The White Star Division - Wisła Kraków

Wstecz   Forum Kibiców Wisły Kraków > Inne > Hyde Park (moderowane)
Nazwa użytkownika
Hasło

Hyde Park (moderowane) Pokój również moderowany, jednak tu nie trzeba mówić o piłce nożnej i kibicowaniu. Chcecie pogadać o czymś "niepiłkarskim" - wejdźcie tutaj.

Odpowiedź

Narzędzia tematu Tryby wyświetlania
AYALA
Senior Member

Od: 07.2006

Ignoruj użytkownika Pomoc
Stary 14.11.2013, 14:55
For_FuN_ napisał(a):Wyświetl post
http://tvnwarszawa.tvn24.pl/informac...zm,105589.html - coś pięknego, tak właśnie trzeba postępowac z tymi antypolakami. Pierwszy sedzia, ktory odwaznie rozjechal kogos takiego. Trzeba upubliczniac wizerunki, trzeba karac bezwzglednym wiezieniem, a w koncu po kilku latach bedzie wzgledny spokój . Dodatkowo, to smutna buzia mowi wszystko...odwazny w gebie w tłumie, ale kiedy przychodzi pokazac twarz i obronic swoich "racji", to glowa spuszczona i po 2 minutach przyznaje sie do winy , proszac jednoczesnie o jak najwyzszy wymiar kary.

P.S - Po kilku wypowiedziac widac, ile wspolnego z kosciolem i z katolicyzmem maja co niektorzy wspolnego...Tecza, to tez wazny symbol w dominujacej wierze w Polsce, ale jak mozna o tym wiedziec, skoro kosciol i pismo swiete omija sie szerokim łukiem(a potem jakas łysa pała wyciera sobie buzie tą wiarą nie przestrzegajac przykazań).
A co ma nasza obecna władza do zaproponowania tym młodym ludziom ? Robote na umowie śmieciowej za najniższą krajową albo emigracje na zmywak na Wyspy albo pomidory do Holandii.
Ostatnio edytowane przez AYALA : 14.11.2013 o godz. 15:04.
Odpowiedz cytując
AS82
Banita

Od: 07.2005

Stary 14.11.2013, 15:08
AYALA napisał(a):Wyświetl post
A co ma nasza obecna władza do zaproponowania tym młodym ludziom ? Robote na umowie śmieciowej za najniższą krajową albo emigracje na zmywak na Wyspy albo pomidory do Holandii.
I w związku z tym podpalili tęczę Nie rozśmieszaj mnie,ci ludzie nie reprezentowali żadnych postulatów społecznych dotyczących pracy czy płacy , to zwykli zadymiarze i huligani ,którzy sami uwierzyli albo im ktoś wmówił ,że są patriotami . Zajebisty obraz patrioty , z kominiarką na ryju i z płytą chodnikową w ręku.
Odpowiedz cytując
domin_czyzyny
Socios Wisła Kraków

Od: 09.2010

Stary 14.11.2013, 15:28
AS82 napisał(a):Wyświetl post
I w związku z tym podpalili tęczę Nie rozśmieszaj mnie,ci ludzie nie reprezentowali żadnych postulatów społecznych dotyczących pracy czy płacy , to zwykli zadymiarze i huligani ,którzy sami uwierzyli albo im ktoś wmówił ,że są patriotami . Zajebisty obraz patrioty , z kominiarką na ryju i z płytą chodnikową w ręku.
trzeba sobie też zdawać sprawę, że jeśli nasz kraj nie ma im nic do zaoferowania to ich złość znajduję ujście w takich działaniach. Państwo Polskie oferuje im dokładnie NIC. Zamiast iść do pracy w fabrykach produkujących samochody czy inne towary, zakładać rodziny to kierują swoje działania w stronę takich zachowań. Nie możemy skazywać bardzo dużej grupy młodych osób na śmietnik i brak perspektyw. Nie każdy mieszka w dużym mieście, nie każdy mówi po angielsku, niemiecku, hiszpańsku czy szwedzku, aby mógł pracować w zagranicznych firmach outsourcingowych, itp.

Czy tak wygląda "zielona wyspa" ?

Trzeba też pamiętać, że w przypadku zagrożenia kraju Ci właśnie ludzie staliby pierwsi do walki za Polskę. Tzw. lemingi spierdalałyby do swych kryjówek uciekając przed jakimikolwiek powinnościami wobec swojej Ojczyzny.
Ostatnio edytowane przez domin_czyzyny : 14.11.2013 o godz. 15:38.
Odpowiedz cytując
FraMat
Senior Member

Od: 03.2003

Stary 14.11.2013, 15:07
P.S - Po kilku wypowiedziac widac, ile wspolnego z kosciolem i z katolicyzmem maja co niektorzy wspolnego...Tecza, to tez wazny symbol w dominujacej wierze w Polsce, ale jak mozna o tym wiedziec, skoro kosciol i pismo swiete omija sie szerokim łukiem(a potem jakas łysa pała wyciera sobie buzie tą wiarą nie przestrzegajac przykazań).
Chyba nie sądzisz, że tęczę ustawiono w Warszawie jako jeden z symboli obecnych w Biblii (choć nie pierwszoplanowy)? Proszę bez naciagactwa.
To tylko moje zdanie, z którym nikt nie musi się zgadzać

...nie będę wchodził w dalsze dyskusje z idiotą....

Odpowiedz cytując
JEDREK76
konserwa

Od: 06.2004

Stary 14.11.2013, 15:22
FraMat napisał(a):Wyświetl post
Chyba nie sądzisz, że tęczę ustawiono w Warszawie jako jeden z symboli obecnych w Biblii (choć nie pierwszoplanowy)? Proszę bez naciagactwa.
To jest właśnie cała perfidia propagandowa środowisk lewackich, którym tak przeszkadza obecność Krzyża w przestrzeni publicznej. W tej chwili nie mają żadnych oporów, aby powoływać się na Biblię w obronie tego nie tylko symbolu dewiantów, ale przede wszystkim estetycznego koszmarka.

P.S. Podobnie jak Kocur zaskoczony jestem, że wzmożone ostatnio banowanie dotyczy jedynie prawej strony.
Ostatnio edytowane przez JEDREK76 : 14.11.2013 o godz. 15:25.
Odpowiedz cytując
For_FuN_
Senior Member

Od: 08.2004

Stary 15.11.2013, 16:14
FraMat napisał(a):Wyświetl post
Przeciez nie o tym pisalem i szczerze powiedziawszy niewiele interesuja mnie powody postawienia tej teczy, bo nie jestem warszawiakiem. A co do skojarzen, to jesli komus pierwsze co przychodzi na mysl, kiedy widzi tecze, to srodowisko homo, to a) jest gejem b) jest kryptogejem c) mial smutne dziecinstwo. Ja(i przypuszczam, ze 99% spoleczenstwa) nie ma pojecia, ze to jest symbol danej organizacji/ruchu czy czegokolwiek innego. Fajnie wyglada, pewnie mialo nadac kolorytu naszej smutnej rzeczywistosci, a ze przy okazji jednym kojarzy sie z wiara, innym z tolerancja, a innym z po prostu fanstatycznym zjawiskiem pogodowym, to tylko lepiej. Dobrze, ze tecza ma pozytywny odbior wsrod ludzi .

Kocur napisał(a):Wyświetl post
Czemu anonimowy gość, który na forum KIBICÓW WISŁY KRAKÓW cieszy się z wyroków dla Polaków za udział w NARODOWYM ŚWIĘCIE nie został jeszcze zbanowany
Czemu anonimowy gość, ktory na forum KIBICÓW WISŁY KRAKÓW cieszy się z niszczenia mienia(własności prywatnej i publicznej) Polaków przez antypolaków i antynarodowców nie zostal jeszcze zbanowany
Ostatnio edytowane przez For_FuN_ : 15.11.2013 o godz. 16:19.
Odpowiedz cytując
FraMat
Senior Member

Od: 03.2003

Stary 15.11.2013, 18:10
Przeciez nie o tym pisalem i szczerze powiedziawszy niewiele interesuja mnie powody postawienia tej teczy, bo nie jestem warszawiakiem. A co do skojarzen, to jesli komus pierwsze co przychodzi na mysl, kiedy widzi tecze, to srodowisko homo, to a) jest gejem b) jest kryptogejem c) mial smutne dziecinstwo.
Widzisz,:
- nie jestem gejem
- nie jestem kryptogejem
- nie miałem smutnego dzieciństwa
ba
- znam dość dobrze symbolikę (nie tylko) biblijną.

Ale kiedy widzę taką instalację jak tęcza i to w dodatku sześciobarwna, a nie siedmiobarwna (jak ta będaca symbolem biblijnym), a więc sześciobarwną, która od 1978 roku jest symbolem ruchu homoseksualnego, to widze po prostu symbol ruchu homoseksualnego
Ja(i przypuszczam, ze 99% spoleczenstwa) nie ma pojecia, ze to jest symbol danej organizacji/ruchu czy czegokolwiek innego. Fajnie wyglada, pewnie mialo nadac kolorytu naszej smutnej rzeczywistosci, a ze przy okazji jednym kojarzy sie z wiara, innym z tolerancja, a innym z po prostu fanstatycznym zjawiskiem pogodowym, to tylko lepiej. Dobrze, ze tecza ma pozytywny odbior wsrod ludzi .
A ja przypuszczam, że 99% dorosłego społeczenstwa już nauczyło się na przestrzeni ostatnich lat czego symbolem jest sześciobarwna tęcza i żadne zaklinania o symbolice biblijnej, inkaskiej (symbol władzy i ochrony), staroindyjskiej (znak pokoju), południowoafrykańskiej (Rainbow Country), dalekowschodniej (ścieżka oświecenia), aborygeńskiej (tęczowa żmija - matka wszystkich plemion Aborygenów) nie sa traktowane na poważnie.
To tylko moje zdanie, z którym nikt nie musi się zgadzać

...nie będę wchodził w dalsze dyskusje z idiotą....

Odpowiedz cytując
głos z trybun
Member

Od: 04.2013

Stary 13.11.2013, 13:00
Odbudujmy tęczę w barwach Polsko-Węgierskich

https://www.facebook.com/Tecza.przyj...ko.Wegierskiej

Odpowiedz cytując
głos z trybun
Member

Stary 13.11.2013, 13:04
TAK czy NIE - Krzysztof Bosak vs Krzysztof Gawkowski 12.11.2013

http://www.youtube.com/watch?v=2zfGP8O3K-Y

Od razu uprzedzam, że dawno nie widziałem tak nieobiektywnej dziennikarki, żeby od początku atakowała tylko jedną stronę ...
Odpowiedz cytując
Jaroo1
Senior Member

Od: 03.2009

Stary 13.11.2013, 16:14
Sorry, że się powtórzę:
Cytat:
Z takimi ... jak Szpen czy pysio to nie dyskutujcie bo jak trzeba dowalić czemukolwiek lub komukolwiek co ma związek z kościołem/prawicą/nacjonalizmem/Kaczyńskim/Rydzykiem itp to są pierwsi a gdzie oni są jak trzeba mówić np o premiach za budowę stadionu narodowego, o tym, że rząd nie godzi się na referendum dotyczące wcześniejszego pójścia do szkół dzieci?
Widzieliście kiedyś tych 2 osobników żeby skrytykowali kogoś z układu okrągłostołowego? Żeby tak jak w sprawy kościoła/PiSu itp angażowali się, żeby tak dociekali prawdy w sprawach związanych z postkomuchami?
No to sobie sami odpowiedzcie na to pytanie po co oni tutaj są. Bekę z Was cisną, że się dajecie prowokować jak małe dzieci. Wielcy przedsiębiorcy i ludzie sukcesu jak tytułują się szpen czy pysio mają czas żeby od kilku lat siedzieć na forum Wisły i monitorować sytuację związaną z prawicą? "Przypadek"?
Jak nadejdzie czas zmian to wtedy z nimi walczmy ale nie przez internet bo nie w tym sens. Będzie taki czas oczyszczenia jak w 89 roku i tylko od nas zależy czy go wykorzystamy dobrze czy znowu w przyszłości kolejne pokolenie okaże się przegrane i oszukane. Był czas żeby dojechać komuchów ale daliśmy się oszukać i teraz oni się z nas śmieją, śmiali się też przed 89. Obecnie śmieją się z nas szpenie i pysie i tylko od nas zależy czy po roku x (czas oczyszczenia) takie ... nadal będą wrzodem na tyłku tego społeczeństwa.
drozd:
Co powiesz jak okaże się, że Wisła awansuje, będzie grała lepiej niż wcześniej, a pomysły Królewskiego przyniosą jednak dobry efekt? Znajdziesz w sobie choć odrobinę taktu, by chociaż przeprosić?...
...Przeprosisz? Łaskawca. W dupę sobie wsadź przeprosiny pajacu zasrany. Jak nie awansujemy to przeproszę...
...Jak nie awansujemy to przeproszę, że nazwałem cię zasranym pajacem. Jeżeli awansujemy nie przeproszę i będę aktualną sraczkę przypominał.
Odpowiedz cytując
Bartosz
JLB

Od: 01.2006

Stary 13.11.2013, 16:36
Podczas czterodniowych zamieszek w Wielkiej Brytanii dwa lata temu straty wyceniono na około miliard funtów. Zatrzymano prawie trzy i pół tysiąca osób. Zamieszki we Francji, gdzie zniszczenia wyceniono na dwieście milionów €, trwały osiem dni. Aresztowano niemal trzy tysiące osób. Po Marszu Niepodległości zatrzymano 72 osoby. Hanna Gronkiewicz-Waltz, szkody spowodowane kilkugodzinną manifestacją w Warszawie wycenia na sto dwadzieścia tysięcy złotych, a czołówki polskich mediów informują o katastrofie, tragedii i nieszczęściu zajmując się sprawą podpalenia tęczy.

Czy ktoś jest to w stanie wytłumaczyć?
Ostatnio edytowane przez Bartosz : 13.11.2013 o godz. 16:55.
Malvivente napisał(a):Wyświetl post
Nie bądź gejem, rzuć na spreje!
Odpowiedz cytując
Lemoniadowy Joe
Socios Wisła Kraków

Od: 12.2002

Stary 13.11.2013, 16:45
Bartosz napisał(a):Wyświetl post
Podczas czterodniowych zamieszek w Wielkiej Brytanii dwa lata temu straty wyceniono na około miliard funtów. Zamieszki we Francji, gdzie zniszczenia wyceniono na dwieście milionów €, trwały osiem dni. Hanna Gronkiewicz-Waltz, szkody spowodowane kilkugodzinną manifestacją w Warszawie wycenia na sto dwadzieścia tysięcy złotych, a czołówki polskich mediów to sprawa podpalenia tęczy.

Czy ktoś jest to w stanie wytłumaczyć?
Bo tam młodzież jest wk... i walczy w słusznej sprawie a tu mamy odradzający sie faszyzm
alejasienieznam
Odpowiedz cytując
Jaroo1
Senior Member

Stary 13.11.2013, 16:55
Cytat:
Podczas czterodniowych zamieszek w Wielkiej Brytanii dwa lata temu straty wyceniono na około miliard funtów. Zamieszki we Francji, gdzie zniszczenia wyceniono na dwieście milionów €, trwały osiem dni. Hanna Gronkiewicz-Waltz, szkody spowodowane kilkugodzinną manifestacją w Warszawie wycenia na sto dwadzieścia tysięcy złotych, a czołówki polskich mediów informują o katastrofie, tragedii i nieszczęściu zajmując się sprawą podpalenia tęczy.
Teraz już wiem dlaczego w tv mówili, że wstyd przed Europą za te zamieszki. Po prostu Europa się z nas śmieje, że mamy w Polsce takie słabe burdy, tylko kilku godzinne i z takimi małymi stratami. Wstyd :(
drozd:
Co powiesz jak okaże się, że Wisła awansuje, będzie grała lepiej niż wcześniej, a pomysły Królewskiego przyniosą jednak dobry efekt? Znajdziesz w sobie choć odrobinę taktu, by chociaż przeprosić?...
...Przeprosisz? Łaskawca. W dupę sobie wsadź przeprosiny pajacu zasrany. Jak nie awansujemy to przeproszę...
...Jak nie awansujemy to przeproszę, że nazwałem cię zasranym pajacem. Jeżeli awansujemy nie przeproszę i będę aktualną sraczkę przypominał.
Odpowiedz cytując
For_FuN_
Senior Member

Od: 08.2004

Stary 13.11.2013, 17:07
Tak, jak przewidywałem śmieszne kary... Trzeba koniecznie zmienic prawo i w koncu zreformowac sady, bo to parodia, ze ktos za podpalenie, niszczenie mienia dostaje 500 zł grzywny. Musi dojsc do tragedii, kiedy taki imbecyl rozwali komus publicznie głowe.
Odpowiedz cytując
Gwiaździsty
Senior Member

Od: 04.2006

Stary 13.11.2013, 17:35
Niesiołowski bierze się tym razem za Kraków :
http://wpolityce.pl/wydarzenia/66960...ra-jakies-mury
Odpowiedz cytując
głos z trybun
Member

Stary 13.11.2013, 18:34
Pojedynek Kraśko - Zawisza- mocne

http://www.youtube.com/watch?v=XTuaa...Ds&app=desktop
Odpowiedz cytując
głos z trybun
Member

Stary 13.11.2013, 22:05
Ale co mnie obchodzi kto ją budował i gdzie była w poprzednim poście jasno napisałem czego jest SYMBOLEM i nic tego nie zmieni.

Tak samo jest z salutem rzymskim, co z tego, że kiedyś oznaczał pozdrowienie "Ave", jak teraz jest utożsamiany z symbolem faszystowskim za wykonanie którego w niektórych krajach grozi kara.

Z mojej strony kończę dyskusję bo nie mam ochoty z Tobą dalej rozmawiać jak nie rozumiesz tak oczywistej sprawy ...

Specjalnie pogrubiłem tekst bo może w końcu zrozumiesz ... Najlepiej przeczytaj kilka razy, uważnie !
Ostatnio edytowane przez głos z trybun : 13.11.2013 o godz. 22:14.
Odpowiedz cytując
Szpen
Senior Member

Stary 13.11.2013, 22:29
głos z trybun napisał(a):Wyświetl post
Ale co mnie obchodzi kto ją budował i gdzie była w poprzednim poście jasno napisałem czego jest SYMBOLEM i nic tego nie zmieni.

Tak samo jest z salutem rzymskim, co z tego, że kiedyś oznaczał pozdrowienie "Ave", jak teraz jest utożsamiany z symbolem faszystowskim za wykonanie którego w niektórych krajach grozi kara.

Z mojej strony kończę dyskusję bo nie mam ochoty z Tobą dalej rozmawiać jak nie rozumiesz tak oczywistej sprawy ...

Specjalnie pogrubiłem tekst bo może w końcu zrozumiesz ... Najlepiej przeczytaj kilka razy, uważnie !

to Ty nie rozumiesz. ten kto ją stawiał nie brał pod uwagę, że tęcza jest symbolem lgbt. cała tą otoczkę dookoła wymyślono PO zbudowaniu jej na placu. A czy ktoś w niej widzi ruch lgbt, pedała czy urozmaicenie przestrzeni publicznej to już jego własna, nieprzymuszona wola i wolność. INTERPRETACJA należy do każdego jak sobie chce. ale wsadzanie komuś na siłe jednej wersji jest debilizmem, przejaskrawieniem i niesprawiedliwością.
Odpowiedz cytując
Gwiaździsty
Senior Member

Od: 04.2006

Stary 14.11.2013, 09:25
Szpen napisał(a):Wyświetl post
to Ty nie rozumiesz. ten kto ją stawiał nie brał pod uwagę, że tęcza jest symbolem lgbt. cała tą otoczkę dookoła wymyślono PO zbudowaniu jej na placu. A czy ktoś w niej widzi ruch lgbt, pedała czy urozmaicenie przestrzeni publicznej to już jego własna, nieprzymuszona wola i wolność. INTERPRETACJA należy do każdego jak sobie chce. ale wsadzanie komuś na siłe jednej wersji jest debilizmem, przejaskrawieniem i niesprawiedliwością.
No to robimy małe doświadczenie. Zamiast słowa "tęcza" wstawiamy słowo "swastyka" .

ten kto ją stawiał nie brał pod uwagę, że swastyka jest symbolem faszyzmu [/B]. cała tą otoczkę dookoła wymyślono PO zbudowaniu jej na placu.[B] A czy ktoś w niej widzi faszyzm, faszystę czy urozmaicenie przestrzeni publicznej to już jego własna, nieprzymuszona wola i wolność. INTERPRETACJA należy do każdego jak sobie chce. ale wsadzanie komuś na siłe jednej wersji jest debilizmem, przejaskrawieniem i niesprawiedliwością.

No to jak stawiamy dla próby
Odpowiedz cytując
Szpen
Senior Member

Stary 14.11.2013, 10:06
Gwiaździsty napisał(a):Wyświetl post
No to robimy małe doświadczenie. Zamiast słowa "tęcza" wstawiamy słowo "swastyka" .

ten kto ją stawiał nie brał pod uwagę, że swastyka jest symbolem faszyzmu [/B]. cała tą otoczkę dookoła wymyślono PO zbudowaniu jej na placu.[B] A czy ktoś w niej widzi faszyzm, faszystę czy urozmaicenie przestrzeni publicznej to już jego własna, nieprzymuszona wola i wolność. INTERPRETACJA należy do każdego jak sobie chce. ale wsadzanie komuś na siłe jednej wersji jest debilizmem, przejaskrawieniem i niesprawiedliwością.

No to jak stawiamy dla próby
głupota z Twojej strony bo swastyka w Polsce jest zakazana zgodnie z art. 256 Kodeksu karnego (Dz. U. z 1997 r. Nr 88, poz. 553)
Odpowiedz cytując
głos z trybun
Member

Stary 13.11.2013, 22:45
Jeszcze Prezydent przepraszał ... Za co ja się pytam ? Tylko się ośmieszył !

Na całym świecie zdarzają sie takie incydenty, ale tam nie przeprasza nikogo głowa państwa ... Wystarczyło wysłać notę dyplomacyjną z ubolewaniem jak to się robi w takich sprawach na szczeblu dyplomacji, ale on oczywiście o tym nie wiedział ...

Jeżeli za atak na ambasadę Rosji w Warszawie przepraszał nasz Prezydent to czekam na ruch ze strony Rosji żeby nas przeprosił Putin za atak na ambasadę Polski w Moskwie, ciekawe czy się doczekamy ...

KOMPROMITACJA Prezydenta i tyle ! Bronek ...
Odpowiedz cytując
tedyy
Senior Member

Od: 08.2008

Stary 13.11.2013, 20:10
http://korwin-mikke.pl/blog/wpis/odp...zienicach/1999
Odpowiedz cytując
Jaroo1
Senior Member

Stary 13.11.2013, 22:26
Ja Was nie rozumiem. Mamy w Polsce wiele ważniejszych problemów niż jakaś jebana spalona pedalska tęcza a Wy zamiast się zajmować, mówić o tych sprawach to dajecie się wmanewrować jakiemuś ... w tak bezsensowne i poprawne politycznie dyskusje.
Niech sobie lewaki mówią co chcą, niech im będzie, że tęcza tamta to nie jest symbol pedałów, niech im będzie, że warto ją odbudowywać za sporą kasę. Po co Wy rozmawiacie z tymi ludźmi? Przecież takiemu nie przetłumaczysz. Dla niego jest ważniejsza ta pedalska tęcza niż to, że policja wyłapuje na ślepo ludzi na MN, że gościa na MN 2011 kopie milicjant po twarzy, że rząd odrzuca projekty ustaw obywatelskich.
Nas różnią poglądy o 180 stopnie więc po co Wy wchodzicie z takimi ludźmi w dyskusję?!!! Naszym zadaniem nie jest przekonywać takich ludzi do swoich racji tylko nakłaniać do nich tych normalniejszych, tych mniej przeżartych systemem. Naszym celem nie jest kłócenie się z takimi ludźmi bo życia nam braknie na to. Zrozumcie to kierwa bo inaczej to będziecie z takim jednym czy 5 trollami zażarcie dyskutować do śmierci o dupie marynie a Polska jak była tak będzie w łapskach jego koleżków i będzie sponiewierana i rozkradana nadal.
Po to ten skłot nie był obstawiany przez policję, po to nie zatrzymywano podpalaczy tęczy żeby dziś takie osobniki miały powody żeby Was w....iać i do śmierci z Wami o tym pieprzyć - a to nic nie zmieni, Polska dalej w czarnej dupie. Dajecie się wmanewrować w system!
drozd:
Odpowiedz cytując
Szpen
Senior Member

Stary 13.11.2013, 22:32
Jaroo1 napisał(a):Wyświetl post
Po to ten skłot nie był obstawiany przez policję, po to nie zatrzymywano podpalaczy tęczy żeby dziś takie osobniki miały powody żeby Was w....iać i do śmierci z Wami o tym pieprzyć - a to nic nie zmieni, Polska dalej w czarnej dupie. Dajecie się wmanewrować w system!
parafrazując: Jaro .......isz, nie było Cie tam ....

Bosak napisał(a):
Straż będzie wykonywać polecenia przewodniczącego zgromadzenia w ramach ustawy. Co do policji, to tam, gdzie jej nie było w zeszłym roku, to było spokojnie. Stąd nasz apel, aby na samym marszu się nie pojawiała. Jeśli policjanci tego dnia muszą pracować w Warszawie, to niech trzymają się na pewien dystans - mówił Bosak.
Odpowiedz cytując
Pan_Wątrobian
Member

Od: 03.2013

Stary 14.11.2013, 10:20
Kto to jest ten cały Szpen ? zna go ktoś osobiście ? bo tak czytam z zainteresowaniem ten temat ale jak natykam sie na wypowiedzi tego użytkownika internetu to czuje sie jakbym oglądał kopie wypowiedzi A.Gozdyry
Odpowiedz cytując
domin_czyzyny
Socios Wisła Kraków

Stary 14.11.2013, 11:23
nie dyskutujcie, że szpenem, gdyż ten osobnik to widocznie wirtualny wytwór obecnych medio-elit...nic więcej. Rozmowa z nim to jak rozmowa z robotem...

Dzisiaj rano w Libertowie zginął na przejściu 17 letni chłopak, miał cały życie przed sobą. Od lat ludzie domagają sie tam kładki lub podziemnego przejścia dla pieszych, ale nie ma na to pieniędzy...

SĄ ZA TO PIENIĄDZE NA PEDALSKĄ TĘCZĘ, WSPIERANIE LEWAKÓW POWIĄZANYCH Z ANTIFĄ, ITP.

....A CHORY KRAJ,.Oczywiście pieniądze z Wawy nie poszłyby na przejście w Libertowie (pewnie finansowane przez GDDKiA lub samorząd), jednak tak wyrzucanych piniędzy w całym kraju jest bardzo dużo, a nie ma na ważne wydatki:

- drogi
- chodniki
- przejścia
- kładki
- wysepki
- progi zwalniające
- itp.

Oprócz tego wspieramy antypolskie filmy, festiwale i seminaria zboczeń, wspieramy literature antyrodzinną, zapraszamy komunistów - morderców na uczelnie, dajemy ogromne emerytury naszym katom z okresu PRL...
Ostatnio edytowane przez domin_czyzyny : 14.11.2013 o godz. 12:04.
Odpowiedz cytując
DonaltTSSk
Senior Member

Od: 05.2013

Stary 14.11.2013, 12:43
4:30 sek. http://www.radiomaryja.pl/multimedia...iepodleglosci/
Odpowiedz cytując
Kocur
semper fi

Od: 09.2003

Stary 14.11.2013, 14:32
Nie czytałem wszystkich wiadomości dzisiaj.

Czy nasz prezydent ZAŻĄDAŁ już oficjalnych przeprosin za atak na polską placówkę w Moskwie?
MOMENT OF TERROR IS THE BEGINNING OF LIFE
Odpowiedz cytując
domin_czyzyny
Socios Wisła Kraków

Stary 14.11.2013, 15:43
Kocur napisał(a):Wyświetl post
Nie czytałem wszystkich wiadomości dzisiaj.

Czy nasz prezydent ZAŻĄDAŁ już oficjalnych przeprosin za atak na polską placówkę w Moskwie?
on im jeszcze wyślę przeprosiny, że nasza Ambasada w Moskie niepotrzebnie prowokuje do tzw. "spontanicznych zachowań" albo za to, że na Ambasadzie wisi nasza flaga...
Nie mam pomysłu za co on może ich jeszcze przepraszać. Ale zastanawiam się czy już mozna nazwać Pana Prezydenta: Bronisław "Przepraszam" Komorowski ?

AS82 napisał(a):Wyświetl post
Jakby powodem zrobienia zadymy był brak pracy i perspektyw ,to takie hasła by nieśli na transparentach ,a takich transparentów nie było chyba w ogóle albo były w mniejszości , za to dominowały hasła w stylu: "Raz sierpem raz młotem czerwoną hołotę" ,"Polska narodowa" i do tego spalenie tęczy. Tak więc był to wiec ludzi ,którzy się ideologizują ze skrajną prawicą ,a nie rozczarowanych brakiem pracy. Z drugiej strony trudno mi uwierzyć ,że ludzie ,którzy rozpierdalają pół miasta, następnego dnia wstali by z uśmiechem na twarzy do pracy w jakiejś fabryce...

Mi się wydaje że w przypadku zagrożenia (widząc tych gości w kominiarkach) , prędzej by szabrowali na tyłach sklepy ,niż stawali na pierwszej linii frontu...
na transparentach !! czy to komuniści albo jakieś lewaki !! Czy ty jesteś normalny ?
Gdyby mieli iść do pracy we wtorek, to by nie pojechali w poniedziałek na zadymę. A jak by pojechali 11.11 do Warszawy, to z rodziną uczcić Święto Niepodległości i nie w głowie byłyby im jakiekolwiek rozróby.

Nie odniosłeś się do sedna, że ten kraj, te wszystkie rządy upodliły bardzo dużą częśc młodego pokolenia, starszą zreszta też...Wielu młodych nie ma perspektyw, nie ma szans na godną pracę, na zapewnienie rodzinie godnego bytu i to rodzi bunt. On niestety wróci szybciej niż się nam wszystkim się zdaje i będzie jeszcze mocniejszy.
Ostatnio edytowane przez domin_czyzyny : 14.11.2013 o godz. 16:19.
Odpowiedz cytując
AS82
Banita

Od: 07.2005

Stary 14.11.2013, 16:02
domin_czyzyny napisał(a):Wyświetl post
chyba żąrtujesz?!

na transparentach !! czy to komuniści albo jakieś lewaki !! Czy ty jesteś normalny ?
Gdyby mieli iść do pracy we wtorek, to by nie pojechali w poniedziałek na zadymę. A jak by pojechali 11.11 do Warszawy, to z rodziną uczcić Święto Niepodległości i nie w głowie byłyby im jakiekolwiek rozróby.

Nie odniosłeś się do sedna, że ten kraj, te wszystkie rządy upodliły bardzo dużą częśc młodego pokolenia, starszą zreszta też...Wielu młodych nie ma perspektyw, nie ma szans na godną pracę, na zapewnienie rodzinie godnego bytu i to rodzi bunt. On wróci szybciej niż się nam wszystkim zdaje i będzie jeszcze mocniejszy.
No nie wiem ,jak wmawiasz mi ,że ten marsz był z powodu braku perspektyw ,braku pracy , to wypadałoby mieć jakieś transparenty w stylu " Chcemy pracy" " Chcemy godnego życia" ,a nie spiewac raz sierpem raz młotem , podpalać tęczy czy ambasade Rosji. Nie wiem co ma wspólnego tęcza czy ambasada rosyjska z brakiem pracy w Polsce ? Tak więc już przynajmniej nie czarujmy się w tej kwestii . To był marsz skrajnej narodowej prawicy , a postulaty o pracę w tym wszystkim wyglądały jak kwiatek u kożucha.
No właśnie się zastanawiam czy tego typu ludzie poszliby do tej pracy ,gdyby nawet mieli taką możliwość.Wątpie w to..
Odpowiedz cytując

Wstecz   Forum Kibiców Wisły Kraków > Inne > Hyde Park (moderowane)

Odpowiedź
Narzędzia tematu
Tryby wyświetlania

Zasady wysyłania postów