|
|||||||
| Wisła Kraków - piłka nożna Tutaj możesz spokojnie i rzeczowo porozmawiać o wszystkich tematach związanych z "Białą Gwiazdą". Pokój z założenia zawierać ma tematy dotyczące drużyny. |
|
|
Narzędzia tematu | Tryby wyświetlania |
|
Socios Wisła Kraków
Od: 05.2005
Offline |
|
|
W takim stanie mentalnym i punktowym w lidze - w jakim jest Wisła każźde zwycięstwo cieszy i powinno cieszyć wszystkich.
Przede wszystkim odiblismy się od dna jakim było 10 miejsce, strata do lidera wynosi raptem 3 punkty. W samym meczu widać było, że Chavez wyraźnie osłabł - już w meczu z Odense było słabo, wczoraj, też nie było dobrze. Natomiast cieszy postawa Bunozy - jak dla mnie facet zagrał chyba najlepszy mecz w barwach Wisły jaki oglądałem. Powinien wskoczyć do pierwszego składu zespołu dając odpocząć Jaliensowi i Chavezowi..... Małecki wczoraj starał się, ale niestety rajdy na przebój ze spuszczoną głową i liczenie tylko na swoją szybkość nie dają zespołowi żadnego pozytywu. Mały musi grać bardziej zespołowo, zresztą podobnie jak i Kirm. Garguła - facet również się stara, ale najczęściej podejmuje złe decyzje, słabo radzi sobie z pressingiem, na dodatek jak widzę zbliżenie z żującym gumę Garguła, to jestem poirytowany. Ogółem nic wielkiego, ale najważniejsz są 3 punkty i po raz pierwszy bez drżenia serca dowiezione bezproblemowo do końca ![]()
JAZDA, JAZDA, JAZDA BIAŁA GWIAZDA !!!!!!!!!!!!!!!!!!
|
|
|

|
||||||
| Narzędzia tematu | |
| Tryby wyświetlania | |
|
|