|
|||||||
| Wisła Kraków - piłka nożna Tutaj możesz spokojnie i rzeczowo porozmawiać o wszystkich tematach związanych z "Białą Gwiazdą". Pokój z założenia zawierać ma tematy dotyczące drużyny. |
![]() |
|
|
Narzędzia tematu | Tryby wyświetlania |
|
|
|
Senior Member
Od: 06.2003
Offline |
|
|
Odpuszczamy lige calkowicie
Jak bedziemy grac w pucharach do grudnia to wlasnie do grudnia odpuszczamy.. Powodzenia... Za rok nie bedzie ani mistrza ani pucharow... Nie wyglupiajmy sie ,kazdy normalny klub potrafi grac na dwa fronty tylko My wiecznie przemeczeniu po rozegraniu raptem 8 meczow... |
|
|
|
Senior Member
Od: 02.2007
Offline |
|
Wisła nie chce awansować do LM, by walczyć o wyjście z grupy - chodzi o sam prestiż gry w elicie i ogromne przychody dla klubu, bo nie oszukujmy się, będziemy w każdej grupie chłopcami do bicia. Mecze w LM będą odskocznią od szarej ligowej rzeczywistości i nagrodą za ciężką pracę, ale i tak najważniejsza będzie walka o obronę tytułu. ![]()
Jestem z Krakowa i jestem z tego dumny!
|
|
|
|
Piknik
Od: 03.2004
Offline |
|
|
Nie. Tu chodzi tylko o to, żeby nie było zarzutów dla Maaskanta, że nie wykorzystał szansy na awans do LM w 100%. Nasz trener uczepił się szansy, którą dał mu los i nie chce ryzykować w Kielcach.
Moim zdaniem ma rację. ![]()
Uma vez Flamengo, sempre Flamengo
|
|
|
|
Guest
|
|
Jeśli awansujemy to za kilka lat będziemy wspominać mecze z Manchesterm a nie z Koroną dla której gra z Wisła jest meczem sezonu.
Ostatnio edytowane przez westersyl : 19.08.2011 o godz. 17:47.
|
|
|
|
Senior Member
Od: 06.2003
Offline |
|
|
O Bozee....
Bo ejstemy przed szansa itd....itp.... I co z tego Jestescie z Wisla od roku ,od dwoch lat czy od 15 moze Ja pzrezylem wszystkie zalamania ,wzloty i upadki dlatego jestem wyczulony i jakos mnie to nie podnieca gadanie typu"Ten jeden mecz".. Kazdy mecz jest dokladnie tak samo wazny jak rewanz z Apoelem ,ale jezeli My wmowimy naszym gwiazda ze to jest najwazniejszy mecz to wiadomo ze chociazby w Kielcach odwala swoja panszczyzne i tyle. J a w przeciwienstwie do Was wymagam od Wisly duzo wiecej a nie tylko "Tego jednego meczu" co zreszta smiesznie brzmi... Jezeli mamy wygrac tylko "Ten jeden mecz" to po co w ogole gramy w lidze Wycofajmy sie z ligi no bo w koncu "Ten jeden mecz" jest najawzniejszy... Ochloncie i przestancie sie podniecac... Ja juz to robilem wielkrotnie prze kilka dobrych lat-teraz juz to mi przeszlo.... bedzie co bedzie... |
|
|
|
Senior Member
Od: 02.2007
Offline |
|
|
@63,5 KG:Oho, już się zaczyna "koronny" argument - długo kibicuję Wiśle, przeżywałem wzloty i upadki - nie Ty jeden.
Prawda jest taka, że przed ważnym meczem o LM trafiliśmy na najgorszego możliwego przeciwnika (nie licząc meczów prestiżowych) - brutali z Kielc, którzy urządzą sobie polowanie na nogi naszych piłkarzy. Ten mecz trzeba zagrać, ale rzucać wszystko co najlepsze na Koronę byłoby - delikatnie mówiąc - głupotą. I nikt nie mówi o odpuszczaniu tego meczu, tylko o szansę dla dublerów. ![]()
Jestem z Krakowa i jestem z tego dumny!
|
|
|
|
Senior Member
Od: 09.2008
Offline |
|
|
|
|
|
Senior Member
Od: 11.2002
Offline |
|
Zacznij z łaski swojej wymagać też od siebie i się chłopie ortografii poucz, bo twoja wypowiedź okraszona takim bykiem staje się śmieszna. |
|
|
|
Senior Member
Od: 01.2005
Offline |
|
|
Osman Chavex napisał(a):
Z blogu Chaveza na weszło. EDIT: Dla graczy takich jak Garguła, Pajlić, Bunoza czy Jirsak to już ostatni dzwonek żeby pokazać trenerowi, że na coś się jednak mogą przydać (zakładając, że dla ostatniego nie jest już za późno). Jeżeli są za słabi żeby zastąpić kolegów z żenująco słabą Koroną, to znaczy że powinni powoli (?) zacząć się rozglądać za innym pracodawcą. Chyba, że odpowiada im wizja podziwiania od następnego okienka meczy Wisły z perspektywy trybun. Jirsak już wie jakie to uczucie, Garguła jest jeszcze drugim środkowym pomocnikiem na ławce. Niektórzy apelowali o szansę dla Łukasza - lepszą miał tylko z Podbeskidziem. Ta może być ostatnia.
Ostatnio edytowane przez wolfy : 20.08.2011 o godz. 00:49.
![]()
Już za cztery lata,
Już za cztery lata, Może będzie Ekstraklasa!
|
|
|
|
Senior Member
Od: 11.2002
Offline |
|
|
Powiem krótko: W pełni rozumiem i popieram decyzję Maaskanta o wystawieniu na mecz w Kielcach dublerów. I nie oznacza ona, że oddajemy spotkanie walkowerem.
![]()
Jaroo1: "okazało się, że gracze co się sprawdzają w Polsce są z 2 ligi hiszpańskiej. Nic w tym odkrywczego nie ma, byłoby dziwne gdyby się nie sprawdzali."
(...) "Polaków na rynku to mamy do wyboru praktycznie zero w porównaniu do chociażby rynku europejskiego. Ogólnie poziom Polakow jest słabszy niż graczy z zachodu, dlatego logiczne jest że łatwiej znaleźć kogoś na zachodzie, nawet z II-V ligi - zależy od kraju, bo np w Hiszpanii można znaleźć dobrego gracza w niższej lidze" |
|
|
|
Senior Member
Offline |
|
|
Ostatnio edytowane przez fanfan : 19.08.2011 o godz. 17:48.
|
||
|
|
Senior Member
Od: 01.2006
Offline |
|
|
|
Senior Member
Offline |
|
|
Ale nikt tego meczu nie chce odpuszczać . To że wystawiamy rezerwowy skład to nie znaczy że nie walczymy o zwycięstwo . Trener mówił że powalczą o zwycięstwo ale z remisu tez będzie zadowolony więc dlaczego wszyscy to interpretują tak jakbyśmy mieli ten mecz odpuścić ?
|
|
|
|
Senior Member
Od: 10.2006
Offline |
|
liga tez jest wazna, sam twierdzilem ze nie podoba mi sie odpuszczanie spotkan w lidze, ALE: GRAMY Z BURAKAMI zrozum to wreszcie |
|
|

|
||||||
![]() |
| Narzędzia tematu | |
| Tryby wyświetlania | |
|
|