|
|||||||
| Wisła Kraków - piłka nożna Tutaj możesz spokojnie i rzeczowo porozmawiać o wszystkich tematach związanych z "Białą Gwiazdą". Pokój z założenia zawierać ma tematy dotyczące drużyny. |
|
|
Narzędzia tematu | Tryby wyświetlania |
|
a.k.a. morgenes
Od: 11.2002
Offline |
|
|
Co by nie pisać na gorąco po powrocie, postanowiłem obejrzeć jeszcze raz wczoraj powtórkę.
Oryginalny nie będę: 1. Dwie różne połowy, dwie różne Wisły. W I dno i metr mułu, w II znacznie lepiej. W końcu widziałem Wisłę walczącą o każdy cal boiska 2. Bełchatów nie powinien być w żadnym razie podstawą do wyciągania jakichkolwiek wniosków na temat naszej drużyny. Tak słabej drużyny dawno nie widziałem. Pasiaste damy już lepiej w piłkę kopią. 3. Najsłabsi na boisku: Kirm i Małecki. Mały się spalił, chciał udowodnić, że jest najlepszy. Szkoda, bo stać go na lepszą grę. 4. Najlepsi na boisku: Hm. Ciężko powiedzieć. Sobol? Bunoza? Wilk? 5. Pierwsza bramka piękna, druga prezent od Sapeli 6. Znowu dziwne roszady Maaskanta. Grał Kirm, ławę grzał Iliev. reasumując: gdyby to był jakiś mocniejszy przeciwnik, można by było próbować wyciągać jakieś wnioski, ale tak? ![]()
"Gdy wracam do domu i się zamyśle, myślę o Wiśle..."
K.I.Gałczyński "I skończył się mecz w Londynie i tak i to jest prawda!!!..." |
|
|

|
||||||
| Narzędzia tematu | |
| Tryby wyświetlania | |
|
|