The White Star Division - Wisła Kraków

Wstecz   Forum Kibiców Wisły Kraków > Wisła Kraków > Wisła Kraków - piłka nożna
Nazwa użytkownika
Hasło

Wisła Kraków - piłka nożna Tutaj możesz spokojnie i rzeczowo porozmawiać o wszystkich tematach związanych z "Białą Gwiazdą". Pokój z założenia zawierać ma tematy dotyczące drużyny.

Odpowiedź

Narzędzia tematu Tryby wyświetlania
lorddavy
Senior Member

Od: 08.2006

Ignoruj użytkownika Pomoc
Stary 20.09.2011, 09:35
Karamazow napisał(a):Wyświetl post
Wymieniłeś wszystkich piłkarzy grających wczoraj na bokach poza najsłabszym moim zdaniem wczoraj, Patrykiem, przypadek?
Cieszą 3 punkty, martwi to, że zamiast dać szansę Czekajowi promuje się Jaliensa i Bunozę(wiem, nieźle wczoraj zagrał). Z liderem tabeli zaprezentował się przyzwoicie, więc czemu nie dać mu zagrać dwóch meczów obok Chaveza.
Mały zagrał wczoraj słabo ale wg. mnie to piłkarz, który może zrobić różnicę więc nie mogę go ustawiać w rzędzie z tymi, po których się nie spodziewam niczego więcej niż chociaż poprawności.

A Czekaj jest kontuzjowany.
Odpowiedz cytując
Kurz
Senior Member

Od: 11.2006

Ignoruj użytkownika Pomoc
Stary 20.09.2011, 09:41
lorddavy napisał(a):Wyświetl post
Mały zagrał wczoraj słabo ale wg. mnie to piłkarz, który może zrobić różnicę więc nie mogę go ustawiać w rzędzie z tymi, po których się nie spodziewam niczego więcej niż chociaż poprawności.
Prawdę mówiąc i tak musi grać, bo nie ma dużego wyboru. Iliev nie da rady zasuwać co 3 dni.

funkykoval napisał(a):Wyświetl post
Małecki wczoraj starał się, ale niestety rajdy na przebój ze spuszczoną głową i liczenie tylko na swoją szybkość nie dają zespołowi żadnego pozytywu. Mały musi grać bardziej zespołowo, zresztą podobnie jak i Kirm.
Akurat nie czepiałbym się jego stylu gry, tzn. nie ma sensu do tego ciągle wracać. Po prostu Mały i Kirm od początku sezonu są "pod formą" i o ile Kirm troszkę się ostatnio poprawił, Patryk jest ciągle dużo słabszy niż pół roku temu.
Ostatnio edytowane przez Kurz : 20.09.2011 o godz. 09:44.
Odpowiedz cytując

Wstecz   Forum Kibiców Wisły Kraków > Wisła Kraków > Wisła Kraków - piłka nożna

Odpowiedź
Narzędzia tematu
Tryby wyświetlania

Zasady wysyłania postów