The White Star Division - Wisła Kraków

Wstecz   Forum Kibiców Wisły Kraków > Wisła Kraków > Wisła Kraków - inne dyscypliny
Nazwa użytkownika
Hasło

Wisła Kraków - inne dyscypliny Na tym oto forum można dyskutować na temat sekcji Towarzystwa Sportowego Wisła Kraków, takich jak siatkówka kobiet, koszykówka kobiet i mężczyzn, judo, boks, gimnastyka, strzelectwo itp...

Odpowiedź

Narzędzia tematu Tryby wyświetlania
labtec
Senior Member

Od: 06.2010

Ignoruj użytkownika Pomoc
Stary 18.09.2011, 01:15

• około godziny temu
    Karolina Fiejdasz
    • Nie jestem w Wiśle 2 tylko w drużynie hiszpańskiej. Wisła 2 została rozwiązana. Proponuje zapoznać się aktualnosciami o lidze żeńskiej.pozdrawiam

heh, opieprzyła mnie sama zawodniczka ;-)

Ale nie o to chodzi, ważniejsze jest to, że nie ma już juniorskiej sekcji u nas, a jeszcze w kwietniu tego roku dziewczyny grały mecze normalnie w lidze.
Jakoś na stronie wisła.kosz.pl nie ma info. o rozwiązaniu klubu, ale wiadomo jakie mamy problemy finansowe.
Więc takowa decyzja nie dziwi.

Ale jakoś tak dziwnie dostać zjebkę od małolaty ;-)

Ktoś oprócz kolegi wyżej ' FTC ' się interesuje basketem ?
Czy tylko jak przychodzi pora na euroligę ćwierć finał to wtedy są tłumy fanów ?
Odpowiedz cytując
Rybka1928
Senior Member

Od: 06.2009

Ignoruj użytkownika Pomoc
Stary 18.09.2011, 22:02
labtec napisał(a):Wyświetl post
Ktoś oprócz kolegi wyżej ' FTC ' się interesuje basketem ?
Ja się interesuje i była pod koniec zeszłego sezonu mowa, że druga drużyna będzie rozwiązana bo TS Wiśle brakuje na nią i na inne sekcje pieniędzy,potem była nawet na ten cel jakaś zbiórka albo aukcja.
Odpowiedz cytując

Wstecz   Forum Kibiców Wisły Kraków > Wisła Kraków > Wisła Kraków - inne dyscypliny

Odpowiedź
Narzędzia tematu
Tryby wyświetlania

Zasady wysyłania postów