The White Star Division - Wisła Kraków

Wstecz   Forum Kibiców Wisły Kraków > Wisła Kraków > Wisła Kraków - piłka nożna
Nazwa użytkownika
Hasło

Wisła Kraków - piłka nożna Tutaj możesz spokojnie i rzeczowo porozmawiać o wszystkich tematach związanych z "Białą Gwiazdą". Pokój z założenia zawierać ma tematy dotyczące drużyny.

Odpowiedź

Narzędzia tematu Tryby wyświetlania
rafal777
Senior Member

Od: 09.2005

Ignoruj użytkownika Pomoc
Stary 08.09.2011, 12:29
tofik napisał(a):Wyświetl post
Boguski jako jeden z nielicznych stara sie przyjmować od razu ze zwodem i lubi grać kombinacyjnie, szuka podań po ziemi. Jego duet z Brożkiem to była na prawdę ciekawa kombinacja. Ale właśnie czy on może w ogóle grać ? Bo od czasu meczu z Widzewem gdzie wszedł na kilka minut i asystował Bitonowi go w kadrze nie widzę.
Chłopie jesteś już trochę na tym forum więc naprawdę miej umiar. Pierwszym, na którym psy wieszano i to (m.in. za mecz w Poznaniu) jeszcze za starej Wisły był właśnie Boguski i jego tragiczne przyjęcie. Pierwsze co kazdy mu wypominał to właśnie brak przyjęcia piłki a teraz nagle będziemy sie uciekać do Boguskiego bo go dawno nie widzieliśmy...
W Polsce jest tak zwyczaj postrzegania piłkarzy, im dluzej nie gra tym jest lepszy. Gra Garguła to wszyscy płaczą (i dobrze), że za złaby, że trzeba dac kogokolwiek z ME. Siądzie Garguła na ławce, zmiennik też jest slaby i po 2 meczach powoli zacznie sie dopominanie o Gułę. Po miesiacu będziemy już żadąc jego powrotu, po 2 miechach zostanie uznany najlepszym rozgrywającym w Wiśle. Miejcie ludzie umiar w tym co piszecie.
Odpowiedz cytując
yoda79
Senior Member

Od: 12.2003

Stary 08.09.2011, 13:27
rafal777 napisał(a):Wyświetl post
Chłopie jesteś już trochę na tym forum więc naprawdę miej umiar. Pierwszym, na którym psy wieszano i to (m.in. za mecz w Poznaniu) jeszcze za starej Wisły był właśnie Boguski i jego tragiczne przyjęcie. Pierwsze co kazdy mu wypominał to właśnie brak przyjęcia piłki a teraz nagle będziemy sie uciekać do Boguskiego bo go dawno nie widzieliśmy...
W Polsce jest tak zwyczaj postrzegania piłkarzy, im dluzej nie gra tym jest lepszy. Gra Garguła to wszyscy płaczą (i dobrze), że za złaby, że trzeba dac kogokolwiek z ME. Siądzie Garguła na ławce, zmiennik też jest slaby i po 2 meczach powoli zacznie sie dopominanie o Gułę. Po miesiacu będziemy już żadąc jego powrotu, po 2 miechach zostanie uznany najlepszym rozgrywającym w Wiśle. Miejcie ludzie umiar w tym co piszecie.
Na tym forum bezsensowne jechanie po kimś to norma. Boguski przed starciem z drwalem z Łazienkowskiej był jednym z najlepszych graczy naszej ligi. Gargułę czy Jirsaka bił na głowę.
Tylko Wisła!
Odpowiedz cytując
rafal777
Senior Member

Stary 08.09.2011, 14:18
yoda79 napisał(a):Wyświetl post
Na tym forum bezsensowne jechanie po kimś to norma. Boguski przed starciem z drwalem z Łazienkowskiej był jednym z najlepszych graczy naszej ligi. Gargułę czy Jirsaka bił na głowę.
W mojej wypowiedzi przyczepiłem sie do tragicznego przyjecie piłki przez Boguskiego, co jest faktem. Więc napisz mi proszę gdzie jest bezsensowne jechanie? W którym momencie tak sobie z nim jadę?

Co do samego meczu to ciekaw jestem czy to co Maaskant powiedział zobaczymy na meczu. Zobaczymy czy rzeczywiście ma on wpływ na styl w jakim gra zespoł czy tez zawodnicy podświadomie czując, że są slabsi cofają się i nic nie wychodzi z założeń przedmeczowych. Zobaczymy...
Odpowiedz cytując
yoda79
Senior Member

Od: 12.2003

Stary 08.09.2011, 14:23
rafal777 napisał(a):Wyświetl post
W mojej wypowiedzi przyczepiłem sie do tragicznego przyjecie piłki przez Boguskiego, co jest faktem. Więc napisz mi proszę gdzie jest bezsensowne jechanie? W którym momencie tak sobie z nim jadę?

Co do samego meczu to ciekaw jestem czy to co Maaskant powiedział zobaczymy na meczu. Zobaczymy czy rzeczywiście ma on wpływ na styl w jakim gra zespoł czy tez zawodnicy podświadomie czując, że są slabsi cofają się i nic nie wychodzi z założeń przedmeczowych. Zobaczymy...
To "jechanie" tyczyło się i Twojej wypowiedzi i innych. Może jakieś pozytywy gry Rafała byś znalazł a nie tylko negatywy.
Tylko Wisła!
Odpowiedz cytując
rafal777
Senior Member

Stary 08.09.2011, 14:34
yoda79 napisał(a):Wyświetl post
To "jechanie" tyczyło się i Twojej wypowiedzi i innych. Może jakieś pozytywy gry Rafała byś znalazł a nie tylko negatywy.
Moja wypowiedź była reakcją na wypowiedź jednego z forumowiczów, który liczy na Boguskiego właśnie w kontekście przyjęcia piłki. Nie twierdze, że jest on mega słaby, ale żeby pamietać Boguskiego z dobrego przyjęcia piłki to tak jakby wspominając Ronaldo mówić o jego wspaniałych przechwytach w obronie...
Odpowiedz cytując

Wstecz   Forum Kibiców Wisły Kraków > Wisła Kraków > Wisła Kraków - piłka nożna

Odpowiedź
Narzędzia tematu
Tryby wyświetlania

Zasady wysyłania postów