
|
|
|
Member
Offline |
|
|
Jeszcze Prezydent przepraszał ... Za co ja się pytam ? Tylko się ośmieszył !
Na całym świecie zdarzają sie takie incydenty, ale tam nie przeprasza nikogo głowa państwa ... Wystarczyło wysłać notę dyplomacyjną z ubolewaniem jak to się robi w takich sprawach na szczeblu dyplomacji, ale on oczywiście o tym nie wiedział ... Jeżeli za atak na ambasadę Rosji w Warszawie przepraszał nasz Prezydent to czekam na ruch ze strony Rosji żeby nas przeprosił Putin za atak na ambasadę Polski w Moskwie, ciekawe czy się doczekamy ... KOMPROMITACJA Prezydenta i tyle ! Bronek ... ![]() |
|
|
|
Senior Member
Od: 08.2008
Offline |
|
|
|
Senior Member
Offline |
|
|
Ja Was nie rozumiem. Mamy w Polsce wiele ważniejszych problemów niż jakaś jebana spalona pedalska tęcza a Wy zamiast się zajmować, mówić o tych sprawach to dajecie się wmanewrować jakiemuś ... w tak bezsensowne i poprawne politycznie dyskusje.
Niech sobie lewaki mówią co chcą, niech im będzie, że tęcza tamta to nie jest symbol pedałów, niech im będzie, że warto ją odbudowywać za sporą kasę. Po co Wy rozmawiacie z tymi ludźmi? Przecież takiemu nie przetłumaczysz. Dla niego jest ważniejsza ta pedalska tęcza niż to, że policja wyłapuje na ślepo ludzi na MN, że gościa na MN 2011 kopie milicjant po twarzy, że rząd odrzuca projekty ustaw obywatelskich. Nas różnią poglądy o 180 stopnie więc po co Wy wchodzicie z takimi ludźmi w dyskusję?!!! Naszym zadaniem nie jest przekonywać takich ludzi do swoich racji tylko nakłaniać do nich tych normalniejszych, tych mniej przeżartych systemem. Naszym celem nie jest kłócenie się z takimi ludźmi bo życia nam braknie na to. Zrozumcie to kierwa bo inaczej to będziecie z takim jednym czy 5 trollami zażarcie dyskutować do śmierci o dupie marynie a Polska jak była tak będzie w łapskach jego koleżków i będzie sponiewierana i rozkradana nadal. Po to ten skłot nie był obstawiany przez policję, po to nie zatrzymywano podpalaczy tęczy żeby dziś takie osobniki miały powody żeby Was w....iać i do śmierci z Wami o tym pieprzyć - a to nic nie zmieni, Polska dalej w czarnej dupie. Dajecie się wmanewrować w system! ![]()
drozd:
|
|
|
Senior Member
Offline |
|
|
Bosak napisał(a):
|
||
|
|
Member
Od: 03.2013
Offline |
|
|
Kto to jest ten cały Szpen ? zna go ktoś osobiście ? bo tak czytam z zainteresowaniem ten temat ale jak natykam sie na wypowiedzi tego użytkownika internetu to czuje sie jakbym oglądał kopie wypowiedzi A.Gozdyry
|
|
|
|
Socios Wisła Kraków
Offline |
|
|
nie dyskutujcie, że szpenem, gdyż ten osobnik to widocznie wirtualny wytwór obecnych medio-elit...nic więcej. Rozmowa z nim to jak rozmowa z robotem...
Dzisiaj rano w Libertowie zginął na przejściu 17 letni chłopak, miał cały życie przed sobą. Od lat ludzie domagają sie tam kładki lub podziemnego przejścia dla pieszych, ale nie ma na to pieniędzy... SĄ ZA TO PIENIĄDZE NA PEDALSKĄ TĘCZĘ, WSPIERANIE LEWAKÓW POWIĄZANYCH Z ANTIFĄ, ITP. ....A CHORY KRAJ,.Oczywiście pieniądze z Wawy nie poszłyby na przejście w Libertowie (pewnie finansowane przez GDDKiA lub samorząd), jednak tak wyrzucanych piniędzy w całym kraju jest bardzo dużo, a nie ma na ważne wydatki: - drogi - chodniki - przejścia - kładki - wysepki - progi zwalniające - itp. Oprócz tego wspieramy antypolskie filmy, festiwale i seminaria zboczeń, wspieramy literature antyrodzinną, zapraszamy komunistów - morderców na uczelnie, dajemy ogromne emerytury naszym katom z okresu PRL...
Ostatnio edytowane przez domin_czyzyny : 14.11.2013 o godz. 12:04.
|
|
|
|
Senior Member
Od: 05.2013
Offline |
|
|
|
semper fi
Od: 09.2003
Offline |
|
|
Nie czytałem wszystkich wiadomości dzisiaj.
Czy nasz prezydent ZAŻĄDAŁ już oficjalnych przeprosin za atak na polską placówkę w Moskwie? ![]()
MOMENT OF TERROR IS THE BEGINNING OF LIFE
|
|
|
|
Socios Wisła Kraków
Offline |
|
|
Nie mam pomysłu za co on może ich jeszcze przepraszać. Ale zastanawiam się czy już mozna nazwać Pana Prezydenta: Bronisław "Przepraszam" Komorowski ?
Gdyby mieli iść do pracy we wtorek, to by nie pojechali w poniedziałek na zadymę. A jak by pojechali 11.11 do Warszawy, to z rodziną uczcić Święto Niepodległości i nie w głowie byłyby im jakiekolwiek rozróby. Nie odniosłeś się do sedna, że ten kraj, te wszystkie rządy upodliły bardzo dużą częśc młodego pokolenia, starszą zreszta też...Wielu młodych nie ma perspektyw, nie ma szans na godną pracę, na zapewnienie rodzinie godnego bytu i to rodzi bunt. On niestety wróci szybciej niż się nam wszystkim się zdaje i będzie jeszcze mocniejszy.
Ostatnio edytowane przez domin_czyzyny : 14.11.2013 o godz. 16:19.
|
||
|
|
Banita
Od: 07.2005
Offline |
|
Tak więc już przynajmniej nie czarujmy się w tej kwestii . To był marsz skrajnej narodowej prawicy , a postulaty o pracę w tym wszystkim wyglądały jak kwiatek u kożucha.No właśnie się zastanawiam czy tego typu ludzie poszliby do tej pracy ,gdyby nawet mieli taką możliwość.Wątpie w to.. |
|
|

|
||||||
![]() |
| Narzędzia tematu | |
| Tryby wyświetlania | |
|
|