|
|||||||
| Wisła Kraków - piłka nożna Tutaj możesz spokojnie i rzeczowo porozmawiać o wszystkich tematach związanych z "Białą Gwiazdą". Pokój z założenia zawierać ma tematy dotyczące drużyny. |
![]() |
|
|
Narzędzia tematu | Tryby wyświetlania |
|
|
|
Member
Od: 08.2008
Offline |
|
|
Martwi mnie strasznie frekwencja w tym sezonie na meczach Wisły... Na GKS-ie z trudem będzie pewnie z 10 tys. W zeszłym sezonie w r. jesiennej, w której mieliśmy zlepek piłkarzy, a nie drużynę oraz tylko 2 trybuny oddane do użytku więcej ludzi przychodziło... Terminarz r. jesiennej jest trochę na naszą niekorzyść, ponieważ nie gramy u siebie żadnego hitowego meczu, który mógłby trochę pobudzić co poniektórych kibiców. Słabe wyniki i wypowiedzi Patryka też nie pomagają...
![]()
"Nikt nie wymaga od Was samych zwycięstw, czasem i przegrać przychodzi. Ale każdy ma prawo żądać od Was ambitnej i nieustepliwej walki. Nie dopuście tego, aby ludzie uznali was za niegodnych podania ręki"- Henryk Reyman
|
|
|
|
Senior Member
Od: 06.2008
Offline |
|
|
Jutro zapewne padnie rekord frekwencji w drugą stronę...Niestety.Jak już to wałkowane z tysiąc razy na tym forum ma na to wpływ kilka czynników o których w tym miejscu nie powiniennem pisać.Pomimo trudności musimy pokazać naszą siłę na trybunach a piłkarze na boisku! Po dobrym meczu w Poznaniu ,Odense zweryfikowało nasz potencjał.Jestem ciekaw jak Maskaant zmobilizuje naszych piłkarzy...Odpadnięcie z LM ciągle odbija się czkawką w naszym klubie.Czas to zmienić już w poniedziałek.Rywal teoretycznie łatwy ale wiadomo że nikt się nam nie podłoży.Mam nadzieję że jutrzejszym meczem rozpoczniemy marsz meczów bez porażki a R22 stanie się znów twierdzą nie do zdobycia.Nie widzę więc innej możliwości jak 3 punkty.
![]()
"Wierność Jest Istotą Naszego Honoru..."
|
|
|
|
Senior Member
Od: 11.2008
Offline |
|
![]()
★ ★ ★ WISŁA KRA KÓW ★ ★ ★ ★ ARMIA BIAŁEJ GWIAZDY ★ ★ ★
![]() ![]() ✪✪✪✪ ✰✰✰✰ |
|
|
|
Senior Member
Od: 02.2006
Offline |
|
|
Obawiam się, że nawet tego nie będzie. Pora idiotyczna i wielu nie zdąży.
![]()
rrr
|
|
|
|
Member
Od: 07.2011
Offline |
|
|
to niech mu dadza mocne znieczulenie i heja do przodu. Takie wymówki że nie zagra to robienie z igły widły.
![]()
- Jasiu, czemu akurat Wisła Kraków ?
- Proszę pani, mój pradziadek kibicował Wiśle, mój dziadek kibicował Wiśle, a teraz mój ojciec i brat kibicują Wiśle. - Ale Jasiu, tak nie można, trzeba mieć swoje własne poglądy, a gdyby twój ojciec był menelem a matka prostytutką? - To wtedy kibicowałbym Cracovii proszę pani. |
|
|
|
ANAJNARAB
Od: 05.2004
Offline |
|
|
Panowie choroby jamy ustnej naprawdę mogą być różne. Jak na przykład jest zapalenie okostnej to leczenie jest za pomocą antybiotyków i nie jest to takie raz dwa trzy.
![]()
|
|
|
|
Senior Member
Od: 05.2008
Offline |
|
|
Dla mnie Jovanović, a Lamey to niebo, a ziemia. To samo po drugiej stronie - wolę by grał tam lewy pomocnik (Paljić) niż nominalny lewy obrońca (Diaz).
Iliev w Partizanie grał wysuniętego napastnika i z chęcią zobaczyłbym go tam zamiast Bitona. W pomocy Nunez, Wilk, Melikson, Sobolewski, Kirm. Ew. Nunez, Jirsak/Garguła, Melikson, Sobolewski, Kirm. ![]() |
|
|
|
Senior Member
Od: 02.2003
Offline |
|
![]()
|
|
|
|
a.k.a. morgenes
Od: 11.2002
Online |
|
|
Ja jestem bardzo ciekaw, jaki efekt przyniosło by ustawienie Ilieva jako napastnika.
Chciałbym go zobaczyć dzisiaj w tej roli, wszak nie wierzę, że zagrałby gorzej, niż Biton. ![]()
"Gdy wracam do domu i się zamyśle, myślę o Wiśle..."
K.I.Gałczyński "I skończył się mecz w Londynie i tak i to jest prawda!!!..." |
|
|
|
Banita
Od: 07.2010
Offline |
|
|
Pareiko - Lamey - Chavez - Bunoza - Paljic - Sobolewski - Nunez - Kirm - Melikson -Malecki - Iliev
Kirm i Malecki na skrzydłach - karkołomne... |
|
|
|
Banita
Offline |
|
|
Dla mnie sprawa jest prosta, uczmy sie europejskiego futbolu nawet sromotnie przegrywajac w tym sezonie ale w lidze powinniśmy tluc kolejnych przeciwników bez taryfy ulgowej. Na to potencjal zdecydowanie mamy.
Jedyny zaciety pojedynek gdzie rzeczywiście mamy równorzednego przeciwnika to mecz z Lechem(aczkolwiek jak pokazała rzeczywistość tez nie). |
|
|
|
Senior Member
Od: 05.2011
Offline |
|
|
Taaaa skupiajmy się na lidze, odpuśćmy puchary, w końcu w europie od 10 lat gramy do grudnia. A co będzie jak odpuścimy puchary i nie zdobędziemy mistrzostwa? Już raz zresztą odpuściliśmy mecz mniej ważny( z Koroną) na rzecz ważniejszego( z Apoelem) co się skończyło remisem i wpie rdolem.
![]()
...And Justice For All
|
|
|
|
Banita
Offline |
|
|
Jak odpuscimy puchary a nie zdobedziemy mistrzostwa bedzie to samo jak nieodpuscimy pucahrow i nie zdobedziemy mistrzostwa. Czyli istotna jest liga cel nadrzedny i nauka w pucharach - cel podrzedny. NAm awans sportowy daje tylko LM.
|
|
|
|
Junior Member
Od: 07.2011
Offline |
|
|
Kto kocha ten wierzy
Trzeba zapomnieć o tym co za nami i zacząć marsz w górę tabeli ! |
|
|
|
Socios Wisła Kraków
Od: 11.2008
Offline |
|
|
Mam nadzieje, ze tak bedzie + w koncu poprawiona skutecznosc
Maaskant zapowiada, że w poniedziałkowym spotkaniu drużyna ma postawić na dobrą organizację i szybką wymianę podań w ofensywie. |
|
|
|
Senior Member
Od: 04.2006
Offline |
|
|
Jak z Belchatowem nie wygramy to będzie wstyd. Druzyna bez formy. Obok Cracovii i Zaglebia - najslabsza druzyna w tym sezonie.
|
|
|
|
Senior Member
Od: 08.2007
Offline |
|
|
Jovanovicia nie ma nawet na ławce rezerwowych ...
![]() |
|
|
|
Banita
Od: 09.2009
Offline |
|
|
I stało się, po beznadziejnym początku sezonu, kompromitacji z Odense i obiecance o ofensywnej grze, w meczu z Bełchatowem nasz ukochany treneiro wystawia Wisłę w ultradefensywnym ustawieniu, z Małeckim i Diazem w pierwszej jedenastce. I niech ktoś mi powie, że Maaskant wie co robi ( Pamiętacie jak jak zaczynał i kończył Beenhakker? U nas będzie to samo)
Tak czy inaczej, remis biorę w ciemno... |
|
|
|
Senior Member
Od: 04.2004
Offline |
|
|
Z Diazem to już przesada, z dwoma defensywnymi pomocnikami zresztą też...
|
|
|
|
Senior Member
Od: 05.2005
Offline |
|
|
Powiem tak ze sie mocno zdziwię jak dzisiaj wygramy z takim składem o ile Sobole i Wilka w środku mogę zrozumieć jako pomoc blokowi obronnemu który zagrał fatalnie w meczu z Odense to zmiana Pajicia na Diaza to już żenada totalna !! gość który nie istnieje na lewej obronie znowu zagra przecież wystarczy że Bełchatów bedzie grał na Diaza i już bedą mieli na pewno jakieś okazje. I zmiana Małeckiego za Ilieva jedyny piłkarz który potrafi zagrać z klepki z Meliksonem nie zagra i czy znowu bedziemy skazani na bezsensowne przetrzymywania piłki przez Małeckiego
|
|
|
|
Senior Member
Od: 11.2009
Offline |
|
|
Zero ambicji , zero ikry , totalna beznadzieja , ja się nie dziwię że nie przychodzą ludzie , jak taka padaka jest.
![]() "JEDNA WIARA JEDEN KLUB WISŁA KRAKÓW AŻ PO GRÓB"
![]() |
|
|
|
Senior Member
Od: 10.2010
Offline |
|
|
wiadomo ilu kibiców na trybunach ? Bo sprzed ekranu tv wygląda całkiem całkiem.
|
|
|
|
Senior Member
Od: 08.2007
Offline |
|
|
Aaaaa żal patrzeć.
![]() |
|
|
|
Senior Member
Od: 11.2009
Offline |
|
|
Wrażenia po 1 połowie:
Nie mamy drużyny , nie mamy trenera , nie ma kibiców , nie ma nic , z takimi ogórami jak GKS to do szatni powinni schodzić 0:3 w plecy. ![]() "JEDNA WIARA JEDEN KLUB WISŁA KRAKÓW AŻ PO GRÓB"
![]() |
|
|
|
Senior Member
Od: 03.2003
Offline |
|
|
wlasnie ile osob ?
ja mam karnecik ale mam tez akurat wakacje ![]() ![]()
Puchar jest na5z!
|
|
|
|
Senior Member
Od: 05.2005
Offline |
|
|
Panie trenerze czy wszyscy wokoło widzą co sie dzieje z drużyną tylko nie pan
Małecki wychodzi z akcją mo wolnego Meliksona i co wali panu bogu w okno zamiast podać i to nie jedyny przykład jego samolubstwa w tym meczu a Lamey to imitacja prawego obrońcy !! |
|
|
|
Senior Member
Od: 04.2011
Offline |
|
|
Pierwsze pol godziny to drramat. Dopiero ostatnie 10-15 minut zaczelo sie cos dziac ale jak zwykle nic nie chce wpasc.
Belchatow nie istnieje a i tak jest 0-0. Posiadanie 72-28 co jak na nasza lige jest wynikiem imponujacym tyle, ze gowno z tego wynika. Belchatow pokazuje, ze nie przez przypadek wlecze sie w ogonie tabeli ale my im nie potrafimy strzelic. ![]() Widze to tak. Dzis jak nie wygramy to zespol bedzie jeszcze w wiekszym dolku czego efektem bedzie czwartkowa kompromitacja z Flota i pozegnanie Maaskanta bo Cupial po prostu sie w....i. Do tego w tej chwili wszystko zmierza. Ostatnimi czasy siadam do ogladania meczow Wisly z nadzieje, ze wreszcie zobacze efektowna i skuteczna gre. Bo w koncu musi sie cos ruszyc... I za kazdym razem po meczu jestem albo w....iony albo w najlepszym razie zniesmaczony zalosna wygrana w marnym stylu. |
|
|
|
Senior Member
Od: 02.2004
Offline |
|
|
No i co wy chcecie od trenera jak gościom piłka odskakuje na kilka metrów przy przyjęciu z przeciwnikiem na plecach. Sami się wyganiają do tyłu i zwalniaja akcje.
No i porozumienie między zawodnikami, jakiś pomysł ogrania przeciwnika, tego w ogóle nie ma. Totalnie zero smykałki do gry ze sobą.. Trzeba pewną rzecz zrozumieć, że trener może im nakreslić rozegranie od obrony, czy jak się mają ustawiać i gdzie biegać. Ale gra piłką i bliżej bramki przeciwnika to już jest piłkarzy inwencja i kwestia umiejętności. Widać, że tych często brak
Ostatnio edytowane przez tofik : 19.09.2011 o godz. 18:35.
![]()
.
. |
|
|
|
Member
Od: 07.2008
Offline |
|
|
Zaraz pojawia sie komentarze, ze Biton jest zajebisty, a trener super...
Ale tutaj to normalka, po Litexie "super trener, mamy LM" po Odense "zalllll Maskant won"... |
|
|
|
Senior Member
Od: 10.2006
Offline |
|
|

|
||||||
![]() |
| Narzędzia tematu | |