The White Star Division - Wisła Kraków

Wstecz   Forum Kibiców Wisły Kraków > Inne > Hyde Park Sportowy (moderowane)
Nazwa użytkownika
Hasło

Hyde Park Sportowy (moderowane) Odpowiednie miejsce do wymiany poglądów na tematy sportowe, nie tylko piłkarskie, nie dotyczące jednak bezpośrednio "Białej Gwiazdy". O sytuacji w reprezentacji, innych polskich klubach czy ligach na świecie oraz o innych dyscyplinach sportu piszcie

Odpowiedź

Narzędzia tematu Tryby wyświetlania
Vinci
Socios Wisła Kraków

Od: 03.2005

Ignoruj użytkownika Pomoc
Stary 25.08.2011, 20:24
Śląsk niestety pogrzebał swoje szanse w pierwszym meczu. Uważam jednak, że w tym roku ładnie w pucharach pograli i doświadczenie będzie procentowało później. Zarówno sportowe, jak i organizacyjne. Rewanż zresztą, chyba sam Lenczyk uważał za wariant honorowego pożegnania...

A Legia?

He he...stary dobry wróg. Ze względu na rywala, Rosjan, którzy nie pierwszy raz skandowali antypolskie hasła, w jakimś tam stopniu patrzyłem na nich przychylnym okiem. Na taki terenie jak dawne ZSRR nigdy nie będzie dla nas przyjemnie, a już wystarczy tej obłudy ze strony wschodniej komuny. Nic mnie tak nie cieszy, jak fakt, że skopali im dupe Polacy. Do tego jest jeszcze wątek Skorży, który swego czasu w Krakowie bardzo był lubiany. Szczególnie przez kibiców.

Nie ma co popadać w zachwyt nad Legią, ale za sam fakt, ze pojechali z czerwonymi mnie cieszy. Taka piłkarska Bitwa Warszawska
A jak komuś na forum przyjdzie do głowy solidaryzować się z Moskalami, którzy tak pięknie nam współczuli i dokładnie wyjaśnili katastrofę, to zalecam konsultacje

Ponosząc się fantazji życzę nam wszystkim byśmy trafili na Legię w LE po wyjściu z grupy i tam ich przeczołgali, jak ostatnio w Krakowie. To dopiero będą emocje
Ostatnio edytowane przez Vinci : 25.08.2011 o godz. 20:26.
"Kradzione szczęścia nie daje..."
Odpowiedz cytując

Wstecz   Forum Kibiców Wisły Kraków > Inne > Hyde Park Sportowy (moderowane)

Odpowiedź
Narzędzia tematu
Tryby wyświetlania

Zasady wysyłania postów