|
|||||||
| Jak? Gdzie? Kiedy? Pokój z informacjami na temat cen biletów, sposobu dojazdu do stadionu i tym podobnym. Jeśli szukasz informacji na taki temat - sprawdź najpierw tu. Pokój moderowany. |
![]() |
|
|
Narzędzia tematu | Tryby wyświetlania |
|
Senior Member
Od: 03.2009
Offline |
|
|
No to ja od tego sezonu wlacznie z pucharami za kazdym razem musialem okazywac dokumenty + nieraz jeszcze dowod.
![]()
www.wislaszaliki.pl.tl
Kalwaria Bezżydowska |
|
|
|
Senior Member
Od: 04.2011
Offline |
|
|
bo to jest tak że jak siedzisz na najtańszych trybunach to zawsze sie przysrają a jak na d albo e to nigdy nawet możesz nóż wnieść w plecaku bo go nie sprawdzają.
|
|
|
|
Senior Member
Od: 07.2009
Offline |
|
|
Nie do końca. Na C tylko raz zapytał się mnie ochroniarz czy mam legitymacje. Ja na to, ze tak i zaczynam jej szukać, a on żebym szedł dalej. I tyle.
A przeszukiwanie to oczywiście zależy od ochroniarza. Zdarza się taki co 3 razy sprawdzi plecak i Cię przeszuka, a taki co dotknie Cię po plecach i mówi żebyś szedł dalej. |
|
|
|
Senior Member
Offline |
|
|
/\/\ no tak zależy jaki ochroniarz ale na E był mój kumpel na meczu z cracovią był z torbą przechodzi przez bramki i ochroniarz sie go pyta czy ma jakieś niebezpieczne przedmioty on na to że nie a ochroniarz mówi żeby szedł dalej więc ja nie mam pytań.
Powód: c
Ostatnio edytowane przez Wiślak z Azorów : 28.08.2011 o godz. 12:52.
|
|
|
|
Senior Member
Od: 04.2005
Offline |
|
|
Cytat:
2) Ochrona NIE MA PRAWA żądać od ciebie dowodu. Wie ktoś, czy na mecz z Odense jest wymagana karta kibica (wiem, że pytanie już było na poprzedniej stronie, ale odpowiedzi nie było)? |
|
|
|
Senior Member
Offline |
|
|
na Odense nie jest potrzebna KK i ,ochrona ma prawo żądać od ciebie dowodu niestety ...
|
|
|
|
Junior Member
Od: 11.2009
Offline |
|
|
Jesteś pewien?
Regulamin posiadacza biletu napisał(a):
(Wydrukowane na każdym bilecie) |
|
|
|
Senior Member
Od: 04.2006
Offline |
|
|
Tak w ogóle to chciałbym w tym momencie "pozdrowić" ekonomistów, którzy wmawiali na wiosne mi i innym, że ceny biletów na wiosne były za drogie i jakby były tańsze to na mecze chodziłoby dużo więcej osób.
Teraz macie tańsze bilety i gdzie te tłumy na meczach ligowych? Czyżby jednak wyszło na to, że to nie jest tak że jak15 tysięcy kupiło bilety po 30 zł, to w przypadku jakby bilety było po 25 zł to kupiłoby je 23 tysiące kibiców? ![]()
"Nieważne, czy Wisła bedzie wtedy mistrzem Polski, czy ekipą I, II czy III ligową. Swe ostatnie mecze w karierze chcę rozegrać z Białą Gwiazdą na piersi."
|
|
|
|
Socios Wisła Kraków
Od: 06.2005
Offline |
|
|
skąd źródło ?
![]()
cały nasz chuligański trud tobie ukochana ojczyzno
![]()
|
|
|
|
Senior Member
Offline |
|
|
jakie źródło ? na mecze pucharowe nie jest potrzebna KK
|
|
|
|
Senior Member
Od: 02.2007
Offline |
|
|
Jeszcze nie potrzebna? Ja pierdo*e kiedy wprowadzą oni obowiązek KK ? Przez to kolejki po bilety będą takie jakie były na APOEL-u...
![]()
Nie wstydź się patriotyzmu.
WP. |
|
|
|
Member
Od: 07.2011
Offline |
|
|
|
Socios Wisła Kraków
Od: 06.2007
Offline |
|
|
Wg mnie z cenami przesadzili przynajmniej dla tych co nie mają karnetów.
|
|
|
|
Hanys
Od: 12.2003
Offline |
|
|
Nie można było zrobić karnetu na trzy spotkania :/
Tylko 3 mecze, 3 wizyty po bilet. Masakra. Gdzie Ci ludzie z marketingu się uchwali :/ ![]()
MECZE, BRAMKI, SKRÓTY WISŁY Z 20 LAT.
Ponad 1000 GB - coś potrzeba pisz na PW lub e-mail [email protected] 22 płyty DVD, a na nich cały sezon 2017/18 i 2018/19 (mecze, skróty, bramki) oddam za 100 zł + koszt wysyłki |
|
|
|
Senior Member
Od: 05.2005
Offline |
|
|
Patryk stwierdził żeby pikniki nie przychodzili - to teraz marketing musi zarobić na fanatykach.
![]()
TS WISŁA KRAKÓW !!
|
|
|
|
Senior Member
Od: 12.2004
Offline |
|
|
|
|
|
Senior Member
Od: 05.2004
Offline |
|
|
Fuck nie starczy mi na kiełbasę z takimi cenami biletów...
Jak za oglądanie w.......u z mało atrakcyjnym rywalem to sporo sobie życzą. I bez wypowiedzi Małeckiego by nie przyszli więc trzeba pociągnąć od tych którym na "widowisku" troszkę mniej zależy.
Ostatnio edytowane przez MatMario : 29.08.2011 o godz. 19:19.
![]()
jackass: -Sęk w tym, że jak my im sprzedajemy bilety, to bierzemy pełną odpowiedzialność za nich.
Press: -Czyli to klub dystrybuowałby bilety na mecze wyjazdowe? jackass: -I tak to musimy robić,zawsze tak jest. Press: -Przed konfliktem SKWK się tym zajmowało? jackass: -Tak, oni to robili. |
|
|
|
Senior Member
Od: 01.2006
Offline |
|
|
Legia ma droższe na mecze ligowe z Podbeskidziem więc ceny ok
|
|
|
|
Senior Member
Od: 12.2004
Offline |
|
|
|
Senior Member
Od: 04.2004
Offline |
|
|
Ceny są ewidentnie tak ustawione żeby zmusić ludzi do kupienia karnetu. Czy ten manewr okaże się sukcesem przekonamy się wkrótce. W obecnej sytuacji uważam, że bardzo realne jest niesprzedanie wszystkich biletów.
|
|
|
|
Senior Member
Od: 07.2004
Offline |
|
|
jesli nominalnie sa takie same (sam nie sprawdzalem) to biorac pod uwage inflacje znaczy ze faktycznie sa tansze
![]() ![]()
DysoN
|
|
|
|
Senior Member
Offline |
|
|
No i po co takie bajki pisać?
![]() ![]()
jackass: -Sęk w tym, że jak my im sprzedajemy bilety, to bierzemy pełną odpowiedzialność za nich.
Press: -Czyli to klub dystrybuowałby bilety na mecze wyjazdowe? jackass: -I tak to musimy robić,zawsze tak jest. Press: -Przed konfliktem SKWK się tym zajmowało? jackass: -Tak, oni to robili. |
|
|
|
Senior Member
Od: 01.2006
Offline |
|
|
O wiele się nie pomyliłem, a przypominam że to ceny na mecze ligowe a nie na fazę grupową LE
Tfu, na niektóre sektory mają droższe bilety od nas na mecz w LE najtańszy od 35 zł (normalny) , u nas ulgowy od 36 zł. i to z karnetem! Cytat:
Ostatnio edytowane przez CH. : 29.08.2011 o godz. 19:59.
|
|
|
|
Senior Member
Offline |
|
||
|
O wiele nie, ale jednak.
CH. napisał(a):
Zaczynasz mi udowadniać że jednak ceny na Wisła- Odense jest wyższa A teraz piesze, no tak są wyższe ale to przecież LE PADŁEM
Ostatnio edytowane przez MatMario : 29.08.2011 o godz. 20:08.
![]()
|||
|
|
Senior Member
Od: 04.2005
Offline |
|
|
Cytat:
|
|
|
|
Senior Member
Od: 07.2009
Offline |
|
|
Zauważcie różnicę między zarobkami w Krakowie i Warszawie oraz koszt utrzymania.
![]()
13.04.2013r. - mecz z poWIŚLEm Warszawa. "Rudy Włoch działa. Nie ufaj rudym ludziom, bo one rude są."
|
|
|
|
Senior Member
Od: 04.2007
Offline |
|
|
Widzę że niestety pomysłu mini-karnetów na LE nie udało się wprowadzić...
A daleko w przestrzeni i czasie szukać nie trzeba było. Bystrzaki.
Ostatnio edytowane przez Mareq : 29.08.2011 o godz. 22:54.
![]()
|
|
|
|
Socios Wisła Kraków
Od: 06.2007
Offline |
|
|
Wisła teraz też za dobrze nie gra, tak więc ciężko płacić za oglądanie marnego widowiska, do tego dochodzi środek tygodnia, mało atrakcyjny rywal. Bilety powinny być tańsze przynajmniej o 10 zł. każdy.
|
|
|
|
Senior Member
Od: 11.2005
Offline |
|
do ptk. 2 to wcale nie jestem tego taki pewny. Mamy cos takiego jak ustawa o bezpieczeństwie imprez masowych http://www.nettax.pl/dzienniki/du/2009/62/poz.504.htm i np. Art. 20. 1. Służby porządkowe i informacyjne są uprawnione do: 2) legitymowania osób w celu ustalenia ich tożsamości oraz Art. 3. Ilekroć w ustawie jest mowa o: 19) dokumencie potwierdzającym tożsamość - należy przez to rozumieć dowód osobisty, tymczasowe zaświadczenie tożsamości, paszport, prawo jazdy, legitymację szkolną lub studencką, dokument stwierdzający tożsamość cudzoziemca albo inny dokument potwierdzający tożsamość zaopatrzony w wizerunek twarzy i adres zamieszkania osoby. Może nie jest stricte to tak samo ujete ale zapewne o to chodzi, bo na KK nie ma adresu zamieszkania. Nie kończył ktoś prawa może aby potwierdzić/ zaprzeczyć bo ja moge sobie to rozumieć na chlopski rozum. Powód: Uzupełnienie
Ostatnio edytowane przez Ja_Kibic : 29.08.2011 o godz. 23:30.
|
|
|
|
Senior Member
Od: 04.2004
Offline |
|
![]() |
|
|

|