|
|||||||
| Wisła Kraków - piłka nożna Tutaj możesz spokojnie i rzeczowo porozmawiać o wszystkich tematach związanych z "Białą Gwiazdą". Pokój z założenia zawierać ma tematy dotyczące drużyny. |
![]() |
|
|
Narzędzia tematu | Tryby wyświetlania |
|
Senior Member
Od: 02.2004
Offline |
|
|
Moze Czarek Wilk, za poglady? Ale to chyba nie te czasy....
![]() KLUB FUTBOLU AMERYKAŃSKIEGO: KRAKÓW TIGERS
|
|
|
|
a.k.a. morgenes
Od: 11.2002
Offline |
|
|
A ja myślę, że jak odejdzie Małecki, weźmiemy się za Adamiakową. Noż k...a, jak ona te rogi bije?!
![]()
"Gdy wracam do domu i się zamyśle, myślę o Wiśle..."
K.I.Gałczyński "I skończył się mecz w Londynie i tak i to jest prawda!!!..." |
|
|
|
Senior Member
Od: 06.2006
Offline |
|
W takim razie bierzemy kogos na B. ![]()
WISŁA KRÓLOWA POLSKI
|
|
|
|
Senior Member
Od: 04.2003
Offline |
|
|
Przy całym szacunku do wiele razy bronionego przeze mnie Patryka, ale takiej szczeniaterii, jaką osatnio odstawił, nie da się obronić, żadną apologią. Przepraszam bardzo, ale istnieją granice infantylizmu oraz samodesktrukcji i klub nie może sobie na nie pozwolić. Zachęcam wszystkich do zakończenia tematu Małeckiego, gdyż urąga to wyobrażeniom ludzi dojrzałych. Wreszcie nie ma mowy trawy w jego wykonaniu i jedynie na trawie może do nas przemówić. Oby pozytywnie na to wszystko zareagował i jeśli z nami zostanie, to będzie znaczyło, że na to zasłużył swoją grą oraz milczeniem, miejmy nadzieję, że wreszcie dojrzałym i mądrym.
Ps. aktualne skandowanie lub wygwizdywanie na trybunach jego nazwiska, świadczyć będzie tylko, że Wisła ma głupich i głupszych kibiców. Mam nadzieję, że większość kibiców z każdej trybuny - zmądrzeje i wyrośnie z krótkich spodenek głupoty Małeckiego. Małecki i jego nieliczni kibice, nigdy już nie powinni ubliżać lub działać na szkodę Wisły.
Ostatnio edytowane przez kot : 18.09.2011 o godz. 11:13.
![]()
Nie ma rzeczy niemożliwych.
|
|
|
|
Senior Member
Od: 01.2005
Offline |
|
|
No to jednak Bunoza ma przejebane. Ale jak lecimy alfabetycznie, to Brud :-(
![]()
Już za cztery lata,
Już za cztery lata, Może będzie Ekstraklasa!
|
|
|
|
Piknik
Od: 03.2004
Offline |
|
|
Jeśli już, to chyba należy typować Kew Jaliensa. Dzisiaj w Cafe Futbol Hajto z Kowalczykiem przez 10 minut zastanawiali się, jak gracz z takim CV może grać taką kichę.
Faktycznie, Kew bierze największą pensję w drużynie a gra największą kichę. Więc krytyka jest jak najbardziej słuszna. ![]()
Uma vez Flamengo, sempre Flamengo
|
|
|
|
Member
Od: 07.2011
Offline |
|
|
Jaliens jest zbyt słaby na gre w Wiśle kasuje tyle pieniędzy a jest na poziomie Bunozy obaj popelniają często błędy jednak Bunoza jest młody i jest szansa nauczyć go a jego zaleta dodatkowa to fakt iż kasuje mniej pieniędzy od Jaliensa.
|
|
|
|
Senior Member
Od: 05.2011
Offline |
|
|
Dokładnie. Zresztą Jaliens całą karierę grał na prawej obronie. Co do Bunozy ma wzrost, który mógłby się przydać przy stałych fragmentach w ofensywnie. Dziwi mnie to, że żaden nasz stoper od ponad roku nie strzelił gola. W sumie jakby nie patrzeć to chyba nawet żaden obrońca. Za Skorży nasi obrońcy sporo strzelali. W ogóle jest regres w stałych fragmentach gry w porównaniu z tamtą rundą. A szkoda. Poza golem Kirma w tamtym sezonie nikt za Maaskanta nie zdobył bramki bezpośrednio z wolnego.
|
|
|
|
Senior Member
Od: 05.2010
Offline |
|
|
http://www.weszlo.com/news/7859-Kole...przemysleniami nie wiem czy było...
|
|
|
|
Senior Member
Od: 01.2006
Offline |
||
|
Cytat:
Po drugie- Skorża miał Marcelo. Cytat:
![]() |
||
|
|
Senior Member
Od: 08.2007
Offline |
|
|
|
a.k.a. morgenes
Od: 11.2002
Offline |
|
Dość już takich jaj. Mam nadzieję, że sytuacja taka jak z Patrykiem już nigdy się nie powtórzy i mam na myśli obie strony, tj. piłkarzy i kibiców. ![]()
"Gdy wracam do domu i się zamyśle, myślę o Wiśle..."
K.I.Gałczyński "I skończył się mecz w Londynie i tak i to jest prawda!!!..." |
|
|
|
Guest
|
|
|
Jego zaleta, że kasuje mniej pieniędzy od Jaliensa, ale nie nauczysz go za wiele - za poźno i w ogóle gość nie ma parametrów. On się nie nadaje do dobrej piłki - powinien grać może w kosza, może w siatkę, a może w nic. Ciut lepszy Wiślacki Wasiluk.
|
|
|
|
Senior Member
Od: 04.2008
Offline |
|
![]()
"Jeżeli Wisła trafi w eliminacjach do Ligi Mistrzów na drużynę z jednej z pięciu najsilniejszych lig Europy, to niezależnie od transferów będzie to walka gołej d*** z batem."
Tomasz Hajto
|
|
|
|
Guest
|
|
Niezupełnie... oni mają ten sam tylko wzrost,z pkt widzenia parametrów fizycznych Rio jest masywniejszy (albo cięższy albo silniejszy fizycznie jak kto woli) Ale porozmawiajmy o sprawności, zwrotności, koordynacji, sposobie poruszania się, pojęciu o taktyce... Biorąc to pod uwagę Twoim zdaniem Bunoza jest bliżej (i o ile) Wasiluka czy Ferdinanda? PS. Ja też mam 195cm wzrostu..., że też nie pomyślałem, że Rio Ferdinand... @K4milo Gdzieś w internecie jest napisane, że Rio ma 195/88, ale oczywiście dane z oficjalnej PL są na pewno bardziej wiarygodne. Swoją drogą zdziwiło mnie to 195... w meczach reprezentacji nigdy nie sprawiał wrażenia aż tak wysokiego
Ostatnio edytowane przez arti : 19.09.2011 o godz. 07:07.
|
|
|
|
Banita
Od: 10.2010
Offline |
|
Pierwszy został kupiony za 30 mln drugi za 400 tys. Pierwszego wypatrzył Ferguson, drugiego Kapka. No i po popisach Bunozy, choćby w meczu z Lechią widać, że piłka to nie jest sport dla niego. Może i sporo się rozwinął przez ten rok, ale to dalej marny kopacz. |
|
|
|
Senior Member
Od: 07.2006
Offline |
|
![]()
Piggy oddaj hajs
|
|
|
|
Senior Member
Offline |
|
|
Możecie polewać z Bunozy ale i tak prezentował się lepiej od Jaliensa. Naszej wielce doświadczonej ostoi defensywy.
|
|
|
|
Senior Member
Od: 05.2003
Offline |
|
|
Ferdinand ma 189 cm wzrostu i waży 82 kilo
http://www.premierleague.com/page/Pl...6~6068,00.html Bunoza ma 195 cm wzrostu i waży 91 kilo http://www.wisla.krakow.pl/pl/kadra/...gordan_bunoza/ rzeczywiście podobne warunki... ![]()
Wisła Kraków
|
|
|
|
Socios Wisła Kraków
Od: 02.2005
Offline |
|
|
Bez przesady choć jutro nie miał bym nic przeciwko temu by Bunoza zagrał zamiast Jaliensa.
![]()
94 - Allah Akbar!!
|
|
|
|
Senior Member
Od: 03.2010
Offline |
|
![]() ![]()
|
|
|
|
Senior Member
Od: 06.2011
Offline |
|
|
Cieszy mnie jak pasiaki potwierdzają jakimi są debilami. Robią to na każdym kroku
|
|
|
|
Socios Wisła Kraków
Od: 11.2008
Offline |
|
|
Ciekawe ktory z pilkarzy wg. zapowiedzi trenera zostanie zastapiony innym zawodnikiem. Chavez zagrał słabiutko z Odense wiec to moze byc pierwsza ofiara (chociaz w sumie pierwszy raz tak zagrał) - Jaliens juz pare takich spotkan miał. Kirm strzelił gola ale to wszystko wiec kolejny do zmiany. I jak dla mnie byłoby na tyle - zobaczymy jak bedzie w praktyce.
|
|
|
|
Senior Member
Od: 07.2010
Offline |
|
Co do bezpośrednich - to faktycznie Kirm był chyba ostatni... |
|
|
|
Socios Wisła Kraków
Od: 03.2008
Offline |
|
|
niestety, mamy kolejnego Łobo w składzie... Kirm jest b e z n a d z i e j n y, Maaskant tego nie widzi?!
|
|
|
|
Senior Member
Offline |
|
|
I tak najgorszy jest ten drewniak / Rasiak Biton... X
|
|