|
|||||||
| Wisła Kraków - piłka nożna Tutaj możesz spokojnie i rzeczowo porozmawiać o wszystkich tematach związanych z "Białą Gwiazdą". Pokój z założenia zawierać ma tematy dotyczące drużyny. |
![]() |
|
|
Narzędzia tematu | Tryby wyświetlania |
|
|
|
Senior Member
Od: 07.2011
Offline |
|
|
2-0 daje awans, teoretycznie bo o taki wynik łatwo nie będzie.
|
|
|
|
Socios Wisła Kraków
Od: 07.2009
Offline |
|
|
A kiedy my ostatnio strzelili 2 bramki na zero z tyłu? serio.
|
|
|
|
Senior Member
Od: 08.2007
Offline |
|
|
|
Senior Member
Od: 04.2009
Offline |
|
|
w ostatnich 13 meczach strzeliliśmy 8 bramek = 0,6 bramki na mecz w lidze! Jeden zawodnik powinien strzelić te 8 bramek! Dosłownie jeden! W tych 13 meczach. ![]()
Kiedyś w Wiśle grali reprezentanci Polski, kiedyś Reprezentacja Polski opierała się na zawodnikach Wisły, a teraz ? Teraz nastały czasy, że Reprezentacja opiera się na cudzoziemcach, a Wisła na piątym sorcie europejskim ...
- 1906 poparcia ikon Wisły Kraków S.A. Arek Głowacki za 10 lat wspaniałych występów, z czego za 299 występy Tomasz Frankowski za 253 występy / 156 bramek Paweł Brożek za 246/ 110 bramek Marcin Baszczyński za 9 lat na R22 i 334 występy |
|
|
|
Senior Member
Od: 07.2011
Offline |
|
|
Jedyna nadzieja to obiecanie dodatkowej kasy za awans,tylko to może sprawić,że odchodzącym w lecie będzie się chciało powalczyć o ten awans.
|
|
|
|
Senior Member
Od: 11.2009
Offline |
|
|
Żadnej dodatkowej kasy!!!Oni i tak już sporo zarabiają.A za to co prezentują w tym sezonie to powinni każdemu kibicowi obecnemu na R22 dopłacać po 200zł do biletu rekompensaty za to gówno jakie przychodzi nam oglądać.Z Ruchem mają zapieprzać od 1 do 90 minuty tak że murawa ma się zwijać im pod nogami i tego trzeba od naszych gwiazdek wymagać!!!
|
|
|
|
Senior Member
Od: 05.2011
Offline |
|
Przestawiłeś wszystko - to ONI SĄ DLA NAS a nie my dla nich. ![]()
PS:(...)Skąd ta lojalność?
Kamil Kosowski: "To jest lojalność wobec herbu, wobec kibiców, nie wobec właściciela." "de oppresso liber" |
|
|
|
Senior Member
Od: 09.2005
Offline |
|
|
A za chwile trzeba im będzie dawać premie za utrzymanie jak to ma miejsce co roku przy Kałuży?! Ja bym im nie wypłacał żadnej kasy od momentu wypadnięcia poza czołową 5-tkę.
|
|
|
|
Junior Member
Od: 09.2003
Offline |
|
|
... nie biadolić tylko kupować bileciki i wszyscy widzimy się na Ruchu. Warunki są idealne w lidze nam nie idzie, nie strzelamy bramek, pierwszy mecz w plecy ale ... kiedyś trzeba się przełamać, wystarczy 2:0 i gramy w pucharach wiec nie biadolić - więcej wiary panowie i panie
![]()
Ojczyzna Polska miasto Kraków
Niechaj nam żyją tysiące lat Wraz z nimi w blasku Białej Gwiazdy Kochana nasza WISEŁKA TYLKO WISŁA |
|
|
|
Socios Wisła Kraków
Offline |
|
|
Wisła - Skonto 2-0
Wisła - lechia . ok możemy spać spokojnie. Damy radę. |
|
|
|
Senior Member
Od: 08.2007
Offline |
|
|
|
Senior Member
Od: 04.2009
Offline |
|
|
czyli u siebie było to 7 miesiecy temu ostro
![]()
ARMIA BIAŁEJ GWIAZDY
PRZEMYŚL |
|
|
|
Senior Member
Od: 08.2003
Offline |
|
|
Panowie... to co dzisiaj widzimy nie jest wina Maaskanta, Stana czy Probierza, to konsekwencja kilku lat konsekwentnie nieudolnej polityki kadrowej, która sprowadziła nasza Wisełkę po równi pochyłej do tego miejsca w jakim jesteśmy, a w jakim jesteśmy? To już każdy widzi, z drużyny którą można było nazwać średniakiem europejskim, drużyny która w kraju siała postrach, a na własnym stadionie nie przegrywala kilkuletnimi seriami, zrobiono zlepek europejskich odpadów, wyprzedając latami najlepszych zawodników, a na ich miejsce sprowadzając piłkarzy w żadnym stopniu nie będących w stanie dorównać poprzednikom.... i tak raz po raz, raz po raz.... powoli cofając się do tyłu.
Kiedyś na miejsce Kosy sprowadzono Zienczuka, którego nie jednokrotnie na tym forum wyzywano od drewna itp, dzisiaj oglądając mecz przecieram oczy i jedyne co przychodzi mi na myśl to "Zieniu Wróć" i w tym momecie nie wiem czy się smiać czy płakać... ![]()
Czy wygrywasz czy nie.... <3
|
|
|
|
Socios Wisła Kraków
Offline |
|
|
No to teraz kolejny cel by uratować sezon... Spuścic judaszy w rynsztok.
|
|
|
|
Senior Member
Od: 03.2009
Offline |
|
|
Jedyny, powiedziałbym nawet...
![]()
Dziś tylko wiara pozostała w nas
Że przyjdzie kiedyś taki czas, Że na drzewach zamiast liści Będą wisieć komuniści! UWAGA!!! Z OKAZJI OTWARCIA STADION ZAMKNIĘTY! |
|
|
|
Senior Member
Od: 03.2004
Offline |
|
|
To był drugi mecz z rzędu, który przegrywamy wyraźnie i w pełni zasłużenie.
![]() ![]() Jak zniszczyć Państwo wg Sun Tzu(„Sztuka wojny”): http://wolnemedia.net/polityka/instr...korzyc-narody/ |
|
|
|
Member
Od: 05.2005
Offline |
|
|
Zaskakujei mnie wielkie ZDZIWIENIE na forum, że dostaliśmy baty z Ruchem. Tak jakbyśmy byli na fali wznoszącej, po serii - przypuśmy - czterech zwycięstw z rzędu. Tak jakbyśmy nie grali padliny od dłuższego czasu. Tak jakby od zwolnienia Maaskanta działo się cokolwiek sensownego w tym klubie. Tak jakbyśmy cofnęli się kilka lat wcześniej. Nie za bardzo mam teraz siłę się rozpisywać ze względu na późną porę. Poziom profesjonalizmu w Wiśle jest wprost proporcjonalny do poziomu buractwa, amatorstwa i kolesiostwa. Wobec wymienionych pr zeze mnie "cech" zatrudnienie Maaskanta było takim samym błędem jak jego zwolnienie. Trzeba być idiotą pokroju Janusza Wojciechowskiego by twierdzić, że zatrudnienie szkoleniowca w dużym klubie ma coś wspólnego z podpisaniem umowy z szefem działu sprzedaży, członkiem rady nadzorczej czy kierownikiem działu marketingu.
Zadziwia mnie Bogusław Cupiał. Zadziwia mnie to w jakich czasach i z jakim rozmachem zainwestował w Wisłę. Równie mocno, a może nawet bardziej, zadziwia mnie to co robi z nią obecnie. Powód: powtórzenie
Ostatnio edytowane przez vilgefortis : 04.04.2012 o godz. 02:00.
![]()
WPR
|
|
|
|
Member
Od: 04.2010
Offline |
|
|
Nie powinno być tego karnego.
![]()
Kibic Legii Warszawa.
|
|
|
|
Senior Member
Od: 11.2006
Offline |
|
|
|
Member
Od: 04.2010
Offline |
|
Według mnie karnego nie powinno być ale sędzia rządzi i już! ![]()
Kibic Legii Warszawa.
|
|
|
|
Senior Member
Od: 05.2011
Offline |
|
|
weszlo.com napisał(a):
|
||
|
|
Senior Member
Od: 11.2006
Offline |
|
|
|
Koneser
Offline |
|
|
Jak nie zakwalifikują się do pucharów to http://www.youtube.com/watch?v=Pb0noWdOGF8
|
|
|
|
Senior Member
Od: 02.2004
Offline |
|
|
Panie Cupiał czas chyba na nowego trenera, bo ten coś czarować nie potrafi.
![]()
.
. |
|
|
|
Socios Wisła Kraków
Od: 05.2003
Offline |
|
|
Teraz zatrudnimy czarownika z reklamy kropelki Szrot zagraniczny zamienimy na szrot krajowy ![]() |
|
|
|
Senior Member
Od: 08.2010
Offline |
|
|
Tia, powinni ściągnąc jakiegoś zaklinacza węży z Czarnej Afryki.
|
|
|
|
Socios Wisła Kraków
Od: 06.2005
Offline |
|
|
Juniora Diaza ? ja bym gwizdnął biorac pod uwage drugiego karnego dla Barcelony w Lidze Mistrzów we wczorajszym meczu
![]()
cały nasz chuligański trud tobie ukochana ojczyzno
![]()
|
|
|
|
Senior Member
Od: 10.2006
Offline |
|
|
|
Senior Member
Od: 08.2003
Offline |
|
|
Na chłodno oceniam, że do bramki na 1:1 Wisła była lepsza. Później zaczęła grać na czas co w 50 minucie meczu jest czymś absurdalnym... Ruch grający do momentu straty bramki na 50% swoich możliwości, ewidentnie oszczędzał swoje siły na mecz sezonu jaki ma w sobotę. Po bramce na 1:1 Chorzowianie włączyli drugi bieg potem trzeci, a Wisła dalej jadąca dalej na jedynce nie wiedziała co się dzieje. Faulu Diaza na karnego moim zdaniem nie było jak sugerował komentator oraz sugerują na Weszlo. Faulu Jaliensa nikt chyba nie widział bo jakość powtórek z TVP to rozpacz. Ogólnie Ruch jakby musiał strzelić cztery to by strzelił cztery, jak musiał pięć to też by strzelił pięć więc sędzia mógł sobie darować gwizdanie pod wyraźnie lepszą drużynę.
|
|
|

|
||||||
![]() |
| Narzędzia tematu | |
| Tryby wyświetlania | |
|
|