The White Star Division - Wisła Kraków

Wstecz   Forum Kibiców Wisły Kraków > Inne > Hyde Park Sportowy (moderowane)
Nazwa użytkownika
Hasło

Hyde Park Sportowy (moderowane) Odpowiednie miejsce do wymiany poglądów na tematy sportowe, nie tylko piłkarskie, nie dotyczące jednak bezpośrednio "Białej Gwiazdy". O sytuacji w reprezentacji, innych polskich klubach czy ligach na świecie oraz o innych dyscyplinach sportu piszcie

Narzędzia tematu Tryby wyświetlania
Prev Poprzedni post   Następny post Next
rafkur
Socios Wisła Kraków

Od: 10.2007

Ignoruj użytkownika Pomoc
Stary 18.08.2011, 20:48
Panie Sartre - a może Kowalczyk:
1) jest obiektywny ( co w sumie wyklucza punkt nr 2 ))
2) więcej wymaga od swojego klubu?
Co do Ljuboji czy jak się tam go odmienia - ok, grać potrafi ale chyba jednak będziecie mieć z nim problem. Dzisiaj zdążył już "sobakować" chyba na Kucharczyka. Dodatkowo odwala niezły teatr przed sędziami. w powtórkach widać, że nie ma racji. Kochany raczej za to nie będzie i zaczną lecieć kartki.
Szczerze mówiąc z perspektywy TV ( wiem, wiem, na stadionie niosą emocje) Spartak nie pokazał nic specjalnego. W pierwszej połowie chyba nie do końca wiedzieli o co chodzi. Po prostu zrobili swoje. Legia grała na fali entuzjazmu tak gdzieś do 35 min. Potem zaczęło się "umieranie". Gole na 2:1 i na 2:2 trochę z dupy.

Tak czy srak szacun za pozdrowienia dla kacapów. Dzisiaj był ten jeden dzień w roku kiedy Wam dobrze życzyłem

A co do Śląska to nie da się na to patrzyć w drugiej połowie. Dramat. Ale i tak w sumie gratulacje bo większość na nich postawiła krzyżyk już na starcie a jednak coś tam uciułali tych punktów w Europie.
Ostatnio edytowane przez rafkur : 18.08.2011 o godz. 20:54.
Odpowiedz cytując

Wstecz   Forum Kibiców Wisły Kraków > Inne > Hyde Park Sportowy (moderowane)

Narzędzia tematu
Tryby wyświetlania

Zasady wysyłania postów