The White Star Division - Wisła Kraków

Wstecz   Forum Kibiców Wisły Kraków > Wisła Kraków > Wisła Kraków - piłka nożna
Nazwa użytkownika
Hasło

Wisła Kraków - piłka nożna Tutaj możesz spokojnie i rzeczowo porozmawiać o wszystkich tematach związanych z "Białą Gwiazdą". Pokój z założenia zawierać ma tematy dotyczące drużyny.

Narzędzia tematu Tryby wyświetlania
Prev Poprzedni post   Następny post Next
1q2
Socios Wisła Kraków

Od: 02.2005

Ignoruj użytkownika Pomoc
Stary 01.10.2011, 22:33
Davss875 napisał(a):Wyświetl post
Nie no mnie zaraz krew zaleje jak czytam te wypociny co poniektorych!!!! Jeżdza po Jovaniciu jak po b.... s... Kolego 2 mecze z karabachem Ty nazywasz poważną szansą? Weź Ty sie lepiej zastanów nad tym co piszesz Co on zawalił z Karabachem wdg Was? Bo wdg mnie cala druzyna byla do Banii, katasrtrofalna obrona z Kowalskim i Diazem, paranoja normalnie!!! Pareiko jest taki pewny wdg Was? To sobie obejrzyjcie mecz np z Polonia Bytom z wiosny, nie wspominajac o terazniejszych meczach. Gosc ma prawie 35 lat juz lepszy nie bedzie, natomiast Jovanic mial progres z Widzewem... Dla mnie Pareiko jest skonczony tak jak Pawełek, dziwne wszyscy bramkarze na P. robia bledy. To samo Sobol wszystkie pucharowe porazki z jego udzialem, powinien zakonczyc kariere po rundzie jesiennej, ale gdzie tam kto by z kasy rezygnował!!!
wow - kolejny się najebał i uraczył nas alkoholowym zwidem - piłeś nie jedź, znaczy się nie pisz
94 - Allah Akbar!!
Odpowiedz cytując

Wstecz   Forum Kibiców Wisły Kraków > Wisła Kraków > Wisła Kraków - piłka nożna

Narzędzia tematu
Tryby wyświetlania

Zasady wysyłania postów