|
|||||||
| Hyde Park Sportowy (moderowane) Odpowiednie miejsce do wymiany poglądów na tematy sportowe, nie tylko piłkarskie, nie dotyczące jednak bezpośrednio "Białej Gwiazdy". O sytuacji w reprezentacji, innych polskich klubach czy ligach na świecie oraz o innych dyscyplinach sportu piszcie |
![]() |
|
|
Narzędzia tematu | Tryby wyświetlania |
|
|
|
Member
Od: 06.2011
Offline |
|
Tyle że Szkoci uwierzyli po 5 minutach, że jest już po meczu - w takim wypadku, gdy wydarzy się coś złego (bramka przeciwnika), trudno jest potem ponownie się zmobilizować w takim samym stopniu jak na poczatku.Lubie Wrocław jako miasto, ale gra Śląska w pucharach w tym sezonie to na razie pasmo szczęścia, które właśnie się skończyło; w miarę ciekawie w ofensywie (ale nieskutecznie), słabiutko w obronie. ... a w ogóle to potraktujmy mecz Śląska z Dundee jako wyjątek od reguły ![]()
Ostatnio edytowane przez zizou : 20.08.2011 o godz. 21:11.
![]()
"Zastanów się dwa razy zanim powiesz coś głupiego. Lepiej utrzymywać innych w niewiedzy niż od razu dać im pewność".
|
|
|
|
Senior Member
Od: 05.2006
Offline |
|
|
Mecz pokazał, że nie mam racji. Pan Orest Lenczyk zrobił dobre transfery. Tyle.
|
|
|
|
Senior Member
Od: 04.2006
Offline |
|
|
szczególnie wasiluk-wspaniały transfer
. Swietnym zagraniem przyczynił sie do gola Ljuboji. Zreszta to co pokazywał w starciu z Rapidem... . Ktoś kto grał kiedyś w koszulce w paski i przyszedł z tego klubu nie może mieć pojęcia o graniu. Tam takich nie biorą . |
|
|
|
Senior Member
Od: 05.2006
Offline |
|
|
Nie chciałem ciągnąć tematu dlatego tak napisałem, choć uważam tak jak uważałem wcześniej. Dziennikarze mają prawo przycisnąć Oresta w takiej sprawie. Na pewno nie odbierze mu to dorobku trenerskiego, który ma, a także świetnej pracy jaką wykonał we Wrocławiu.
|
|
|
|
Pro Publico Bono
Od: 08.2003
Offline |
|
|
"Druzja" robią wszystko aby kibice Legii nie dotarli na mecz.
To pewnie za tą flagę z Leninem ![]() Cytat:
Edit: Dużej części kibiców jednak nie wpuszczono. Postali na granicy z Łotwą po czym ich zawrócono. Bali się powtórki z 1610 ? ![]()
Ostatnio edytowane przez Ela : 25.08.2011 o godz. 13:54.
|
|
|
|
Pro Publico Bono
Offline |
|
|
Na Niezależnej piszą, że cofnięcie Legionistów z granicy było związane z oprawą.
http://niezalezna.pl/15136-rosja-zat...ow-za-smolensk Cytat:
|
|
|
|
Senior Member
Od: 07.2004
Offline |
|
|
Z drugiej strony, co to ma wspolnego z pilka nozna?
![]()
DysoN
|
|
|
|
Socios Wisła Kraków
Od: 07.2007
Offline |
|
|
Jakby ruscy przyjechali z polityczną oprawą do Polski to wyzywano by ich od bolszewików, stalinowców itp. Zresztą bez tego i tak ich wyzywano
![]() Taka Polska mentalność. Widzimy tylko jedną stronę medalu. Moim zdaniem większość winy zapewne i tak leży po stronie rosyjskiej, ale jak widać na cała. Oczywiści mam na myśli sprawę z kibicami. Abstrahuję od historii, Smoleńska, Kaczyńskiego, Putina, Tuska itp, itd. Tak jak Ela pisze poniżej powinno się skończyć na zabraniu oprawy i wpuszczeniu kibiców bez niej. Ale wszyscy wiemy jakie są napięte stosunki z Rosją, więc nie wiem skąd zdziwienie. A granice rządzą się swoimi prawami. Kiedyś wracałem autobusem z Ukrainy i nas trzymali 26 godzin, bo gościu przewoził o 0,25 l wódy za dużo niż można. Masakra. Nadużywają swych praw i tyle.
Ostatnio edytowane przez Proud : 25.08.2011 o godz. 14:32.
![]()
Zlekceważą twój głos
Którym wróżysz im los Od jakiego ich nic nie wyzwoli Bo zabije ich las Rąk co klaszczą na czas W marsza rytm co śmierć niosąc nie boli Patrz jak piją i żrą Twoją żywią się krwią I żonglują słowami twych pieśni Lecz nic nie śni im się A najlepiej wiesz że Nie istnieje wszak to co się nie śni. Jacek Kaczmarski |
|
|
|
Senior Member
Od: 11.2002
Offline |
|
|
Taka Polska mentalność. Widzimy tylko jedną stronę medalu. Cytat:
![]()
WISŁA PANY !!
|
||
|
|
Pro Publico Bono
Offline |
|
|
Nic.
Tyle, że w takim wypadku zabiera się transparent przy wejściu na mecz i zabrania się podobnej oprawy. Nie na granicy. Całonocna rewizja i przetrzymywanie kibiców na granicy zdecydowanie nie jest na porządku dziennym ( ani nawet nocnym )
Po prostu im je skrojono. Nie na granicy, przez służby tylko "prywatnie" na terenie Warszawy ![]()
Ostatnio edytowane przez Ela : 25.08.2011 o godz. 14:30.
|
|
|
|
Pro Publico Bono
Offline |
|
|
|
Senior Member
Od: 01.2008
Offline |
|
|
Spartak ma taką dziurawą obronę że awans Legii może dziś stać się faktem... mam nadzieję że utrą nosa tym kacapom...
Chyba tylko jakby Amica grała z kacapami to byłbym za ruskimi dziś... ![]() ![]()
"Ciągle powtarzam to piłkarzom: Lechia to nie imienny u cioci Jadzi. To symbol daleko wykraczający poza sport." - Bobo K.
|
|
|
|
Senior Member
Od: 11.2006
Offline |
|
|
Legia ich momentami nieźle ciśnie. Miała z resztą też poprzeczkę. I prawda jest taka, że to się da oglądać. Może i odpadną, ale nie bez walki.
|
|
|
|
Senior Member
Od: 07.2011
Offline |
|
|
legia w przeciwieństwie do Wisły nie miala przed rewanżem nic do stracenia a mogła tylko zyskać więc żadne zaskoczenie,że idą do przodu.
|
|
|
|
Senior Member
Offline |
|
|
|
Senior Member
Od: 10.2006
Offline |
|
|
Nie wygląda to źle. Coś wyczuwam niespodziankę w tym meczu.
|
|
|
|
Senior Member
Offline |
|
|
Goooooooooool!
|
|
|
|
Senior Member
Od: 01.2008
Offline |
|
|
Bramka życia w takim meczu... już jest dogrywka... dalej Legia!
Chciałbym żeby Śląsk pokazał dziś taką determinację... to może 3 zespoły jednak w tym roku zobaczymy w pucharach... ![]()
"Ciągle powtarzam to piłkarzom: Lechia to nie imienny u cioci Jadzi. To symbol daleko wykraczający poza sport." - Bobo K.
|
|
|
|
Member
Od: 05.2011
Offline |
|
|
brawo legia!
choc kibicuje Wiśle to w pucharam trzeba wszystkim kibicowac, bo to Polskie kluby i grają tez dla nas(20% krajowego na co gra tez legia idzie do nas na konto;p)z gry legia zasluzyla na remis i mam nadzieje ze strzela trzecią bramkę i bedziemy miec kolejny polski zespół w LE...trzymam kciuki i za legie i za Śląska bo ten tez może zaskoczyć ![]() pzdr. |
|
|

|
||||||
![]() |
| Narzędzia tematu | |
| Tryby wyświetlania | |
|
|