The White Star Division - Wisła Kraków

Wstecz   Forum Kibiców Wisły Kraków > Wisła Kraków > Wisła Kraków - piłka nożna
Nazwa użytkownika
Hasło

Wisła Kraków - piłka nożna Tutaj możesz spokojnie i rzeczowo porozmawiać o wszystkich tematach związanych z "Białą Gwiazdą". Pokój z założenia zawierać ma tematy dotyczące drużyny.

Odpowiedź

Narzędzia tematu Tryby wyświetlania
koniak
Senior Member

Od: 12.2004

Ignoruj użytkownika Pomoc
Stary 14.09.2011, 05:08
wolfy napisał(a):Wyświetl post
Jeżeli tak faktycznie było, to za rządów Cupiała nigdy nie zrobimy jakiegokolwiek postępu.
A przypadkiem już nie zrobiliśmy ? Pamiętasz gdzie była Wisłą przed 98 rokiem ? Ja pier....
Odpowiedz cytując
tarantulaw2
Senior Member

Od: 10.2006

Stary 14.09.2011, 06:03
koniak napisał(a):Wyświetl post
A przypadkiem już nie zrobiliśmy ? Pamiętasz gdzie była Wisłą przed 98 rokiem ? Ja pier....

A nie pomyślałes ze jemu chodzi o postęp w europejskich pucharach czyli o awans do LM?
Odpowiedz cytując
fan01
Senior Member

Od: 12.2003

Stary 14.09.2011, 06:33
Nie wierze w zadne ultimatum.. ze przezywal mecz? A jak ma nie przezywac meczu na stadionie, na ktorym rok temu jego druzyna dostala 4 do 1? Zreszta Robert dosyc emocjonalnie reaguje na meczach, przypomnijscie sobie sytuacje z meczu z bodajze Bełchatowem, jak po faulu na Meleksie wyskoczyl z miejsca na 5 metrow
Odpowiedz cytując
JarekTSW
Senior Member

Od: 07.2009

Stary 14.09.2011, 09:05
stalsanok1946 napisał(a):Wyświetl post
Kpina czy co? To widać, że niektóre odpowiedzi są wklejane z wypowiedzi trenera z czasów przeszłych. Odpowiedź jakiego piłkarza najlepiej lubi jest z oficjalnej strony sprzed kilku dni. Podobnie jest z nauką języka polskiego. Najlepsza gafa oczekiwanie na narodziny dziecka Maskanta. Ono się urodziło dobre kilka miesięcy temu, a czat był dziś. Spreparowanie wywiadu na chat'cie. Tak kibiców oszukiwać?

Ja czytałem parę msc temu, że dziecko Maaskantowi ma się w październiku urodzić, więc sam nie wiem
Odpowiedz cytując
adas123
Senior Member

Od: 09.2010

Stary 14.09.2011, 09:21
A ja go spotkalem wczoraj na błoniach jak smigał rowerkiem i mam wrażenie ze żona jego w ciąży jechała obok,a wręcz pewność mieć mogę.
Odpowiedz cytując
willow
a.k.a. morgenes

Od: 11.2002

Stary 14.09.2011, 09:29
stalsanok1946 napisał(a):Wyświetl post
Kpina czy co? To widać, że niektóre odpowiedzi są wklejane z wypowiedzi trenera z czasów przeszłych. Odpowiedź jakiego piłkarza najlepiej lubi jest z oficjalnej strony sprzed kilku dni. Podobnie jest z nauką języka polskiego. Najlepsza gafa oczekiwanie na narodziny dziecka Maskanta. Ono się urodziło dobre kilka miesięcy temu, a czat był dziś. Spreparowanie wywiadu na chat'cie. Tak kibiców oszukiwać?
O ile się orientuje, mówił też, że gdyby miał jeszcze raz grać z APOEL-em, to drużynę ustawiłby tak samo, więc chyba nie może być mowy o oszustwie...
"Gdy wracam do domu i się zamyśle, myślę o Wiśle..."
K.I.Gałczyński

"I skończył się mecz w Londynie i tak i to jest prawda!!!..."
Odpowiedz cytując
Martinus
Senior Member

Od: 07.2008

Stary 14.09.2011, 09:59
gigant napisał(a):Wyświetl post
Powiem tak. Rozmawiałem w niedzielę z jednym z trenerów i przekaz był wyraźny. Robert,Stan i Basałaj faktycznie rozmawiali w obecności nadprezesa (nie wiem czy wirtualnej czy osobistej) i wniosek był taki że Maaskant musiał wygrać w piątek z Amiką. Porazka lub remis oznaczały staropolskie WYPIERDALAJ.

Osobiście w to nie wierzę, ale też nie mam też powodu by nie wierzyć mojemu rozmówcy.
Mam nadzieję, że to plotka.Tak jak już pisałem zwolnic Maaskanta można zawsze, mam jednak ogromne wątpliwości czy udałoby się nam znaleźc lepszego od niego trenera.Na polskim rynku na pewno takiego nie ma....
Eppur si muove!
Odpowiedz cytując
FraMat
Senior Member

Od: 03.2003

Stary 14.09.2011, 10:07
Nie wierzę za bardzo w te rewelacje, tym bardziej, ze atmosfera w drużynie jest OK i widac progres tej drużyny, oraz pewien plan budowy.
Już LE jest dla nas bonusem, więc zdziwiłbym sie gdyby boss był mocno rozczarowany tym, że nie dostaliśmy sie do LM w tym roku.
Jest to troche podobna sytuacja jak ta z Petrescu na chwile przed wylotem. Z tym, że Dan choć miał na poczatku sezonu lepszelub porównywalne wyniki w lidze niż dzisiaj Maaskant (do meczu z Amicą) to atmosfera w drużynie i wokoł niej była bardzo nieciekawa i to chyba spowodowało pożegnanie z Rumunem.
Czy ktoś da w końcu jakiemuś sensownemu trenerowi popracować z drużyną w kooperacji z dyrektorem sportowym troche dłużej niż 3 rundy?
To tylko moje zdanie, z którym nikt nie musi się zgadzać

...nie będę wchodził w dalsze dyskusje z idiotą....

Odpowiedz cytując
willow
a.k.a. morgenes

Od: 11.2002

Stary 14.09.2011, 10:11
Martinus napisał(a):Wyświetl post
Mam nadzieję, że to plotka.Tak jak już pisałem zwolnic Maaskanta można zawsze, mam jednak ogromne wątpliwości czy udałoby się nam znaleźc lepszego od niego trenera.Na polskim rynku na pewno takiego nie ma....
Zwolnienie teraz Maaskanta to byłaby największa bzdura.
Może nie jest on, jak wielokrotnie pisałem, jakimś nadzwyczajnym trenerem, ale trudno mi sobie wyobrazić ten burd..l jaki by powstał po przyjściu innego trenera. Nawet gdybyśmy znaleźli jakiegoś lepszego z zagranicy - zaś od nowa taktyka, zgrywanie, inna wizja, inne metody treningowe... brrrr, aż strach pomyśleć.
Jeśli już w ogóle komukolwiek z zarządu Wisły chodzi taki ruch po głowie, to na pewno nie teraz.
Uważam, że zimą powinny być kosmetyczne ruchy transferowe - rozgrywający, lewy obrońca (na więcej nie ma szans według Basałaja) i walczymy o mistrza.
A jak się nie uda - nie przedłużamy kontraktu z Maaskantem i finał.
"Gdy wracam do domu i się zamyśle, myślę o Wiśle..."
K.I.Gałczyński

"I skończył się mecz w Londynie i tak i to jest prawda!!!..."
Odpowiedz cytując
Merkury
Senior Member

Od: 06.2011

Stary 14.09.2011, 10:23
Problem z Cupiałem polega na tym, że On usilnie wierzy, że przy tych nakładach na zespół jest on wstanie awansować do LM czy LE. Niestety ale jeżeli będziemy się obracać w orbicie zawodników tego samego typu co ostatnio tzn. szczyt formy mający dawno za sobą, wiekowych drużyny nie da się zbudować na warunki europejskie. W ten sposób awans do LM Wisły nie będzie nigdy możliwy - to że gramy w LE to już jest ponad nasz stan - z jednym zdrowym napastnikiem w kadrze dodatkowo tylko wypożyczonym. Powiedzmy sobie szczerze trener z tego materiału jakim dysponuje wycisnął praktycznie wszystko po samych zawodnikach widać w przekroju tego sezonu, że margines zapasu do lepszej gry tzw. potencjał drużyny nie jest duży. Jeżeli chcielibyśmy realnie myśleć o LM, potrzebny jest skok jakościowy na jaki przynajmniej przez pryzmat dokonywanych transferów dotychczas się nie zanosi. Trener czy to Maaskant czy jakikolwiek inny w przyszłym sezonie najprawdopodobniej będzie dysponować kompletnie inną drużyną - koniec wypożyczeń, kontraktów, spadek formy zawodników wiekowych etc.. My doszliśmy do pewnego poziomu, na którego pokonanie nie mamy na dzień dzisiejszy materiału piłkarskiego odpowiedniej klasy - dobrych spotkań na wyższym poziomie niż standard ligowy w przeciągu roku rozegranych przez Wisłę można policzyć na palcach jednej ręki a to za mało - tzn. że jesteśmy wstanie rozegrać pojedyncze dobre spotkanie na jakiś czas czego nie jesteśmy w dłuższej perspektywie czasu powtarzać systematycznie.
Odpowiedz cytując
fcb4
Senior Member

Od: 06.2009

Stary 14.09.2011, 10:31
Gdy w tej rundzie zwolniono by Maskaanta w co wątpie jest to znak że w naszym klubie nie było i nie będzie konsekwencji działania a co zatym idzie utwierdzi mnie w 100% przekonaniu że Wisła nie będzie solidnym średniakiem Europejskim wtedy gdy włascicielem będzie Cupiał. Ale myśle że aż tak źle nie będzie i trener zostanie.

Basałaj mówił w wywiadzie dla PS że w następnym zimowym okienu transferowym nie będziemy aż tak mocno zmieniać drużyny że piłkarze którzy mają w nim przejsc są juz obserowani przez Stana i skautów. Czyli możeby spodziewać się 2-3 transferów jakosciowych a nie ilosciowych i dobrze. Ale dla na priorytet do jakiś zwinny ŚO , LO który nie będzie fajtłapą jak Diaz, dobry DP kóry będzie umiał przytyrzymać piłkę i N który strzli wystrczająca ilosc goli na sezon.
Odpowiedz cytując
kacpaw91
Senior Member

Od: 05.2011

Stary 14.09.2011, 10:39
willow napisał(a):Wyświetl post
Uważam, że zimą powinny być kosmetyczne ruchy transferowe - rozgrywający, lewy obrońca (na więcej nie ma szans według Basałaja) i walczymy o mistrza.
A jak się nie uda - nie przedłużamy kontraktu z Maaskantem i finał.
Do tego jeszcze solidny środkowy obrońca grający z Chavezem. W czerwcu kontrakt kończy się Arkadiuszowi Głowackiemu, ale zawsze Stan może znaleźć kogoś lepszego.

Warto przedłużyć też kontrakt z Draganem Paljiciem (uniwersalność) i Michaelem Lameyem (solidny zmiennik na PO i LO) jeżeli będzie grał nadal dobrze. Poza tym koniecznie z Sergeiem Pareiko i Radosławem Sobolewskim. Podobno jeszcze kontrakt kończy się Czekajowi i Kurto.

Wykupić koniecznie Nuneza (o ile nadal będzie dobrze się prezentował)

Poza tym kilka transferów z klubu. Wśród nominowanych: Patryk Małecki, Junior Diaz, Tomas Jirsak, Rafał Boguski, Kew Jaliens, Gordan Bunoza, Milan Jovanić.

Obserwować wypożyczoną młodzież i tę grająca w MESA i ewentualnie zrobić dla niej kilka miejsc w szerokiej kadrze.
Odpowiedz cytując
Gradzik
Senior Member

Od: 02.2004

Stary 14.09.2011, 10:45
Merkury napisał(a):Wyświetl post
Problem z Cupiałem polega na tym, że On usilnie wierzy, że przy tych nakładach na zespół jest on wstanie awansować do LM czy LE. Niestety ale jeżeli będziemy się obracać w orbicie zawodników tego samego typu co ostatnio tzn. szczyt formy mający dawno za sobą, wiekowych drużyny nie da się zbudować na warunki europejskie. W ten sposób awans do LM Wisły nie będzie nigdy możliwy - to że gramy w LE to już jest ponad nasz stan - z jednym zdrowym napastnikiem w kadrze dodatkowo tylko wypożyczonym. Powiedzmy sobie szczerze trener z tego materiału jakim dysponuje wycisnął praktycznie wszystko po samych zawodnikach widać w przekroju tego sezonu, że margines zapasu do lepszej gry tzw. potencjał drużyny nie jest duży. Jeżeli chcielibyśmy realnie myśleć o LM, potrzebny jest skok jakościowy na jaki przynajmniej przez pryzmat dokonywanych transferów dotychczas się nie zanosi. Trener czy to Maaskant czy jakikolwiek inny w przyszłym sezonie najprawdopodobniej będzie dysponować kompletnie inną drużyną - koniec wypożyczeń, kontraktów, spadek formy zawodników wiekowych etc.. My doszliśmy do pewnego poziomu, na którego pokonanie nie mamy na dzień dzisiejszy materiału piłkarskiego odpowiedniej klasy - dobrych spotkań na wyższym poziomie niż standard ligowy w przeciągu roku rozegranych przez Wisłę można policzyć na palcach jednej ręki a to za mało - tzn. że jesteśmy wstanie rozegrać pojedyncze dobre spotkanie na jakiś czas czego nie jesteśmy w dłuższej perspektywie czasu powtarzać systematycznie.
Podpisuję się pod tym.

Z obecnego składu tylko Chavez, Paljic, Jovanovic, Melikson, Iliev ii Biton są na niezłym poziomie.
NA ZAWSZE WISŁA
Odpowiedz cytując
kacpaw91
Senior Member

Stary 14.09.2011, 10:53
Gradzik napisał(a):Wyświetl post
Podpisuję się pod tym.

Z obecnego składu tylko Chavez, Paljic, Jovanovic, Melikson, Iliev ii Biton są na niezłym poziomie.
Paljić jest solidny i uniwersalny, ale na dobrym poziomie są: Pareiko, Jovanović, Chavez, Wilk, Nunez, Melikson i Iliev. Na nich powinno się oprzeć budowę drużyny. Na ławce mogą być Sobolewski, Lamey, Kirm, czy wspomniany Paljić (ważny bo mogący grać wszędzie)
Odpowiedz cytując
Gradzik
Senior Member

Stary 14.09.2011, 10:57
Wilk tylko gracz zadaniowy w obronie. Czyli typowy DM. Nunez nie.
NA ZAWSZE WISŁA
Odpowiedz cytując
Kurz
Senior Member

Od: 11.2006

Stary 14.09.2011, 11:55
kacpaw91 napisał(a):Wyświetl post
Paljić jest solidny i uniwersalny, ale na dobrym poziomie są: Pareiko, Jovanović, Chavez, Wilk, Nunez, Melikson i Iliev. Na nich powinno się oprzeć budowę drużyny. Na ławce mogą być Sobolewski, Lamey, Kirm, czy wspomniany Paljić (ważny bo mogący grać wszędzie)
I zapewne są takie plany. Między wierszami można wyczytać, że klub ciągle poszukuje napastnika, a może dwóch, jeśli nie zostanie Biton. Można spodziewać się, że z dwójki Diaz/Paljić zostanie tylko jeden (może żaden) i na pewno sprowadzimy przynajmniej jednego lewego obrońcę. Ruchy na środku pomocy pewnie zależą od Nuneza. Jeśli zostanie, czeka nas najwyżej uzupełnienie składu o jednego zawodnika, który przyjdzie na miejsce Jirsaka/Garguły (nie ma sensu, żeby Łukasz pozostawał dalej w klubie na podobnych zasadach). Ostatnią kwestią jest sprawa grupy Kirm/Mały/Iliev, jeśli odejdzie Mały, sprowadzimy kogoś w jego miejsce (mam taką nadzieję), bo drugą opcją jest to, że w przypadku kupienia napastnika w stylu Deleva, to on będzie mógł alternatywnie grać albo z boku albo tam gdzie dzisiaj Genkov/Biton.

W obecnej sytuacji nie należy się spodziewać, że sprowadzimy kogoś na prawą lyb środek obrony, tym bardziej, że tym razem transferów będzie zdecydowanie mniej, ale za to mają być bardziej konkretne.

Podsumowując, przypuszczam, że dla klubu obecnie priorytetem jest lewy obrońca i napastnik, taki który będzie robił, taką różnicę w ataku, jaką robi Melikson w pomocy. Pozostałe ruchy będą zależały już w głównej mierze od tego, z kim zdecydujemy się rozstać.
Odpowiedz cytując
kacpaw91
Senior Member

Stary 14.09.2011, 12:12
Wilk tylko gracz zadaniowy w obronie. Czyli typowy DM. Nunez nie.
Paradoksalnie w tym sezonie bramek/asyst ma więcej od Nuneza ; )

Cezary Wilk
El. LM - 6 spotkań (399 minut), 2 gole, 2 asysty
Ekstaklasa - 5 spotkań (258 minut), -, -

Gervasio Nunez
El. LM - 5 spotkań (363 minuty), -, 1 asysta
Ekstaklasa - 5 spotkań (341 minut), -, -
Odpowiedz cytując
Gradzik
Senior Member

Stary 14.09.2011, 12:55
kacpaw91 napisał(a):Wyświetl post
Paradoksalnie w tym sezonie bramek/asyst ma więcej od Nuneza ; )

Cezary Wilk
El. LM - 6 spotkań (399 minut), 2 gole, 2 asysty
Ekstaklasa - 5 spotkań (258 minut), -, -

Gervasio Nunez
El. LM - 5 spotkań (363 minuty), -, 1 asysta
Ekstaklasa - 5 spotkań (341 minut), -, -
Pisząc "Nunez nie" chciałem zaznaczyć, że nie chcę go w Wiśle. A Wilku jest ambitny i może być uzupełnieniem jedenastki w meczach walki, na II połowe
NA ZAWSZE WISŁA
Odpowiedz cytując
szprotson
Socios Wisła Kraków

Od: 06.2005

Stary 14.09.2011, 13:15
Pisząc "Nunez nie" chciałem zaznaczyć, że nie chcę go w Wiśle. A Wilku jest ambitny i może być uzupełnieniem jedenastki w meczach walki, na II połowe
Jakieś argumenty za tym ze kolega nie chce Nuneza w Wiśle prócz własnego widzimisię ?

Ja byłem sceptyczny co do niego ale w każdym następnym meczu mnie przykonywał do siebie jako środkowy pomocnik operujący na lewej flance.
cały nasz chuligański trud tobie ukochana ojczyzno

Odpowiedz cytując
Gradzik
Senior Member

Stary 14.09.2011, 21:19
Wg mnie Nunez jest zbyt wolny i słaby fizycznie. Poza tym naprawdę nieźle. Ale wspomniane braki go dyskwalifikują.
NA ZAWSZE WISŁA
Odpowiedz cytując
zloto
Senior Member

Od: 06.2008

Stary 14.09.2011, 21:56
Wg mnie Nunez jest zbyt wolny i słaby fizycznie. Poza tym naprawdę nieźle. Ale wspomniane braki go dyskwalifikują.
Nom to, żeś "pojechał". Do Nuneza bym się bardziej przyczepił o to co siedzi w jego głowię, facet ma jakieś obawy do bardziej ryzykownych podań, ale nie siła i szybkość, te aspekty u niego są zdecydowanie bardziej na plus.
Odpowiedz cytując
milosz
Senior Member

Od: 07.2011

Stary 14.09.2011, 22:24
zloto napisał(a):Wyświetl post
Nom to, żeś "pojechał". Do Nuneza bym się bardziej przyczepił o to co siedzi w jego głowię, facet ma jakieś obawy do bardziej ryzykownych podań, ale nie siła i szybkość, te aspekty u niego są zdecydowanie bardziej na plus.
100% zgoda.
Byłoby miło też aby nasi facho(f)cy skreślali piłkarzy jednak nie wcześniej niż po rundzie jesiennej (a jeszcze lepiej po całym sezonie), a nie po kilku spotkaniach ...choć to pewnie wymagałoby pewnej wiedzy i rozsądku, tyle że dla niektórych takie myślenie to terra incognita.
Ostatnio edytowane przez milosz : 14.09.2011 o godz. 22:38.
Odpowiedz cytując
joshi
Senior Member

Od: 11.2004

Stary 15.09.2011, 06:53
Nunez to bardzo dobry transfer, momentalnie wskoczył do pierwszego składu, ma technikę, siłę, umie strzelić z dystansu i jest przeambitny.
Odpowiedz cytując
omen69
Senior Member

Od: 11.2005

Stary 15.09.2011, 08:18
LOL jak piłkarz, który biega najwięcej na boisku może być słaby fizycznie? Odpowiednio jak może być zbyt wolny? Wolny i słaby fizycznie biega mało albo nie biega wcale... a Nunez biega najwięcej. Sprawdź sobie jego staty a potem komentuj.
Wrzucę tylko staty z dwumeczu z APOELEM:
W-A Nunez drugi dystans na boisku i pierwszy w Wiśle
A-W Nunez trzeci dystans na boisku i pierwszy w Wiśle

i teraz ciekawostka Gervasio Núñez 11230 w meczu w Krakowie... Ryan Giggs w meczu finałowym LM 11160 a Xavi 11950... Nunez byłyby drugi. Wiem, że to tylko gdybanie ale te statystyki pokazują, że jeśli chodzi o dystans to jest BARDZO DOBRY FIZYCZNIE!
Odpowiedz cytując
westersyl
Guest

Stary 15.09.2011, 09:00
joshi napisał(a):Wyświetl post
Nunez to bardzo dobry transfer, momentalnie wskoczył do pierwszego składu, ma technikę, siłę, umie strzelić z dystansu i jest przeambitny.
Oczywiście, że to bardzo dobry transfer jak na nasze warunki, kwestia tylko tego czy będziemy wstanie go wykupić bo kwota 1.2 mln euro mocno odstrasza. Chłopak jest nadal rozwojowy bo postęp widać już nawet po nim teraz gdzie uczy się grać na nowej dla siebie pozycji.
Jeśli spojrzy ma Polske to takich zawodników w tej lidze nie znajdziemy, silny, wybiegany, dobry technicznie z soczystym strzałem. .Jeśli spojrzymy już na Europe to takich zawodników jest już dużo. Czy jest "wolny" ? To chyba jakiś żart, na pewno szybszy niż Sobl i Wilk a jestem przekonany że se swoją szybkoscią to nawet na skrzydle dałby rade

Mam ograniczenia jeśli chodzi o zawodników z poza UE, dlatego jak już ściągamy południowców to niech to będą ludzie z prawdziwego zdarzenia odgrywający kluczowe role. Myślę że Nunez spełnia te kryteria i warto go wykupić ( miejmy nadzieję, że kwota jest do negocjacji). Jeśli chłopak będzie rozsądnie prowadzony to te pieniądze mogą się w przyszłości zwrócić. Według mnie nie ma sensu go porównywać z Wilkiem bo jest po prostu lepszy do tego młodszy i bardziej rozwojowy. Mam nadzieję, że wyjdzie mu któryś ze strzałów z 20 metrów bo takich goli już dawno nie oglądaliśmy a strzał Gervasio ma bardzo mocny. Dla mnie każdy rzut wolny w obrębie pola karnego na lewą nogę powinien być wykonywany przez Nuneza.

Co do meczu APOELu z Zenitem, jak wiadomo Rosjanie to drużyna nie porównywalnie lepsza od nas, a to co momentami grali tam na Cyprze to wyglądało porównywalnie do nas. Tylko utwierdziło mnie to w tym, że wyciensliśmy tyle i mogliśmy z tego dwumeczu.
Ostatnio edytowane przez westersyl : 15.09.2011 o godz. 09:14.
Odpowiedz cytując
Baala
Senior Member

Od: 11.2007

Stary 15.09.2011, 09:06
Jeśli chodzi o Nuneza to ja jestem pozytywnie nastawiony do niego. Trzeba brć w jego przypadku, że Wisła to jego pierwszy europejski klub, a różnica w graniu między Ameryką (jedną i drugą), a Europą jest ogromna. Zauważcie, że każdy kto z tych kontynentów do nas przechodził pierwszą runde miał najsłabszą ze wszystkich jakie rozgrywał. Dotyczy to Marcelo, Chaveza, Diaza. Także pierwsze pół roku jest na przestawienie sie na bardziej twardy taktyczny futbool. Jeśli Nunez już w tej chwili dobrze się prezentuje to ja jestem przekonany że w następnej rundzie będzie wyglądał jeszcze lepiej.
Odpowiedz cytując
milosz
Senior Member

Od: 07.2011

Stary 15.09.2011, 11:32
No nareszcie kilka głosów rozsądku, generalnie poczekajmy do rundy wiosennej z ostatecznymi ocenami. To czego oczekiwałbym od Nuneza to więcej odwagi w grze do przodu.
Ostatnio edytowane przez milosz : 15.09.2011 o godz. 11:34.
Odpowiedz cytując
Maciuś
bananowy chłopiec

Od: 07.2006

Stary 15.09.2011, 20:46
Co tam zwolennicy Maaskanta, gramy jak Barca? Wynikow tez nie ma.
Odpowiedz cytując
Teqcontroller
Senior Member

Od: 11.2009

Stary 15.09.2011, 20:56
Wygląda na to ze nasi grają pierwszy raz ze sobą o.O
"JEDNA WIARA JEDEN KLUB WISŁA KRAKÓW AŻ PO GRÓB"

Odpowiedz cytując
fanfan
Senior Member

Od: 09.2008

Stary 15.09.2011, 21:03
Maciuś napisał(a):Wyświetl post
Co tam zwolennicy Maaskanta, gramy jak Barca? Wynikow tez nie ma.
Czyli po jednej połowie już taki do dupy jest ? A przecież po mecz z Lechem wszyscy Go na rękach nosili a tu 45 minut i nagle taka zmiana . A co do wyników to głupi jesteś jak uważasz że ich nie ma.
Odpowiedz cytując

Wstecz   Forum Kibiców Wisły Kraków > Wisła Kraków > Wisła Kraków - piłka nożna

Odpowiedź
Narzędzia tematu
Tryby wyświetlania

Zasady wysyłania postów