|
|||||||
| Wisła Kraków - piłka nożna Tutaj możesz spokojnie i rzeczowo porozmawiać o wszystkich tematach związanych z "Białą Gwiazdą". Pokój z założenia zawierać ma tematy dotyczące drużyny. |
![]() |
|
|
Narzędzia tematu | Tryby wyświetlania |
|
|
|
Senior Member
Od: 09.2010
Offline |
|
|
Jak trafialiśmy na Dinamo, Levadie, Karabach i Podbeskidzie też się cieszyliśmy
![]() ![]()
"Dociera do mnie, co mówią ludzie. Że Kolejorza nazywają Amiką, że zarząd jest z Wronek, że Lech jest tylko z nazwy" Maciej Żurawski
|
|
|
|
Senior Member
Od: 01.2006
Offline |
|
|
Ja .......e. bez przesady .. takie coś się przejezdza niczym walcem. zaraz będziemy dmuchać na zimne przed zespołem z klasy C bo przecież.. nigdy nic nie wiadomo. Rezerwy Podbeskidzia są wiecej warte niż 1 skład Limanovej. I gówno mnie obchodzi że Lechia się zbłażniła, zresztą Lechia a Wisła w ogólnym rozrachunku to 2 poziomy niżej. Wyjazd niedaleko, mozna przejąć cały stadion. Taki Jaliens czy Diaz robiłby tam za 60% siły drużyny i gwiazdę drużyny. My nie trafiliśmy na Polonię Bytom czy Widzew Łódz zeby się móc troszkę obawiać i na Lecha czy Legię żeby być świadom że czeka nas trudniejsza przeprawa tylko na gości którzy składają się na autokar żeby pojechać na wyjazd i w wolnych chwilach dla rozrywki grają sobie w piłkę, a normalnie zarabiają pieniądze jako stolarze czy kucharze. Litości..
Ostatnio edytowane przez CH. : 30.09.2011 o godz. 19:42.
|
|
|

|
||||||
![]() |
| Narzędzia tematu | |
| Tryby wyświetlania | |
|
|