|
|||||||
| Wisła Kraków - piłka nożna Tutaj możesz spokojnie i rzeczowo porozmawiać o wszystkich tematach związanych z "Białą Gwiazdą". Pokój z założenia zawierać ma tematy dotyczące drużyny. |
![]() |
|
|
Narzędzia tematu | Tryby wyświetlania |
|
Tylko Wisła
Od: 11.2002
Offline |
|
|
Widze ze propaganda zawiedzionych dzieciakow ruszyla pelna para. Pareike tez bedziecie wygwizdywac teraz tak jak Pawelka ?
|
|
|
|
Banita
Od: 09.2009
Offline |
|
|
Dzieciaków ?
Mam batonie 35 lat. A to że stwierdzam fakt że Jovanić się stara to tak Was wszystkich boli ?Pawełek - babole. Pareiko - babol. To też fakt. A który jest lepszy niech oceni trener. |
|
|
|
Tylko Wisła
Od: 11.2002
Offline |
|
|
|
Banita
Offline |
|
|
Trenuje w czasie wolnym w Pure (na siłowni). I tego dotyczył mój post.
|
|
|
|
Socios Wisła Kraków
Od: 03.2004
Offline |
|
|
krakus76 - Pareiko miał jedną tak nieudaną interwencję podczas całego pobytu w Wiśle, ogólnie jego interwencje są bardzo pewne. Milan gdy wchodzi do bramki broni ze strachem w oczach, czasami wydaje się nawet niezdarny w swoich interwencjach... Gdzie mu tam do Pareiki...
|
|
|
|
Member
Od: 09.2010
Offline |
|
|
Pareiko niestety tych baboli mial wiecej ( tak na szybko - chocby z Podbeskidziem) i wszystkie braly sie z jego niepewnego chwytu.
|
|
|
|
Banita
Offline |
|
Milan - 26 lat. W przypadku bramkarzy pewności uczy się z czasem. A powtórzę jeszcze raz. Mój post miał dotyczyć tego że Milan zamiast chodzić z kolegami po Galeriach zasuwa prawie codziennie na siłownie. Dziś był rano. W czwartek popołudniu. ps. poza tym to bardzo komunikatywny i otwarty człowiek który widać że angażuje się emocjonalnie z Wisłą.
Ostatnio edytowane przez krakus76 : 27.08.2011 o godz. 13:29.
|
|
|
|
Senior Member
Od: 11.2008
Offline |
|
|
Kto idzie przed meczem na siłownie.. Poza tym ile meczów bronił Pareiko a ile Jovanić? Ten się nie myli co nic nie robi. Pareiko tyle razy nam tyłek ratował że powinien dostać w zamian za to zajebisty kredyt zaufania!! SERGIEJ PAREIKO!!!!
![]()
MY , CHŁOPCY Z REYMONTA , ZNA NAS CAŁA POLSKA , ZA WISŁĘ , ZA NASZ TS , PÓJDZIEMY AŻ PO ŻYCIA KRES!!!
27.08.2011 - Patryk Małecki "wielki Wiślak" pokazuje jaki ma szacunek do WISŁY KRAKÓW.. |
|
|
|
Socios Wisła Kraków
Offline |
|
|
Ja też uważam Milana za bardzo sympatycznego gościa, brawa też należą mu się za takie podejście jak opisujesz. Nie widzę w nim jednak talentu na miarę naszej Wisły, niestety (a trochę o tym wiem, bo sam byłem bramkarzem).
|
|
|
|
Banita
Offline |
|
Jest coś takiego jak ćwiczenia np. rozciągające. Poza tym jeb..ij się kilka razy o glębę to zobaczymy co z ciebie zostanie.I napiszę jeszcze raz. Nie piszę tu kto jest lepszym bramkarzem ale o tym jakie ma podejście do spraw zawodowych. Zamiast zasuwać po kasynach, sklepach itp. woli przeprzerzucać trochę żalastwa na siłowni żeby być w formie. Widać że mu się chce a nie tylko czeka na przelewy bo mu się należy.
Ostatnio edytowane przez krakus76 : 27.08.2011 o godz. 13:41.
|
|
|
|
Senior Member
Od: 08.2007
Offline |
|
|
Panowie, ale my tu mówimy o obsadzie bramki a nie o tym komu należy się tytuł Mistera Publiczności.
Milan jest sympatyczny i zaangażowany, co z tego skoro jest po prostu słabszy od Pareiki? |
|
|
|
Socios Wisła Kraków
Offline |
|
|
No i tym podsumowaniem snyrtinga należałoby zakończyć dyskusję o obsadzie pozycji bramkarza.
|
|
|
|
Senior Member
Od: 07.2006
Offline |
|
Do trenera należy decyzja kto jest aktualnie lepszym bramkarzem... i niech tak pozostanie ... |
|
|
|
Banita
Offline |
|
|
K.u.r.w.a jeden z drugim. Czytajcie że zrozumieniem co się pisze.
A podsumowałeś tekst tym samym co ja wcześniej napisałem. Decyzja należy do trenera. I skończmy ten jałowy temat kto jest lepszym bramkarzem w Wiśle. |
|
|
|
Senior Member
Offline |
|
![]()
MY , CHŁOPCY Z REYMONTA , ZNA NAS CAŁA POLSKA , ZA WISŁĘ , ZA NASZ TS , PÓJDZIEMY AŻ PO ŻYCIA KRES!!!
27.08.2011 - Patryk Małecki "wielki Wiślak" pokazuje jaki ma szacunek do WISŁY KRAKÓW.. |
|
|
|
Banita
Offline |
|
A czy nasi piłkarze są aż tacy dobrzy że powinni leżeć jak to w POlsce jest przyjęte do góry brzuchem ? To pokazał mecz na Cyprze. Dziekuje za uwagę.
Ostatnio edytowane przez krakus76 : 27.08.2011 o godz. 14:09.
|
|
|
|
Senior Member
Offline |
|
![]() ![]() To dajmy Jovanicia do ataku bo Pareiko mimo iż nie ma takiego podejścia jak Milan to jest lepszy bramkarzem. No ale jednak Milan za podejście do zawodu musi mieć skład i już! ![]() ![]() Chłopie obudź się , mamy sierpień 2011 ![]() ![]()
|
|
|
Senior Member
Od: 04.2004
Offline |
|
|
To co dziś po meczu powiedział Mały o piknikach - normalnie ma u mnie szacun do końca życia! Powiedział to o czym każdy myślał. Wielkie brawo dla niego za to. Wielcy kibice co przychodzą od święta i dla nich każdy mecz musi być wygrany - bo przecież płacą ciężkie pieniądze i żądają.
|
|
|
|
Senior Member
Od: 02.2004
Offline |
|
Ludzie, wbijcie sobie do swoich łbów, że Wisła to my, a nie jakieś pseudo gwiazdki. To że Patryczek ubierze koszulkę z JPII czy Pruszcza Gdańskiego, nie daje mu uprawnień do komentowania czegokolwiek, zwłaszcza, jesli sam nie daje od siebie tego, za co płaci mu się grube tysiące. Piłkarze są od grania, a jeśli brakuje jednemu czy drugiemu jaj, żeby oddać życie za Wisłę, to niech idą na drugą stronę błoń. Od pamiętnego meczu z Legią nie mam szacunku dla piłkarzy, zwłaszcza takich, którzy zamiast udowadniać w każdym meczu, że są godnymi noszenia koszulki z Białą Gwiazdą, wolą szukać winnych gdzie indziej. Co to ma do cholery znaczyć?! Piłkarzyk jeden zdrugim przechodzi obok meczu, ma focha jak baba, a kibice mają ich za to po dupciach klepać? Ogarnijcie się ludzie i skończcie z wychwalaniem grajków... |
|
|
|
Senior Member
Od: 11.2010
Offline |
|
|
wyobraź sobie, że gdyby nie pikniki to nie byłoby takiego Patryczka w dzisiejszej Wiśle
![]() |
|
|
|
Senior Member
Od: 12.2006
Offline |
|
![]()
|
|
|
|
Senior Member
Od: 12.2007
Offline |
|
|
Widzę, że (prawie)sami mądrzy ludzie piszą, ale to chyba wina godziny, bo 'chuligani' (nie obrażając nikogo, tym bardziej ludzi co tworzą całe widowiska) z sektora C już śpią. Nad ranem zaczną się wypowiedzi: "dobrze mały mówi, pikniki, kibice sukcesu". A to g*wno prawda i już nie będę się rozpisywał na temat cen biletów jakie "pikniki"płacą, aby zobaczyć tak "wspaniałe" widowisko, a gdyby nie tatuś z mamusią, to większość tych małolatów nawet w TV by meczu nie zobaczyła.
![]()
Tylko jeden klub !
|
|
|
|
Member
Offline |
|
Kibice ''pikniki'', których tak bardzo nienawidzisz to oni głównie kładą pieniądze na funkcjonowanie klubu i to tak na prawdę oni generują główny zysk. Całe szczęście, że jeszcze nikt nie wynajmuje skyboxów, bo jeszcze wzięli by sobie do serca słowa patryczka, a tak na prawdę to oni będą płacić lwią część dochodów. |
|
|
|
Senior Member
Od: 04.2004
Offline |
|
|
No ale ludzie, przegraliśmy pierwszy mecz po rewanżu z Apoelem o którym większość piłkarzy jeszcze myśli i przeżywa. Nic wielkiego się nie stało, nie takie rzeczy już przeżyliśmy. Ale żeby gwizdać od razu? To nie pierwszy raz zresztą. Mogę zrozumieć jakby przegrali 3-4 mecz z rzędu w beznadziejnym stylu, ale 1 mecz w tym sezonie i od razy gwizdy?
|
|
|
|
Senior Member
Od: 05.2010
Offline |
|
|
Zwitter no tu bardziej chodzi o postawe a nie sam wynik. Jakby cisneli caly mecz a przegrali 0-1, ok zdarza sie. Ale ....a.. przeszli obok meczu i jeszcze maja czelnosc krytykowac kibicow?
|
|
|
|
Junior Member
Od: 10.2009
Offline |
|
|
Mam nadzieje że po dzisiejszej wypowiedzi nastąpi koniec ery Patryka w Wiśle.
|
|
|
|
Senior Member
Offline |
|
![]()
Tylko jeden klub !
|
|
|
|
Senior Member
Od: 02.2004
Offline |
|
Jakby grajki angażowały się w wykonywanie swojej PRACY za którą się im PŁACI ogromne pieniądze, tak jak angażują się kibice PŁACĄC za bilety, bylibyśmy w czołówce drużyn europejskich. Jak jeden czy drugi nie potrafi sobie radzić z presją (a reprezentowanie barw Wisły to poza honorem też ogromna odpowiedzialność), nie powinien grać w Wiśle, a tym bardziej wypowiadać się na temat kibiców. |
|
|
|
Socios Wisła Kraków
Od: 02.2005
Offline |
|
![]() Problemem są wynalazki które zapłacą 20 zeta i domagają się polskiej Barcelony.Jeśli jej nie dostaną to zjebią swój zespół bo myślenie jest -zapłaciłem więc żądam wygranej.A że zazwyczaj nie mają pojęcia o piłce to każdą porażkę podsumują - opierdalali się To jest bardziej przykre niż nasza dzisiejsza gra. ![]()
94 - Allah Akbar!!
|
|
|

|
||||||
![]() |
| Narzędzia tematu | |
| Tryby wyświetlania | |
|
|